manga_preview
Boruto TBV 09

Byl jednou jeden Hokage-2

Hokage běžel vesnicí. Musel se dostat co nejrychleji k jižní bráně. Mladý ninja, který byl pro něho v nemocnici, mu zhruba vysvětlil situaci; když byl Yondaime v nemocnici, objevil se Kyuubi, legendární devítiocasá liška. Chvilku se jí ninjové z Konohy snažili vzdorovat, ale měli proti sobě protivníka, který dalece přesahoval jejich schopnosti. Brzy byla dobrá polovina bojovníků z vesnice zabita nebo poraněna, ale soupeř měl podle všeho stále dost síly. A byl stále blíže ke Konoze.
Brzy byli u brány. Minato se otřeseně díval na bojové pole, kde leželo spoustu dobrých lidí z vesnice. Někteří z nich byli jeho blízcí přátelé. Zkroušeně odvrátil hlavu. Mocné burácení ho přinutilo podívat se na Něj-na krále démonů, prastarého strážce ohně Kyuubiho. Byl ohromný. Jeho obrovská tlama byla plna tesáků a ve tváři měl zlověstný úšklebek. Mocné nohy jako by spalovaly zem kolem sebe. Kam šlápl, tam se vytvořil kráter. Ale jeho největší zbraně byly vzadu. Jeho devět ocasů létalo vzduchem a s každým novým švihnutím padl k zemi další bojovník.
Mladý Minato věděl jak se ho zbavit. Před nedávnem, když se stal Hokage, dostal do úschovy Svitek obsahující zakázané techniky všeho druhu. Mezi nimi byla nejedna pečetící, ale ta nejúčinnější byla vzadu, jako by autor doufal, že se k ní potenciální čtenář nedostane. Technika vyvolávající boha smrti. Minato věděl, že by ho to stálo život, ale taky si uvědomoval, že jedině on to může zastavit. Nikdo další už nemusí zemřít. Myslí zalétl do nemocnice, k jeho ženě a právě narozenému synu. To on by musel být ten, do kterého by Kyuubiho zapečetil. Bylo mu známo, že démony lze zapečetit do právě narozených dětí. A také věděl, že ten den se narodilo pouze jedno dítě.
„Běžte do nemocnice a přiveďte mojí ženu i s naším synem“ rozkázal Dvou ninjům. „Pane“ dostalo se mu odpovědi a v ten okamžik zmizeli. Dalším ninjům rozkázal aby přinesli svíčky a přivedli nějaké lékařské ninji.
Jako první dostal svíčky. Rozestavil je do malého oválu, kam by se vešlo malé dítě. Poté udělali lékaři, kteří se právě dostavili na bitevní pole, kolem svíček jakési značky a runy. Když viděl zdálky se blížit Kushinu, která svírala Naruta v náručí, běžel jim rychle naproti.
„Minato, co se tady děje?“ zeptala se vyčerpaným hlasem. Hokage neřekl nic, jenom jí dovedl k bráně. Tam viděla zbytek bojovníků, kteří čekali na svého vůdce. Zem byla poseta pobitými. Oči se jí zaplnily slzami. Věděla, co se musí stát dál. Vrhla rychlý pohled na hořící svíčky Udělala k nim pár nerozhodných kroků, pak se podívala na svého muže a prudce zavrtěla hlavou. Minato k ní přistoupil, sevřel jí v náručí a sebral jí svého potomka, kterého položil do prostoru mezi svíčkami. Poté všem přikázal aby se stáhli. Rychle udělal pár pečetí, kousl se do prstu a praštil rukou do země.
Již stál na hlavě pyšného Gamabunty, krále všech žab. Otočil se, konejšivě kývl na svou ženu a udělal zase několik pečetí. Z jeho rukou vytrysklo bílé světlo, takže nikdo nevěděl co se děje. Pouze uslyšeli poslední zaburácení největšího z démonů, hlasité ‚zapečetit‘ a dětský pláč z kolébky.
Mladá, krásná žena s vyčerpaným výrazem se skláněla k pomníku na místě, kde byly obrovské stopy od žáby. Poslední slova, která od Minata, nejlepšího bojovníka kterého kdy Konoha měla, byla „nechci, aby někdo Naruta viděl jako monstrum, ale jako hrdinu, který zabránil zničení vesnice. Miluji vás oba“. Naruta nechala u Kakashiho, který byl student jejího manžela. „Taky tě miluji“ vyšlo tiše z jejích úst.
„Nemůžeme nic udělat“ ozval se lékař. Pohlédl na Kushinu, jejíž obličej byl bledý a na místě, kde je v těle srdce, byla červená skvrna.
Starý muž se probouzel po těžké nemoci. Celý poslední týden prospal. Zazíval a rozhlédl se po pokoji. Viděl členy rady starších. „Vracíme tě opět do funkce Sandaime“. V očích pacienta bylo nejdřív překvapení, ale když jim ukázali mladé, blonďaté dítě s pečetí na břiše a slyšel slovo Kyuubi, změnilo se překvapení ve smutek. Smutek, který držela celá vesnice.

4.25
Průměr: 4.3 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2015-06-18 20:12 | Ninja už: 5194 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

No tak som sa mýlil, je to Minato. Chudáci ninjovia z Koniny dostávali fakt zabrať. Evil Čo do rozsahu to mohla kľudne byť aj jednorázovka.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Čt, 2015-06-18 20:16 | Ninja už: 5920 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: ONLINE, Prodavač v květinářství Yamanaka

Nah, mladá léta, si ani nepamatuju, že bych to kdy psal.

Ctyri roky, kocko.

Obrázek uživatele Aki no sakka
Vložil Aki no sakka, Po, 2010-05-17 18:04 | Ninja už: 5394 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Ha, já to věděla! Já věděla, že to bude Minato! Laughing out loud
Tenhle díl byl taky super. Měl smutnou atmosféru - a přesně tak to má být. Nějak jsem nepochopila to s tou Kushinou - to byla sebevražda? Trochu škoda, že jsi tomu věnoval jen jednu větu.
Přiznávám, že mě zklamal první odstavec. Ne po stránce gramatické - akorát tam máš místo "Konoha" "Konina" xD - ale dost se ti tam opakují slova, hlavně "být" a "mít", takže to vypadá trochu kostrbatě.
Gomene, gomene, gomene, jdu se pověsit za palce do průvanu, že tě tak kritizuju - ale klidně mi to oplať - sedři mě až na kůži a spláchni moji "spisovatelskou" čest, protože moje pokusy se s tímto nemůžou měřit! xD

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-04-30 04:51 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Co dodat, naaaadhera!

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele skauter1
Vložil skauter1, So, 2008-03-15 18:43 | Ninja už: 6177 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Prostý občan

som si myslel ze dalsia poviedka o narutovi ale to to bolo naozaj super Laughing out loud musim uznat kratka spur a zdala si mi realna Laughing out loud fakt supe r5 z 5 mas u mna

Moja poviedka čierny drak dakujem za komenty : http://konoha.cz/?q=node/29165

[img]http://***/images/myplayercard/295491.jpg[/img]

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Út, 2008-03-11 08:28 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Daj pokráčko!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Danger
Vložil Danger, Ne, 2008-03-09 17:51 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

fakt good!

Obrázek uživatele celeby
Vložil celeby, Čt, 2008-02-21 21:15 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 125 | Autor je: Prostý občan

je to dobre, len sa obavam , ze pokracovanu=ie asi uz nebude, lebo od tadeto pokracuje normalny Naruto ako ho vsetci pozname.A le bolo by dobre keby si nejako ozivil Kushinu a ta by potom prisla k Narutovi a ... tak dalej, ale to je len moj nazor takze...

Dobre, takže, tu sú moje cosplaye: Itachi a Sasuke:
http://147.32.8.168/?q=node/57847
Zákerná vražda Itachiho:
http://147.32.8.168/?q=node/57872
Katanová photo:
http://147.32.8.168/?q=node/57857
Deidara:
http://147.32.8.168/?q=node/50941 a je ich este oveľa viac Laughing out loud dakujem z akaždý komentár Smiling

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Čt, 2008-02-21 23:03 | Ninja už: 5920 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: ONLINE, Prodavač v květinářství Yamanaka

Jako pokračování by se mohla považovat povídka Amor smrti, kterou jsem dneska poslal a odehrává se osmnáct let poté. Jinak na tohleto téma nevim jestli ještě něco napíšu.

Ctyri roky, kocko.

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, So, 2008-02-16 13:49 | Ninja už: 5920 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

cooooool sprav pokracovanie