manga_preview
Boruto TBV 09

Takový je život 02

Zbytek hodiny Yumiko spíš prospala. Na rozdíl od akademie, kde po spících studentech učitelé házeli předměty, jen aby je probudili, tady to nikdo neřešil. Přece jen si studenti školu musí platit a tak záleží na nich samotných, kolik toho během hodiny poberou. Dokonce i druhá hodina proběhla bez problémů.

Byla přestávka a všichni se spolu vesele bavili. Yumiko seděla znuděně na svém místě. Nejspíš by usnula, kdyby ji nebudily hlasy jejích spolužaček, které seděly před ní.
„Dneska je tu nuda, co holky.“ povídá ostatním Karin.
Yumiko musela nutně na záchod. Přeci jen jsem to s tím čajem ke snídani trochu přehnala. Řekla si v duchu.
Pomalu vstala ze židle a zamířila ke dveřím. Karin si toho všimla a v tu chvíli jí něco napadlo. Škodolibě se usmála a nastrčila Yumiko do cesty nohu. Ta si jí nestihla všimnout. Zakopla. Cítila, jak se kutálí dolu. Zabrzdila ji až zeď. Slyšela, jak se jí celá třída směje.
Chtěla bych vidět vás na mém místě. Pomyslela si Yumiko a zlostně se rozhlédla po třídě. Nijak zvlášť jí to však netrápilo. Toto nebylo nic, co by Karin už dřív neudělala.
„Haha. To se ti povedlo.“ Bylo ještě slyšet od jedné z kamarádek Karin.
Smích už ustal a spolužáci se opět věnovali sobě.
Yumiko vstala a začala se oprašovat od špíny. Mezitím zamířil na záchod i Sasuke a zároveň do třídy vešla Sakura. Ta má s naší třídou společné jen některé hodiny. Zaměřuje se na léčení a kvůli tomu chodí na speciální hodiny právě pro zdravotníky.
Když uviděla Sasukeho, celá se rozzářila.
„Ahoj Sasuke.“ Pozdravila vesele Sasukeho s úsměvem na tváři.
Sasuke si jen odfrkl a ignorantsky zavřel oči, když kolem Sakury procházel.

Sasuke patří do tříčlenné skupiny společně se Sakurou a Narutem. Velitel skupiny je Kakashi. Jejich skupina však neměla misi už taky nějaký ten pátek. Z toho důvodu šel Naruto trénovat s Jiraiyou a Sasuke se Sakurou na školu. I přes to, že jsou spolu v týmu, Sasuke s nima zrovna moc nekomunikuje.

Sakura jen smutně sklopila oči, když kolem ní Sasuke prošel. Než vyšel ze dveří, ohlídl se ještě po Yumiko, která už oprášila většinu špíny. Když s tím skončila, mohla si na záchod konečně dojít i ona.
Karin si samozřejmě všimla Sakuřiny pokusu o pozdrav. Šlo na ní vidět, jak rudne vztekem. Karin se, na rozdíl od Sakury, Sasukeho neodváží ani pozdravit. Ty dvě se opravdu nesnáší. Karin závidí Sakuře, že je se Sasukem v týmu a Sakura závidí Karin, že je se Sasukem častěji ve třídě.
Karin se však škodolibě usmála a říká. „To se ti moc nepovedlo Sakuro. Jde vidět, že tě Sasuke fakt nesnáší!“
Sakura ji s nezájmem odpověděla: „Mě je jedno, co říkáš Karin. Jen já vím, jakej vztah se Sasukem máme.“ Pozvedla hlavu a odešla na své místo.
Karin byla vztekem bez sebe. Chce se jí pomstít a chce Sasukeho jen pro sebe. Kdybych získala Sasukeho, pro Sakuru by to byla dost dobrá pomsta. Ale jak si ho získat pro sebe? Přemýšlí Karin v duchu. Sasuke uznává jen svého bratra, nejspíš proto že je tak silný. Kdybych mu nějak dokázala že i já jsem silná, třeba by si mě všiml. Ale ve škole se techniky používat nesmí, tak jak? V tom vešla do třídy Yumiko a zamířila na své místo. Už to mám. Pokračovala Karin v duchu. Využiju k tomu jí! Budu ji ponižovat, budu si s ní dělat, co se mi zachce, a díky tomu Sasuke pozná, jak sem silná! Karin, zahleděná na Yumiko, se zlostně usmála.

0