manga_preview
Boruto TBV 07

**Nový pohled na svět 13**

Nevěděl jsem, co přesně dělat. Soustředil jsem na prsty pravé ruky, levou rukou jsem stále držel Ino přimáčklou ke zdi. Ta mě jen vyděšeně sledovala. Pravá dlaň mi zeleně zazářila.
,Musí to chtít. Musíš jí chtít ublížit, chtít její sílu…´ šeptal mi tajemný hlas v hlavě. Bylo to až příliš snadné. Byl jsem rozhodnutý pomstít Maiyu za každou cenu. Podíval jsem se na Ino, zatmělo se mi před očima a světlo v mé ruce pomalu přešlo ze zelené na rudou. Začala sebou trhat a snažila se vytrhnout z mého sevření. Zadíval jsem se na svou pravou ruku a na chvíli ztratil koncentraci. Vymrštila nohu a kopla mě do pravého spánku. Ruka mi sjela z jejího krku, využila toho a dala mi pěstí do břicha, její pěst se při tom rozzářila zlatavým světlem a mě to odhodilo, náraz na zeď mi trochu vyrazil dech a do levého ramene se mi něco zapíchlo, cítil jsem, jak mi krev stéká úzkým pramínkem přes záda. Usmál jsem se. Líbilo se mi, že bojovala. Jinak by to bylo moc snadné. Pomalu jsem se postavil a sáhl si na rameno – trčel mi z něj hřebík, který jsem vytáhl.
,,Sasuke prosím …“ šeptla Ino. Byla předkloněná, opírala se rukama o stehna a prudce oddychovala, nepřestávala mě ale pozorovat.
Musel jsem si pospíšit, než se probere i Hinata. Udělal jsem krok směrem k ní. Narovnala se, ale vypadala velice vyčerpaně.
,,Nepřibližuj se!“ vykřikla. Snažila se, aby to znělo výhružně, z její hlasu bylo ale poznat, že je vyděšená. Její výhružka mě velice pobavila. Začal jsem se potichu smát, smích mnou otřásal, Ino to velice popudilo. Rozeběhla se ke mně a skočila po mě jako kočka. Jen jsem k ní natáhl ruku, na prstech mi tančili zelené jiskřičky. Nemohla udělat nic, nemohla nijak uhnout. Mé prsty se do ní zapíchly jako katana, měl jsem jejich špičky zabořené do těla, cítil jsem pach krve a teplo ve své dlani. Její ústa zrudla krví, pár kapiček mi ukáplo na předloktí. Z jejího těla začalo stoupat rudé světlo, které jako by proudilo mými žilami celou mou rukou až k srdci. Přímo jsem cítil energii, která do mě proudila. Po chvilce světlo pobledlo, s ním pobledly i Ininy oči. Svezla se k zemi, kde zůstala bezvládně ležet, měla velice bledou kůži a její oči zamlženě hleděly do dálky. Stál jsem tam s rukou od krve a užíval si příval síly. Došel jsem k Hinatě, přiložil jí ruce na hrudník a vysával z ní všechnu sílu. Ani se nevzbudila. Karin, ležící vedle ní všechno sledovala. Dýchala velice nahámavě, nejspíš jsem jí přelomil pár žeber.
,,Proč…?“ šeptla mi. Usmál jsem se. Nechápala mě.
,,Pomstím ji. To vy jste ji zabily. Já zabiju vás. Je to spravedlivý, nemyslíš?“ pohladil jsem ji prstem po tváři.
,,Jdi sakra do háje. Ty i ta tvoje pomsta. Nepomůže ti to….Stejně zůstaneš do konce života sám..“ usmála se trpce. Vypadala, jako by mě litovala. Její výsměch mi nevadil tolik, jako její lítost.
Chytil jsem ji za rameno a vysával její energii. Moc už jí nezbývalo. Zemřela s trpkým úsměvem na rtech.
V tu chvíli mě zalil pocit prázdnoty. Zabil jsem je všechny. Ale co teď? To měla být ta moje pomsta? Necítil jsem se lépe než předtím. Naopak, cítil jsem se hrozně. Musel jsem si položit otázku, proč jsem to vlastně udělal?
,Udělals to, protože jsem to řekl. Jsi připraven. Přijď za mnou. Najdeš odpovědi na všechno. Jeskyně Tuathe…´ znělo mi v hlavě. Vzedmula se ve mně vlna hněvu. Cítil jsem se jako pitomec. Jeskyně Tuathe. Tam najdu odpovědi - a také osobu, který je je zodpovědná za tohle všechno. Takže jsem začal pátrat. Po jeskyni Tuathe sa po osobě, která mnou manipulovala a nechala mě zabít všechny osoby, které ještě stály při mě. Věděl jsem, že je to moje vina, můj vztek mě ovládl. Musím ho najít. Musím dodat životu jiný smysl než pomstu.

_____________________________________________________________________________
Seděl jsem tam hodnou dobu. Vstal jsem. Můj dech už byl naprosto vyrovnaný. Zhluboka jsem se nadechl a vstoupil do jeskyně. Uvnitř nebyla ani zdaleka taková zima, jakou jsem očekával. Adrenalin mi stále stoupal, až jsem myslel, že to nevydržím. Opatrně jsem našlapoval, nechtěl jsem, aby to, co je v jeskyni o mě vědělo dřív, než si to stihnu prohlédnout. Oslepilo mě prudké světlo, které přicházelo zdánlivě odnikud.
,,Vítám tě.." rozlehl se jeskyní kovový, nepříjemný hlas.
Rozhlížel jsem se, odkud přichází, abych očekával možný útok. Jediný, koho jsem uviděl, byla dívka, sedící na kameni zády ke mě.
,,Trvalo ti to." řekla. Její hlas se změnil, už nebyl chladný, plný pohrdání. Byl docela...milý.
,,Kdo jsi?" měřil jsem si podezíravě. Zasmála se. Prohlédl jsem si ji důkladněji. Byla štíhlá, vlasy měla fialové a zatrižené těsně pod ušima.
,,Kdo jsi???" už jsem křičel. Vstala a pomalu se ke mě otočila. Srdce mi poskočilo. Tu chvilku, kdy jsem si jí prohlížel jsem zepomněl dýchat, svoje jméno i proč jsem vlastně přišel. Ještě pořád se usmívala. Jejím teplým očím ale vůbec neslušel pohrdavý pohled, její krásné tváři neslušel výraz plný opovržení.
Prohlížela si mě a bavila se tím, jak jsem nebyl schopen fungovat. Byla to.....

Poznámky: 

Konečně jsem se k tomu dokopala...Smiling

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2017-07-07 13:38 | Ninja už: 4899 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L2" Jáááj. Tak to teda bolo niečo, normálne horím nedočkavosťou aby som sa dozvedala kto je to dievča, ktoré s ním manipulovalo. Len ma dosť prekvapilo, že keď im odobral sily tak umreli. Chápem, že chcel zabiť Karin, lebo to ona spôsobila smrť Maiyu. Ale čo s tým mala spoločné Hináta? Asi len preto, lebo mala tú moc a on ju potreboval, aby bol ešte silnejší? Idem rýchlo na pokračovanie.

Obrázek uživatele Felixík
Vložil Felixík, St, 2016-12-28 21:39 | Ninja už: 3272 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mise N:
No aspoň že to u Hinaty skončil bezbolestně, ale to je prostě typickej bývalej Sasuke, zabije klidně i vlastní, aby dosáhnul svého. Je škoda že si tam dost přeskočila od chvíle kdy Sasuke zavraždil holky, až k tomu, kdy je u jeskyně. Chybí mi tam třeba např.: jak hledá tu jeskyni, jeho myšlenky a svědomí apd. Smiling
Možná tuším kdo je ta holka xDD ale nesedí mi tam ty fialový vlasy xDD

V.x V.

Obrázek uživatele KaKaShi-anna
Vložil KaKaShi-anna, Po, 2015-01-05 10:50 | Ninja už: 3373 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Musíš pokračovat jinak se zblázním

Obrázek uživatele Katsuiyu
Vložil Katsuiyu, Pá, 2014-12-26 23:48 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

Zdravím, tak jsem se po asi 100 letech vrhla na další díl, myslím, že se na něj můžete těšit za pár dní Smiling

Obrázek uživatele Yuki Uchiha
Vložil Yuki Uchiha, Po, 2014-12-01 21:02 | Ninja už: 3468 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasné!!! Prosím pokračovanie! Shocked Smiling

*Yuki*

Obrázek uživatele Nikuška03
Vložil Nikuška03, Ne, 2014-11-23 13:49 | Ninja už: 3420 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Užasnè pokrackooooooooooooooooo Smiling prosím :*

Obrázek uživatele Kumiko-hime
Vložil Kumiko-hime, Po, 2014-07-07 19:37 | Ninja už: 3610 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Bude někdy pokračování? Shocked


Akatsuki personality test -- Make and Take a Fun Quiz @ NerdTests.com's User Tests!
My Category: Itachi-= click to take @ NerdTests.com =-

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Pá, 2013-04-05 15:31 | Ninja už: 4160 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Kedy bude pokráčko?

Obrázek uživatele Harayokai-Kyurri-sama
Vložil Harayokai-Kyurr..., Pá, 2012-12-28 00:04 | Ninja už: 4123 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

Je to.. Fialový vlasy.. Jednině Hin ale nějak mi to nedává smysl.. No,uvidíme co se z toho vyklube Mrk

Já se nikdy nevzdám! To je moje cesta Nindó!
To mě naučil Naruto..

Daun 7-kai, 8-kai made!
Subete no michi mo ippo kara hajimarimasu..
____________________________________________________________________

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Po, 2012-12-10 14:16 | Ninja už: 4160 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

už sa tešim na dalšie

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-11-24 21:46 | Ninja už: 4843 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Musím se přidat k Tobimu.. = Tohle byla jedna z prvních FF na Konoze, které jsem četla a strašně si je oblíbila. Teď pooo.. ani nevim, jaký dlouhý době, když jsem náhodou narazila na tento díl, jsem si všechno od začátku pročetla a prostě se vůbec nedivím, proč mě to tak bavilo. Byla jsi jednou ze spisovatelek, které mě inspirovaly ke psaní a za to ti velice děkuji Smiling
Jinak skvělá práce - samozřejmě Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Tricer
Vložil Tricer, So, 2012-11-24 20:20 | Ninja už: 4760 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

Shocked no to je konečně no Laughing out loud tohle byla jedna z prvních FF co sem kdy četl a asi před rokem sem to dočetl a nečekal by sem že se k tomu ještě vrátíš Laughing out loud jinak k ději (typuju) Byla to : Maiya ale bylo by to tam trochu divný protože neznám důvod proč by je chtěla zabít ale dejme tomu čas Laughing out loud však já se to v přištím díle dozvím Laughing out loud a doufám že bude co nejdřív Laughing out loud

Lidi pište ! Laughing out loudLaughing out loud Pomalu ale jistě mi docházej FF co číst Smiling Takže jestli máš ve své hlavě nějákej dobrej nápad na povídku (nebo prostě nápad Laughing out loud) tak ho honem sepiš a šup s ním na Konohu ! Laughing out loud

P.S. Pokud začneš psát tak tu FF dopiš Smiling Pokud ne tak mi dej adresu a příjdu tě zabít rovnou Laughing out loud Člověk se do nějáký FF ,,zamiluje" a najednou *BANG* dočtě 20 dílů a "Co to sakra ? Kde je další díl ?" To úplně nesnáším ! Laughing out loud

P.P.S. Už sem s tým otravnej Laughing out loud

P.P.P.S. Kdyby ste měli nějákej dobrej typ na super FF co se Ti(Vám)líbila tak mi ju pošlete do soukromejch zpráv nebo prostě kam chcete Laughing out loud