manga_preview
Boruto TBV 09

Jiné, a přesto stejné 25. díl Dohody, neshody a rozchody

Maru a Kiki.jpg

Všichni se nedočkavě podívali na Tory.
„Ehh... Jo," řekla po chvíli, kdy přemýšlela, co po ní asi chtějí.
„Tohle ku*va nebyla otázka, na kterou můžeš odpovědět nějaké poje**né jo!" vyjel na ni okamžitě Hidan.
„Aha," prohlásila zmateně,„v tom případě souhlasím s Itachim."
Hidanovi klesla brada.
„A-a-ale toto..."
„Smůla Hidane," vyplázla Mira na nesmrtelného jazyk, „Jdeme losovat."
„Ale že jsi to ty, tak si můžeš tahat první," natáhla k němu ruku s Aka-kloboučkem ve kterém byly lístečky se jmény.
Postupně si vylosovali svůj nový pokoj i ostatní.
Mit si vzala tužku a pro jistotu napsala přehled, aby se nikdo nemohl vymlouvat, že zapomněl, koho má. Závěrečné rozlosování dopadlo takto:
Mira uklízí Hidanovi. Hidan Deidarovi, Deidara Tobimu, Tobi je vyslán do kompostu, Zetsu jde do akvárka, Kisame bude pokračovat v hledání gelu, Itachi se pokusí alespon na chvíli vložit systém do Toryina chaosu, Tory půjde ke Kakuzovi a Kakuzu může uklidit loutky Sasorimu, který mezitím uklidí Miře.
Ve chvíli, kdy Mira pověsila rozvrh na stěnu v jídelně vešel Pein.
„Tak co, jak vám to jde?" zeptal se mírně, jako by chtěl trochu odčinit co natropil.
„Báječně... Ale uklízíme každý někomu jinému, takže na to potřebujeme měsíc. Nevadí?" zeptala se Mira.
„No-"
„Nevadí? Díky, Peine, jsi charakter!" přerušila šéfa Tory a nenápadně ostatním naznačila, že by měli odejít.
„Fajn, nevadí," zařval Pein za ostatníma, když poslední z nich odešel ven, „ale budete mít v průběhu mise."
Všichni se vydali podívat co všechno budou muset za měsíc uklidit.Někteří začali skákat radostí, ale víc bylo těch, kteří se hned na prahu svezli na kolena a s hlavou v dlaních se rozplakali.
Například aby Mira vůbec přešla k oknu a mohla vyvětrat, musela se po kolena brodit v nějakých odporných kusech různých neidentifikovatelných látek, zbraní, částí těla a spousty dalších věcí.
Ale na rozdíl od ní Kisame vypadal, že mu široký úsměv roztrhne obličej. Má měsíc na to, aby našel Itachiho gel plus možná i lak na nehty a další zkrášlovací prostředky, které by z něj udělaly šviháka.
Tory vešla do pokoje a otevřela pusu. V tom pokoji byl mnohem větší pořádek než v jejím a většiny lidí v Akasídle. Zaradovala se a místo toho, aby uklidila začala hledat jeho trezor. Najít ho nebylo moc těžké, ale bude potřebovat kód. Tory opět začala s prohledáváním pokoje a doufala, že najde nějaký deníček s kódem.
Kakuzu mezitím nechápal, jak může mít Sasori většinu loutek srovnaných podle velikosti. V celém pokoji byla ovšem tma a páchlo to tam po jedech. A navíc každou chvilku zakopl o nějakou dřevěnou nohu, hlavu nebo lahvičku. Jenom doufal, že tekutiny které rozlil nejsou otrávené a ráno se neprobudí vychladlý s pěnou u pusy.
Zrovna když se pokoušel otevřít lahvičku s bílou tekutinou , aby ji mohl vylít tak ho někdo bleskově odmrštil na stěnu. O tři vteřiny později lahvička vybouchla.
„Sasori?" zeptal se zmateně Kakuzu a pohlédl na loutkaře, který spěšně přecházel z jednoho rohu místnosti do druhého.
„Nechceš si to se mnou vyměnit? Chceš, že jo?!" vyhrkl prudce a vypadal, jako by se chtěl na sešitého vrhnout.
„Koho máš?"
„Mitoru mám! A víš co je na tom ku*va nejhorší?! Mitora má pokoj s Vjatorou, a té uklízí Itachi! A já s ním musím být v jedné místnosti. Navíc Mira má takový standartní nepořádek, ale Vjatore prý vybouchla skříň, takže se všude všechno válí. V životě jsem neviděl tolik blbostí na jednom místě! Na co někomu bude stará polovina zrezlého kola?"
„A proč to nevyhodíš?"
„Už jsem to vyhodil, ale po hodině to tam bylo znova."
Hidan procházel po pokoji a uvažoval, jak se ty sošky mohou někomu líbit. Pár bomb, které ho opravdu znechutily rozmáčkl a odhodil do kouta, kde už nějaký ten jíl byl. Na stole taky našel rozházené knížky. Ze zvědavosti se podíval na jejich obaly.
„Co je to pravé umění? ... Typy nalezišť výbušného jílu..." četl nesmrtelný názvy knih a házel je za sebe na zem. Takto zahodil ještě asi šest knížek, když se zarazil u jedné, která byla o něčem úplně jiném, než ostatní...
Její titulní strana hlásala: Jak okouzlit sharingan... od známého autora Uchihy Shisuiho .
Očima kmital po obalu knihy a nemohl uvěřit jaké ho potkalo štěstí. V očích se mu ďábelsky zalesklo...
„Halo pojďte sem k*rva všichni! Něco jsem našel," zařval tak že ho všichni museli slyšet a ke knížce přibral i pár sošek.*
Když svolává poradu Pein, tak je rád, když se všichni dostaví do půl hodiny. Ale když někdo zařve tím tonem, jakým křičel Hidan, tak to je něco naprosto jiného. Po třiceti sekundách se v místnosti nedalo pohnout.
„Co to tady kurv* všichni děláte?!" zařval naštvaně Deidara který vypadal jako pavián, kterého někdo právě vykastroval.
„Prohlížíme si tvá umělecká díla," prohodil jako by nic Sasori a dál pozoroval figurky. Div, že mu z huby netekly sliny. Zcela jiný názor na to měla Mira. Ta na postavičky zírala a pořád opakovala něco ve smyslu:„To mám být já? Ne, Mira je hodná holka, to není Mira..."
„Co to dělají? Oni se perou?" vyjekl zděšeně Tobi .
„Ne ty pako, oni-" začala Tory, ale to už jí Itachi zakryl pravou rukou pusu, a tou levou překryl oči své sestry.
„Jo Tobi, oni se perou. Běž prosím pro bílou látku, ať jim můžeme dát vlaječky míru vlajky, budeš tak hodný?"
„Tobi je hodný kluk!" vypískl nadšeně Tobi a odběhl.
„V přítomnosti vaší vyvolené mějte vždy narovnaná záda. Nikdy se před vaší vyvolenou neukazujte poté, co jste snědl kosti, sharingan vám prosvítí žaludek a ona se pozvrací-" citoval Kisame z knížky, dokud mu ji rudý blonďák nevytrhl.
„Hej! Pojď s Mirou něco udělat, obě je neudržím," přerušil rvačku o knihu Itachi. Jednu dlaň mu totiž náruživě okousávala Tory a z pod té druhé kanuly slzy.
„No jo," zahuhlal neochotně,„A vy zmizte, hnedka!" Akatsuki už to stejně přestávalo bavit, a tak šli dál pročesávat cizí pokoje.
„Miro? Miláčku, jsi v pořádku?" zeptal se opatrně, když poodešel s černovláskou kousek dál od Uchihy s Tory. Na to Mira jen zavrtěla hlavou a svezla se na zem.
„To nejsi ty, já to viděl na ninjanetu-" v tu chvíli mu přiletěla facka.
„Až tak?" zeptal se ublíženě.
„Jo, baka," Mira se nasupeně zvedla a vypadalo to, že odkráčí pryč, ale přesně v tu chvíli se ozvala tichá rána jak Tory žuchla v bezvědomí na zem.
„Cos jí udělal?!" zavrčel Deidara a dřepl si k bezvládné sestře.
„Nic, jen jsem se zeptal, jestli jí není blbě, protože úplně hoří."
„Odnes jí někam pryč ať se na ni někdo podívá."
Deidara byl úplně mimo. Během chvilky přišel o holku a jeho sestře něco je a navíc byl milý k Uchihovi a ještě ho o něco poprosil. Zvedl se a odešel do Tobiho pokoje.
Mira opustila pokoj už dávno před ním. Vešla do Hidanova pokoje a zamkla za sebou. Ten puch jí vehnal slzy do očí. Okno které předtím otevřela se zabouchlo. Znovu ho otevřela a zajistila. Uvažovala jestli tu má Hidan i místo kde je čisto. Postel nepřipadala v úvahu. Po chvíli rozhlížení uviděla další kus dřevěného nábytku. Odházela věci kolem a zjistila že to je skříň. A prázdná. Zalezla tam a delší dobu hodlala nevylézt.
***
Tobi, který zapomněl na svůj zbytečný úkol, procházel pokojem podobným tropickému pralesu a zpíval si. Najednou uslyšel šustění. Obklíčily ho kytky, které, jak i on poznal, byly na stopro masožravé. Asi tři z nich otevřely pusu a... začaly se pohupovat do rytmu.
„Jé! Tobi je umělecký kluk! Lálajidubačičíí! Trálalalahihihi," a s tímto napůl křikem a napůl úděsným zpěvem se vydal své umění ukázat ostatním.
Jako první ho zaslechl Hidan, který se svou kosou a s výkřiky typu „Drž hubu ty zm*tku!" vyběhl na chodbu. Když ale spatřil za mandarinkou pochod děsivých zelených zrůd a co bylo horší, za nimi dlouhou hnědou, slizkou šmouhu, radši se okamžitě zamkl u Deidarových úchylných postaviček a pokusil se něčím zabednit okna.
A věřte nebo ne, všichni ostatní měli stejnou reakci, teda až na Miru, která byla ve skříni a Tobiho jeku byla ušetřena. A jak Hidan předpokládal, Konan se šla podívat, co se děje.
„Co se to tu ku*va děje?" vyjekla, když ukliuzla po slizové šmouze a spadla přímo na dveře Deidarova pokoje. Ty se naneštěstí pro Hidana rozletěly a modrovláska vpadla dovnitř.
„Eh Konan, jsi v pohodě?" zeptal se a byl tak vykolejený, že ani nenadával.
„Ptám se znova: co-se-to-tady-děje?" vyštěkla na něj modrovláska.
„Jak to mám do psí pr**le vědět!?" zařval na ni.
„Ups to sem neměl říkat," zarazil se, když si uvědomil co řekl.
Konan pomalu, ale jistě brunátněla v obličeji. No a za chvíli se po celém Aka-sídle rozléhal Hidanův jekot a Konani řev.
Tobimu došlo, že to bude nejspíš jeho chyba, a tak serval dva závěsy a vřítil se mezi Konan a Hidana se slovy:„Tobi je mírotvorcový kluk!" Ale Hidan nestihl zabrzdit, takže ho srazil, díky setrvačnosti sebou vzali i Konan a zakončili to pádem ze schodů.
Kakuzu, který byl zrovna kousek odtama vyšel na chodbu, ale jakmile uviděl, co se tam děje, tak jen zakroutil hlavou a zalezl zpět k Sasorimu rovnat jeho sbírku mašlí.
Ten den nebyla večeře.
O dva dny později se věci konečně ustálily. Kakuzu i Sasori si nechali "své" pokoje, protože Kakuzu to razantně odmítl po té, co Tory jakž-takž uklidila jeho pokoj a od té doby neustále ležela ve své posteli a smrkala, kašlala, kýchala, občas upadala do bezvědomí, neustále svítila a pořád si mumlala něco o krmení modrých broučků.
Mira, která po několika hodinách vylezla ze skříně, našla Hidanovu bibli a od té doby se plížila po Akasídle jako duch a chytala krysy, se kterýma se následně zavírala zpátky k Hidanovi a jeho náhradní kose. Není známo, co s nimi prováděla, ale už je nikdy nikdo neviděl.
Deidara Tobimu... řekněme zumělečtil pokoj.
Tobi naučil Zetsuovy masožravky tančit gamgnam style.
Itachi si vzal do péče nejen Toryin pokoj, ale i Tory samotnou, to znamená, že ji budil na každou dávku prošlých léků, které u sebe křeččil Sasori. A sám loutkař to celé s nelibostí pozoroval, ale moc to nekomentoval, aby se s ním náhodou Tory nezačala hádat a nepoprskala ho. Svítit opravdu nechtěl.
A tak nějak to probíhalo další měsíc, kromě občasných stávek, třeba když Kisame stále nemohl najít Itachiho gel, a to už jeho pokoj převrátil třikrát vzhůru nohama.
Je dobrá dodat, že už si všichni zvykli na to, že jsou bez elektřiny,
***
„Do p*dele Peine, okamžitě vylez z toho svýho zk*rvenýho pokoje," zařval Hidan, když spolu s Kakuzu dorazili z mise.
Pein se vyřítil totálně nepříčetný z jídelny, kde si dopřával zaslouženou večeři.
„Já ti říkal, že nebude v pokoji," rýpl si Kakuzu, za což si vysloužil nepěkný pohled, víc už toho ale Hidan nestihl, protože Pein promluvil.
„Proč tak řveš Hidane?"
„Tohleto jsme našli před sídlem..." odpověděl místo nesmrtelného sešitý a zvedl ruku, ve které držel za hlavu nějakou postavu v bezvědomí.
„Před sídlem?" vyděsil se Pein. „O sídle přece nikdo nesmí vědět!"
„No před sídlem v okruhu patnácti kilometrů," opravil parťáka s úšklebkem Hidan. Postava držená za hlavu se zavrtěla, čímž se vyprostila z Kakuzova sevření a žuchla na zem.
„A proč jste ji normálně nezabili?" otázal se Pein. Mira, která mu stála za zády a poslouchala na něj vyprskla vodu, kterou právě pila.
„Normálně nezabili?" ujistila se.
„Jo," zavrčel šéf.
„Říkala nám něco o tom, že se chce přidat," pokrčil Kakuzu rameny. Dívce na zemi se zatřepala víčka.
„Aha... Tak ji zatím zavřete za tím druhým vězněm," rozhodl nakonec.
„Kur*a za jakým druhým?"
„Z tím, kterého jsme před... Rokem a půl chytili, a... ehh..."
„A potom jsme měli ty roční mise, že?" připomněla Mira.
„Takže jeden problém bychom měli..." mávl rukou Pein.
Zajatkyně se na zemi otřásla.

Poznámky: 

* Scény které sošky zobrazovaly, raději nebudeme vypisovat. Nebylo to vůbec nic slušného.
------------------------------------------------
Za obrázek děkujeme Kiki a Maru :D
Včera jsem vedal se svým mladším bratrem zajímavý rozhovor ohledně inteligence postav JaPS Laughing out loud Tvrdí mi, že Mira je chytřejší než Deidara Sticking out tongue Máte na to stejný názor? Laughing out loud

4.916665
Průměr: 4.9 (24 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Katy...
Vložil Katy..., Pá, 2014-01-17 20:14 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Tsunadin poskok

Zase skvělý díl a obrázek rovněž. Zajímavý styl. Jinak souhlasím s Tory (promiň Mit, ale to platí jenom pro JaPS)

"Nevezmu své slovo zpět" to je má cesta ninji

Být shinobi neznamená bojovat ve válce. Být shinobi znamená, bojovat za své přátelé a proto nedovolím, aby mým přátelům někdo ublížil!

Kdo poruší pravidla a nařízení je považován za odpad, ale ten kdo opustí přátele je ještě horší špína.

Hokage není ten, kdo je všemi uznáván. Je to o tom že kdo je všemi uznáván se stane hokagem.

https://www.youtube.com/watch?v=veqyzr3PnAM

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, St, 2014-01-29 22:33 | Ninja už: 4335 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Děkujeme Laughing out loud
*Deidara je moje rodina... Sticking out tongue Takže v zájmu zachování dobré pověsti o své inteligenci musím zveličovat tu jeho Laughing out loud *

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Katy...
Vložil Katy..., So, 2014-02-22 20:43 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Tsunadin poskok

no ale když se to tak vezme Mira může být zachvíli taky tvoje rodina

"Nevezmu své slovo zpět" to je má cesta ninji

Být shinobi neznamená bojovat ve válce. Být shinobi znamená, bojovat za své přátelé a proto nedovolím, aby mým přátelům někdo ublížil!

Kdo poruší pravidla a nařízení je považován za odpad, ale ten kdo opustí přátele je ještě horší špína.

Hokage není ten, kdo je všemi uznáván. Je to o tom že kdo je všemi uznáván se stane hokagem.

https://www.youtube.com/watch?v=veqyzr3PnAM

Obrázek uživatele Kirin
Vložil Kirin, Ne, 2014-01-12 19:21 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Recepční v lázních

Chudášek Deidík Sad... jinak to byl moooc suprový dílek... jen mě zajímá jak to dopadne s Mit a Deidíkem... A myslím si že je Mira chytřejší... no i když... občas... rači to nebudu připomínat že?? Laughing out loud

Jak zareagují dvě mladé kunoichi na příval nových informací? Bude pro ně těžké smířit se s osudem, který je pro ně připraven? Smířit se s osudem Předurčených? Dokážou svůj úkol dotáhnout do konce a bez úhony? Dokážou překonat všechny překážky? Pokuď chceš vědět víc tak tady to bude vysvětleno: http://147.32.8.168/?q=node/108335

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Ne, 2014-01-12 22:03 | Ninja už: 4268 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Ale tichučko... Laughing out loud
A není to chudáček Laughing out loud dostal co si zasloužil... Laughing out loud

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Ne, 2014-01-12 19:10 | Ninja už: 5175 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Tak v prvom rade sa chcem spýtať: ukazuje to len mne úplne zle? Preklad: mám to len ja všetko spolu bez oddeľovania, keď niekto rozpráva, čiže ako súvislý text? Lebo som sa v tom musela trochu somáriť Laughing out loud
V každom prípade to bolo super Laughing out loud Chudák Mira, normálne ju ľutujem Smiling Upratovať po Hidanovi Laughing out loud A tiež Tory...žeby jej prišlo zle z...Deidarovho umenia? Laughing out loud Laughing out loud
Porady by mal zvolávať Hidan a nie Pein Laughing out loud
A tá zajatkyňa vyzerá zaujímavo :33333 Som zvedavá, čo s ňou urobíte :3 :3 :3 :3
A tá otázka...súhlasím z tvojím bro Eye-wink Sorry Dei Sticking out tongue Laughing out loud
PS: obrázok sa mi páči Smiling

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Ne, 2014-01-12 20:45 | Ninja už: 4335 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Ouu... Promin Sticking out tongue To se nějak... určitě samo... mno... Už je to zpravené Laughing out loud
Nope, Tory se jen tak něceho nelekne Laughing out loud Laughing out loud *Jako MIra... Sticking out tongue Sorry, Mit Laughing out loud Eye-wink Dělám si srandu... Radši... *
To my ještě tak úplně nevíme, co s ní bude Laughing out loud :3333333
A mně přišel chytřejší Deidara... Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele smile
Vložil smile, Ne, 2014-01-12 14:36 | Ninja už: 4316 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Zase úžasný díl Smiling chudák Deidara a jinak si myslím, že je Mira chytřejší Laughing out loud dost sem se nasmála a teším se na další díl

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Ne, 2014-01-12 20:46 | Ninja už: 4335 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Proč je Deidara chudák? Shocked
Děkujeme Laughing out loud Možná bude i zhruba... no, nebudu to slibovat, nebo se to zase protáhne Sticking out tongue

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele MisakiHime
Vložil MisakiHime, Po, 2014-01-13 07:55 | Ninja už: 3932 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No...brácha je podle mě chudák, protože se s ním nejdřív Mira přestala bavit a poté mu ještě onemocněla sestra...

Čtvrt banánu na druhou krát čtyři dílky pomeranče děleno pěti koblihama, to vyjde v hráškový jednotce, kterou převedeš na tuno paskaly a ty pomocí matemtickoanglických tabulek převedeš na hříbkopráškovou směs, do který naliješ vodu, necháš to čtařiadvacet hodin ztvrdnout, pak změříš pomocí tvrdoměru tvrdost a vydělíš tvrdost děleno měkkost sádla, měla by ti vyjít obratlová mrkev, kterou hodíš do moře, pak jí vylovíš, budeš z ní mít sushi, spočítáš počet zrníček rýže v tom sushi a máš výsledek! xDDD