manga_preview
Boruto TBV 09

Kakashi/Hoshiko 01

Leží na palouku, v měkké hřejivé trávě, hledí na temné nebe prozářené hvězdami a přemýšlí o životě. Přemýšlí o svých blízkých a o všech, kteří jí vstoupili do života. Každý z nich změnil její život. Někteří více, někteří méně, ale podíleli se na něm všichni.
Všechny vzpomínky začaly vyplouvat na povrch. Vzpomínky z dětství, vzpomínky z dospívání, ale i vzpomínky na život poslední doby. Z těchto všech vzpomínek ji na mysli zůstává jen jediná. Vzpomínka na život ve vesnici Skryté v Listí. Hlavní shinobi vesnice Ohňové země.

Když se vrátím...přijmou mne? Přeci jen jsem vesnici opustila...možná mne vyhlásili za nukenina..ale nikdo mne nehledal. Nedozvím se to, dokud tam nedorazím...

"Konečně jsem tu!" zvolala. Stála na stromě, na okraji lesa, který se táhne kolem Skryté Listové. Pohlédla dolů, aby se podívala na vesnici, kde prožila tu nejkrásnější a zároveň tu nejbolestivější část života.

Jsou vidět následky války, ale vesnice se z ní rychle vzpamatovává.
Monument Hokagů tyčící se nad vesnicí je jiný než si ho pamatuje. Přibyla tam jedna tvář. Tvář nového Hokageho, princezny Tsunade.
"Tsunade je hokage?!" nemohla tomu uvěřit. Tsunade-hime se stala Pátou Hokage.
Dále půjdu po svých, alespoň si prohlédnu svá oblíbená místa. Seskočila a zamířila k vesnici po lesní svažité cestě, která vede kolem jeskyně Druhého Hokageho a Ropušího jezera. Kupodivu zůstalo vše uchráněno od následků bojů.
Čím blíže byla vesnici, tím více na ni doléhal tlak všeho, co se událo. Napadali ji všelijaké scénáře průběhu setkání s přáteli, které tu zanechala. Od těch nejhorších po ty nejúžasnější. Doléhala na ni nervozita, zda si ji budou pamatovat, zda ji ve vesnici přijmou. Nejvíce ji však bolelo, když si uvědomila, že člověka, kterého by chtěla vidět ze všech nejvíce, již neuvidí.
Váhala.. Ještě se mohu otočit a odejít. Nemusím se těm pocitům vystavit, nemusím podstupovat ty muka, která mne čekají. Nemusím tomu vystavit ani nikoho jiného.
Náhle pocítila přítomnost cizí čakry.
"Musím se soustředit. Být ostražitá!" Cítila, jak se zdroj čakry blíží. Je jich víc. Je to čtyřčlenná skupina. Zřejmě nějaký tým.
"To není možné..to..to..to je Kakashi!" nesmím se dát zmást..to nemůže být on. Přeci jsem cítila..cítila jsem jeho smrt. Musím se přesvědčit na vlastní oči.
Vyrazila po stopě čakry. Po pár set metrech byla u cíle. Schovala se v korunách stromů.
"Tady je to..odsud všechno vidím." Shlédla dolů ke skupince. Uviděla čtyři shinobi.
Jeden blonďatý gennin v oranžovém, dva chunninové. Jedním z nich kunoichi s růžovými vlasy. Druhý chunnin je vysoký chlapec s černými vlasy a světlou pletí. Je s nimi jeden jounin.
Zřejmě je to jejich sensei. Nebyl pořádně vidět, a tak vykročila po větvi ven z koruny stromu....To není možné. To nemůže být...
"Kakashi sensei?! Posloucháte mě?! Dattebayo!"
"He?.. Co je Naruto?"..co zase chce, takhle to nikdy nedočtu. Hmm...co to..?!

Poznámky: 

Konničiwa minna!! Je to má naprostá prvotina,takový pokus, tak mne prosím hned nekamenujte Laughing out loud Je to jen takový malý úvod, takže nic moc zajímavého se zatím neděje. Když se bude aspoň trošku líbit, tak dám další díl. Komentáře prosím Smiling

4.57143
Průměr: 4.6 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Pá, 2012-12-14 20:35 | Ninja už: 4589 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

tiez ma to zaujalo takze sa rad dozviem co bude dalej Laughing out loud

Obrázek uživatele Hoshi33
Vložil Hoshi33, Ne, 2012-12-09 13:33 | Ninja už: 4186 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Arigatou za přečtení Smiling s tečkami se něco udělá a áno je to moje OC.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, So, 2012-12-08 21:20 | Ninja už: 4733 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Jop, mě se to líbilo, až na těch příšerně trojček -.-

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, So, 2012-12-08 21:11 | Ninja už: 5024 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Na začátek dobrý, hádám, že ta, která to vypravuje, je tvoje OC. Zatím to vypadá zajímavě, ráda se kouknu na druhý díl


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage