manga_preview
Boruto TBV 09

Láska - Bolest a štěstí života X. Člen klanu Hyuuga

Naruto__Hinata_by_15martunia.jpg

Před třemi dny podlehla Suna – vesnice ukrytá v písku. Nyní se ve vesnici Skryté v Listí chystá nespočet jouninů a chunninů na boj proti Uchihovi, který již takřka pozřel všechnu sílu a čakru Funsaie. Někde mezi tím se dvě osoby vzdálily od všeho toho shonu a blížili se k pokoji muže z oné dvojice –
„Hinato, přestaň se mi omlouvat! Tu chybu jsem udělal já, myslel jsem, že tě chráním a místo toho jsem tě vlastně poslal pod jejich kontrolu. Já za to nesu odpovědnost,“ opakoval již asi po sté blonďáček, který starostlivě upíral svůj zrak na narůžovělou tvář své společnice, „Věděl jsem, že po nás jde, po nás všech, ale nic jsem s tím neudělal. To já bych se měl všem omluvit.“
„Um, Naruto, myslím, že náš rozhovor je pouze o přehazování viny pořád dokolečka,“ lehce se usmála a chytila jeho ruce do svých, „měli bychom to uzavřít, pro spokojenost nás obou, že oba dva za předešlé problémy neseme vinu. Tak jako tak, největší podíl na tom má onen muž. Ale, nyní už to nechci řešit. Nechci si zkazit tak krásné chvilky s tebou hádkou,“ oběma lidem se na tváři vykouzlil nefalšovaný úsměv. Den se blížil ke sklonku. Strávili spolu několik hodin, přičemž většinu času se nacházeli v nechvalně známém podniku Ichirak Rámen. Nyní se nacházeli v malém parku poblíž Narutova bytu, když se blonďák nepatrně začervenal a započal nesmělou větu: „Hin, nechceš jít pro dnešní večer ke mně domů? Alespoň ti to vše můžu vykompenzovat. Mám i dvě malá překvapení,“ podrbal se rukou ve vlasech a nevině se usmál. Dívka se uchichtla a chytila odstín růže.
„O to se nemůžu nechat připravit,“ vydali se tedy, ruku v ruce, k Narutovu bytu.
„Ještě ne, ještě ne, jen pozor, tady zahneme.“
„Co se děje?“ smála se dívčina, když se nechala poslepu vpouštět do bytu jejího společníka, který ne a ne sundat ruce z jejích očí.
„Ještě, ne teď si stoupni sem a – tadá, můžeš se kouknout!“ vyvýskl a rozpřáhl ruce do široka. Dívka otevřela oči, přivykajíc si na nový přísun světla. Zamžourala a zjistila, že se nachází v překrásně vyblýskaném pokoji, s do bíla vydrhnutou podlahou a všemi předměty uklizenými tam, kde mají být. Prostě tohle nebyl Narutův pokoj!
„Kde – kde to jsme?“
„No, rozhodl jsem se, že se přestěhuji do trošku prostornějšího bytu, když moc se to tu nezměnilo a eto, no musím se přiznat, že s vybíráním některých předmětů a s úklidem například skříně mi pomáhala Sakura-san. Kapánek to i bolelo,“ přiznal se a posadil ji do dvojkřesla na opačné straně pokoje, než byla prostorná skříň, elegantní stůl a vstupní dveře, „máš hlad?“
„Asi, asi ano, ale -,“ vykoktla a snažila se pokračovat, v čemž ji ale zarazil mužův hlas.
„Žádná, ale nebo asi, ještě bys mi zmizela před očima. V Ichiraku Rámen si moc nejedla, bál jsem se, co ti je, takže teď půjdu zkusit udělat něco k jídlu,“ prohlásil, opírajíc se o futra dveří, přičemž si pokradmu prohlížel plachou dívku.
Chceš ji otrávit! Ty a vaření jste jak Tsunade a chlast! To si totálně odporuje! Ona je pro stav opilectví, ty jsi pro rámen. Něco, co vám můžou dát jen zakázaný věci, pro vás pro oba!
Co to meleš ty filozofe, přes um, tohle to. Chtěl bych vidět tebe, jak vaříš, tak mě laskavě neponižuj! Odfrkl si, stojíc již nad svým novým sporákem.
Sotva ji zachráníš, tak ji i zabiješ. Tohle nebude moje chyba. Prohlásil možná až moc dívčím hláskem, načež sledoval, jak se se zábleskem v očích a chichotem šílence chopil jeho přítel prkýnka a nože, chtíc nastrouhat sýr.

Po deseti minutách –
Z kuchyně se po několika minutách začaly ozývat prapodivné zvuky. Klení, podobné normální mluvě uctívače Jashina, bublání a čvachtání jak v jedovatém rybníku a další podobné hrůznosti, spočívající ve výbuších, hýkotech, třískotech všelijakého nádobí a v bolestném upění. Černovlasá dívka již nevydržela množství přibývajících kapiček potu na její tváři, takže se vydala na průzkum místa činu. Opatrně nakoukla do kuchyně.
Pane bože! Ne to již není kuchyň. V místnosti se válelo jídlo na podlaze, sem tam se objevilo něco i na stropě, skapávajíc nebezpečně dolů, nádobí, dříve pečlivě vyskládané v horní poličce, se nyní válelo po zemi, na plotně hrozivě hučely dva hrnce, ve kterých se škvařila neznámá tekutina a v celém tomto takzvaném následku zemětřesení se válel muž s miskou na hlavě a pořezanou rukou.
„To není možný.“
„Gomen, tohle, ech, se jaksi nepovedlo,“ promluvil, stojíc již na nohách a sundávaje si mísu z hlavy se tím nejnevinnějším pohledem zadíval do bělavých očí dívky naproti. Ticho panující ve zbytkách místnosti bylo přerušeno hlasitým smíchem z obou směrů. Smích se po pár minutích měnil v ukrutnou bolest břicha a slzy na krajíčku.
„Ach, mě – měli bychom to tu uklidit,“ dostala se první ze záchvatu smíchu Hinata, utíraje si kapky slz.
„A – asi jo,“ oddechoval blonďáček a s nekončícím úsměvem na tváři se oba pustili do úklidu – všeho. Po čtvrt hodině se místnost dala do pořádku. Nádobí bylo uklizeno v poličkách, jídlo válející se po zemi zmizelo a Naruto byl dokopán k tomu, aby vyhodil ty dvě hnusný břečky, který si choval v hrncích. Po návratu do bytu, přičemž si stále držel noc, pro něj bylo přichystáno milé překvapení. Ani ne za pět minut stihl jeho host, vytvořit lahodně vonící jídlo, které se nyní chystalo k vaření.
„Zdá se, že ze mě kuchař vážně nikdy nebude.“
„No, radši bych už neriskovala,“ usmála se a promíchala houstnoucí směs.
„Jo, málem bych zapomněl,“ vyskočil z kuchyně a stejně tak rychle se vrátil zpátky, držíc v ruce kvádrovitou krabičku, „zatím jsem ti dal jen jedno překvapení.“
„Popravdě tohle bude třetí. Z té spouště co jsi zde udělal, jsem málem omdlela,“ zasmála se a sledovala jeho ruce. Krabička se otevřela a uvnitř ležel krásný tyrkysový náhrdelník rozzařující celou místnost.
„Ten – ten je nádherný,“ zasnila se a následně pousmála, když jí připnul šperk ke krku.
„Děkuju.“
„Nemáš za co, myslím, že teď už to je tak akorát.“
„Heh?“
„Nic nic,“ přičichl následně k hrnci a nenasytně se oblíznul. Políbil dívku na tvář a spokojeně šel přichystat na stůl. Naruto! Hm, ne ne, rozhodně nehodlám omdlít. Dívka se hladově usmála a růžové tvářičky jí dodávaly na roztomilosti, která zmizela hned po jejím chtivém pohledu.
„Je to hotové!“ křikla do vedlejší místnosti a již vedle ní stál mladý muž.
„Jdi si sednout, tohle snad už zvládnu,“ pohladil ji po vlasech a Hinata poslušně odešla. Oba se za pár minut mohli dát opět do jídla, přičemž obnos dívčiny misky byl nejmíň třikrát větší než chlapcův, což ji mile překvapilo. Chlapec dojedl první a rozvalen na gauči sledoval Hyuugu dívku vedle sebe. Ta po pár chvilkách přemlouvání sebe sama o tom, že tento obnos sní, zvedla, vzala obě dvě misky a spokojeně je odnesla do kuchyně.
„Nemusela jsi je odnášet, přeci jen jsi host,“ zašeptal jemně do jejích vlasů, když se objevil za jejími zády a objetím ji přitiskl k sobě.
„Dneska bych nechtěla být jenom host,“ otočila na něj svoji hlavu a zahleděla se mu prosebně do blankytných očí. Muž, který ji doposud svíral, jí lehce políbil a vzal do náručí. Odnesl ji do jeho ložnice, kde se rozprostírala o něco větší postel, než míval obvykle. Položil ji na postel a na chvíli se od ní odtrhl: „Vážně to chceš? Nechtěl bych ti ublížit.“
V Hinatiných očích se objevil plamínek vášně, načež jej překulila a získala nad ním nadvládu. Sundala mu tričko a na chvíli ulpěla zrakem na jeho vypracované postavě. Pak se s rukou bloudící po jeho hrudi přiblížila k jeho levému uchu a jemně skousla.
„Tys asi ještě nikdy nebyl v posteli s členem klanu Hyuuga viď?“ optala se a následně přisála k jeho rtům.

Poznámky: 

Další dílek na světě a celou dobu se culím při té nádherné představě Laughing out loud
Omlouvám se zta délku, ale prostě mi to takhle vyšlo, chtěla jsem to utnout tak, aby jste si mohli udělat prostor vaší fantazii Eye-wink Laughing out loud Poslední větou jsem byla inspirovaná z jisté knížky, možná někdo ví odkud Smiling
Tak doufám, že se vám díl bude líbit já jsem s ním nyní spokojená Smiling doufám, že vás, mé milé čtenáře, jsem nezklamala.
Obrázek je by ~15martunia a protože mě obrázek fascinoval a zároveň mi jakoby seděl do povídky ( jen si odmyslete tu trávu a hvězdičky Laughing out loud ) tak jsem jen přesunula sem spolu se jménem tvůrce.
Jinak to vypadá, že celá série mě vyjde asi tak na 15 dílů, víc snad ne, ikdyž, kdo ví :)

4.95
Průměr: 5 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2020-09-27 21:32 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Mám ráda takové oddechové díly, kde je jen pohoda, smích a radost. Tomu věřím, že jeho vaření dopadlo katastrofou. Ještěže nevyhodil svůj nový byt do luftu. Šikovnej je na to dost. A Kurama jako vždycky excelentní hláška. Přesně takového ho mám nejradši. Teď jsem tak trochu na vážkách jak budeš nyní pokračovat.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele drtikost
Vložil drtikost, St, 2013-07-31 22:52 | Ninja už: 4854 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Pěstitel rýže

Konečně romantika paráda, je to moc hezké, ikdyž se mi k Hinatě vůbec nehodí takovéhle chování a nestydění se.

Naruhina Forever
Smrt Sasukemu

Obrázek uživatele Áža-chan
Vložil Áža-chan, Ne, 2013-04-14 09:49 | Ninja už: 4232 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Pěstitel rýže

Soo sweet Kakashi YES

Blog o anime a všem okolo Mrk
aza-anime.blog.cz

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Út, 2013-04-09 18:55 | Ninja už: 4088 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Super! Je to úžasné! Není nic lepšího než čtení téhle povídky v hodině fyziky... A dostat výbuch smíchu! Nic lepšího neznám Laughing out loud Laughing out loud
Hrozně se mi to líbí! NAruto vaří, neblaze proslulý Ichiraku Rámen! Jsem nemohla!
Prostě záchvat s míchu v hodině fyziky - ještě jednou! Laughing out loud Laughing out loud
Jeblo mi, sorry Laughing out loud Ale chci další díl do hodiny fyziky!

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Út, 2013-04-09 19:33 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Tak snad si kvůli mě nedostala poznámku, nebo nebyla zapsána do neblaze proslulého 'NOTÝSKU!!!' za to bych učitele zabila Laughing out loud
No, vaří, to se říct nedá, pouze imituje Laughing out loud
Snad to do té doby zvládnu, ale příští díl již nebude asi takto... vtipný a pro mě oddechový, spíš se vrátím do starých kolejí - boj, nebezpečí smrt, bolest Smiling
Moc děkuju za pochvalu a komentář Eye-wink Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Út, 2013-04-09 19:34 | Ninja už: 4088 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Notýsek ani poznámky u nás nemáme... My jsem bez trestů! Takže pohoda Laughing out loud
A nz... Smiling

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele °Lieashill° ﺕ
Vložil °Lieashill° ﺕ, Út, 2013-04-09 18:41 | Ninja už: 4364 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Recepční v lázních

No, takže .. teprve dneska jsem narazila na tvojí povídku, která mě úplně pohltila - což se opravdu nestává zrovna často Laughing out loud
Každej díl mě tak uchvátil, že jsem prostě neměla tu sílu abych si řekla STOP.! a nějakou část si nechala na jindy (čehož jsem se chtěla vyvarovat, abych nemusela tak dlouho čekat na další díl) Laughing out loud
Tenhle díl mě fákt potěšil. Kapitola, kde se budeš věnovat jen těm dvoum pro mě byla příjemným překvapením Eye-wink
Kritika snad ani žádná není. Buď není co kritizovat, nebo jí tam bylo tak málo, že to nestojí za zmíňku Eye-wink
Můžeš si mě přiřadit mezi pravidelné čtenáře, a snad i mezi pravidelné 'komentátory' (Což neslibuju. Komentuju totiž jen u těch, kteří za to opravdu stojí .. zatím se to totiž povedlo jen Camelii, které se pokouším komentovat každý díl - jako jediné Laughing out loud )

OYEB.!
And AGAIN and AGAIN, AGAIN and AGAIN.
Monster don't sleep under your bed, they live in your heart Mrk


Na světě jsou věci, které prostě nemají konkurenci * http://www.youtube.com/watch?v=4jd0Hold4So *

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Út, 2013-04-09 18:44 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Takže... moc děkuju Smiling Tohle byl naprosto dokonalý komentář, který mě velmi potešil a při čtení jsem chytala odstíny růže.
Jsem ráda, že vám takový to odskok k odpočinku nevadil, sama jsem se na to těšila.
Když jsem zjistila, že mám čtenáře jako jsi ty, málem jsem vybuchla, a proto jen děkuju, děkuju a děkuju. Bojím se, že tě dalšími díly zklamu, ale pokusím se, abych si tě udržela až do konce Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Po, 2013-04-08 21:32 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Naruto vaří = Utíkejte jako o život! Laughing out loud
Je to skvělý moc jsem se smála a NaruHina je the Best!
Úža, úža a ty to víš,
prosím už další dílek napiš! Laughing out loud




Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Po, 2013-04-08 21:38 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

My jsme nej, tvoje komenty jsou náladu-zvyšující Laughing out loud
Ano ano, milujeme NaruHina, ikdyž... Laughing out loud nene, tady je hlavní Hinátka Smiling
Gomen gomen, budu se snažit, abys mě nezmasakrovala Laughing out loud .D

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru