manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život - 6

Tak tady je 6 díl jak jsem slíbila!!! x) Jinak se sváma na týden loučím, jedu totiž ze třídou prič! A ještě kdyby jste mi chtěli nechat nějakej odkaz nebo prostě jen tak tak se mrkněte na můj blog. Všechny povídky co jsou tady a možná ještě nějaký na víc tam mám daný!! www.hin-chan.blog.cz
No doufám, že těm nahoře nevadí když jsem dám svůj odkaz na blog .... no když tak to přepíšu!! Smiling

Sakura šla brzo spát stejně jako Naruto s Hinatou. Nastavila si budík a lehla si do postele. Na spaní ale neměla ani pomyšlení. Stále musela myslet na něj. Na její životní lásku! Ani po těch letech co byl pryč ho nepřestala milovat. Právě naopak, její láska k němu se stále prohlubovala. Ale bála se co se stane až se znovu potkají, jak bude Sasuke reagovat, jak bude reagovat ona a Naruto? Na tyhle otázky neznala odpověď a dokonce se jí i trochu bála.
"Sasuke." zašeptala do ticha Sakura a po tváři jí sjela slza. Zavřela oči a usnula neklidným spánkem.

......

Když se ráno Sakura probudila zjistila, že má být za pět minut u brány. Zděsila se a vylétla z postele jako blesk. Rychle se umyla, převlíkla a snídaní ještě dojídala po cestě. Sprintem se rozběhla k bráně. Zbývali ji ještě dvě minuty.
"Musím to stihnout! Nová mise po delší době a já zaspím!" nadávala si Sakura při běhu. K bráně doběhla přesně na čas. Hinata a Naruto se na ni tázavě podívali.
"Sakuro. Ty jsi zaspala?" zeptala se ji překvapeně Hinata. Sakura se omluvně usmála.
"Jo, ale teď už můžeme vyrazit!" řekla Sakura a vydala se z vesnice. Naruto a Hinata ji po chvilce následovali. Všichni tři mlčky běželi po úzké pěšině napříč lesem k Orochimarově sídlu. Měli za úkol přivést Sasukeho zpět do Konohy a podle možnosti zabít Orochimara. Naruto trochu zpomalil.
"Sakuro .... Hin ... já, mám na vás prosbu!" řekl Naruto a zastavil se úplně. Hinata a Sakura se zastavily vedle něj a překvapeně se na něj podívali.
"Jakou?" zeptala se ho Hinata. Naruto se na obě zahleděl.
"Že až najdeme Sasukeho a narazíme u toho na Orochimara přenecháte mi ho a obě odejdete se Sasukem." řekl Naruto vážně. Sakura se na něj zděšeně podívala.
"Ale Naruto -" začala Sakura protestovat ale Naruto ji spražil pohledem, že radši zmlkla. Nakonec kývla a odvrátila se od něj. Naruto se přetočil na Hinatu, která se na něj po celý čas dívala a nepromluvila.
"Hin-" začal tentokrát Naruto, ale Hinata se na něj zamračila.
"Na to hezky rychle zapomeň, Naruto-kun! To co chceš nikdy neudělám ať se ti to líbí nebo ne! Jednou už tě miluji a tohle po mě fakt nežádej!" řekla tvrdě Hinata a než stačil Naruto cokoliv říct otočila se a znovu se rozběhla. Naruto a Sakura na ni zírali jak na zjevení. Takovou Hinatu vůbec neznali. Tak rozhodnou a neústupnou, tvrdohlavou a ráznou!
"Hin ... právě, protože tě miluji, tak tě chci ochránit!" pomyslel si Naruto smutně a se Sakurou mlčky Hinatu doběhli.

Když se začalo stmívat utábořili se dál od cesty blízko malého potůčku co tady tekl. Naruto došel pro dřevo a Hin se Sakurou mezitím ulovili většího králíka. Naruto rozložil dřevo a pomocí ohnivé techniky ho podpálil. Sakura pak nad něj položila Králíka a začala ho opékat.
"Tak můžeme jíst." řekl Naruto po nějaké době a podal každé kousek. Sám si také vzal a dal se do jídla. Stejně jako cesta i po dobu jídla nikdo nepromluvil. Každý byl ponořen do vlastních myšlenek. Naruto dojedl a vstal.
"Jdu se trochu opláchnout do potoku." oznámil Naruto a odešel pryč. Hinata se zarazila a dívala se za ním jak odchází. Měla o něj hrozný strach. Ani nevěděla proč, ale do očí se ji drali slzy. Sakura to sponzorovala a položila ji ruku na rameno.
"Hin..." řekla Sakura a objala ji.
"To bude v pořádku! Uvidíš, všichni čtyři se vrátíme v pořádku domů!" zašeptala Sakura a snažila se zahnat vlastní obavy. Hinata kývla a odtáhla se od ní.
"Máš pravdu Sakuro! Nemá cenu tady brečet! Ještě nám zbývají dva dny cesty." přikývla vážně Hinata a trochu se usmála. Došla k batohu co měla a vytáhla z něj katanu.
"Sakuro ... Naučíš mě pořádně bojovat s katanou?!" zeptala se ji Hinata. Sakura se zamyslela, ale kývla a mírně se i usmála. Došla k Hinatě a chtěla si od ní katanu vzít, ale asi deset centimetrů od ní se zarazila.
"Hin? P-Proč se ji nemůžu dotknout?" zeptala se ji zmateně Sakura. Hinata se na ni omluvně usmála.
"Promin. Já ti zapomněla říct, že kromě mě a Naruta se jí nemůže nikdo dotknout." řekla omluvně Hinata a Sakura na ni vykulila oči.
"Páni. No to nevadí použiji něco jiného." pokrčila rameny Sakura a ohnula se pro klacek zhruba stejně velký jako normální katana. Stoupla si naproti Hinatě a stoupla si do útočné pozice.
"Takže, Hin. Teďka mě napodob. A já se pak na tebe rozběhnu a zaútočím. Ty se mě pokusíš zablokovat." nakázala ji Sakura a Hinata udělala přesně co jí řekla. Sakura se podívala jak to zvládla.
"Úžasné! Až na pár chyb mě napodobila! Myslím, že toto půjde rychle." pomyslela si Sakura a mírně se usmála. Hinata ji pečlivě sledovala a čekala na útok. Sakura se proti ní rozběhla a sekla dřevem. Hinata mu do cesty postavila svou katanu a dřevo se do ní zaseklo.
"Skvěle si to vykryla, ale příště to skus rychleji. Přesto, že držíš katanu poprvé v ruce, tak ti to jde mimořádně dobře!" pochválila ji Sakura a zase o krok ustoupila.
"Teď budeme trochu bojovat." oznámila Sakura a rozběhla se na Hinatu. To svou katanou odrážela všechny útoky, co na ni Sakura zkusila. Asi po hodině byli obě vyčerpané. Sedli si znovu k ohni a napili se z láhve.
"Jde ti to fakt skvěle!" řekla Sakura. Hinata se zamyslela.
"Já no myslím si, že částečně za to může ta katana. Připadá mi jako by mi ve všem pomáhala a dala mi i trochu talentu." vysvětlila Hinata. Sakura se zadívala do ohně.
"Ano možná máš pravdu." připustila Sakura. Hinata se kolem sebe rozhlédla.
"A kde je vlastně Naruto?" zeptala se zmateně Hinata. Sakura zvedla hlavu a také se rozhlédla.
"Nevím. Neviděla jsem ho od té doby co řekl že jde k potoku." řekla Sakura. Hinata se zvedla.
"Půjdu se za ním podívat." navrhla Hinata a odešla stejným směrem jako Naruto. Sakura se za ní smutně dívala.
"Sasuke! Tolik mi chybíš! Proč jsi musel odejít!" zašeptala smutně Sakura a po tvářích se jí skutálelo pár slz. Lehla si k ohni a snažila se z hlavy vyhnat všechny ty negativní vzpomínky. Ani si nevšimla, že ji někdo pozoruje.
"Sakuro ... ani nevíš jak moc rád bych se vrátil." pomyslel si a zmizel ve stínech lesa.

4.92857
Průměr: 4.9 (112 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2018-07-01 14:53 | Ninja už: 4927 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Hinatá ideš, tak toto sa mi páčilo. Taká rázne a skalopevné môže byť aj častejšie, naozaj sa mi to mocinko páčilo. Ten tréning sa mi tiež páčil, ale jedna vec mi nedala. Ak Sakura učila Hinatu zaobchádzať s katanou, tak by mala mať aj svoju vlastnú, ktorú by mala nosiť pri sebe, alebo...? Podľa mňa ten čo sledoval plačúcu Sakuru bol samotný Sasuke, ale môže to byť aj celkom niekto iný, čo si , ale nemyslím.

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Pá, 2011-09-16 11:02 | Ninja už: 4627 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

Nooo fakticky supr !! Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-28 11:14 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

kawaii!!! moc krásné, super Smiling

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 11:42 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

super super super... Laughing out loud čo dodať Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, Pá, 2009-02-27 20:03 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

dochazej mi slova

Obrázek uživatele Jishi Akashira
Vložil Jishi Akashira, Čt, 2009-01-01 13:36 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Je to super akorát musím upozornit že na Hinatu nehleděli překvapeně Naruto s Hinatou ale Naruto se Sakurou Jinak fakt super

Obrázek uživatele Yuffie
Vložil Yuffie, Pá, 2008-12-12 20:52 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

Je to fakt pěkný.Ale chci upozornit na několik chyb ze zatím od prvního dílu až se mse často opakuje:
vztal
zvýtězil
a další gramatický chyby.
Ale příběh je úžasnej.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2008-11-22 00:30 | Ninja už: 6182 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele xDavid333Dx
Vložil xDavid333Dx, Ne, 2008-11-09 01:40 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 82 | Autor je: Prostý občan

nádhera ale příště použij místo králíka ryby protože králíčci a zajdové jsou moje oblíbená zvířátka(ne můžeš je tam používat uš sem si zvik)

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, St, 2008-10-15 15:30 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

good

Obrázek uživatele Soulek
Vložil Soulek, Út, 2008-09-02 22:48 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

tak jako bylo to tak trochu jakoby odflaknute Laughing out loud ze by jim stacila hodina aby se hinata naucila s katanou hmm hmm a k tomu odkdy umi sakura s katanou?Laughing out loud a jaktoze nema katanu u sebe kdyz ji tak ovlada?! taky nedoresene:P:) njn boje ti aisk moc nejou co:D jinak dobry pribeh ale chtelo by to vice do detailu Smiling i drobny detail muze rozhodnout o zivote a smrti:P a zda se me to trosku aj zamotane ale jak rikam dobre vymyslene ale nic originalniho jen ty katany jsou zajimave a originalni teda myslim nikd ejsme o tom necetl jeste:) ani nevidel Smiling

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 18:13 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

skvělé,užasné,bombastické,perfektní,famozní.. nevím co bych napsal.. krásné moc krásné FF

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Čt, 2008-08-14 16:32 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

toto je uuuuzasnaaa FF, mas FAKT talent Smiling

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, So, 2008-07-19 01:14 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Nádhera! Píšeš fakt moc hezky.

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, So, 2008-06-28 17:29 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

pekne ... 5 bodov

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Čt, 2008-06-05 18:23 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

heeej vravela si týžden!!! už by mohol byt další diel Smiling
inak chválim Kakashi YES


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele isaribi
Vložil isaribi, Út, 2008-06-03 19:33 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

ty 4 byli Naruto,Hinata,Sasuke,Sakura.Byloto mooooc pekny doufam ze budes pokracovat,ale jestli ne tak ma mas na svedomi,protoze to skoncilo nejvic napinave Kakashi YES Naruto

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Čt, 2008-05-29 19:54 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

SuPeR jenom pekne prosim pokraacko Kakashi YES

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Čt, 2008-05-29 14:01 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

super ale zase plno chyb to to vsechno kazi a jeste neco...vysvetli mi nekdo toto?:Uvidíš, všichni čtyři se vrátíme v pořádku domů jak mi 4?


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Út, 2008-06-03 20:30 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

To znamená jako Naruto,Hin,Sakura a Sasuke!!!

Oni šli namzáchranou misi Sasukeho,jestli se to dá takhle říct....

A proto se všichni vrátí v pořádku!!!

S pozdravem,Sakiro!!!

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, St, 2008-05-28 19:36 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Napínaví jako vždy!!!

jenom mně štve to, že asi zase budeme muset čekat!!!

Ach jo... Už se nemůžu dočkat fakt dobrej díl!!!

Jako vždy!!!Laughing out loud

Sakiro

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele mik
Vložil mik, Út, 2008-05-27 21:32 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

j skvele tesim se na dalsi

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, Út, 2008-05-27 21:32 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

Uzasny jako vzdy Eye-wink Mno, ze jedes pryc me moc nevadi (asi budu jedinej), protoze sem taky pryc Smiling

Obrázek uživatele dolar222
Vložil dolar222, Út, 2008-05-27 21:05 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

skvele