manga_preview
Boruto TBV 08

Láska - Bolest a štěstí života XI. Jen neomdli!

Úkryt Kaika –
„Hm, už je to hotové. Jak je na tom Kako a ostatní těla?“ zeptala se temná postava, hlasitě oddechující nad stolem, kde před chvílí leželo Funsaiovo tělo.
„Kako je již zcela při síle a o smrti svého bratra již ví. Jeho nenávist se tím naštěstí prohloubila. Vaše další těla jsou připravena k boji,“ podal zprávu o stavu všech osob v úkrytu druhý z dvojice.
Skvěle, rinnegan, sharingan a byakugan, spolu se skvělou schopností genjutsu, tohle prostě vyjde, musí. Jaký by měl můj život jinak smysl? Ts, už zase si povídám sama se sebou, ale neboj mami, oni za to zaplatí, zaplatí za tvoji smrt.
„Fajn, pozítří půjdeme do Konohy, pamatuj si hlavní cíl, Kakashi za to všechno může, ten parchant musí trpět.“

V Konoze –
„Jak jsou na tom zásoby?“
„Hai, Naruto-sama, léky byly předány týmům a v nemocnici se zvýšilo množství o polovinu. Zbraně jsou nachystané, svitky i potřebné doplňky.“
„Děkuju, ale prosím, neoslovuj mě ‚sama‘ děsí mě to,“ Naruto se musel usmát a jako vždy se začal drbat na hlavě. Muž, který mu podával informace o zásobách, se propadl do rozpaků, ale poté ze sebe dokázal vykoktat svůj souhlas a koncovku –san. Blonďáček vyšel z místnosti a chystal se navštívit Tsunade, na kterou měl pár otázek. Jak jej mohlo napadnout, nenacházela se ve své kanceláři, a tak se jistým krokem vydal do místní nemocnice.
„Tsunade-baachan? Jsi tady?“ houknul tiše do místnosti, přičemž zaklepal a následně vešel dovnitř. Všiml si dvou schoulených osob na jediných židlích v místnosti. Starší žena pochrupkávala s rukou opřenou o poličku u hlavy postele, sem tam jí od pusy ukápla slina. Pochopil, že zde musela prosedět celou věčnost, takže ji nechal a přetočil pohled na druhou osobu. Šedovlasý muž měl hlavu položenou na kraji postele, otočenou k černovlasé ženě. Jeho ruka byla propletena s její a Naruto se musel pousmát, jak dokázal být jeho sensei, roztomilý a pozorný.
„Jej, a co já s tím, chtěl jsem si s Tsunade promluvit, ksakru,“ věděl, že jde na smrt, ale i tak se odvážil. S kapkou u čela se vydal k blonďaté dívce a jemně ji poklepal po rameni. Nic. Trošičku s ní zacloumal, ale ani nyní se neodstavila žádná odezva, „Tsunade, prosííím, vstaň a nedej mi pěstí,“ houkl jí do ucha a zacloumal ze strany na stranu. Žena se neochotně probudila a Naruto se skácel k zemi radostí, že přežil tento děsivý čin.
„Co se děje, wuáááh, co zase chceš?“ zívla, promasírovala si oči a nasadila ten správný tón, když zjistila, kdo ji vzbudil.
„Tsunade, chci si s tebou promluvit, jen na chvilku, pak se vrať zase ke své oblíbené činnosti.“
„Nějakej vtipnej ne? I když jsi zapomněl na barchan, hodlám to považovat za poklonu,“ hudlala na něj a pomalu se šourala ven z místnosti, „vlastně jsem s tebou taky chtěla mluvit, ale ty začni.“
„Fajn. Ehm, změnilo se něco, když jsme byli mimo vesnici s Shizune?“ začal stručně, aby nepřetěžoval její mozek.
„Krom toho, že upadla do kómatu a jednou se probrala a chtěla nás všechny zabít, tak ne,“ její stále rozespalí hlas Naruta velmi rozčiloval, ale zatřepáním hlavy odehnal všechnu nervozitu.
„Kdy se to stalo?“
„No, myslím, že to bylo asi čtyři dny zpátky, někdy kolem Kankuroova pohřbu.“
„Hm, zkoušeli jste ji někdy dostat z toho genjutsu?“ přeskočil na další otázku a vlastní rukou jí zaklapl pusu, když se jej chystala spolknout v masivním zívnutí. Hodila po něm vražednej pohled a odmrskla jeho ruku dolu.
„Jo, právě potom. Čekala jsem, že to alespoň oslábne, když on bude taky nějak mimo a s našimi senzibily jsme zachycovali změny, ale byla to jen neparná výchylka. Kdyby zde byla Kuramova čakra, tak možná, ale jinak jsme neměli možnost jí od tamtud vytáhnout,“ její hlas se nezměnil, ale bylo na ní znát, že je stavem své asistentky a přítelkyně velmi rozhozená. Kruhy pod očima naznačovali, že většinu času trávila hlídáním její osoby, a když se do pokoje dostavil Kakashi, namístě se musela zhroutit.
„A co jsi mi chtěla říct ty Tsunade?“
„Nebuď na mě tak milá, vždyť víš, že na to nejsem,“ unaveně se na něj usmála a chytla jeho ruce do svých, chci, aby se z tebe dnes stal Rokudaime Hokage.“

***

„Gratuluju Hinato, jsem ráda, že už jste spolu,“ blahopřála Sakura Hyuuga dívce, když se společně procházeli po odpolední Konoze.
„Děkuju, i za Naruta, ale,“ otočila se k růžovlásce a zadívala se jí do očí, „ty pořád čekáš na Sasukeho a mě přijde nefér, že já svého štěstí dosáhla, ale ty ne.“
„Eto,“ Sakura se zarazila, netušíc co odpovědět. Po chvíli si srovnala v hlavě myšlenky a musela se zasmát, „Hinato, tohle ne. Ty si zasloužíš Naruta a já jsem šťastná, že si tě už konečně vybral, není důvod, abyste se kvůli mně zastavovali a cokoliv si vyčítali. Máte svůj život a já svůj, vybrala jsem si možná tu horší část, ale… já věřím, že se Sasuke do Konohy vrátí, chci, aby to tak bylo a dokud se tak nestane, vy dva si budete náležitě užívat!“ poslední slova vykřikla a vesele se usmála. Zato Hinata se rozhlédla kolem, následně přestala kroužit obličejem, zamrzla, zahloubala se do svých myšlenek, zrudla, ztuhla a omdlela.
„Hin!“

***

„Ro-ro-ro-Rokudaime Hokage?“ vykoktal ze sebe mladík a nevěřícně vykulil oči, „co co co co tím myslíš?“
„Nehysterči, jen jsem si něco uvědomila.“
„Ah, aha, a co tak zásadního to bylo, že – že ze mě hodláš udělat Hokageho?“
„Víš, po boji s Madarou, mé tělo a techniky nejsou v takovém stavu, v jakém bývaly. Jako Hokage bych je měla všechny ochránit, ale na to již nejsem dostatečně silná. Opakuje se historie a já už si začínám říkat ‚co tady pořád dělám‘ ‚jaký je ten důvod‘ a pak si prostě sednu a říkám si, že vše, co jsem měla udělat, jsem již udělala. Takže teď, budu bojovat za svůj domov, ale né jako Hokage, ale jako hrdý člen Konohy a přijmu i ten nejtěžší trest, který by mě mohl potkat. Vlastně by to bylo spíš osvobození.“
„Tsunade…“
„Hm, dost jsem se rozkecala, možná to ani nevíš, ale už jsem to dala rozhlásit po vesnici, myslím, že jsem jim všem rozhodně zvedla sebevědomí, když budou mít za vůdce někoho, jako jsi ty.“

***

„Hin, Hin, no tak vstávej, nejdřív omdlíš při zjištění, že se z Naruta stane Hokage a teď tohle, ksakru, proč sem to musela formulovat tak pitomě,“ povzdechla si a protřepala tělem pod sebou. To se chvíli nehýbalo, a po chvíli otevřelo oči několika sty mrknutími.
„Co se stalo?“
„Ježiš marja, omdlela jsi, pojď! Tak, měli bychom se jít přichystat na tu veselku, myslím, že teď musí Naruto někde dělat díry do stropu,“ společně se zasmály a vydaly se před budovu Hokage, kde se má za chvíli objevit Rokudaime Hokage.

***

„Kakashi-sensei, nemusíte tu být, měl byste jít za -,“ začal Naruto větu, když se snažil narvat na sebe plášť a klobouk. No, nikdy by neřekl, že to bude tak těžký.
„Ne, Naruto, jako tvůj sensei tady budu… ksakru ty blbe, to je rukáv proč tam cpeš hlavu!“
„Jáhí, ale já nenosím pláště, tak jak to mám vědět.“
„Měl ses šprtat, když už ses celých osmnáct let chtěl stát hokagem, bože,“ zakroutil nad tím vším hlavou a oddechl si, když se Naruto ukázal již v celé, svém plášti.
„Je to moc narychlo.“
„Co?“
„Moc narychlo říkám, všechno tohle,“ zopakoval a v rukách si prohlížel svůj klobouk.
„Tsunade-sama už má svůj život jakožto Hokage za sebou, už není žádný důvod to protahovat a nyní se sem ještě žene Uchiha, Tsunade se rozhodla správně.“
„Asi máš pravdu… jošáá, tak to pěkně oslavíme a nakopeme mu zadek-ttebayo!“
„To jsem chtěl slyšet,“ pochválil jej a spolu se vydali na střechu monumentální budovy ve vesnici.

***

„Už je to tady,“ ozývalo se v davu pod budovou Hokage a všichni napjatě očekávali, kdy spatří zářící blonďatou hlavu, která se následně bude vyjímat na místní skále.
„Jakožto vaše bývalá Hokage, vám povím pár věcí. Odstoupila jsem, protože má úloha v roli vůdce vesnice skončila. Bud bojovat za vesnici a ty, které miluji, stejně jako bojovali i předešlí vůdci. Uchiha, který se chystá zničit naší vesnici, spolu s ostatními, je někdo, kdo ještě nenaplnil svou úlohu. Našel ji a nyní ji chce dokončit. Naruto má ve svém životě mnoho úloh, ale nyní je pro nás hlavní, že jej můžeme oficiálně uvítat do postu Hokageho!“ vykřikla Tsunade a za jejími zády se mihl zlatý proud světla. Na zábradlí se náhle objevil nádherný mladík v rudobílém plášti a klobouku podobné barvy. Rukou si přidržoval lem klobouku nad obličejem a zakryl tak veselý úšklebek.
„Fajn, kdo se mnou půjde nakopat Uchihovi zadek?!“ rozpřáhl ruce do stran a celou Konohou se rozlehl mohutný pokřik.

Poznámky: 

Ták další dílek je na světě! Laughing out loud No co říct - Naruto je Hokage, jde všem nakopat zadek a Hin se stydí promluvit slovo Smiling Já je miluju spolu.
Tak snad jsem vás jakkoliv nepohoršila či nějak neodradila a doufám, že si příjemně počtete.

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2020-09-27 22:11 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Pěkně si nám s tím dějem pohnula. Že by ještě Hinata nebyla celá zpátky? Nebo či snad...? Mno uvidíme jaká moje teorie ukáže jako ta správná. Rozhodně si překvapila s tím předáním postu Hokage. Ten byl tak natěšený, že se ani nedokázal obléct. Teď cítím, že vejde Sasuke a bude bitka...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2013-05-04 23:16 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéj, paráda ^^ Já se omlouvám, že píšu až teď, ale minule, když sem to četla, jsem se nějak zasekla v mysli u nových nápadů do té mojí nové série, že jsem nebyla schopná to číst a zároveň vnímat Laughing out loud Dokousala jsem se až do půlky, ale pak jsem to vzdala, páč ta moje hlava nechtěla přestat vymýšlet nové nápady, jak ještě v tom děj zpestřit, takže se omlouvám, že až teď Laughing out loud
Každopádně to byla ale úžasná kapitolka a já se nemůžu dočkat na další ^^ Kaki s tím jeho "ksakru ty blbe, to je rukáv proč tam cpeš hlavu!“ mě úplně dostal Laughing out loud Zvlášť, když předtím tam říká něco důležitějšího a pak tohle Laughing out loud A ještě když si to živě představuju, tak mám prostě dost Laughing out loud Nádhera ^^ Krásně popisuješ okolí Smiling Dílek to byl takový oddechující oproti ostatním, protože dřív tam byly samé boje a úmrtí, takže prostě úžasná změna ^^ Teda tím nechci nic říct, páč já tvoje popisy bojů a hodně těch smrtí naprosto žeru... je to takové neobvyklé a proto je to dokonalé Laughing out loud Smiling Takže jen dál pokračuj ve skvělé práci :3

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2013-05-04 23:48 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Příště napiš varování, protože tohle je tak úžasnej, dokonalej a lichotivej komentík, že budu prskat radost na všechny strany. Te%d tady celou dobu zavírám oči, zase si to celý opakuju a debilně výskám! Laughing out loud Děkuju, děkuju, děkuju Smiling Kakashík je prostě úžasnej, v každé chvíli zaboduje Eye-wink (musím ho pochválit) děkuju, snažím se o dobrej popis, takže když jsi mi to pochválila, jsem na sebe hrdá, že nám to dělá díru do stropu Laughing out loud Já miluju smrt, ale v těch dnech jsem byla naladěná, takže tenhle a předchozí díl jsem musela napsat v normal normě Smiling
Takže děkuju, děkuju a tisíckrát děkuju za dokonalej náladu zvyšující koment! Laughing out loud Budu se snažit Eye-wink Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Ne, 2013-04-28 12:12 | Ninja už: 4146 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Fííí! Konečně jsem se dostala k tomu, abych napsala koment!
Naruto = Hokage! Vyvěste vlajky, uvařte rámen a jdeme slavit! Laughing out loud
„Fajn, kdo se mnou půjde nakopat Uchihovi zadek?!“
Boží, super věta!
Díl je prostě Sugoi!
Hinatka nám zase omdlívá a moc se těším na další dílek. Laughing out loud




Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Ne, 2013-04-28 12:47 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Arigato! Já jsem přímo závislá na komentářích u svých povídek, lítám pak v sedmém nebi a nutí mě to napsat další díl Laughing out loud
Ano, ano tu větu jsem kuchtila dost dlouho Laughing out loud
V jednu chvíli smyslná dračice a po hodince je to zase naše žuch na zem Laughing out loud Laughing out loud
Moc děkuju za komentář, jsem opět happy Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Čt, 2013-04-25 19:01 | Ninja už: 4082 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Kami? Je to úžasné! Hrozně se mi to líbí!
Z Naruta máme Hokageho... Hinátka omdlí při každém desátém slově a je s Narutem. Sakura jim to přeje... Laughing out loud Akorát ta Sakra je podezřele milá Laughing out loud Áááá... Naruto je totální ťulpas! Ani si nenastudoval, jak se dostat do pláště Hokage. Dobře si ho setřel Kakashíí! Laughing out loud
No, na začátku je to zááse tajemné Laughing out loud
Těšíím se na dalšíí díl! Ať je tu brzy.
P.S: Už to nemůžu číst v hodinách fyziky! Sad Mamka se naštvala a blokla mi net! Můžu jen přes wifi a na tu vě škole nemám heslo -.- Chjo... Laughing out loud

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2013-04-25 19:06 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Arigatoo! Laughing out loud
Ano, je to ťulpas, chudák Kakashi Smiling Ale, ta tajemnost už v podstatě vymizela, jen se ještě neví, kdo je onen pan x Laughing out loud ale to se v dalších dílech ukáže Eye-wink
To snad ne! To je mi líto, jestli jsi zase dostala kvůli mě výbuch smíchu tak se opravdu omlouvám Laughing out loud Sice mě to těší, že to není nuda, ale blokovanej net je horor! Laughing out loud Tak snad to dlouho nevydrží Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru