manga_preview
Boruto TBV 09

Láska - Bolest a štěstí života XII. Hej, seš zraněnej, strašpytle?

„Shikamaru, myslíš, že to vyjde?“
„Nevíme, kdo to je. Uchiha se silou sharinganu a rinneganu, potomek Uchihy Obita, který měl stejný mangekyou sharingan jako Kakashi a který ovládal Juubiho. Jestli tohle všechno je v jedné osobě, musím přiznat, že jsme nahraný. Ale jsi tu ty, proto všichni budeme bojovat ne?“ usmál se Nara na Hokageho, když stáli na kamenné hlavě čtvrtého. Každým okamžikem očekávali, kdy se u nich objeví člen senzibilů říkající, že Uchiha je již na cestě s příšerným monstrem po boku.
Slunce téměř dokončilo svou pouť a nyní se přesouvalo za obzor v dáli. Štiplavé paprsky, které stále osvětlovaly Konohu, je šimraly na tvářích a zároveň dávaly najevo blížící se nebezpečí. A zrovna ve chvíli, kdy se oba zasní do té nádhery, do jejich domova a mysl se jim zcela vyčistím přísunem čerstvého vzduchu, objeví se vedle nich Ino a vysloví ta slova, na která se zde celou dobu připravovali: „Je tady.“
___________________________________________
„Jakže?“ podivil se Naruto a nevěřícně pohlížel na Ino.
„Hai. Zdá se, že se nechal inspirovat Nagatem. Nemá sebou žádnou sílu Bijuu, ale jeho schopnosti se rozdělily do několika osob. Další je ten muž, který s ním byl v Písečné vesnici a poslední má zatemněnou čakru, nedokážu z něj nic vycítit.
„Ksakru, parchanti, tohle jsem fakt nečekal-ttebayo.“
„Nevztekej se Naruto, i tak náš plán může vyjít,“ uklidnil jej Shikamaru, když již všichni stáli před shromážděním ninjů z Konohy.
„Ať tak jako tak, nedovolím, aby zničil náš domov,“ utvořil několik pečetí a za záře Kyuubiho čakry se dostal se všemi svolanými ninji mimo vesnici.
„Takže ses nakonec ukázal, a nyní i jako Hokage, jak se zdá?“ uvítal jej Uchiha, stojící několik desítek metrů od členů vesnice.
„Vybral sis špatný místo i čas na ovládnutí světa,“ ignoroval jej Naruto, ke kterému přistoupilo dalších sedm osob – Shikamaru, Kakashi, Ten Ten, Sakura, Konohamaru, Hinata a Tsunade. Dalších třicet ninjů se vyrovnalo za svými vůdci a čekali na rozkazy.
„Věděl jsem, že neustoupíš,“ téměř si povzdechl, no nikdo si toho nebyl schopen všimnout.
„Proč to děláš?“
„Proč žiju, se ptáš? Dost ubohý. Každý si v životě najde cestu, po které se vydá. Ten kdo ne, ani nežije. Mou cestu jste určili vy, když jste zabili mou matku.
„Kdo je tvá matka?“ zareagoval Kakashi, zatínajíc pěst.
„Co tě to zajímá parchante!“ vybuchne vztekem a z jeho těla začne vystupovat silná čakra, která se dostane až ke členům Konohy. Někteří se pod dotykem tak temné a zuřivé čakry zachvěli.
„Chcípni-ttebayo,“ pronese bez zaujetí Naruto, „Všichni víte, jaký je plán, držte se vzadu.“
Ano, všichni věděli, že kdyby proti jednomu z nich šli třeba všichni, nezabili by jej. Ale ochrání své přátele, kteří se pro ně chtějí obětovat, věří, že oni jsou ti, co je porazí.
„A jaká je tvoje cesta, Uzumaki Naruto?“ zeptá se z nenadání Uchiha a měří si ho stejně chladným pohledem, jakým na něj hledí Naruto.
„Ochráním svůj domov, i za cenu svého života. Své přátele, rodinu, lásku, všechno, je to něco zcela jiného, než za čím jdeš ty.“
„Popravdě, já jsem si vybral stejnou cestu jako ty, ochránit osoby mě drahé, ale všichni zemřeli, všechny zabili a kupodivu jste to byli vy, tvá milovaná Konoha,“ všichni se pomalu přesouvali do dvojic, byť si toho nebyli zcela vědomi.
„Skončeme to.“
„Hai.“
Všichni se proti sobě naráz rozeběhli. Obrovské nárazy ze všech směrů, přinutili krytí ze strany ninjů ustoupit a jen z dáli sledovat děsivé souboje.
***
„Takže, ty máš co za schopnosti parchante?“ Sakura si povytáhla rukavičku na pravé ruce a soustředila čakru do potřebných míst. Rychlým odrazem se dostala nad svého nepřítele a semknutou pěstí udeřila do země, kde před milisekundou stál její protivník. Vyslala několik čakrových čepelí vzduchem, a nyní konečně poznala, jakou schopnost má muž naproti ní. Velký vír před jeho tělem vcucl její čakru a stejně rychle se rozeběhl na Sakuru.
Nesmím se nechat chytit do genjutsu, prostě nesmím. Fajn, rozmlátím tě na kaši parchante!!! V okruhu bojiště Sakury se půda bortila a pukala v rozličných místech. Krátery se tvořily po dopadu jejích útoků, které doposud jen nepatrně uškodily jejímu nepříteli.
***
„Kuchiyose no jutsu!“ zařval muž a několik krabů se mohutně vzedmuly nad Tenteniným tělem.
„Tak to bude zábava,“ uchechtla se a mrskla jejich směrem několik kunaiů. Většina z nich zasáhla tvrdý krunýř spočívající na jejich těle a zbylý netknuti proletěly.
„Měla by ses snažit víc, když už tě označují za nejsilnějšího bojovníka se zbraněmi!“ zasmál se její protivník a snažil se získat byť jediný kontakt jejich očí.
„Příště nepros!“ zařve a ruce v pěst stáhne k tělu. Nitě připojené k vrženým kunaiům se obmotali kolem noh obřích stvůr, které nyní všemožně bojovaly o rovnováhu. S klepety u sebe se všichni sesunuli k zemi a nyní se prostříhávali neviditelnými lanky.
„Zapomeňte!“
***
„To bude otrava. Kage nui!“
„Katon- Goukakyuu no jutsu!“
Ksakru! Uskočil z dosahu žhnoucích plamenů a vrhnul několik výbušných kunaiů. Jeho nepřítel se proti němu rozběhl velkou rychlostí a snažil se jej zranit, popřípadě dotknout, ale Shikamarovi stínové výběžky jej držely v bezpečné vzdálenosti od Nary.
„Nedochází ti síla chudáčku?!“ zařval ve směsi útoků Katonu a výbušných kunaiů.
„Otrava pitomej,“ zaklel Shikamaru, když prudce oddechoval ve chvíli, co se jeho protivník na chvíli zastavil a zavřel oči.
Doprčic, co dělá? Na nic nečekal a vyslal proti němu několik stínů. Zbýval nepatrný prostor mezi tělem jeho nepřítele a špičkou jeho ostrého stínu, když opět otevřel oči a na místě vybuchl.
„Cože!?“ Kšo! Rychle se otočí a kryje své tělo překříženýma rukama, když jej jeho nepřítel kopne a odmrští o několik metrů dál. Rychle se postaví na nohy, ale to na něj již míří devět výbušných raket, které explodují po nárazu do země. Nara je opět vymrštěn do výšky a s hlasitou ránou dopadá na zem.
„Hrch…“ zachroptí mu v krku, když jej nepřítel uchopí za krk a vytáhne do vzduchu.
Co – co se to sakra stalo, když měl zavřený oči? Předtím se mě celou dobu snažil dotknout, takže jsem předpokládal, že má sílu vysávat duši, ale teď… Opět zakašle a snaží se svého nepřítele odkopnout.
„Jak si jen váš Hokage mohl myslet, že mě někdo jako ty porazí?“ ušklíbl se a ještě víc sevřel Narovi krk.
„Víš, jsem jen trošku mimo,“ zachroptí a následně se uchechtá, když pomocí stínu přichytí k zádům jeho věznitele kunai. Ozve se silný výbuch a tlaková vlna je odmrští do dálky.
„Parchante,“ Nara vykucká trochu krve a shodí ze sebe těžké tělo, „Tak, to by bylo.“
***
„Ať už jdi kdo jsi, nedovolím ti šáhnout na Naruta,“ zavrčí Hinata a postaví se do bojové pozice svého klanu, jenže v tu samou chvíli se vyděsí, když její protivník okopíruje její pohyby.
„Tak začněme.“
„Byakugan!“ zařvou navzájem a vrhnout se do společného souboje na život a na smrt, jen pár metrů od Naruta.
„Teď nemáš čas kontrolovat svoji drahou polovičku,“ upozorní jej jeho nepřítel a vypustí na něj několik otrávených jehlic. Naruto se v klidu vyhne a hází po něm shurikeny. Vyhýbá se a opět útočí se specifickými druhy výbušných předmětů. Všechny se zaměří na Uzumakiho, který se s kyuubiho pláštěm přemístí za nepřítele a zakopne ho do země. Utvoří v ruce rasengan a pro všechny případy jej mu zarazí přímo do hrudi. Místo bolestivého zasténání se ale ozve ‚puf‘ a jeho nepřítel je pryč.
Klon. Naprosto v klidu se postaví pevně na nohy, když opět vycítí přítomnost svého oponenta. Ale…
„Naruto pozor!“ křikne Hinata, když se její Hokage s vytřeštěný pohledem nehne z místa a jen se snaží přijít na důvod, proč se čakra jeho nepřítele změnila v charakteru schopností. Hinata v tu chvíli nedávala pozor, neboť chtěla jít na pomoc Narutovi a zjistit co se stalo, ale její protivník ji zasáhnul juukenem přímo do hrudi a obrovská síla ji mrštila opačným směrem.
„Hin!“ probudí se ze svého transu Naruto, ale ještě předtím se otočí na svého nepřítele, který s rukou připravenou na vyjmutí jeho duše bloudí ve vzduchu před jeho čelem.
„Susanoo!“ Hromová hrána se ozývala v celém okolí soubojů.
Hinata se kryla před tlakovou ránou a rychle se otočila ke svému nepříteli, jestli na ni neútočí. Její zrak však spočinul na pro ni příliš známé tváři, která se odkryla po silném poryvu vzduchu.
„Neji.“
„Hej, seš zraněnej, strašpytle?“ do jeho uší se donesl pro něj tak originální a arogantní hlas, že si jej nemohl s nikým splést, ale i tak pohlédl do tváře jeho zachránce, když se na jeho tvář vykouzlil dokonalý úsměv.
„Sasuke.“

Poznámky: 

Páni, tak.. no... gomen! Vážně mi to trvalo, ale jaksi mě opustila můza a ještě k tomu mám teď fofr s učením Tak teď ti nevím... Laughing out loud Gomen
Tak, další díl je zde a pokud si někdo skutečně ještě nebyl jist - což by bylo opravdu podivné - kdo jsou ony neznémé postavy, tak se nám zde objevil Sasík a Neji Laughing out loud V tomto díle se ještě některé souboje neobjevily, ale ppříště se k nim přesuneme Eye-wink
No, snažila jsem se to sesmolit už... měsíc? Kdo ví, prostě dlouho a nakonec ze mě vylezlo tohle, tak se předem omlouvám, pokud se ztratíte v posledních okamžicích a nebo vás prostě celý tento díl zklame Smiling
Ať tak jako tak, doufám, že jste po tak dlouhé době ještě všichni na živu a doufám, že se ještě začtete do dalších dílů - pokud ještě nějaký budou s mojí děravou hlavou - když jsem vás tak dlouho napínala Sticking out tongue Laughing out loud

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2020-09-27 22:22 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Já to věděla, že ten tajemnej je Neji a Sasuke se objeví v tu pravou chvíli = tudíž na konci dílu, aby to mělo tu pravou atmošku napětí a očekávání dalšího dilu. Což se ti beze zbytku daří. Už jsem myslela, že zabiješ i Shikamara, což jsem nikdy neudělala. Naštěstí to přežil. Další díl bude určitě bomba.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-05-16 18:46 | Ninja už: 4531 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Sasííííííííííííček... ach, jaký to dokonalý zvrat následuje Laughing out loud A Neji je tam! Oooo... nádhera!! Uch... ale jinak ze sebe asi teď nic dalšího nevymáčknu, protože mě děsně bolí palice Barf! Tedy ještě n+co možná ze sebe dostanu a to, že každým dalším dílem jsem více a více udivenější, jaký máš dokonalý nápady Shocked Vážně to přestávám chápat Laughing out loud Nádhera a jen tak dál ^^

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2013-05-16 19:37 | Ninja už: 4235 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Páni páni páni... fajn teď rozdýchávám počáteční nadšení a zbláznění se.
Arigato!!!! Bylo to tak nějak předvídatelné, no, ale i tak jsem tě snad - kapánek? - potěšila Laughing out loud
Nevadí, nevadí, i když jen takto, tak moc, moc, moc děkuju za dokonalej komentář a zlepšení celého dne na 200%! Prostě tohle je dokonalej den! Laughing out loud
A jaký pak nápady? To se ze sebe snažím prostě něco smysluplnýho vymačkat! Laughing out loud Já v tom sice žádný nápady nevidím, krom faktu, že jsem spatlala Nagata a Obita dohromady, ale i tak moc děkuju Laughing out loud Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Út, 2013-05-14 21:06 | Ninja už: 4154 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ty si... cože?
EH?
Sasuke? Co ten tady dělá kruci?
Laughing out loud O.O
Laughing out loud Těším se na pokráčko, protože tohle je sakra napínavý!
A pokud tenhle koment nedává smysl, tak se na mě prosím nezlob. Laughing out loud




Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Út, 2013-05-14 22:32 | Ninja už: 4235 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Sasík byla ta děsně tajemná postava co si to na koštěti jela až do Konohy, a prostě musel mít dokonalej nástup Laughing out loud
Arigato, byť je to celé - vžum! Ale opravdu děkuju za pochvalu! Smiling
Pokráčko, to bude děs, než se k tomu dokopu, ale budu se opravdu snažit Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru