manga_preview
Boruto TBV 07

Chránit 4

Část třetí - Tady

Část čtvrtá - Malé tajemství

„Zdá se mi to, nebo je to tu je hodně divný?“ pokrčil čelo Minato a rozhlížel se na všechny strany.
Kushina se stále s úsměvem procházela s rukama za hlavou. Všude byla krásná zeleň, tak jako ostatně ve všech koutech Uzu no Kuni, slunce pořád zapadalo a všechno ozařovalo červenou barvou ... A ta řeka, která protínala celou vesnici! Ona si ničeho jiného nevšímala.
Jiraiya ale tak nadšeně nevypadal. Myšlenky o ženách v malých plavečkách se mu zrázu přetvořily v obavy o svého býka. Lidé v té vesnici totiž na zvíře nenávistně hleděli a on měl pocit, že kdyby ho někde nechal, snědli by ho. A určitě i bez pečení. Byla to doopravdy divná vesnice.
Minato si všímal každičkého detailu. Všechny ty polorozpadlé domy … Bylo to zvláštní. Kolem tak nádherná příroda a to, co pocházelo od člověka ji tak zkazilo. Většina okenic byla nemilosrdně zatlučená. Ani obyvatel tu nežilo mnoho. A ti, kteří byli ochotní alespoň trochu vnímat okolí, se vykláněli ze svých oken a zlostně hleděli na nově příchozí. Podivíni … A ještě když zahlédli tu Minatovu čelenku. Listová. Cizí země. Asi měli strach ze všeho jiného, odlišného. Důvěřovali jenom sami sobě. Minatovi přeběhl mráz po zádech.
Sklouzával pohledem z jedné zamračené tváře na druhou. Chvílemi zavadil o zelení prorostlý dům. Vypadalo to tu, jako kdyby příroda sama chtěla zlikvidovat tu zkázu. Ale ta se stejně nedala. Malé děti byly zatvrzelé jako dospělí. Zvláštní, zvláštní … A tamten muž? Zdá se mu to, nebo ten nůž brousí právě kvůli nim? Vážně nevypadají přátelsky. Ani trošku … Musí se chovat opatrně a nenápadně.
„No, nenápadně?“ proběhlo mu hlavou a snažil se nevnímat ty zvědavé pohledy všech.
„To už asi nejde ..“
Pro jistotu si z čela sundal svou ochrannou pásku. Jenom pro jistotu. A možná taky pro lepší pocit.
Podíval se na Kushinu kráčející vedle něho. Ten spokojený výraz ho trošku rozhodil. Ona si snad začne i zpívat!
Ale stejně, jak na takovémhle bohem zapomenutém místě mohou být lázně? Vždyť ty bývaly jenom v prosperujících vesnicích, které byly vždycky krásné.
„Ehm …“ zakašlal Jiraiya a shlédl na ně ze svého býka, „Minato? Ehm … Nechceš skočit za těmi … milými lidmi a zeptat se, kde ty lázně vůbec jsou?“
Jiraiyu napadlo zřejmě to samé. A sám k nim nechtěl chodit. Kdo to vždy odnáší? Ten mladší …
Minato se zamračil. Ale co mu můžou udělat? Maximálně .. Hmm … Vypadali celkem hladově … Ale on se umí bránit! Takže honem, ať se vytáhne před tou malou holkou. A ta ať zírá!
Otočil se nalevo a byl tam nějaký podnik … Když nahlédl dveřmi dovnitř … Tohle místo okamžitě zavrhl. A co vpravo? Řada zdánlivě obyčejných domů … A tam je jedna maminka s dítětem! Ti by snad nemuseli být nebezpeční …
Usmál se na Jiraiyu a ukázal mu zdvižený palec.

„Dob-Dobrý den … Ehm …“ vykoktal ze sebe a snažil se tvářit co nejmileji. Matka se na něj otočila. Teď viděl, že to byla spíš babička. Babička s množstvím vrásek, ale žádné nebyly od smíchu. Zamračila se na něj a nic neřekla. Minato se rozhodl, že si toho nebude všímat.
„Ehm … Víte. My jdeme do lázní! A rádi bychom věděli … Kde tady ty lázně jsou, paní …“ usmál se sebevědomě.
„Slečno,“ zachrčela žena.
„Slečno?“ Minato nechápal, co tím chtěla říct.
„Jsem slečna, ne paní,“ zamručela znovu. Její hlas byl stejně nepříjemný, jako její vzhled.
Aha … Prý slečna … Tahle vesnice je fakt nějaká divná …
„A žádný lázně tu nejsou!“ málem zakřičela a začala vydávat nějaký rachotivý zvuk. Minato usoudil, že se zřejmě směje.
„Prej lázně! Ženský, slyšely ste to?“ zakřičela nahoru na dav zhruba stejně starých bytostí jako ona, který se zvědavě vykláněl z oken. Všechny začaly rachotit taky.
„Ale máte to na ukazateli směrem sem!“ rozhodl se protestovat Minato. Ne, nikdo se mu doopravdy smát nebude!
„Hm? Ukazateli?“
„Ukaza-“
„Hele, kluku, nedělej si z nás srandu. Já musim pracovat,“ odsekla pohrdavě a zašla i s dítětem zpět do domu.
Vždyť to říkal! Žádné lázně tu nejsou … Už už se chtěl rozběhnout za těma dvěma, kteří mu pomalu ujížděli, ale najednou ho zarazilo něčí zakašlání. Ne obyčejné zakašlání. Takové to, když někdo chce něco připomenout, na něco upozornit … Minato na svém rameni pocítil něčí ruku. A je to tady! Čas večeře!
Pomalu se otočil. Ne, že by měl strach, ale v téhle vesnici mu něco neustále způsobovalo husí kůži. Za ním stál špinavý muž a usmíval se. Minato si nemohl nevšimnout, že ačkoli je jeho vzhled hodně zanedbaný, zuby má čistě bílé. Ale už nad tím víc nepřemýšlel. Ten muž říkal něco, co ho zajímalo.
„Kluku, ty hledáš lázně?“ zeptal se celkem přívětivým hlasem a ani nečekal na Minatovu odpověď.
„Lázně najdeš, když půjdete pořád dál po hlavní cestě, tam na konci,“ usmál se na něj.
Chlapec se zamračil.
„Ale proč-“
„No. Jsou to tupý ženský. Lázně jsou tam kde jsem řekl,“ dopověděl a nevšímal si Minatova udiveného výrazu. Stejně rychle jak se objevil, zmizel v krajních uličkách.
Mladý shinobi doběhl své dva spolucestovatele. Když se vrátil, Kushina si pobrukovala nějakou melodii. Tohle si taky myslel. Vážně si zpívá!
„Dneska mám ve všem pravdu! To je fajn!“ usmál se v duchu, ale po Kushině hodil otrávený pohled. Snad jenom ona mohla být spokojená na tak hrozném místě.
Jeho sensei ho už delší dobu nedočkavě vyhlížel.
„No?“
„Prý je to tímhle směrem,“ řekl a mávl rukou dopředu, „ale mě to příjde divný. Předtím sem se ptal nějakých … slečen, a ty se těm lázním vysmály. A potom, přišel nějaký muž a prý je to na konci vesnice, pořád po hlavní …“
„Takže jedem!“ vykřikl Jiraiya nadšeně.
„Ale, senseii, já bych tam radši nechodil …“
„Co může být v lázních? Jenom tak voda,“ mávl rukou. Tak moc tam chtěl a nic ho nemohlo přesvědčit. Konečně na nějaké narazil.
Minato naštvaně složil ruce, ale rozhodl se neodporovat. Nemělo to cenu.
Jiraiya se najednou otočil a mile se usmíval.
„Ehm … Víš, Minato. Už se s nima trošku znáš. A my … Potřebujeme prodat tohohle býka, abychom mohli zaplatit ty lázně. Myslíš, že bys za nima mohl zajít, ehm …“
Co jiného se dalo čekat. Doopravdy.

Kushina nemohla usnout. Pořád se převalovala v prázdném pokoji. Ubytovna v lázních byla sice pěkná, ale něco ji trápilo. Nedokázala však určit co a po půl hodině neustálého vrtění vstala, přehodila si přes sebe župan a otevřela dveře na verandu.
Bylo to úžasné. Jak ona milovala měsíc! Ostatně milovala přírodu a všechno, co se jí týkalo. Znovu se zazubila a složila ruce za hlavou.
„Nádhera …“ myslela si a pozorovala tenké paprsky stříbrného světla. Dopadaly na stěnu lázní a ozařovaly ji svou tajemnou září. Hvězdy jenom závistivě doplňovaly všechnu tu krásu. Ještě že sem nakonec šli. Ale bylo to trochu zvláštní, celá tahle cesta. Nejdřív vylidněno a tady bylo tolik mladých, veselých lidí! Nikdo si jich pro změnu nevšímal. No, měla ráda pozornost, to ne že ne. Ale všeho moc škodí. Slastně se nadechla chladivého vzduchu a zhluboka ho vydechla. Šla jí trochu pára od pusy, ale zima jí nebyla.
„Ehm …Kushino?“ zaslechla hlas vedle sebe.
„Minato-kun! Jak dlouho už-“
„Hmm .. Celou dobu co jsi tady plus pár minut navíc,“ usmál se Minato.
Kushina chvíli pozorovala, jak sedí na zemi těsně před zábradlím a nakonec si přisedla. Musela si ale udržet nějaký odstup a tak si nezaujala místo přímo vedle něho. Přišlo jí to ale trapné, protože tím vytvořila asi jeden a půl metrovou mezeru. Rozpačitě se na ni dívala, ale už si nechtěla přesedat tak radši rozpustile svěsila nohy dolů a přitiskla obličej na chladné tyče.
„Tobě není zima?“ zeptal se jí Minato. Ale neotočil se na ni. Stále sledoval noční oblohu.
„Ne, ne … Vůbec,“ usmála se. Taky sama pro sebe. Že by se pro tentokrát nehádali?
„Nemůžeš spát?“ nechtěla přetrhnout rozhovor.
„No. Ani ne. Ty taky ne, co?“
„Ne …“
No, ten rozhovor mohl být trošku zajímavější. To je pravda.
„A ty-“
„Ty-“ začali oba zároveň. Asi mysleli na to samé. Teď se na sebe otočili a začali smát.
„Ptej se …“ přenechal jí Minato slovo.
„No … Já už ani nevím co jsem to- Jo! Jenom jsem si tak uvědomila, že se jmenuješ podobně jako můj táta. Manate, Minato … Všímáš si?“
Minato se trochu zamračil. Asi čekal zajímavější otázku.
„No jo … To je zajímavý. Ale pochybuju, že by to mělo nějakej skrytej význam ..“
„To já taky,“ zasmála se Kushina, „ale je to dobrý, ne? Na co ses to chtěl zeptat?“
„Hmm … Všiml jsem si, že si vždycky dáváš ruce za hlavu … To je nějakej zlozvyk?“
„Hej!“
„Ne, ne … Já to myslim čistě ze zvědavosti!“ dal chlapec smířlivě ruce před sebe.
„Asi je to zlozvyk ..“ nakonec odpověděla dívka. Nechtěla se hádat. Teď, když jí bylo tak dobře … Ale rozhovor celkem vázl. Pořád.
„Hehe, ale zubíš se často! Já taky!“ smál se Minato. Asi ho nenapadalo lepší téma.
Ale ... Copak si tak všímá, co ona dělá?
„Ne, že bych si tak všímal, co děláš …“ snažil se hned zamluvit. No jasně. To mu tak bude věřit.
„Bylo to zajímavý, žít na statku?“ pozdvihl obočí, „Já si to neumím představit …“
„Ale celkem jo. Byla tam krásná příroda …“ připustila Kushina.
„A proč chceš tak nutně pryč?“
„Všechno tě omrzí. A já navíc strašně toužím bojovat. A chránit … Chránit tím ty co mám ráda! Podle mě je to hodně důležitý …“

„Ona taky?“ pomyslel si Minato, „tak ona taky chce chránit ostatní, za cenu svýho života? A uvědomuje si vůbec, jak je to nebezpečný? Malá, blbá holka … Tak jako sestřička …“
Sklopil oči k zemi.
„Aki …“ zašeptal, ale Kushině to neušlo.
„Aki?“ pozvedla obočí.
Minato se rychle narovnal. Může jí to říct? Má její důvěru? Asi ne .. Ale … Není zas tak hrozná … Možná, že …
„Aki je moje sestra,“ pokračoval a usmíval se při tom. Ten úsměv teď však nebyl upřímný. Cítil, jak mu natahuje tváře, ale nechtěl ho jenom tak pustit.
„Aha … A proč jsi řekl její jméno?“
„Já … Víš …“
Řekne? Neřekne?
Řekne …
„Víš, teď jdeme do Uzugakure no sato za jedním důvodem .. Ona to není ani mise, ale nebýt Jiraiyi, byl bych tu teď asi sám …“
„Jakto?“
„Ale …“ zavrtěl hlavou, „to je jedno. Ono … Je to spíš moje povinnost. Ale možná ne ani povinnost … Já sám chci. Musím tam jít …“
Kushina se v tom čím dál tím víc ztrácela, neodvážila se ho ale přerušit. Cítila, že je to pro něj důležité a nesmí ho popohánět. Zvlášť, když teď se mu smutek vrátil do očí …
„Oni… Unesli ji. Někdo ji unesl a měli na čele čelenky ninjů z téhle vesnice. Proto tam jdeme. A naštěstí už Uzu není moc daleko ...“
„Aha …To je mi líto…“ Doopravdy jí to bylo líto. Dokázala si představit, jaké to asi musí být. Ta bolest v srdci, když se odtamtud vytratí někdo blízký …
„A nevíš proč?“ usmála se.
Minato se na ni překvapeně podíval, ale vzápětí si všiml, že je na jejím úsměvu něco … Zvláštního. Jako kdyby mu tím pomáhala překonat tu bolest … Jenom tím jedním úsměvem.
„Nevím,“ odpověděl a taky se usmíval. Nakazila ho tím.
„Tak vám-,“ začala Kushina, ale něco jí vzalo slova z úst. Nějaká hrozná rána otřásla celým domem. Najednou celá terasa zmizela a místo ní se objevila jenom stará, rozpadlá chatrč na okraji lesa. Oba dva se rychle otočili. Celé lázně jakoby se vypařily a už nic nepřipomínalo tu pohodlnost předtím.
Kushina se vyjeveně otočila na Minata. Ten se zamračil.
„Genjutsu …“

***
Tahle FF se mi píše dobře ...
Btw. Uzugakure no sato - fiktivní název. Vycházela jsem z názvu země - Uzu no kuni, a odhaduju, že to není zas tak velký, aby ta vesnice mla nějaký odlišný jméno .. No, ale je to snad jedno xD
Jo a ještě, čucháte z tohohle: "Je to spíš moje povinnost" Minatovu povinnost? Laughing out loud To nebyl záměr xD Zacpěte si nos xD
Pokračování: Noční vzpomínky

4.96
Průměr: 5 (75 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2023-08-17 21:59 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise Obl: Sakra, tahle povídka se čte úplně sama. Potlesk za ten popis tý vesnice, je to jako z nějakého napínavého filmu. Do toho Minato mě neustále překvapuje svými myšlenkovými pochody. O Jiraiyovi už vůbec nemluvím. To je kapitola sama pro sebe. Asi tady sebral ten nápad psát knihy... ani bych se tomu nedivila. Fakt úžasná povídka. Nedočkavostí letím dál.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-12-26 22:04 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Rachotící babky-slečny a A je to tady! Čas večeře! mě málem smetlo z křesla. XD Sice sem to původně nechtěla zmiňovat ae nikdo jinej to tu nemá takže... xD Parádní. xD

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Út, 2008-08-26 20:09 | Ninja už: 19811 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

je to užasné!!

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, So, 2008-08-23 15:47 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

Minatkoooo .... to je úžasné já nevím, co napsat, jak popisuješ krásně jejich pocity a všechno se mi líbí, jsi skvělá spisovatelka, jdu honem dál ptž jsem zvědavá na genjutsu Laughing out loud

Obrázek uživatele Mina Mane
Vložil Mina Mane, Út, 2008-08-12 18:42 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Prostý občan

čím ďalej tím lepší Laughing out loud

Niekedy je sila, ktorá vzišla z porážky väčšia ako tá ktorá pozná iba víťazstvá Laughing out loud

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Út, 2008-07-01 11:50 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Pááni, je to čím dál zajímavější!!! Rychle du na pokráčko=)!!

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Čt, 2008-06-19 18:31 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

úžasný...teď s enemlátím hanáckou....teď už mlátím do zdi! Laughing out loud je to vážně naprosto super Smiling doufám, že to s Aki dobže dopadne Smiling

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, St, 2008-06-04 15:49 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

je to nádherná FF bozínku jak ty umíš překrásně psát .... jupíííí ui aby tu bylo pokračování

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-06-04 15:44 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Děkuju vám strašně moc ^^
Další díl už visí Smiling
Noční vzpomínky

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., St, 2008-06-04 15:45 | Ninja už: 5811 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Béééééééééé. Sad Přístup zamítnut. Je budu bečet. Béééééééééééé. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Conner Uzumaki
Vložil Conner Uzumaki, St, 2008-06-04 15:46 | Ninja už: 5976 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Prostý občan

Taky?


Už jsem tu přes 1000 dní. To už jsem docela starousedlík ne? Laughing out loud
Můj nový avatar = nová závislost: Yuusei Fudo z Yu-Gi-Oh 5D's


Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-06-04 15:48 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Taky Laughing out loud Hotový uřvaný komando, bacha na nás XDDD

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-06-04 16:00 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Mihihihuhu xD
Uřvaný komando xD ... Ale už to schvalujou rychle ... Tak snad už to brzo bude Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Diamond-chan
Vložil Diamond-chan, Po, 2008-06-02 19:33 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

No teda řeknu ti- famožná, nádhernej, úžsnej, krásnej příběh- straštně se mi líbí- už jenom jakým je to psaným stylem, jak to umíš napsat- prostě krása!

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Ne, 2008-06-01 19:27 | Ninja už: 5811 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Zabíjím sama sebe za to, že jsem thle nádhernou povídku přehlídla. Sad Teď jsem to ale dočetla, a nemám tušení, jak ti ji pochválit. Smiling Máš užasný nápady. Je to nádherný, překrásný, božský, úžasný a čte se to samo. Smiling (Musíme vymyslet nějaké neové pochvali, protže ani ve slovníku není nic novýho. Sad Laughing out loud ) Děkuju za to, že něco takovýho píšeš. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2008-06-01 17:57 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Strašně rád bych napsal nějaké originální hodnocení, jenže všechno už bylo řečeno, prostě geniální a navíc strašně milé a přesně takové povídky mám rád. Díky za to, že si napsala tenhle příběh.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Kyuubi-cz
Vložil Kyuubi-cz, Pá, 2008-05-30 19:59 | Ninja už: 6062 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

kdy bude dalsi dil bo jsem uplne nedockavy boze ja se tak tesim

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Čt, 2008-05-29 16:07 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Super!!!Laughing out loud

Píšeš báječně až úžasně!!!

Se fakt nemůžu dočkat dalšího dílu!!!Laughing out loud

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-05-28 17:46 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Děkuju vám strašně moc Smiling
Moc si těhle komentářů k týhle FF vážím ...
Takže, arigató, a s dalším dílem si pokusím pohnout Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2008-05-28 11:06 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Jsi opravdu dobrá vypravěčka. Navíc je poznat, že máš své postavy hodně ráda Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele ICE
Vložil ICE, St, 2008-05-28 09:35 | Ninja už: 6052 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

krasne píšeš, ale to už vieme všetci Smiling
Glitter Words[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-05-26 21:16 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Má pravidelná dávka Minata a Kushiny...děkuju ti za to že jsi a že píšeš...je to prostě nádhera Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2008-05-26 20:34 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

*marně hledá nějaká originálnější slova... pak to s povzdechem vzdá* Je to prostě úžasný, skvělý, super... já už fakt nevím, co psát... Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-05-26 20:33 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

super dielik, teda jemu uniesli sestričku, jaaaaj už aby ju našli, ale teda najprv to genjustu Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele eli47951245
Vložil eli47951245, Po, 2008-05-26 20:27 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

bezvadný, naprosto úžasný, jsem zvědavá, jak si Kushina povede