manga_preview
Boruto TBV 08

Icha Icha (28) - Hitomino znovuzrození

„Kam to jdou? A kde to vůbec jsme?“ špitla tiše brunetka, když sledovala podezřelou dvojici ve svých údajných vzpomínkách, které dle všeho zapomněla.
„Určitě to chcete provést tady?“ tázal se Kabuto.
„Jistě,“ odpověděl mu jeho mistr, „Lepší místo nenajdeme… Alespoň ne v blízké době a času není nazbyt,“ dodal.
„Ovšem, jistě… Jak chcete, je to váš plán a váš rituál.“
„Rituál?“ zopakovala nechápavě Hitomi, „Kriste, co ti mají za lubem?“
Zanedlouho už byli v kdejaké jeskyni, která se od ostatních moc nelišila, takže dívka vůbec netušila, proč o této mluvili jako o nejlepším místě. Avšak poté se jí v zorném poli ukázala jakási kamenná deska, která jakoby vyzývala ke krvavým rituálům a obřadům s oběťmi, jelikož okolo ní byla spousta lebek a kostí. Hitomi jen tikala nevěřícně očima a, skryta ve stínu, vyčkávala na další dění.
„Můžeme?“ tázal se opět Kabuto a jeho černovlasý společník jen souhlasně kývl.
Kabuto tedy vytáhl z batůžku znovu onu „lebka-věc“, kterou Hitomi viděla předtím v lese, avšak tentokrát ve třech vydáních. Poté všechny tři položil na desku, načež udělal pár kroků vzad, aby uvolnil místo svému pánovi, který se k tomu místu zase začal přibližovat.
„Tak co bude teď?“ řekla si Hitomi zvědavě jen tak pro sebe a dál pečlivě sledovala vše, co se dvojice chystá udělat.
Černovlasý přistoupil až úplně k desce, aby mohl na „lebky“ položit své ruce a hned na to si začal něco mumlat. Následně mu ještě začaly vlát vlasy, ač v jeskyni nebylo po větru ani památky. Bylo jasné, že to začíná.

Černovlasý ještě chvíli něco říkal, ale poté nastal velký vítr, který Kabuta i Hitomi odvál několik stop do dáli. Když dopadla, rychle se zvedla a rozeběhla se zase nazpátek, aby o nic nepřišla. Avšak, když dorazila, o to hlavní zřejmě přišla, neboť na desce už neležely tři lebky, ale malé dítě.
„Co to je?!“ nechápala.
„Povedlo se?“ slyšela příchozího Kabuta.
„Ovšem… Pohleď! Vzkřísili jsme nejnadanější dítě, které kdy na světě existovalo! Kdyby ji ti vesničani neutloukli, nikdy bychom ji na svou stranu nedostali,“ opáčil jeho pán, „Kabuto… představuji ti Tareshi Hitomi v plné své kráse!“
„Co?!“ vřískla Hit a v tu ránu se skácela k zemi ve stavu bezvědomí.

* * *
„Probírá se,“ slyšela něčí hlas velmi blízko sebe.
„Už bylo na čase…“ odpověděl někdo jiný.
Pomalu otevřela oči. Všechno bylo naprosto rozmazané, že nebyla schopná rozeznat osoby. Oči jí začaly slzet od prudšího světla, které v místnosti vládlo. To si aspoň myslela, i když byla na místě, kam žádné světlo svítit nemohlo, ale tma tu také zrovna nebyla. Měla holt velmi citlivé zrakové smysly.
„C…Kd…“ chtěla něco říct, ale hlas jí absolutně zrazoval, neboť jí z úst vyšel jen chrčivý zvuk.
„Nenamáhej se… Teď ještě nebudeš schopná mluvit. Nejspíš ani nevidíš,“ opáčil kdosi hlasem, který znala, ale nedokázala si za boha vzpomenout odkud.
Chtěla zase něco říct, ale on ji znovu přerušil.
„Maličká, slyšíš? Vlastně i tenhle smysl ti asi moc dobře neslouží, co? Jak jsem mohl zapomenout… však si byla pět let mrtvá!“ zasmál se tak ďábelsky s prvky povrchnosti.
Slyšela ho. Proč ho slyšela? To nevěděla. Dle jeho slov by neměla. Ač ho nejspíš neznala a věděla, že by se s ním nikdy zaplést neměla, tak tohle mu věřila. Chápala, že by tu být neměla, že jí všechny smysly mají zrazovat, tak proč slyší?
„Pane, co teď s ní?“ tázal se ten první, kterého slyšela, když se probrala.
„Naučíme ji používat její sílu. Měla tři životy, ale vesničani si nedali pokoj, dokud jí nezabili úplně. Musím ji tu sílu obnovit a dát ji novou… pak bude mým nejmocnějším nástrojem!“ hlasitě se ten druhý a zároveň ten, co na ní celou dobu mluvil, rozesmál.
‚S ní… Jsem snad já ta ona? To mluví teda o mě? Zabili mě? Proč?!‘ zamyslela se dívenka, když tak poslouchala, neboť nic jiného dělat nemohla.
Už chápeš? zazněl ji v hlavě čísi hlas. Cukla sebou, jak to nečekala.
‚Co mám chápat? Nechápu… nic nechápu!‘ odpověděla tomu hlasu ve své mysli.
Žádná odpověď však nepřišla. Nahlas mluvit nemohla, tak ji možná ani neslyšel. Anebo nikoho v hlavě nemá? Byla úplně zmatená.
„A co je vůbec zač?“ tázal se opět onen poddaný.
„Jmenuje se Hitomi… Má opravdu podivuhodné Kekkei-Genkai, i když její rodina je slabá a žádný extra schopnosti nemají, tak ona ano. Ovládala tři živly… Oheň v podobě lva, vodu v podobně medvěda a vítr v podobě kojota,“ konstatoval.
„Cože? Tři? Já si pamatuji jen jedno zvíře. To ohnivý,“ nechápal poddaný… tedy Kabuto.
„To proto, že v tu dobu už dvakrát zemřela. Ty zvířata jsou jejími životy… Je opravdu zajímavá. Ale na druhou stranu je to pro ní dost velkým utrpením, i když pro nás požehnáním.“
„Proč?“
„Protože stačí oživit ty zvířata a oživíš i ji… Jednou bude chtít umřít, ale nikdy si nebude jistá, že se znovu nevrátí zpět… Lidé jsou bláhoví a často pro zbytečnosti začnou proklínat svět… a ona musí zemřít třikrát, aby nalezla klid a pak přijde někdo jako my a oživí ji. Pak si musí všechno prožít znova…“ vysvětlil s ďábelským úšklebkem na tváři.
„Chápu, ale neoživili jsme teď člověka a né ty zvířata?“
„Ne, oživil jsem zvířata. Jak jsem řekl, stačí oživit je a ona se vrátí také. Lidé totiž nejdou oživit, i když ona kvůli svému Kekkei-Genkai ano… Na vzkříšení lidí tu jsou techniky jako Edo Tensei, které ale nikdy nevrátí lidé k životu doopravdy. Proto říkám, že ta její síla je pro ní utrpením… Ach, jak ďábelské, uspokojující a slastné to prokletí!“ zaculil se onen mistr.
Hitomi sebou v tu chvíli škubla, což upoutalo Kabutovu pozornost.
„Pane a víte určitě, že nás neslyší?“
„Jistě… neoživuji zvířata prvně… Bude ještě několik hodin bez smyslů,“ odpověděl mu černovlasý.
‚Proč tě teda slyším, ty parchante?!‘ zavztekala si Hit v mysli.
Pořád to nechápeš? Zamysli se…
‚Cože? Zamyslet se? …Máš recht, nechápu to! Proč ho slyším? Proč mi jeho hlas připadá povědomý? Nic z toho nevím!‘
Jen si vzpomeň, proč si tady.
‚Tady? Nevím, proč jsem tady. Neznám ten důvod,‘ zazoufala.
Tvá poslední vzpomínka je jaká? tázal se opět ten tajemný hlas.
‚Má poslední vzpomínka? Nevím, nepamatuju se... Bože, co jsem dělala?! Nevím! Mám v hlavě úplně vymeteno.‘

„Co teď s ní?“ ozval se po chvíli opět Kabutův hlas.
„Nech ji tady. Nikdo ji tu nenajde a ona utéct nemůže… V případě, že bychom byli pryč dost dlouho a ona se už hýbat mohla, pak stejně nenajde cestu ven,“ opáčil jeho společník. Dle hlasitosti bylo jasné, že je od Hitomi dost daleko. Nejspíš akorát na cestě pryč z jeskyně.
Chvíli bylo ticho, dokud se prostorem nerozlehl hlasitý křik: „Kabuto! Pohni už!“
„Hned jsem u vás, Orochimaru-sama!“ vrátil mu bělovlasý a pak už jen slyšela vzdalující se kroky.
Orochimaru?‘ zopakovala si v mysli, ‚OROCHIMARU!!‘
Ano… Tak už si vzpomínáš? Měla bys ale dělat, pokud nechceš všechny ty roky prožít znovu.
‚Cože?‘ nechápala.
Žádná odpověď.
‚Zase je pryč?‘ řekla si pro sebe a pak už se jen zamyslela, ‚Orochimaru…‘
Avšak hned na to sebou zničehonic začala škubat a zmítat se sem a tam na kamenné desce. Až po několika minutách se uklidnila. Dle všeho se jí do hlavy nahrnuly ztracené vzpomínky.
‚Tohle… tohle všechno jsou moje pravé vzpomínky, co? Slyšela jsem je, protože jsem tu pro odpovědi. A protože v tomhle světě už jedna Hitomi existovala, tak ve chvíli, kdy se probrala, já omdlela a vtělila se do ní, co? Jinak bych se totiž nic nedozvěděla.‘
‚Takže ty… ty jsi moje noční můra… Orochimaru! Celý život si mi zruinoval!‘
To je správná odpověď. Připrav se na návrat, maličká… ďábelský smích poté zahltil její mysl.

Poznámky: 

Nazdar, tak teda bravo mi! Laughing out loud Po týdnu jsem tu přesně načas! :DD

Dílek je opět jenom s Hitomi, takže nám tu chybí ostatní... A i když asi už minule všem došlo, že se jedná o zohavenějšího Orochimara, aby připomínal strašáka, tak teď to víte jistě Laughing out loud Důvod, proč se ho tak bojí bude v příští kapitolce Eye-wink A pak si taky připomeňte osobu, která kdysi zaslechla Jiraiyův rozhovor s Anko o klíči a také tu, co se rozhodovala, jestli má uskutečnit svůj tajuplný plán, když odcházela z Konohy... Připomínám vám to proto, protože v příštím dílku tam zase bude, tak ať nemáte okno ^^ Smiling

5
Průměr: 5 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-07-18 14:06 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ach bože, už to pomalu budou dva měsíce, co jsem nepřidala nový díl, co? Laughing out loud a přitom ho mám celou tu dobu napsanej xD Barf! No, teď jsem do neděle mimo domov, takže nový díl do té doby nepřinesu, ale budu se snažit hned ten týden potom ho přepsat a vydat Smiling Snad mi tu teda nějací čtenáři zůstali, když už se to pomalu blíží k finálnímu vyvrbení a zvratu, který ale bude trvat ještě několik kapitol, no xD

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Pá, 2013-06-07 14:05 | Ninja už: 4413 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Och konečne mám aspoň nachvíľku čas napísať komentár aj tebe..Smiling najkôr sa chcem ospravedlniť, že som strááááááášne dlho nič nepísala ani nič..Sad mám teraz moc starostí so školou...no ale k dielom..Laughing out loud ja som vedela, že tieto nové časti budú viac než úžasné!..Laughing out loud a mala som pravdu..Laughing out loud Strašne strašne..Laughing out loud sa teším na novéé..Laughing out loud a dúfam, že aspoň počas prázdnin bude mať nachvíľku čas..Laughing out loud A ako vždy..Laughing out loud si proste strašne šikovná..Laughing out loud ešte pochvala za ten posledne pridaný obrázok..Eye-wink Laughing out loud Si proste dokonalé dieťa..Laughing out loud
PS: poviedku stále pravidelne čítam..Smiling Laughing out loud len nie vždy mám čas na ten koment..Tak teď ti nevím...

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-06-07 16:56 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, ty si zlatá Smiling Dobře, budu si pamatovat, že tě tu mám, i když nepíšeš ^^ Je fakt, že jsem myslela, že jsi na nás už úplně zapomněla, no Laughing out loud takže jsem hodně ráda, že to tak není Smiling Takže vážně děkuju za vše Smiling A moc mě těší, že to čteš a že se to líbilo ^^ Ach, ani nevíš, jak mě koment od tebe po takové době nehorázně potěšil :3

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Po, 2013-06-03 08:50 | Ninja už: 4148 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

A sakra zase píšu hrozně pozdě. Měla bych se naučit psát okamžitě co to dočtu s čerstvými pocity, ale snad si trochu ještě pocitů pamatuju. Ehm... něco jako: " TO JE ÚPLNĚ SKVĚLÝ!" Laughing out loud Icha Icha a PSZJ jsou fakt asi nejlepší co píšeš. Smiling (tím nechci odsuzovat ty další skvosty) Prostě jednoduše ty poslední dva díly co jsem četla najednou a se zatajeným dechem byli boží. Kakashi YES Áááá.... už zase jen lichotím a nic pořádnýho neříkám. Laughing out loud Ale snad ti to nevadí, že? Smiling


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-06-03 14:41 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ne, děkuju ^^ Jsem ráda, že se ti tyhle páčej, i když u mě je zrovna PSZNJ a Icha Icha pod N+FT a AKnI, no Laughing out loud Ale tak každý má vlastní názor a mě těší, že aspoň něco se ti ode mě líbí Laughing out loud ^^
Takže mockráte děkujíí a snad další dílky nezklamou :3

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Ne, 2013-05-26 20:13 | Ninja už: 4082 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

A hned na začátku se omluvím: Gomene, ale počítač se opravuje, takže se dostanu jen čas od času na ten taťkúv, takže jsem nemohla napsat koment dřív Tak teď ti nevím... ALe lepší než vůbec, ne?
Mno, tak k dílu: Je to naprostzo úchvatné! Prostě je to upa moc, protože prostě proto! Né, prostě Hit je totálně úžasná a její příběh je sice hrozivý, ale úžasný! Mám ji ráda, mno. Laughing out loud
To, co nechápala Kami-chan jsem nechápala taky, ale už si to vysvětlila takže super :DA Oroušek... Je úžasnej! :3 Já mám Ora ráda a tady je takovej... Mno... Suprovej! :DD Strašáček :333
A jáse tu techniku učila zbytečně! (Ano, bez toho abych zanala pečetě ji umím. Všichni tomu věříme, co? :DD ) Takže zbytečná snaha :// Ale možná ji využiji příště, že? Takže si dávej bacha, muhehe! :DD

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-05-26 21:08 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

V dílku, kdy to Tokoyami vyslala, tak tam pečetě byly Laughing out loud Takže se jenom naučit, jak se jaká dělá a máš vyhráno Laughing out loudLaughing out loud
Jinak taky mám Hit ráda Smiling A dost mě mrzí, že jí pořád takhle škodím, ale nic jiného mě nenapadlo a tohle znělo víc dobře... nikdo životem neproplouvá zrovna lehce, i když Hitin tady je fakt hrozivej, no Laughing out loud Sad Ale tak uvidíme, jak to s ní nakonec dopadne. Třeba zažije happy-end, že její minulost bude už tabu Laughing out loud No, uvidíme... Jinak mám taky Ora ráda ^^ Krom toho on je vlastně takovej, že se na záporáka v povídkách hodí nejlíp Laughing out loud Jistě, ještě tu jsou Akatsuki, ale ty usilují o něco jiného a do role záporáka tady se mi vážně nehodili Laughing out loud Takže opět Oro Laughing out loud Je to zlej hoch ^^ Laughing out loud
Takže nakonec opět mockrát děkuju ^^ Smiling Jsem ráda, že se líbilo :3

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2013-05-26 17:26 | Ninja už: 4864 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Tak a další dílek přečten Laughing out loud Já si říkala, jestli to neni Orouš, ale zmátly mě ty zuby xDD ale teda strašák mi přišel mnohem příjemnější, než Oro v podání = Muhaha, oivil jsem ji a bude trpět znovuuuuu!! Laughing out loud xDDD Ale jinak obě víme, jaký mám na Ora názor Laughing out loud
No tak hustý, Pořád nevim, jak by to bylo s tim Itachim... možná se do něj zamiluje? xDD neviiim Laughing out loud No nič, dílek super a už se těším na dalšííí ^^ muhaha Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-05-26 21:03 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DDD S tím Orem jsi to zabila :DDD Ale strašně Laughing out loud Upa i přes tu bolest palice, jsem se začala tlemit o sto šest Laughing out loud hezky zvedáš náladu ^^ Děkujííí, jak za přečtení, za komentík, tak i za vylepšení nálady :3 Jsi zlatá... Smiling
A doufám, že další dílek nezklame Smiling A jinak, co s Itachim? Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2013-05-27 20:22 | Ninja už: 4864 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

myslím ten tvuj objázek přecii Laughing out loud ^^

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2013-05-28 09:21 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jakýý? Laughing out loud Myslíš ten s bělovláskou? Laughing out loud Ooj, to se nech překvapit, milouši Laughing out loud :3

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2013-05-25 12:56 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Úža!!! Nádherný - pro mě malilinko zamotaný - díl. Laughing out loud
Chudinka, chudinka Hitomi - mě je jí tak líto, ale když jsi teď vysvětlila její postavu je boží! Mám ji moc ráda - ikdyž je pravda, ta její schopnost je vážně prokletí Smiling
Chvilku mi trvalo, než jsem si našla dílek o 'klíči' ale už jsem si to připomněla, takže jsem na příští díl náležitě natěšená Laughing out loud
Ten konec mě kapánek zmátl, trošku jsem ztratila přehled v myšlenkách a o jejich významu, ale moje zaostalost nedokázala zkazit tak úžasný dojem z tohohle dílku Smiling
Tákže se moc těším na další díl a ať se ti opět podaří jej vydat přesně načas Laughing out loud Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-05-25 13:48 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mmmm... ty myšlenky... No, tak já se to pokusím vysvětlit všechno nějak a snad ti vyjasním to, co nechápeš xD : Orochimaru Hit vymazal paměť a nahradil je falešnými Laughing out loud A Tokoyami jí mělo připomenout její skutečné vzpomínky Laughing out loud A v minulým dílku se přece dostala do minulosti... Byla tam jako pozorovatel, protože v tu dobu byla mrtvá, ale jakmile ji Orochimaru vzkřísil, nebo-li její minulé já, tak se do ní naše už velká Hit vtělila Laughing out loud
A při zaslechnutí jména Orochimaru se jí všechna její minulost vybavila... co přesně se jí vrátilo bude příště Laughing out loud A ten hlas v její hlavě byl strašák, co jí do minulosti poslal, aneb noční můra z Tokoyami Laughing out loud Pořád zamotané? Laughing out loud Nevím, no... nic víc říct nemůžu, páč to bych spoileřila, ale tohle je všechno, co už vydané bylo, tak snad sem ti to nějak vyjasnila Laughing out loud Jestli ne, tak mi řekni a já ti to vysvětlím nějak ještě Laughing out loud
A jinak mockrát děkuju ^^ Jsem jinak ráda, že i přes ten fakt, že ses sem tam ztratila, se ti to líbilo :3 ...Příští dílek bude asi zase delší, ale nevím, páč někdy roztahuju písmo Laughing out loud Ale v bloku je to delší :DD Tak snad příští nezklame Smiling

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2013-05-25 13:52 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Děkuju, děkuju, už jsem to pochopila - mám vedení trošku delší než dlouhý Sticking out tongue Tohle bylo ale jediné, co mi prostě nechtělo vlézt srozumitelně do hlavy, takže moc děkuju za vysvětlení Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru