manga_preview
Boruto TBV 08

Válka duší 3: Bitva u Suny

Jestli jste četli předchozí část, tak se ukázalo, že ani život na vyšší úrovni není bez intrik, lži a převtářky. Válka se chystá nejen ve světě lidí, ale i ve světě, kde žijí dokonalé duše. Bohužel ani dokonalost není vždy zárukou pravdy a poctivosti. Bitva u Suny bude základním kamenem celé války.

Lid Suny, Konohy, Kumy a Kirigy byl sjednocen v Píseční vesnici a chystal obranu proti zástancům Ashraka. Gaara připravoval svoje novinky s pískem a Kakashi díky Šakranova návodu budoval obranu s blesky. Každý ninja měl svou pozici, svůj úkol a byl připraven bojovat dokonce za cenu vlastního života. Každý den se Orochimaru se svými ninji ze Zvučné a jiných menších dobitých zemí blížil k Sumě. Jeho armádu nevíc doplňovalo dvacet Shiffů a Myoshi,který jim velel. Jejich úkol byl jasný. Úplné zničení Suny a všech ninjů ve vesnici. Orochimaru věděl, že Blesková aliance bude mít podporu ze světa duší, ale on proti nim mohl nasadit výkonější a rychlejší Shiffy. Nepřátelská armáda byla půl dne od Suny a zastavila se, aby doplnila síly a byla připravená na další den. Ten další den se před obranu Suny postavilo asi 30 000 ninjů Orochimara. Obranné jednotky měli dohromady něco kolem 20 000 ninjů a bylo jasné, že to bude krutá bitva. Pak dal Orochimaru pokyn a jeho armáda se rozeběhla k Suně.

Znovu přišla fatální chyba ze strany útočníků. Celá první linie byla zkosena bleskovou vlnou, kterou vypustil Kakashi. Na zemi najdenou ležely stovky mrtvých, ale co bylo nejdůležitější, Orochimaru nedokázal postřehnout odkud byl útok veden a tak raději vyvolal své hady a poslal je před armádou. Útok pokračoval, ale tentokrát se ke Kakashiho bleskové obraně přidal Naruto s Gamabuntou a Saya se svým vlastním vlkem. Střet mezi zvířaty byl natolik tvrdý, že vzniklá nárazová vlna odmrštila nejblišší ninji do velké vzdálenosti. Naruto s Gamabuntou podpálili dva hady a Saya se svým mazlíčkem rozsekla rovněž dva hady. Orochimaru zuřil a povolal Myoshiho se Shiffy. Než ale dorazili k Narutovi, tak jeden ze Shiffů padl k zemi a shořel. Myoshi věděl, co se stalo a vedl útok jiným směrem. I tento útok přerušil pád dalších dvou Shiffů a bylo tedy jasné, že se Šakran zapojil k bitvě. Pak se Šakran i s několika přáteli zkutečně objevil před Myoshim. Myoshi okamžitě poznal Naruta, Nejiho a Gaaru.
"Jak to že bojujete jako duše?? Vy ještě nejste mrtví!!" byl trochu Myoshi překvapený.
"Vypadá to bratře, že si se nic nenaučil. Ikdyž člověk zemře a přijde do jiného světa, měl by na sobě trochu pracovat, ale to ty asi nikdy nepochopíš." řekl mu Šakran.
Šakranova slova mluvila do prázdna a Myoshi stejně rychle jako Šakran se přesunul za Nejiho a zasáhl ho. Neji padl k zemi, ale jeho energie se nerozplynula, ale přeměnila se znovu do pravého lidského těla.
"Co to má znamenat Šakrane??" křičel Myoshi.
"Myslel sis, že bych ohrozil své přátele? Přeměna živého člověka v duši má jednu výhodu a to, že po úderu, který má vyvolat smrt duše, se životní síla přemění zpět na člověka." hovořil Šakran a při tom zasáhl malou dýkou svého bratra do ruky. Tentokrát Shiffové s Myoshim na nic nečekali a udeřili. Orochimaru už nechtěl déle čekat a poslal svou armádu taktéž do boje.

Začal krutý boj. Tam kde měli obránci problémy, tak se tam objevili minimálně dva Bleskoví vládci a rychle ukončily problém. Orochimarovi s Kabutem se podařilo prorazit levé křídlo obrany a pomalu se připravovali k vniknutí do vesnice, ale jejich postup zastavil Gaara se svou písečnou hradbou. Pravá část obrany a střed zatím držel, ale jen za cenu těžškých ztrát. Naruto, Yondaime a Kakashi podnikli nečekaný úder proti Shiffům a i přes rychlost Shiffů, se podařilo zničit další čtyři z nich. Potom jeden ze Shiffů překvapil Kakashiho a zasáhl ho do ruky. Kakashi se proměnil zpět a pokračoval v boji s tentokrát s Kabutem. Kabuto celkem vyzrál a byl Kakashimu víc než vyrovnaným soupeřem. Jeho výpady byli velmi rychlé, ale Kakashi už měl dost hraní a aktivoval Mangekyou Sharingan. Jeho účinek na sebe nenechal dlouho čekat. Kabuto se nemohl pohnout a po několika vteřinách mu Kakashi svou technikou utrhl obě ruce a pak ho zasáhl svým Raikiri přímo do hrudě. Kakashiho nejhorší protivník zemřel a na Kakashiho obličeji se objevila trocha té radosti.

Orochimarovi se také moc nedařilo překonat Gaarovu obranu a obrátil svůj útok proti jednotkám ve středu obrany. Vyvolal další dva hady a ti udělali své. Jejich útok byl zničující a zabil mnoho ninjů. To byla šance pro celou střední linii a ta se dostala za hradbu. Orochimarova armáda prolomila a vnikla do vesnice, kde na ně čekalo nemilé překvapení. Základní jednotky ze země blesků, tvořené hlavně lukostřelci, udeřili několika salvami a útočníky opět dostali pod tlak. Do města kromě armády Orochimara vniklo ještě pět Shiffů, kterých si nikdo nevšiml. Jejich útoky byli velmi kruté a nebylo překvapením, že tisíce vojáků leželo na zemi ve vlastní krvi. Orochimaru se přidal ke svému vojsko uvnitř vesnice a postupoval s vojskem k úkrytu obyvatel všech čtyř vesnic. Jejich postup, ale hrál do karet Šakranovi, který si s Gaarou připravil jednu pojistku. Šakran přesunul pomocí transportu Gaaru před Orochimara a vyvolal k němu vlčí jednotku, se kterou mu pomohla Saya. Gaara se pak soustředil a proměnil se v Shukaku, který už byl pod Gaarovo kontrolou. Před Orochimarovou armádou stál Shukaku a vedle něj stálo dalších pět vlků. Orochimaru vyvolal svého nejsilnějšího hada a do toho všeho Myoshi vyvolal svou specialitu. Po boku hada se objevil Gryffin a teď bylo jasné, že dojde na souboj stvůr.

Boje ale pokračovaly i mezi normálními lidmi a mezi dušemi. Shiffů už bylo pouze deset a Šakran ze svých mužů ztratil tři, ale dva z nich se vrátili do lidského života. Pak se ale objevilo dalších deset Shiffů. Během několika vteřin se jim podařilo téměř všechny nové živé duše přeměnit na lidi, dalších deset Bleskových vládců se rozplynulo a nakonec zaútočili na Šakranovu hlavní jednotku. Šakran odrovnal dva, Yondaime taky dva a Naruto jednoho Shiffa, ale za další ztrátu pěti Bleskových vládců. Naši přátelé byli donuceni ustoupit a stáhli sebou i zbytek obranné armády. Přesunuli se za Gaaru a tam zjišťovali ztráty na své straně. Čísla byla neuvěřitelná!!Během dvou hodin bojů bylo zabito 10 000 ninjů a to nemluvím o 16 Bleskových vládcích. Vypadalo to velmi špatně a do toho přišel útok Orochimara a Myoshiho. Gaaru útok odhodil zpět a tři z pěti vlků byli mrtvý. Šakran s Kakashim aktivovali ještě jednou obranu blesků a dokázali tím zasáhnout lidskou armádu, několik Shiffů a hlavně Orochimarova hada, který po silném výboji padl na zem, jako uschlá hruška. Bitva se zastavila na mrtvém bodě, ale i tak měl Orochimaru s Myoshim velkou přesilu.

Blíží se konec bitvy, ale s jakým koncem?? Bude obrana dost silná, aby útok nakonec odrazila?? To se dovíme v další části s názvem:

4.969695
Průměr: 5 (33 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 19:38 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

už podle názvu dalšího dílu tuším, že dobro znovu zvítězí, doufám, že nebudou státy jako Naruto, Neji atd. Jinak nádherný díl, velice dobře prpracované, jen tak dál

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, So, 2010-01-30 00:27 | Ninja už: 5327 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

superne Smiling

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Ne, 2009-03-15 13:41 | Ninja už: 5649 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Super! Konec špadný, všechno dobré. Smiling
No dobře, konečně někdo nechává prohrávat "své" postavy...

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 15:12 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Tušim že se řiká švestky ne ? Laughing out loud

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 15:11 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Já nemůžu z té uschlé hrušky xD

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2009-01-13 19:21 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Je to dobrý, jen mě mrzí, že jsi ty vlky zabil Sad

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2008-03-28 23:06 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

libi semi tvoje příběhy těším se na pokračování

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2008-03-21 13:24 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

je užasné moc se těším na další díl!! Laughing out loud, Laughing out loud

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Pá, 2008-03-21 00:13 | Ninja už: 6137 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný mrkni prosim na moje Smiling

Prázdniny v Konoze http://www.konoha.cz/?q=node/22761
Návrat do Konohy 5 let uplynulo http://www.konoha.cz/?q=node/22889

díky Smiling

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2008-03-21 00:06 | Ninja už: 6017 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tady ma nekdo hodne fantasye a talentu Laughing out loud hochu, jednou to budes ty kdo tu bude FF králem, ale na to si musíš počkat, protože na mém žebříčku vede hlavně Morituri a pak Shinken. Ostatní jsou nejak pod nimi a nebudu to rozepisovat, protoze by to bylo obtizne a nedokazal bych sepsat vsechny. Jinak ti preji mnoho zdaru a jen tak dal.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-03-20 23:04 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Je to dobré, ale je škoda, že to ze sebe tak chrlíš. Já bych si klidně počkala pár dní na další díl. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Čt, 2008-03-20 22:47 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Lidi nemohl jsem čekat a raději jsem přidal další díl. Je trochu slabší a kratší, ale doufám, že vás nebude nudit a že budete i dál číst mé příběhy.