manga_preview
Boruto TBV 07

Láska - Bolest a štěstí života IX. – Písečný souboj 2. část

„Tak se ukaž Kazekage!“ zařval provokativně na rudovlasého a připravil se k útoku.
„Sabaku Sousou!“ vlna písku se hnala jeho směrem a snažila se jej chytit byť jen na jedné části těla. Uchiha se vyhýbal všem útokům a formoval pečetě.
„Kuchiyose no jutsu!“ dým zahalil prostor v okruhu deseti metrů a všechen jej rozehnal mohutný řev.
Krab! Ksakru bude mít výhodu. Vyhnul se dalším úvahám a rukama ovládal zuřivou vlnou písku.
„Ino, Sakuro, běžte léčit zraněné, Gai a Sai vám budou dělat stráž, jděte! Kibo, Chouji, Shikamaru pojďte se mnou na pomoc Gaarovi! Naruto -,“ Kakashi rozdal všem úkoly a nyní se zaměřil na blonďáka.
Já jdu k Hinatě,“ předskočil jej a vydal se spěšně do trosek vesnice. Chvatem aktivoval Kyuubiho čakru a začal pročesávat okolí. Cítíš ji?
Seš moc hrr… mám ji! Otočil se o pětačtyřicet stupňů a rychlostí blesku prokličkoval mezi stále stojícími budovami. Našel ji, jak byakuganem pročesává trosky budov a nyní se sklání k zahrabanému tělu bojovníka. Z trosek vytáhla Funsaie a vydala se s ním k probíhajícímu boji.
„Počkej Hin!“ křikl a zatarasil jí cestu.
„Uhni,“ nezúčastněně na něj štěkla a probodávala jej pohledem.“
„Prosím,“ zašeptal a přesunul se neslyšně za ní, „Kai!“ Funguj.
Její tělo se prohnulo, načež upustila mužské tělo a hlava jí klesla na prsa. Nehýbala se a Naruto k ní pomalu natahoval ruku.
„Naruto-kun,“ zašeptala a s námahou zvedla hlavu.
„Hin!“ otočil ji tváří k sobě a pevně ji objal, „takhle mě už nestraš.“
„Promiň,“ byla zmožená, ale po dlouhé době se cítila volná a čistá.
„Hinato, tohle mi už nedělej,“ hleděl jí do očí a ona se na něj unaveně usmála, „bál jsem se, že už ti nestihnu říct, že tě miluju,“ zašeptal jí u ucha a nasál vůni jejích vlasů.
„C – cože?“ nechápavě se odtáhla, ale on ji přitiskl k sobě a něžně políbil.
„Musíme jít pomoct Gaarovi, ale pak ti vše vysvětlím,“ chytil ji za ruku a oba se vydali ke Kazekagemu.

***

„Gatsuga!“ zaútočil Kiba, ale tlaková vlna je odhodila zpět.
„Raikiri!“ využil příležitosti Hatake a hbitě se dostal k Uchihovi.
„Máš ještě co dohánět,“ Kakashimu zastoupil cestu obří krab, který jej nyní chtěl rozsápat svými klepety.
„Kage nui!“ Shikamarovi stíny se obmotaly kolem obří stvůry a zbylé se zabodly do jeho slabin. Vyvřískl pištivým způsobem a zmizel v oblaku kouře.
Nepřítel se rozeběhl Kakashiho směrem a za běhu vypustil z pravé ruky několik výbušných kotoučů. Těm se Hatake vyhnul a s chidori mířil na Uchihu. Ten položil ruku do vodorovné polohy a vstřebal všechnu čakru z útoku. Skrčil se a nohou vykopl do Kakashiho těla. Ten odletěl zpět k Shikamarovi.
„Co budeme dělat je příliš silný.“
„Měli bychom jej dostat ze Suny. Kde je Naruto?“ Kakashi se rozhlédl a v dálce spatřil zářící bod. Jako na zavolanou.
„Všichni se připravte k útoku. Shikamaru, Gaaro, začněte,“ oslovení se připravili do svých bojových pozic a zaútočili. Masa písku se vzedmula z okolí a uzavírala Uchihu v písečné kouli. Nejprve se ozval dunivý zvuk a celá země se otřásla. Písek se začal drolit, až nakonec zcela povolil a obrovský výbuch jej odmrštil na všechny strany. Dým se usadil a ve středu nepatrného kráteru se tyčila nezraněná postava Uchihy. Opíral se chvíli o koleno, načež se zhluboka nadechl a sípot jeho dechu ustal.
Dochází mi čakra, musím najít Funsaie „Měli byste se víc snažit zatím v-,“ zasekl se a zděšeně si prohlížel postavy před sebou. Nyní pochopil, že Nara se v době jeho uvěznění přesunul a nyní jej chytil do své techniky.
„Bijuu Dama!“ celou vesnicí se roznesl hromový výkřik následovaný obřím výbuchem, když Kyuubiho čakra narazila na nepřítele.
Gaara všechny ukryl za svým pískem a vyčkával, až spatří náznak padlého nepřítele. Nic. Narutovi se deaktivoval Kyuubi mód a přešel k Shikamarovi a Hinatě.
„Vstřebal to. Jeho rinnegan je silný nejspíš silnější než Nagatův,“ pronesl otráveně a odešli zpět k týmu.
„Kde je co se stalo?“
„Jeho rinnegan to vstřebal. Pak se přenesl k tomu muži, kterého Hinata hledala a zmizel.“
„Hinato, jak je ti?“ zeptal se v tu chvíli Kakashi, potěšen jejím návratem.
„Jsem unavená, ale zvládnu to,“ usmála se na ně, ale opak byl pravdou. Podlomily se jí nohy vyčerpáním a sesunula se k zemi. Naruto ji v poslední chvíli zachytil a nyní ji měl v náručí.
„Nepřepínej se, až se vrátíme do Konohy Tsunade tě vyšetří,“ pokáral ji s lehkým úsměvem, načež se otočil ke Kazekagemu, „Gaaro, zvládnete to tady?“
„Snad.“
„Sakuro, jak to u vás vypadá?“
„Většina ninjů byla již mrtvá, ale některé se nám podařilo zachránit. Jsou mimo ohrožení života,“ shrnula celý zákrok a s Ino se vydala k dalším případným přeživším.
„Necháme vám tady podporu ze strany ninjů, ale nyní se budeme muset vydat zpět do Konohy. Tam udeří příště.“
„Děkuji vám Kakashi,“ Gaara se v tu chvíli popadl za hruď a ztěžka oddechoval. Vzpomínky na Temari na něj dopadly a nyní se snažil jen zadržet pláč. Shikamaru k němu přistoupil a znenadání jej objal. Gaara podiven jeho přístupem zvedl hlavu, ale chápal, jaký cit spolu jeho sestra a on udržovali. Byli na tom takřka stejně. Ztratili lásku, sestru, oporu. Opět.

Za hodinu –
„Děkujeme vám, za vše,“ uklonil se vůdce vesnice a ohlédl se zpět do jejího nitra. Její střed byl zcela zničen a nezbylo z něj zhola nic. Krajní domy stále stály a opevnění se udrželo celé. O mrtvé již bylo postaráno a nyní byli přeneseni na odlehlejší místo. Celá vesnice se dávala velmi pomalým a vyčerpávajícím způsobem zpět do pořádku.
„Chouji a Gai zde zůstanou, aby vám s tím pomohli, pak se vrátí do Konohy.“
„Hm, nezdá se mi správné nebýt ve vesnici, když jí hrozí takové nebezpečí,“ uvažoval Gai nahlas a spod hustého obočí špehoval Kakashiho s Narutem.
„Je tam Lee a Chouza a tady je vás taky potřeba, kdyby se zde ukázala nějaká zločinecká banda, není zde žádný ninja, který by je vystrnadil a Gaara je nyní slabí,“ prohlásil s důležitým tónem Hatake a Naruto souhlasně přikyvoval.
„Ale,“ chtěl něco namítnout Sabaku no Gaara, leč výbuch mládí jej přehlušil.
„Anoooo! Ochráním vás všechny před jakýmkoliv nebezpečím, opravíme tuto vesnici do původního stavu do dvou dnů!“ s tímto nadšením se rozeběhl zpět do nitra vesnice a začal všem slabším osůbkám krást jejich náklad, který rychlostí blesku přenesl na dané místo.
„No, tak to by bylo,“ usmál se Shikamaru a podal ruku Gaarovi. Stejně tak udělali všichni ostatní až na Naruta, který k němu přiskočil, objal jej a popřál mu hodně štěstí: „Hlavně s tím cvokem co vám opětovně ničí vesnici, budete ho potřebovat,“ uculil se a všichni se vydali na cestu zpět.

Úkryt Kaika –
„Hai, Raikage je mrtev spolu s většinou jouninů a chuninů,“ vydal hlášení Uchihův společník a zvedl se z kolene.
„Alespoň něco,“ zabědoval a prohlížel si Kakovo a Funsaiovo tělo. Teď z něj musím extrahovat jeho techniky a přivlastnit si je. Kako se ještě může využít jako samostatný člen, ale on může útočit jen v noci. Potřebuju víc mužstva. Hm, tak je prostě rozdělím. Jeho myšlenky se opět uklidnily a mysl měl již chladnou. Nechal Kakoa v bezvědomí a s tělem jeho bratra se odebral do vedlejší místnosti. Po chvíli se z pokoje začali ozývat křupavé a smysly dráždivé zvuky, které asi po půl hodině ustali.
„Zítra budu pokračovat, zatím se postarej, ať se tenhle neprobudí a Funsaiovo tělo vydrží.“
„Hai,“ přikývl na souhlas muž a vykročil do vedlejšího pokoje.
________________________________________
Kdesi v zemi Země se nyní nacházela osoba, blížící se neodvratně k vesnici skryté v Listí. Rychlost jeho pohybů je extrémní, takřka nepostřehnutelná. Nyní jej trápilo několik otázek – Odpustí mu? Má možnost začít znova s tou kterou miluje s tou které to tak dlouho vyvracel? Ale hlavně, stihne to vůbec? Všechny tyto otázky mu zaslepovaly zdraví rozum. Netušil, že je mu již dávno odpuštěno, netušil, že tu možnost má každý, ale s ní, může začít znova jen a jen on. Netušil, že jej stále miluje skutečnou a čistou láskou. Tajemstvím pro všechny bylo, že jeho pomoc Konoze bude nenávratně podstatná.

Poznámky: 

Tak další díl je zde a já jen doufám, že sem vás nezklamala tak jako sebe, tenhle díl mi přijde poněkud... zvláštní Smiling
Takže Hinata se ná vrátila, trochu se příště prokecne azároveň s tím již bude poznat ta romantika Laughing out loud
Ráda bych další komenty, vždy mě povzbudí, když mi někdo písne jakoukoliv zprávu ať už kladnou nebo zápornou Smiling
Přeji příjemné počtení Smiling
Veselé Velikonoce všem Smiling

5
Průměr: 5 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2020-09-27 20:18 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Teď budu chvilku rejpat. Je sice moc hezký, že se Hinata vrátila, ale být jima dávala bych si majzla. Vím, že u tebe to nehraje, ovšem nebyla bych k ní tak moc přátelská. Nikdy člověk neví, kdy to může jen tak hrát a kdy myslet doopravdy. V tom je to špionství tak děsivě jednoduché. Ale i náročné. Asi mi nezbývá nic jiného než pokračovat.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Áža-chan
Vložil Áža-chan, Ne, 2013-04-14 08:38 | Ninja už: 4204 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Pěstitel rýže

Krása! Super! Nádhera! Kakashi YES

Blog o anime a všem okolo Mrk
aza-anime.blog.cz

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Út, 2013-04-02 14:53 | Ninja už: 4060 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Super! Super! Super! A ještě jednou super! (i víckrát, ale nechce se mi to psát)
Líbí se mi to, ale která ta strana vůbec vyhrála? Asi ani jedna, co? Obě dbě strany mají nejspíše ztráty... Laughing out loud
Hrozně, ale hrozně se těším na další díl... Love story Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky To mi připomíná nedávný modul v ájině Laughing out loud Laughing out loud

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Út, 2013-04-02 16:20 | Ninja už: 4205 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Děkuju, děkuju, děkuju a ještě jednou děkuju Laughing out loud Laughing out loud
Ano, ano obě strany jsou na tom v podstatě stejně, připadá mi ten boj trochu jako Pein x Naruto jak zničil Konohu no, tak teď je to Suna Laughing out loud
Taky miluju Love story Smiling děkuju (přidávám tak všude možně Laughing out loud )
Taky máte v ájině moduly? Nenávidím! Laughing out loud Laughing out loud
Ještě jednou děkuju Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Út, 2013-04-02 16:30 | Ninja už: 4060 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Ano! Ty děsivé moduly v té červené učebnici Laughing out loud
Ale hlavně děsivé je, že tu učebku máme ještě na příští rok! Takže od primi až do tercie Laughing out loud
Love story... *bláznivě sní o nesplnitelném*

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Po, 2013-04-01 19:19 | Ninja už: 4124 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Další díl, další díl, další díl!!!
Je to napínavé, jako napínací kšandy! Jen tak dál! Laughing out loud




Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Po, 2013-04-01 21:40 | Ninja už: 4205 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Děkuju, vždycky víš jak potěšít Laughing out loud
Užř se to valí, jen teď mám frmol s písemkama!! Laughing out loud brrr
Ale rozhodně je se na co těšit, příště to bude love story Laughing out loud Z láskyZ láskyZ lásky

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru