manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život - 9 Sny .....

Lidičky, je to smutné ale je to tak. Tahle povídka právě končí. Chtěla bych vám poděkovat za to, že jste u ní vydrželi tak dlouho a dokonce se vám i líbila! Ten to závěrečný díl je extra dlouhý (5 A4)Musím se pochlubit! Smiling
Jinak doufám, že mi tu necháte aspoň malý komentík a ještě jednou díky, že jste to s mým hrozným psaním vydrželi (no jo sebekritika)! Laughing out loud

Sny a naděje zanikají ale po nich se objevují nové a lepší!

Sasuke, Sakura, Hinata a Naruto se vydali k Tsunade. Když procházeli ulicemi hlasitě se smáli a mnozí lidé se za nimi nechápavě otáčeli. Přemýšleli co se stalo tak veselého, že dokázalo takto rozveselit ty čtyři. Ale ti kteří tyhle čtyři přece jenom znali, se usmáli a jejich štěstí sdíleli s nimi, protože věděli jak předtím hluboce trpěli. Trpěli nad ztrátou nejbližšího přítele, který se ale teď vrátil. Vrátil se a už nikdy je neopustí.
Když dorazili k úřadu Hokage nadechli se a vkročili do budovy a zamířili do Tsunadiné kanceláře. Ta právě spala a po celé kanceláři byli rozházené papíry, obálky a další takové složky. Za dveřmi Naruto neváhal ani na chvíli a vpadl dovnitř. Ale když si všiml, že Tsunade spí, napadl ho ďábelský nápad. Počkal až ostatní vejdou a pak se napřáhl a hlasitě prásk dveřmi. Tsunade nadskočila a stoupla si do obranné pozice. Rozhlédla se kolem sebe a pohled ji padl na čtyři postavy. Na čele ji vyskočila žíla a bouchla pěstí do stolu.
„Co to mělo jako znamenat!!!“ vykřikla na ně podrážděně Tsunade až se stěny otřásali.
„Budíček! Ale to nás ani nepoznáváš, Tsunade-obaachan?!“ zeptal se ji pohoršeně Naruto a Tsunade se zarazila. Pozorně si je prohlédla a až ted ji došlo kdo to tam vlastně je.
„Naruto ... Sakuro .... Hinato ....Sasuke?!“ zašeptala Tsunade a do očí se ji drali slzy. Rozběhla se k nim a všechny je objala. Po celý čas co byli pryč se o ně strašně bála.
„Tsunade-sama!“ řekla přiškrceně Sakura a Hinata dohromady.
„Vždyť nás uškrtíte!“ vysoukal ze sebe namáhavě Sasuke a Naruto se zmohl jen na slabé přikývnutí, protože mu začal docházet vzduch. Tsunade se zarazila a pustila je. Všichni se předklonili a zhluboka se nadchli.
„Vzduch!“ vykřikl Sasuke. Tsunade se na ně omluvně usmála.
„Omlouvám se, ale jsem ráda, že vás tu všechny tahle vidím! A hlavně, že jste splnili misi a vrátili se všichni zpátky.“ omluvila se Tsunade a přitom se koukla na Sasukeho. Ten pouze kývl.
„Ano jsem zpátky! Zpátky doma.“ přisvědčil Sasuke. Tsunade se usmála. Došla ke stolu a vytáhla ze spodního šuplíku ochrannou čelenku se znakem konohy. Podala ji Sasukemu, který si ji od ni bez váhání vzal a nasadil si ji na čelo. Najednou k němu přišla Sakura.
„Sasuke.“ řekla prostě a podívala se mu do oči.
„Ano?“ zeptal se a pohled ji opětoval. Najednou se Sakura k němu nahnula a začala ho líbat. Sasuke neprotestoval a začal jí polibky vracet. Tsunade, Naruto a Hinata se odvrátili a usmáli se.
„Tak konečně jsem se dočkal!“ pomyslel si Naruto a byl rád, že je zase všechno jak má být ale najednou do kanceláře vpadla nějaká postava a klekla si před Tsunade. Hinata se na něj zadívala a poznala, že je to příslušník vedlejší rodiny klanu Hyuuga.
„Tsunade-sama! Potřebujeme vaši pomoct!“ vykřikl a Sakura se Sasuke se od sebe odtrhli a podívali se na něj.
„Co se stalo?“ zeptala se zamračeně Tsunade. Příslušník vedlejší rodiny naprázdno polkl.
„Hiashi-sama ... on ... on byl smrtelně poraněn a teď .... umírá!“ řekl těžce a všem přítomným vyrazil dech. Hinata se na něj vyděšeně dívala. Pak se ale vzchopila a přistoupila k němu.
„Kde je teď?“ zeptala se tvrdě. Muž k ní zvedl překvapeně oči a střetl se s jejím tvrdým pohledem. Trochu ho zamrazilo.
„Vy jste ... Hinata-sama!“ vykřikl překvapeně. Hinata kývla.
„Ano, jsem to já! Ale kde je teď můj otec?!“ zvýšila trochu rozčíleně hlas. Muž se poklonil.
„Je nedaleko brány. Pojďte za mnou. Zavedu vás tam.“ nabídl se.
„Dobře!“ souhlasila Hinata a obrátila se na Naruta. Ten pochopil a přikývl.
„Všichni se chytněte!“ nařídil jim Naruto a někteří ač ho nechápali udělali co jim řekl. Hinata se nakonec chytila Naruto a ten je přenesl přímo k bráně Konohy. Všichni kromě Hinaty na to vyjeveně koukali.
„Kdy se naučil transportní jutsu?!“ podivila se Tsunade, ale dál to neřešila a rozběhla se k Hiashimu, který ležel opodál. Klekla si k němu a začala ho léčit. Asi po čtvrt hodině Hiashi otevřel oči a rozhlédl se kolem sebe. Tsunade však smutně pohlédla na Hinatu. Pochopila a klekla si u Hyuugy. Pohlédl na ni. Chtěla nejdřív jeho pohledu uhnout, ale nakonec si to rozmyslela.
„Ne už nejsem ta slabá!“ pomyslela si a pohled mu rázně oplatila. Hiashi se zarazil.
„Je toto opravdu Hinata? Nikdy předtím se mi takhle do očí nepodívala!“ pomyslel si překvapeně Hiashi.
„Otče.“ řekla potichu ale zrak od něj neodvrátila.
„Mrzí mě co se ti stalo, ale chci tě ujistit, že pokud bys umřel stanu se dobrým vůdce našeho klanu! I přesto, žes mě vyhnal ... stále mám na to právo a jen tak se toho nevzdám!“ řekl Hinata a usmála se na něj. Hiashi nebyl schopen slova.
„Hinato ...“ zašeptal překvapeně ale pak se usmál.
„Ano! Omlouvám se, že jsem tě považoval za slabou! Jsi opravdu silná Hinato a bude z tebe dobrý vůdce!“ přikývl Hiashi a Hinata ho objala. Hiashi ji její objetí opětoval a naposledy promluvil.
„Bud šťastná Hinato! Sbohem!“ zašeptal ji do ucha a jeho tělo pomalu ochablo. Hinata ho položila na zem a zadívala se na oblohu. Do očí se ji začali drát slzy a nemohla je nějak zastavit. Ale ani se o to nesnažila. Naruto se k ní otočil a objal ji. Najednou se tam objevili všichni z Hlavní rodiny.
„Co se tady stalo!“ vykřikl jeden a hned na to následovali další. Hinata si utřela slzy a usmála se na Naruta.
„Už jsem v pořádku.“ řekla a Naruto se na ni pouze usmál. Hinata se postavila a její vlasy zaváli ve větru. Zamračila a zvážněla, čelem se otočila k celému jejímu klanu a postavila se před něj. Všichni se na ni podívali a až po chvíli v ní poznali Hinatu. Ale byla taková jiná.
„Po ani ne tak dlouhé době vás ráda zase vidím. S lítostí vám musím oznámit, že vůdce klanu Hyuuga Hiashi, právě ted zemřel! A já jako jeho nejstarší potomek se stávám oficiálně vůdce. Pokud se to někomu z vás nelíbí ať vystoupí!“ oznámila rázně Hinata. Všude bylo ticho až nakonec z řady vystoupila asi čtvrtina lidí. Hinata se podivila, protože čekala víc.
„My nesouhlasíme a vyzýváme tě k boji o post vůdce! Teď a tady!“ vykřikl jeden. Hinata si ho prohlédla.
„Hmm ... hlavní rodina. No nic!“ pomyslela si Hinata. Všechny si je přeměřila pohledem a usmála se.
„Přijímám! Teď a tady se rozhodne jestli mám právo stát se vůdce našeho klanu! Ale jestli vyhraji, už nikdo nebude protestovat a smíříte se s tím to faktem!“ řekla Hinata jasně.
„Souhlasíme ale jestli prohraješ nadobro odejdeš od klanu a vzdáš se jména Hyuuga!“ řekl ten samí co předtím. Hinata se usmála a kývla.
„Tsunade-sama! Souhlasíte?!“ zeptala se ji Hinata. Tsunade přikývla a Hinata se znovu obrátila ke svým protivníkům.
„Takže, připravit ... pozor ... teď!“ odstartovala zápas Tsunade a všichni udělali kolem nich kruh. Hinata zapnula Byakuugan a čekala na první útok. Když se ale nic nedělo, rozběhla se proti nim a sama zaútočila.
„Nemáš šanci!!! Je to dvacet proti jedné!“ křikla na ni pořád ten stejný. Hinata se pouze usmála a zmizela. Všichni se začali překvapeně ohlížet jen Naruto se v klidu díval na jedno místo a přitom se usmíval. Už od začátku věděl, že proti Hinatě nemají šanci! I kdyby jich bylo dvakrát tolik jak je teď.
„Hakke Hyaku Nijuuhachi Shou!“ ozval se najednou výkřik z poza jednoho muže, který se okamžitě skácel k zemi. Poté následoval další a další. Nakonec zbylo jen 10 protivníků a Hinata se konečně objevila. Stála rovně a klidně se dívala na své nepřátele. Ti už to nevydrželi a rozběhli se na ni. Ale to neměli dělat. Hinata zkoncentrovala chakru v rukou a začala rychle pohybovat rukama. Kolem ní se objevila chakrová sít.
„Shugo Hakke Rokujuuyonshou!“ vykřikla a členy hlavní rodiny to odpálilo o mnoho metrů dál. Hinata se kolem sebe podívala, aby zjistila počet nepřátel. Uviděla pouze jednoho. Byl to ten co s ní mluvil a držel v ruce katanu. Hinata se usmála a podívala se na Naruta. Ten ji bez řečí hodil její katanu. Hinata ji vytasila a pouzdro si připnula na pásek.
„Jdeme na to, Kin.“ zašeptala Hinata a katana mírně zazářila. Hinata se usmála ale pak znovu zvážněla a podívala se na svého soupeře.
„Takže ty umíš používat katanu?! Zajímavé.“ řekl obdivně muž ale hned se zase zamračil.
„Jak se vlastně jmenuješ?“ zeptala se ho Hinata.
„Jibunsen!“ křikl a rozběhl se na Hinatu. Ta jeho útok v pohodě zablokovala katanou.
„Těší mě Jibunsen-san.“ řekla Hinata a odhodila Jibunsena kousek od sebe, rozmáchla se a sekla. On je tak tak uskočil ale přece jenom ho sekla do ramene.
„Ukončíme to!“ řekla Hinata a kolem ní se v kruhu objevila chakra. Naruto to poznal.
„Ne Hin! Je to moc nebezbečný!“ vykřikl Naruto ale umlčel ho Hinatin pohled.
„Neboj se!“ ujistila ho a usmála se. Naruto nejistě kývl a dál se díval na souboj. Najednou chakra kolem Hinaty zmizela a místo toho obalila meč. Hinata se přikrčila.
„Suiton: Mizu no Mai!“ vykřikla a rozběhla se na Jibunsena. V tu chvíli kdy se rozběhla se zvedl vítr a všichni ucítili velký náboj chakry. Hinata se bleskovou rychlostí dostala za Jibunsena a sekla. A znovu, znovu a znovu. Zvláštní bylo, že nikde nebyla vidět krev. Až ted to Naruto pochopil.
„Ona nepoužívá čepel ale tupou stranu katany.“ pomyslel si Naruto a sledoval jak Jibunsen lítá komicky z jednoho konce kruhu na druhý. Pak ale zůstal ležet a nad ním se objevila Hinata.
„Ještě stále pochybuješ?“ zeptala se ho. On je ztěžka zakroutil hlavou a upadl do bezvědomý.
Hinata se narovnala a přejela zbylé členy klanu pohledem.
„Ještě stále někdo pochybuje o mé síle? Tak ať znovu vystoupí a utká se se mnou." Nikdo se ale nehýbal a Hinata se tedy usmála.
„Děkuji!“ řekla a uklonila se. Všem tak vyrazila dech a nejvíc Hyuuga klanu. Nikdo z nich na nic nečekal a všichni si před ní klekli.
„Hinato-sama! Od teď jste náš nový vůdce!“ řekli sborově a Hinata se na ně mile usmála.
„Ještě jednou děkuji. Teď se můžete rozejít! A pohřeb mého otce bude zítra večer.“ oznámila jim Hinata a propustila je.
„Hai!“ ozvalo se sborově a všichni se vypařili. Hinata si povzdechla a obrátila se na své přátelé. Ti se na ni usmívali. Naruto k ní došel a políbil ji.
„Takže ty jsi už vůdce klanu, jo? To abych si pospíšil a stal se Hokage co nejdřív!“ zasmál se Naruto a ostatní se k němu přidali.
„No myslím, že nebudeš čekat dlouho Naruto!“ řekla Tsunade a usmála se. Všichni se na ni udiveně podívali ale ona jenom mávla rukou a vypařila se.
„Myslím, že bychom měli jít pomalu domů.“ řekla nakonec Sakura a všichni souhlasili.
.........
Ráno se Hinata probudila jako první. Vstala a protáhla se, zamířil do koupelny kde se umyla a upravila aby se jí někdo nelek. Pouze v ručníku se vrátila do pokoje, kde našla oblečení a rychle se oblékla. Poté se odebrala do kuchyně kde udělal snídani pro ni a pro Naruta.
Naruto se také mezitím probudil a stejně jako Hinata zamířil do koupelny a pak oblečený a upravený rovnou do kuchyně, kde na něj čekala úžasná snídaně.
„Hin! To vypadá úžasně!“ pochválil ji Naruto a Hinata se slabě usmála.
„Díky Naruto!“ poděkovala mu Hinata a oba se pustili do jídla.
Po snídani umyli a uklidili nádobí. Právě se chystali jít ven se projít ale vyrušilo je zaklepání na okno. Naruto k němu přešel a opatrně ho otevřel. Na parapetu seděl ANBU.
„Co potřebuješ?!“ zeptal se ho Naruto. ANBU se na něj otočil.
„Uzumaki Naruto, Hyuuga Hinato. Máte se okamžitě dostavit do kanceláře Hokage.“ zdělil jim ANBU a zmizel. Naruto se podíval na Hin, která jenom pokrčila rameny, došla k Narutovi a ten je oba přenesl přímo před dveře Tsunadiny kanceláře. Naruto zaklepal a zevnitř se ozvalo tlumené dále. Hinata vzala za kliku a společně s Narutem vstoupila do místnosti. To co uviděli jim úplně vyrazilo dech. Stála v ní celá Rada.
„Volala jste nás Tsunade-sama?!“ zeptala se klidně Hinata ale uvnitř moc klidná nebyla, právě na opak, byla příšerně nervozní.
„Ano, volala jsem vás. Je to kvůli jedné neodkladné věci.“ řekla vážně Tsunade a nepatrně se usmála.
„Takže o co jde?“ zeptal se přímo Naruto.
„Jde o to, že má být zvolen nový Hokage!“ řekl starší muž, který byl členem Rady. Naruta to překvapilo.
„A no ... proč jste zavolali zrovna nás dva?“ zeptal se Naruto. Tsunade se usmála.
„Protože všichni co jsme tady jsme se domluvili, že se jím staneš ty. Máš na to právo po svém otci, který byl také Hokage.“ řekla tentokrát poměrně mladá žena.
„P-po svém otci?!“ zeptal se zmateně. Tsunade přikývla.
„Přesně. Tvůj otec je Namikaze Minato neboli čtvrtý Hokage (Yondaime).“ vysvětlila mu Tsunade a Naruto se zhroutil do nejbližší židle, kterou našel. Hinata se podívala na členy rady.
„Ale proč jste zavolali mě?“ zeptala se jich nechápavě.
„Protože jste Hinato-sama vůdce Hyuuga klanu, nejsilnějšího klanu u nás ve vesnici, musíte schválit výběr vhodného kandidáta. Měl tu být i vůdce klanu Uchiha ale ten nebyl zvolen, protože tento klan zanikl.“ vysvětlil znovu ten muž. Naruto se vzpamatoval a zamračil se.
„Ale vždyť to není pravda. Uchiha Sasuke se vrátil zpátky do vesnice.“ řekl vážně Naruto. Žena kývla.
„Ano to sice ano ale musel by si najít ženu a založit rodinu.“ vysvětlila.
„A kdo říká že jsem si ji už nezaložil.“ ozvalo se od okna. Všichni se tím směrem podívali a uviděli tam stát mladého Uchihu a jeho ženu.
„Sakuro.“ řekl Naruto a usmál se.
„Tak přece jenom se k tomu dokopal.“ zašeptal Naruto více méně pro sebe. Sakura se usmála.
„Tsunade-sama, členové Rady. Rád bych vám oznámil, že já Uchiha Sasuke a Haruno Sakura se budeme příští týden brát a založíme znovu klan Uchiha. A s výběrem nového Hokageho plně souhlasím.“ řekl Sasuke a usmál se na Naruta.
„Díky Sasuke.“ poděkoval Naruto a otočil se na Radu a Tsunade.
„Já bych vám chtěl také ještě něco říct ale nejdřív se musím na něco zeptat.“ řekl Naruto a otočil se na Hinatu. Klekl si před ní a z kapsy vytáhl světle fialovou krabičku. Otevřel ji a podíval se na Hin. Ta zalapala po dechu.
„Hyuuga Hinato. Vezmeš si mě?“ zeptal se přímo Naruto a trochu zrudl. Hinata také trochu zčervenala a usmála se a skočila mu okolo krku.
„Ano!“ zašeptala Hinata a Naruto ji šťastně políbil. Poté se otočil znovu na Radu.
„Tím to okamžikem vám chci oznámit, že zakládám nový klan Namikaze, po mém otci a představuji vám mou ženu Hyuuga Hinatu, vůdkyni klanu Hyuuga.“ oznámil Naruto a všem vyrazil dech.
„Nový klan? Hmm. To zní zajímavě. Oznámíme tohle všechno po pohřbu. Ale už je čas jít.“ řekla žena a všichni členové rady zmizeli. Tsunade se obrátila na naši čtveřici.
„Vy se běžte také přichystat.“ nakázala a všichni zmizeli. Odešli domů aby se oblékli do černého a pak vyrazili na hřbitov. Byli tam všichni přátelé Hinaty a klan Hyuuga. Nikdo jiný nepřišel, protože všichni ostatní měli vstup zakázán.
Asi v polovině pohřbu se rozpršelo ale nikdo to pořádně nevnímal. A všichni se modlili za zemřelého.
.........
Příštího dne se v pravé poledne všichni vesničané shromáždili před budovou Hokage a čekali co se bude dít. Na okraj střechy přistoupila Tsunade a usmála se.
„Díky všem co jste sem přišli. Jde o to, že pro vás já a Rada máme velká oznámení. První je, že klan Hyuuga má nového vůdce. Hyuuga Hinatu.“ řekla Tsunade a přišla k ní Hinata. Davem se ozval jásot. Všichni dobře znali Hinatu a byli rádi, že byla zvolena právě ona. Hinata se usmála a zamávala jim dolů. Tsunade zvedla ruku a dav se utišil.
„Další oznámení je to, že klan Uchiha znovu vznikl. Uchiha Sasuke se vrátil zpět do vesnice a o týden později se bude konat jeho svatba s Haruno Sakurou.“ řekla Tsunade a z druhé strany k ní přišel Sakura a Sasuke, kteří se drželi za ruku. Znovu se davem ozval jásot. Všichni jim to přáli i když některé dívky na Sakuru žárlili.
„A další ale ne poslední je, že tady u nás vznikl nový klan. Jeho klan Namikaze.“ řekla znovu Tsunade a čekala na reakci vesničanů. Ti se šeptali mezi sebou a divili se co je to za klan.
„A jako poslední věc je oznámení nového Hokage!“ křikla a všichni ztichli. Šokovaně se na ni dívali.
„Rokudaime Hokage není nikdo jiný než Uzumaki Naruto!“ vykřikla a z poza ní se vynořila zahalená postava. Došla až k okraji a strhla si z klobouk z halvy. Nastalo ještě větší ticho než je ted.
„Vždyť to je Yondaime.“ ozívalo se z davu. Naruto se usmál.
„Nenechte se mýlit. Já nejsem Yondaiem. Já jsem Rokudaime syn Yondaimeho! A jsem zakladatel klanu Namikaze.“ vykřikl a široce se na ně usmál. Všichni na něj hleděli ještě víc překvapeněji než byli ted ale nakonec se vzpamatovali a začali jásat. Naruto se ještě víc usmál a políbil Hinatu. Nakonec zvedl ruku jako předtím Tsunade a dav se rázem utišil.
„A ještě jedno poslední oznámení. Budu tuhle vesnici a každého kdo je v ní ochraňovat i svým vlastním životem! Budu ochraňovat vás všechny, vaše sny a naděje, budu chránit celou tuhle zemi jen aby jste vy byli šťastní!“ vykřikl Naruto a konohou se ozval bouřlivý potlesk.
„Stejně jako ty, tati!“ pomyslel si Naruto a prožíval tento šťastní okamžik.

The End

4.91892
Průměr: 4.9 (148 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2018-07-01 21:45 | Ninja už: 4927 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Musím uznať, že poviedka sa mi páčila, aj keď ten koniec bol taký bleskovvý. Ja osobne by som to videla v pohode na oveľa viac dielikov, ale nič ti nevyčítam je to tvoja poviedka a ty si jej autor. Aj napriek tomu, že sa mi to zdalo urýchlené sa mi to nehorázne páčilo. Každú chvíľku som sa dočítala nejaké to pekné prekvapenie. Ako aj Hiashi dostal čo si zaslúžil. Pravda vyšla najavo a zlo bolo potrestané. Ešte raz krásna poviedka.

Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, St, 2017-12-13 21:22 | Ninja už: 2352 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Viborna poviedka nemal slov skončilo to happy ending viborne

Obrázek uživatele Vířivá
Vložil Vířivá, St, 2013-07-17 22:48 | Ninja už: 3994 dní, Příspěvků: 180 | Autor je: Recepční v lázních

Parada supr ukoncena serie Laughing out loud

Obrázek uživatele Martinko
Vložil Martinko, Čt, 2012-03-01 20:48 | Ninja už: 4470 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Recepční v lázních

Líp to už ani nemohlo skončit Smiling bylo to vynikajíci !!!!

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Pá, 2011-09-16 13:41 | Ninja už: 4627 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

kráááásny príííbeh Smiling Smiling
všetkých 9 eps. bolo kráásnych Smiling Smiling wau wau wau a ešte raz wau Laughing out loud Laughing out loud čo ine ako 5* Laughing out loud Laughing out loud Smiling náádhera Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Denagas
Vložil Denagas, Po, 2011-08-22 23:32 | Ninja už: 4631 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

nice fakt super , ale už to musí končit ? D: takto to nekam daleko dotáhnes preju ti to . Zatím

"Lidská blbost a vesmír jsou nekonečné , tím druhým si však nejsem jist" Albert Einstein

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Pá, 2011-08-26 21:31 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

nasdhera. hoci takjmer vsetko nerealne! no na to s***m!!!uzasny pribeh Laughing out loud ja proste milujem happyendy! Smiling

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Út, 2011-07-19 20:15 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Boží, koneckonců, jako tvoje většina... Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Kasukē
Vložil Kasukē, Pá, 2009-12-25 04:20 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

[color=blue]naruto a hinata maju byt spolu[color=blue]

Zbabelci umierajú často ešte pred smrťou, hrdinovia zakúsia smrť len raz.
Nikdy nemaj strach z tieňov. Proste znamenajú, že niekde nablízku svieti svetlo.
O život môžeme prísť rôzne. Smrť je len jednou z možností.

Obrázek uživatele Riivy
Vložil Riivy, Ne, 2009-11-15 14:58 | Ninja už: 5278 dní, Příspěvků: 127 | Autor je: Prostý občan

Krásna poviedka, s krásne rozpísaným koncom... klobúk dole... už sa teším až si prečítam niečo ďalšie od teba ... Eye-wink

Obrázek uživatele Anake
Vložil Anake, Pá, 2009-11-06 20:04 | Ninja už: 5378 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

ten konec mě málem rozbečel, perfektní povídka....=)

Obrázek uživatele Sino
Vložil Sino, Út, 2009-11-03 18:22 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Super Smiling

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, So, 2009-10-03 15:23 | Ninja už: 5572 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

celkom pekne oproti inym trochu malo preverzne .... tsunade mala naruta nazvat naruto namizake a hlavne mala oznamit ze zanika clan hyuuga... no teda a neviem preco chce naruto zalozit klan ked v tejto poviedke nema ziadnu kekkai genkai hmmmmm to je asi setko.... kawaiiiiiiiiii a sprav dalsie poviedky plz

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-28 11:36 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

jo, zas super happyend, ty miluju, kawaii povídka Smiling

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, So, 2009-09-26 08:29 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Nemám slov. Prostě tohle bych mohl číst celý den. Chjo, kdyby jsi tak někdy na NaruHina napsala knížku Laughing out loud no já bych měl druhé vánoce.

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele M-san
Vložil M-san, Pá, 2009-09-18 16:59 | Ninja už: 5370 dní, Příspěvků: 132 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasná serie píšeš moc hesky a poutavě a ktomu ještě o mém nejoblíbenějším páru, každý díl máš u mě za pět hvězdiček, ale zasloužila bys víc Laughing out loud

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 12:15 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

krásny záver krásnej poviedky Laughing out loud happy endy mám fakt rád Laughing out loud takže za celú sériu 5 hviezdičiek Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele WinryM
Vložil WinryM, St, 2009-08-12 15:43 | Ninja už: 5423 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

Nádherná povídka jako vždy a bohužel lze dát jenom 5 hvězdiček. Zasloužila by si jich podstatně více.

Obrázek uživatele NaruHina13
Vložil NaruHina13, Ne, 2009-08-09 20:36 | Ninja už: 5379 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

jj skus vymyslet další když to pude je to nejj ^^

Obrázek uživatele NaruHina13
Vložil NaruHina13, Ne, 2009-08-09 20:35 | Ninja už: 5379 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

je to uuuzasny ja k tomu nemam slov pokazdy sem davala 5 hvezdicek je to proste uuplne uuuzasny ^^ kéž by to tak bylo nakonec i v opravdovým anime.... wow to bych asi neprežila kdybych to videla xD je to prostě víc než KAWAI!! ^^

Obrázek uživatele littlesasa
Vložil littlesasa, So, 2009-08-08 20:19 | Ninja už: 5375 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

je to fakt kraasny pribeh:)... uz com citala mnoho takich aj zahranicnych ale tento bol fakt najkrajsi:) len skoda ze to nieje spon s casti tak aj v mange:(... predstavte si ake by to bolo keby naruto naozaj vedel premiestnovacie jutsu:D

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, So, 2009-07-25 14:01 | Ninja už: 5401 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

krásný, úžasnej konec miluju happyendy

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Pá, 2009-07-24 19:11 | Ninja už: 5445 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý to je velmi dobrá povídka kdyby se to známkoval kolik bysme chtěli tak by dal nejvíc co by šlo Kakashi YESSmilingLaughing out loud

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-07-11 17:01 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Krásnej konec!!! ^^ *love happy end!!! ^^* Nicméně... holka, ten pravopis mě tu fakt ničí! xS Od začátku se toho moc nezměnilo... troufnu si i říct, že se nezměnilo vůbec nic. xP Opakování slov, špatná interpunkce, překlepy... Budeš tohle všechno muset dopilovat! x)
Ae jinak to byl pěknej příběh, pár Naruto x Hinata zbožňuju... ostatně jako šeci tady. xD
Takže, mý mínění o týhle sérii už znáš, tak já se du mrknout na další tvý povídky. x)

Obrázek uživatele Yondaime-The fourth Hokage
Vložil Yondaime-The fo..., Ne, 2009-05-31 15:23 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Recepční v lázních

nwm co říct..proste upe supeeeer xD vsecky dili byli super a nakonec tohle... si frajerka:)

Obrázek uživatele Kaname_Chidori
Vložil Kaname_Chidori, Čt, 2009-05-14 20:20 | Ninja už: 5752 dní, Příspěvků: 76 | Autor je: Prostý občan

pockajte a nemaaam slov... ty kokos toto bolo snad najlepsie FF ake som ked citala!!!
keby som mala povedat secko dobre co si o tom mysliim tak by som sa fakt nedopiisala... skratene to bolo UZASNE!!

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Čt, 2009-05-14 14:58 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

absolutne uzasne mas obrovsky talent... dlho som nic lepsie necitaal musim ti podakovat a poprosit ta aby si pokracovala v pisani podobnych poviedok si v tom fakt skvela

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, St, 2009-04-15 18:00 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Nemám slov...prostě úžasné...hezčí jsem nikdy neviděl...máš strašně velký talent...

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, St, 2009-04-08 19:25 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

Nádhera !!!!!!!! Dokonalost!!! bomba!!! já to nádherní za to by se nemusel stidět ani kishame (nevim jek se to píše) ale stidět se za to nemusí fak nádhera



Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, So, 2009-04-04 15:44 | Ninja už: 5516 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Dokonali!!!Uzasny!!prekrasny!!Nemam slov!