manga_preview
Boruto TBV 10

City, které toužil vymazat

Klid. Mír. A všudypřítomná spokojenost. Taková byla nyní situace ve Skryté Listové, jedné z velkých vesnic ninjů.
Naruto se procházel ulicemi. Ruce měl zastrčené v kapsách svých obvyklých oranžových tepláků, jejichž pas částečně překrývalo tmavomodré tričko s výrazným potiskem červenožluté spirály. Ofina zlatých vlasů trčících do všech stran mu mírně spadala do očí, čelenku, na kterou byl už od dětství tolik pyšný, nechal protentokrát ležet na nočním stolku ve svém pokoji.
Aby byl upřímný, cítil se docela šťastně. Už dlouho se neprocházel takhle klidně po svém domově, bez otravných myšlenek, které by mu pletly hlavu. Sluneční paprsky pozvolna ustupovaly za hustými korunami statných listnáčů rámujícími vesnici a ulice zaplnilo šero doprovázené chladným večerním vzduchem. Kolem právě rozsvícených lamp se začaly shromažďovat malé můrky přilákané jejich světlem.
Naruto málem narazil do osoby, jenž mu náhle zastoupila cestu. Zvedl oči a spatřil mladíka v černé slušivé bundě, kterou jak se zdálo hned tak nesundával stejně jako Naruto svou teplákovou soupravu, a s kučeravými hnědými vlasy. Za zády Naruto cítil hlasité funění a vzápětí po boku svého páníčka stanula velká bílá bestie, která se jen stěží dala nazývat psem.
"Čau, Kibo. Venčíš svého yettiho?"
"Moc vtipný, " ušklíbl se Inuzuka a přátelsky se mu pověsil kolem ramen. "Za chvíli máme sraz kousek od Kageho baráku. Nakoupíme lístečky, pověsíme přáníčka a jde se na chlastačku a barbecue... Nemusíš se tvářit takhle, platit budou senseiové, které se nám alespoň pro jednou podařilo ukecat. Chudáčci, asi zapomněli, kolik je toho Chouji schopný sežrat. No a vlastně nejen on. Určitě to bude muset zase zaplácnout Yamato a Gai-sensei, jak znám Kurenai a Kakashiho, rozhodně je budou schopní ukec... Hej, posloucháš mě?" Křikl na něj Kiba, jelikož jeho společník jen hloupě přikyvoval, hledíc někam před sebe. Poté se na něj Naruto konečně podíval s poměrně neinteligentním: "He?"
"Jde se na Tanabatu, baka! Nedělej, žes zapomněl!"
"Tanabatu...?"
Psovod ani nemusel předstírat mdloby. "Ty jsi vážně neuvěřitelný kus debila. Svátek hvězd. Přání na bambusu. Spousta jídla. Sladký holky v kimonech... Už ti svítá?"
Než však stačil Naruto odpovědět, pohltil ho jako přívalová vlna zbytek jeho kamarádů. A on při pohledu na ně oněměl.
Všechny dívky byly oblečené v krásných kimonech. Místo obvyklé chlapecky oblékané Tenten tu teď stálo elegantní děvče v rudém kimonu s potiskem připomínajícím draka a s obvyklými hnědými drdolky na hlavě, které si tentokrát ozdobila výraznými červenými mašlemi. Ino si zvolila fialový oděv se spoustou malých černých kvítečků a díky husté záplavě zlatých vlasů sahajících až po zadek vypadala vážně nevinně, krásně a mírumilovně. Tento zjev však okamžitě zkazila její rozvěrná poznámka "necivte na mě a koukejte pohnout těmi svými zadky, Tanabata na nikoho nečeká!!"
Vedle ní stála Narutova týmová partnerka v lehce růžovém kimonu a s roztomilou malou taštičkou přes rameno. Ve vlasech jí zářila růžová sponka nápadně se podobající květu sakury. A konečně Hinata. V tmavomodrém kimonu s nažloutlým půlměsíčkem táhnoucím se přes celý levý rukáv, s vlasy svázanými do úhledného drdolu a s jemným úsměvem ve tváři připomínala spíš křehkou princeznu, než kunoichi z nejsilnějšího klanu Konohagakure.
Jelikož hlavní aktér výpravy, Kiba, zůstal prkenně stát na místě s pusou otevřenou dokořán stejně jako Naruto, chopil se vedení Shikamaru, který je se svým obvyklým výrazem "radši bych byl někde jinde" provedl davem, jenž se proti nim náhle vynořil. Poté zahnuli za roh a Naruto ztratil dech podruhé.
Připadalo mu, že se ocitl v jiném světě. Ulice zdobily desítky pestrobarevných lampiónků, které vrhaly zářivé odlesky na několik set stužek visících mezi nimi. Lidé si s veselým klábosením kupovali přáníčka a ženy ve svých kimonech dodávaly prostředí snad ještě více barev.
Naruto se přinutil odvrátit oči od té úžasné scenérie a pospíchal za zbytkem party, která už zacláněla u obchodu s pomůckami na Tanabatu. Jelikož senseiové se radši strategicky někde zdrželi, přišlo hádání o to, kdo za fixky, stužky a lístečky vůbec zaplatí. Tým sedm, osm i devět sborově oznámil, že je švorc, tudíž vše nakonec zůstalo na Nejim, který se tak ukázal mnohem spolehlivějším něž Kakashi a celá jeho banda, která mezitím mimo zraky svých nevinných žáků opodál popíjela saké.
Pro Naruta a ostatní přišel čas volby. Každý se bedlivě zamýšlel, přičemž Narutovi hodně pomohla Hinatina rozpačitá poznámka: "V-vezmi si modrý... Jde ti k očím...." A tak o chvíli později držel v ruce malý modrý papírek a žlutou fixu.
Přesunuli se na drobné náměstíčko plné bambusů v květináčích. Lampióny jim svítily na cestu v černočerné tmě, která kolem nich pozvolna nastala a vedly je k jedné z rostlinek. Naruto zvedl oči k obloze. Nebe zaplnily hvězdy, miliony zářivých bodů v jinak neproniknutelné tmě.
Sklonil hlavu ke svému přání. Váhal co napsat. Ač existovala spousta věcí, po kterých toužil, právě teď byl šťastný. Snad jen...
Rychle napsal přání, dřív, než si ho stačil rozmyslet. O kousek dál viděl Sakuru, jak zírá na svůj růžový lísteček s trochu bezradným, skelným pohledem. Nakonec něco rychle naškrábala, potřásla hlavou ve snaze zbavit se zbytečných myšlenek a šla své přání zavěsit na jednu z větévek. I Sai opodál vypadal dost bezradně. Naruto k němu přistoupil.
"Nevíš, co napsat?"
Sai přikývl a trochu zaváhal. "Asi se Tanabaty nezúčastním. Nedokážu prostě vyjádřit své pocity."
"To zvládneš. Nepřemýšlej, prostě napiš první, co tě napadne." Naruta nasadil jeden se svých mega úsměvů. Sai přesto moc přesvědčeně nevypadal.
Naproti tomu Kiba, Tenten Lee měli hned jasno a sebejistě vykročili zavěsit své tužby na nejvyšší větévky, světu na obdiv. Ostatním se také nakonec povedlo utřídit si myšlenky a sepsat po čem nejvíce touží. Naruto se k nim připojil.
"Šťastnou Tanabatu," popřál všem Chouji vedle něj. A to bylo jako spouštěč.
Bambusové větévky byly obklopeny přáníčky, přesto pod jejich tíhou ani trochu neklesly. A všude se najednou ozývaly přípitky a slovo "Tanabata" bylo slyšet snad ze všech směrů. Nezáleželo na tom, že se ani neznají, pod hvězdnou oblohou si byli v tento den všichni rovni.
Naruto zjistil, že se usmívá. Náladě, která panovala všude kolem něj, se prostě nedalo ustoupit. S lehce rezignovaným povzdechem zavěsil své přání na stromek. Poté obrátil oči ke hvězdám.

***

Kdyby někdo tušil, co se stane za pár měsíců, pravděpodobně by se mnozí modlili za jiná přání. Ale válka přichází neočekávaně a zabydlí se v srdcích lidí, ať už jsou pevná jakkoli.
Skrytá Listová, jedna z velkých vesnic ninjů, byla nyní opuštěná. Domy tiše stály, jakoby čekaly na někoho, kdo je konečně využije, opráší prach z nábytku a dennodenně bude dovnitř pouštět sluneční svit. Ulice zely prázdnotou a obklopoval je klid. Snad jen někdy porušilo téměř mrtvé ticho zakrákání černých ptáků a k vesnici se sneslo hejno havranů. Hledali potravu mezi odpadky a odlétali, když zjistili, že je to stejně marné jako včera. Nebyl tu nikdo, kdo by vyhodil zbytky jídla, které by dokázaly alespoň na chvíli zasytit jejich hladové krky. Nic nepřibývalo, nic se neměnilo. Snad jen vítr si hrál s desítkami malých přáníček, jenž kdesi uprostřed vesnice visely na popraskaných holých větévkách bambusu. Přáníček, z nichž jen některé mělo dosud majitele. Dobrá polovina shinobi už ve válce přišla o svůj sen i život.
Přesto, ač to mohlo být jakkoli neuvěřitelné, jednoho dne prošla branou podivná skupina. Vedl ji pohledný černovlasý mladík, v jeho těsné blízkosti se držela brýlatá rusovláska, za ní rozhodným krokem kráčel muž s dlouhými tmavými vlasy, jehož jazyk čas od času obkroužil usměvavé, zlé rty. O kousek dál je následoval statný muž s oranžovými vlasy a za ním poměrně neochotně klopýtal mladík menší postavy s bílou hlavou a roztomilým zoubkem vykukujícím zpoza horního rtu.
Uprostřed vesnice se skupinka zastavila. Černovlasý mladík, který doposud stál v jejím čele, se bez jediného slova vyhoupl na vysoký stožár. Rozhlédl se kolem sebe, po místě, které dříve nazýval domovem.
"Tohle místo... se změnilo." Slova mu vylétla z úst dřív, než je stačil zastavit. Na skalním monumentu přibyla podobizna Páté Hokage a neviděl jediný dům, jenž by mu přišel povědomý. Celá vesnice byla navíc posazena v dolíků, pozůstatek po řádění Akatsuki. Tohle už nebyl jeho domov, tohle místo už neznal. Konoha se stala jen další věcí, kterou toužil vymazat.
Už se chtěl vrátit k ostatním, když vtom si jich všiml. Desítky různobarevných papírů honěné větrem, chvějící se ve vzduchu jako listy stromů. Možná to byla jen zvědavost, možná něco jiného, co ho přinutilo k nim vyrazit. A zastavil se, když už bylo příliš pozdě. Zrak mu spočinul na nápisech na nich a uvědomil si, co znamenají. Poznal v nich slova těch, co bývali jeho přáteli.
"Tanabata..." zašeptal. Slovo, které z jeho úst znělo tak nepatřičně.

Stanu se Hokagem a konečně překonám Naruta! Já i Akamaru zesílíme!

Může to být trochu otrava, ale... Ať jsme spolu všichni šťastní, tak jako teď.

Ať nám navždy slouží síla mládí!

Přála bych si, aby si Naruto-kun splnil všechny své sny a já mohla stát po jeho boku...

Chtěl bych, abychom byli navždy šťastní a v bezpečí, i když to je asi nemožné... Každopádně filmové ztvárnění všech dílů Icha Icha by mi taky nevadilo.

Ne že bych na Tanabatu věřil, ale... Kéž mám sílu ochránit Hinatu-sama.

Chci spoustu jídla pro sebe a své kamarády!

V tomhle nejsem dobrý, ale... Přál bych si víc rozumět lidem kolem mě... Příště to asi zkusím nakreslit.

Udělám z Leeho skvělého ninju! Kéž zdědí veškeré mé mládí!
Přála bych si, aby se do mě Sai zamiloval... A ať mi to Velké čelo přestane říkat Prasečino!

Chci být silná kunoichi jako Tsunade-sama! A vlastnit spoustu úžasných, jedinečných zbraní.

Asi to nikoho nezajímá, ale i já mám přání. Chci, aby náš klan už nebyl opomíjen...

Mladík překvapeně zjistil, že se usmívá. Uvědomil si, že vše co dosud řekl, bylo k ničemu. Nedokázal zahodit svou minulost. Navzdory všemu byl stále Uchiha Sasuke z Listové. A tak, navzdory svým už teď rozporuplným pocitům, sebral poslední lístek. Růžové přáníčko.

Chtěla bych ještě jednou spatřit muže, kterého jsem znala. On je mou hvězdou, kterou nepřestanu nikdy milovat. Prosím, ať se tu napřesrok směje s námi.

Zavřel oči a pevně sevřel lísteček v dlani. "Odpusť, Sakuro..." Pak jej zmačkal a hodil k ostatním. Sledoval, jak papír mizí v černých plamenech. Jejich žár je pohltil, smazal city na nich napsané. Už nic neznamenaly, ne pro něj.
"...ale to se nestane."
S trpkým úsměvem se ke svému dílu otočil zády. Černé plameny dohořely, jakmile splnily svůj účel, nezbyla po nich jediná stopa. Jen uvnitř svého majitele zanechaly další temnou díru, jejíž okraje už bylo nemožné znovu zcelit. Sasuke se připojil k Orochimarovi a ostatním a nechal Konohu opět ponořenou ve svém mrtvolném tichu.
Nevšiml si modrého lístečku, který vítr odvál až mezi domy. Opuštěné modré přání psané žlutou fixou tam leželo, aniž by si ho někdo všiml.

Chci se stát Hokagem a nastolit mír. Ale myslím, že tyhle věci musím zvládnout sám. Přesto je tu jedna věc, kterou jsem nikdy nedokázal. Neměl jsem sílu ani pochopení, abych ho mohl přivést zpátky. Takže hvězdy, pokud mě slyšíte...nenechte to skončit takhle. Zachraňte ho.

Poznámky: 

(Mise Tanabata)
Prvně ze všeho bych i já chtěla poděkovat Fňu za skvělé téma k povídce. Díky tobě jsem si užila sobotu plnou zábavného psaní. =D
Mým věrným čtenářům (wow, úžasný to pojem..) - úspěšně jsem překročila hranici 11 000 znaků! Už se neopovažujte stěžovat si, že jsou mé splácaniny krátké. Laughing out loud

4.962965
Průměr: 5 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele GingerHimari
Vložil GingerHimari, Po, 2018-08-13 22:33 | Ninja už: 2700 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mise L3:
Hořkosladké. Moc čtivě napsané, jejich lístečky mi vehnaly slzy do očí, úplně jsem si sebe představila na místě Sasukeho a četla je. Takový konec v anime bych si tedy nepřála ani omylem, ještě že už víme jak to vlastně dopadlo.

Obrázek uživatele Zinuska99
Vložil Zinuska99, So, 2014-05-17 16:34 | Ninja už: 3715 dní, Příspěvků: 264 | Autor je: Konohamarova chůva

Nádhera! Smiling

the sun is a deadly laser

jsem docela sarkastická ale hej, umím se s lidma docela kamarádit muah

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, So, 2014-05-17 19:41 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Děkuju. ^.^

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Pá, 2014-03-21 18:54 | Ninja už: 3941 dní, Příspěvků: 7461 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Krásné, upřímné, silné. Moc se mi to líbilo. Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Čt, 2014-03-27 20:48 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Moc děkuju. =)

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, St, 2014-03-19 15:17 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Nell-chan: To víš, nemohla jsem odolat. =D A ten Suigetsův zoubek... I love it! :DD
Popisy jsou něco, co ze sebe dokážu jen stěží vydolovat a stejně mi je všichni chválíte - kde je logika, sakra? xD Moc děkuju. ^^
Palantir: - Když on bez té čelenky vypadá mnohem líp! Laughing out loud
- U Kiby jiné vyjádření prostě nejde. Navíc je to jen nevinná nadávka myšlená v přátelském slova smyslu. Mrk
- Mě to zní taky divně. :DD No co už.
Dík. ^.^
Sarah:Vidím, že Sasuke boduje asi nejvíc. =D Z toho mám vážně radost, psal se mi bezvadně. ^^ Arigato!

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, St, 2014-03-19 10:29 | Ninja už: 4775 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Veľmi pekné Smiling Nápad so Sasukem sa mi hlavne páčil. Sasuke v temnote, ktorý kvôli jednému zabudnutému prianiu ešte stále má šancu na záchranu.. Akurát som sa trochu strácala v prianiach - asi by ich bolo dobré nejak oddeliť páč som to musela čítať dvakrát aby som pochopila, že niektoré z nich nemajú byť spolu Laughing out loud Strašne sa mi páčia tvoje opisy.. a celkovo si tomu dodala šťavu. Za mňa 5/5 a dúfam, že od teba budeme naďalej čítať takéto pekné diela :3

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Út, 2014-03-18 22:48 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 6239 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

- Takže ďalšia poviedka v tejto misii, kde si Naruto skladá čelenku ...
- wow, tebe prešlo slovo debil? Smiling
- napadlo ma, že "obchod s pomůckami na Tanabatu" znie, akoby išlo o nejakú prasačinu Laughing out loud

A teraz vážne - čítalo sa to dobre, len časť ako píšu priania so preskočil. Prechod do temnoty bol dobrý a priania výstižné.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, Út, 2014-03-18 22:41 | Ninja už: 5559 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

*Hanbí sa, že si to všimla tak neskoro a že si to prečítala ešte neskoršie* >_<" To, že píšeš skvele už dávno viem, ale aj napriek tomu si ma prekvapila, je to proste úžasné! Obidva pohľady sa ti podarili a tá myšlienka, tie opisy... *závisť* Kakashi YES Osobne sa mi toto páči asi najviac zo všetkých.^^ Poznámka s yettim ma dosť pobavila a za "...a roztomilým zoubkem vykukujícím zpoza horního rtu." máš u mňa 10 bodov!< 3 Laughing out loud


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Út, 2014-03-18 18:22 | Ninja už: 5394 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

SHinata, myslím, že by si nám sem mohla tvojimi poviedkami prispievať častejšie :3 Veľmi, veľmi sa mi to páčilo. Bolo to na začiatku roztomilé a vtipné, neuponáhľané.
Druhá časť bola chladnejšia, ale zároveň milá a taká... neviem, pri čítaní tých priani som mala také zvláštne pocity, krásne si to vystihla.
A aj Sasuke na konci, veľmi krásne.
Sakutiné a Narutovo priaine bolo krásne napísané, aj keď trošku si to mohla s tým sakuriným oddeliť, lebo mi to prišlo trošku neprehľadné, ale to nevadí.
Každopádne, krásna poviedka, ďakujem ti za ňu Smiling

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Út, 2014-03-18 20:10 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Častěji... To bude trochu problém. Laughing out loud
Omlouvám se, s to Sakurou jsem si nevšimla. Opraveno.

Moc děkuju, mestekova, Ivanitko. ^.^

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Po, 2014-03-17 16:12 | Ninja už: 4276 dní, Příspěvků: 2114 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Ta druhá část se Sasukem byla perfektní. A ty jejich přáníčka, moc se ti to povedlo.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2014-03-16 22:25 | Ninja už: 4710 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

jejky, upřímně když jsem četla začátek, tak mi ho nějak můj chorý mozeček ani za mák nespojoval s tebou, nevím čím to bylo, asi tím, že co se týče tvých popisů kladných postav - jejich činnosti a citů - tak ty se docela liší od těch "temnějších" - a ty mám opravdu mnohem radši. Laughing out loud -
ale jakmile se na scéně objevil Sasuke už jsem věděla o koho stopro jde. jako obvykle
geniálně úžasné, hlavně ta část, kdy Sasuke objevil ty přáníčka, tvé popisování jeho citů je vskutku velkolepé Smiling miluji ho!!! ( a Sasukeho samotného taky :3)
opět další skvělá povídka na tvé konto máš u mě 5 * a šup do oblíbených Smiling
a i ta délka mě dneska uspokojila Laughing out loud začínáš se prodlužovat (O.o...Eh, to vyznělo docela divně -_-" xD)
už se moc těším na další tvé díla, skvěle splněná mise Smiling

P.S: promiň, že je ten dnešní koment tak krátký, ale já už nevím co tam napsat, jsem dneska nějaká vygumovaná Sticking out tongue
takže se neboj, není to tím, že by se mi to nelíbilo. tvé povídky budu vždycky milovat Smiling moc se těším na další!!! Laughing out loud
a ještě něco:

ARIGATO, ŽE TAK NÁDHERNĚ PÍŠEŠ!!!


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Po, 2014-03-17 15:20 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Taky mi ten začátek trval dvakrát déle než obvyklé popisování Sasukeho. =D Mé temné, sadistické já je teď velmi poctěno a děkuje ti... ^.^
Divně to tedy vážně vyznělo. Laughing out loud Ale proti těm nesmyslům, co dokážu někdy vyplodit já, ještě pohoda. Kdybys někdy viděla všechny tyhlety mé splácaniny před úpravou, zhrozíš se. =D
Já jsem ráda za každý tvůj komentář, úspěšně držíš první příčku v mém seznamu fanynek (teď si ale nejsem zrovna jistá, zda za tebou jsou i nějaké další... xD). Jen to moc nepřeháněj, tímhle tempem mi stoupne ego a kvalita mých povídek půjde pěkně rychle do kopru. =D
Ach jo, už začínám žvatlat. xD Každopádně, patří ti mé obrovské, bezcenné díky. ^ ^ Laughing out loud

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Ne, 2014-03-16 22:00 | Ninja už: 4295 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Je to napsané moc hezky, oddechově a nenuceně, líbil se mi opis vesnice a dívek. Přání byla sepsána skvěle, hned jsem věděla, která komu patří a některá i rozesmála Smiling
Jediné, co bych vytkla, je fakt, že nejdřív máš napsané že 'A tak o chvíli později držel v ruce malý modrý papírek a černou fixu,' a na konci je změna na 'Opuštěné modré přání psané žlutou fixou.'
Bylo by dobré to změnit na jednu barvu Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Ne, 2014-03-16 22:13 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Chybička se vloudila. =D
Ta přáníčka přišla tak nějak sama, jsem ráda, že se líbí i někomu jinému než mě. Na to Shinovo jsem obzvlášť pyšná. =D Moc děkuju. ^^