manga_preview
Boruto TBV 07

Já jsem … Epizoda 10: Uchiha vs. Namikaze

Obloha, která byla do teď jasná, se zatáhla a začalo pršet. Počasí vědělo, co se bude dít. Proti sobě stojí Uchiha Madara, jenom jeho jméno je legenda, už ve své době byl skoro nepřemožitelný, teď má navíc nezničitelné tělo a neomezenou zásobu čakry. Proti němu stojí Uchiha Itachi, druhý člen klanu Uchiha kdo má věčný sharingan a s ním Namikaze Naruto, věznitel Kyuubiho a vůdce klanu Namikaze.

Právě teď se schyluje k jedné obrovské bitvě.

Naruto Namikaze a Uchiha Itachi proti Uchihovi Madarovi.

Já jsem … Epizoda 10: Uchiha vs. Namikaze

Všichni tři stáli naproti sobě a sledovali jeden druhého. Déšť se pomalu začal spouštět z oblohy. První kapka padala z nebe. Padala přímo do středu mýtiny, přímo do středu mezi soupeře. Ale jakmile byla kapka na úrovni hlavy, zpomalila. Vzduch byl zhuštěn čakrou ninjů, byla to neuvěřitelná síla, jakoby se čas mezi ninji zpomalil. Kapka pomalu klesala. Pohled ninjů se na ni upnul. Kapka, už byla u země, když v tom se roztříštila na několik kousků. V tom samém okamžiku se kolem roztříštěné kapky mihla žlutá šmouha.

Bitva začala.

Naruto se vrhl na Madaru, začal boj v taijutsu. Naruto zaútočil na Madaru pěstí, ten ho chytl za ruku a chtěl ho odhodit, jenže Naruto ho stihl kopnout, ovšem zasáhl Madarovu druhou ruku. Madara Naruta hodil směrem do lesa.

„Hyaton: Hyury Endan.“
Z lesa vyletěly sněžné střely. Ty, ale Madarovi neublížili. Vyskočil, co to dalo, a chtěl útočit. Ale v tom Itachi hodil několik desítek kunaiů. Madara jich musel odrazit. Natáhl ruce.

„Shinra Tensei.“ Kunaie odletěli.
V Madarových očích plál rinnengan. Itachi začal útočit, pochvíli se k němu přidal Naruto. Byl to opět souboj v taijutsu.

Madara trefil Naruta do břicha. Naruto se skácel na zem Madara to chtěl ukončit kopem na hlavu. Naruto se však překulil na bok. Madarovi to však nestačilo. Vyskočil a kopem patou se ho snažil dorazit. Mířil na hlavu. Naruto ale použil Hiraishin a přesně mířeným kopem zasáhl hlavu Madary. Ten dopadl na zem. To Itachi zformoval Susanoo, šíp letěl na Madaru. Ovšem Itachiho šíp se zastavil o Madarovo Susanoo. Ovšem něco se stalo. Itachiho Susanoo zmizelo a Itachi se zhroutil na zem. Zhluboka oddychoval a byl celý zpocený.

„Vypadá to, že sis ještě nezvykl na nové oči. Mě to trvalo dva měsíce, než jsem znovu mohl použít Susanoo. Ovšem ty jsi to, zvládl za necelé dva týdny. Opravdu působivé.“ Řekl Madara.

„Jsi v pohodě, Itachi.“
„Jo, jenom se musím trochu rozhýbat.“
„Musíš Madaru zaměstnat, aby si Itachi odpočinul.“
„Já vím.“ Ukončil Naruto debatu s Kyuubim.

Naruto vytvořil klon, který vzal Itachiho mimo bojiště.
Naruto se vrhl na Madaru. Opět začal boj v taijutsu. Madara zaútočil pravou pěstí na obličej. Naruto mu to zablokoval a snažil se mu podkopnout nohy. Madara však vyskočil a pravou nohou zasáhl Narutovu hruď. Ten se trochu proletěl. Naruto se postavil a naprázdno udeřil pěstí doleva. Zasáhl Madaru do tváře. Ale to byl jen klon. Originál se mu dostal za záda. Madara trefil Naruta do zad. Naruto se zase proletěl, ale hned vstal a pokračoval v boji.

„Rekugan!“ Zakřičel Naruto, zorničky se mu protočily a v očích se mu objevil rekugan.

Tentokrát však si už počínal lépe. Madara měl víc starostí s jeho útoky. Hlavně proto, že byl rychlejší a pomocí rekuganu dokázal číst Madarovy pohyby. Nejdřív zaútočil levou pěstí na hlavu, ale útok nedosáhl. Jeho levá ruka se zastavila a pravou rukou zaútočil. Madara mu ji chytil, ale Naruto vyskočil a kopl ho levačkou do solaru. Madaru odkopl o deset metrů dál. Naruto okamžitě vyskočil a jakmile byl nad Madarou, tak po něm hodil kunaie a shurikeny.
Madara se v pohodě ubránil. Naruto se však objevil za Madarou a snažil se na něho zaútočit, když ještě neměl aktivované Susanoo. Útočil na něj kopen patou na krk. Madara se dokázal vyhnout.

„Je na čase se dotoč pořádně opřít.“ Řekl posměšně Madara.
Začalo se přiostřovat.
„Raiton: Gian.“
„Mokuton: Moku Shouheki no Jutsu.“ Blonďákův útok nazdil na Madarovu zeď.
„Hyaton: Jouro Senbon.“ Na Madaru začaly z nebe padat sněhové jehly.
„Mokuton: Jukai Heki.“ Tentokrát se kolem Madary objevila dřevěná kopule.
„Já myslel, že jsi lepší stratég, vždyť víš, že tvé sněhové jehly nemají proti mému dřevu žádnou šanci.“
„No já jsem dobrý stratég, to ty jsi spíš dost arogantní, podívej se pořádně na ty jehly.“ Madara se koutkem oka podíval a co uviděl, ho nemile překvapilo. Na každé ze sněhových jehel byla pečeť k Hiraishinu a jakmile se jehla rozpustila, pečeť se vsákla do země.

„Opravdu zajímavá taktika, ale stejně nemáš dostatek čakry, abys mohl v kuse používat Hiraishin.“

„No to ne, ale i tak pořád mám čakru na dost použití.“
Naruto vytasil obě své katany, jednu obalil blesk a druhou vítr.

„Fuutoshin a Raitoshin. Dva posvátné meče a zároveň dvě legendy. Fuutoshin meč co údajně patřil bohu větru a poté klanu Namikaze a Raitoshin, ten zase patřil bohu blesku a poté klanu Uzumaki.“
„Vypadá to, že jsi si přečet nějaké legendy, Madaro.“

„Měj úctu ke starším. A ano, četl jsem o nich, hledal jsem je, ale nenašel. Při našem posledním boji jsi je nepoužil. Uvidíme, co dokážou.“ Řekla Madara, přičemž poslední věru si řekl pro sebe.
Jako první zaútočil Naruto. Zaútočil obrovskou rychlostí. Madara tam jen tak stál a čekal. Naruto zaútočil bleskovou katanou na tvář. Madara se v pohodě vyhnul. Naruto to však čekal a větrnou katanou se ohnal po Madarových zádech. Zasáhl jen klon. Madara vytáhl svou katanu a vrhl se na Naruta. Zezadu, zprava, zleva, zepředu, shora, no nic nevycházelo, Madara v klidu odrážel Narutovy útoky. Po posledním Narutově útoku se Madara narovnal a natáhl ruce před sebe.
„Shinra Tensei.“
Smrtící vlna letěla na Naruta. Naruto jen zkřížil katany a vyzdvihl je nad sebe.

„Futon, Raiton: Kamikaze no Yaiba.“ Řekl Naruto a máchl katanami, které měl nad sebou proti Madarovy. Jakmile máchl tak z katan vyletělo větrné a bleskové ostří, které se srazilo s Madarovým jutsu. Jakmile do sebe obě jutsu narazila, nastal obrovský výbuch.

„Tak toto je ta legendární síla, božských katan. Čekal jsem ještě něco víc“ Řekl posměšně Madara. Ale to řekl, nemyslel vážně. Ani ve snu by ho nenapadlo, že nějaký útok dokáže eliminovat božskou vlnu.

Naruto spravil několik rychlých kroků, aby se vyhnul výbuchu. Jakmile se mu to podařilo, tak znovu zaútočil. Teď však rychleji. Narutovy útoky byli rychlejší jak předtím. Madara už začínal mít problémy s Narutovou rychlostí, dostal i pár zásahů ale byly to jen škrábnutí.

„Je načase zapojit vše.“ Pomyslel si Naruto.
„Fuuton: Kamikaze.“
„Katon: Goukakyuu no Jutsu.“
Madarův oheň překonal Narutův vítr a hnal se na Naruta.
„Suiton: Daibakufu no Jutsu.“
Narutova voda dokázal zničit oheň.
Naruto se rozběhl na Madaru.
„Mokuton: Daijurin no jutsu.“
Madara poslal na Naruta ze svojí paže zhruba osm kůlů ze dřeva.
„Futon, Raiton: Kamikaze no Yaiba.“
Naruto v pohodě rozřezal pomocí katan dřevo. Blížil se k Madarovy.
„Shinra Tensei.“ Smrtící vlna se řítila na Naruta, v poslední chvíli zmizel, objevil se zhruba patnáct metrů za Madarou.
„Raiton: Jibashi.“
„Suiton: Kaihoudan.“ Narutův kombinovaný útok se řítil na Madaru.
„Mokuton: Jukai Heki.“
Madara vytvořil dřevěnou stěnu. Avšak Narutův útok prošel skrz a zasáhl Madaru do ramene.

„Sakra.“ Proklel se Madara.
„Teď je moje šance.“ Řekl si Naruto a vrhl se proti Madarovi.
„Shinra Tensei.“
Naruto se znovu v pohodě vyhnul, tentokrát se objevil těsně vedle Madary. Seknul po něm katanami. Madara si myslel, že je v pohodě, protože pomocí rinneganu neutralizuje ninjutsu na katanách a ty potom zastaví pomocí vlastní, jenže se přepočítal. Narutovy katany se blížili k Madarově hlavě. Madara sice pomocí rinnenganu zrušil na Narutových katanách ninjutsu a nastavil proti nim svoji, jenže narutovy katany tou madarovou projely jako nůž máslem. Madara ovšem stihl zareagovat a stihnul se posunout kousek dozadu, díky tomu Naruto jen Madarovy prořízl hrdlo.

„Sakra.“ Zanadával Naruto, pustil katany a začal skládat pečetě.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu“
„Futon: Mini Renkuudan.“
Spár metrů Naruto poslal na Madaru, svůj kombinovaný útok.
„Shinra Tensei.“ Madara odrazil Narutův útok a trefil i Naruta.
Naruto se pár metrů proletěl. Když dopadl na zem, natáhl ruce a přivolal si katany. Zhluboka oddychoval. Byl už unavený.

„No vypadá to, že legenda o těch katanách je pravdivá. Opravdu jsou pevnější než běžná ocel.“ Řekl Madara
Byl to vyrovnaný boj Madara většinu útoků odrážel pomocí rinneganu. Naruto, už byl hodně unavený.
„Sakra, už jsem skoro bez čakry.“
„Máš nějaký plán?“
„Jo, jeden by tu byl. Madara ještě neví o jednom jutsu.“
„Vím, na co narážíš, ale doufám, že si uvědomuješ, jak tím riskuješ.“
„Neboj se.“ Ukončil blonďák rozhovor. Mezitím poklekl na jedno holeno a zavřel levé oko. Naruto prudce otevřel levé oko. Rekugan se pohyboval. Osmicípá hvězda se točila doleva a shuriken uvnitř zase doprava. Pohyb se začal zrychlovat, že šla vidět pouze modro-černá šmouha v jeho oku.

„Shorasu!“
„Co to není možné!“ Křičel Uchiha a mezitím se na něj řítily tmavě modré plameny.

„Amaterasu!“ Křikl Madara a modré plameny se střetly s černými. Začala přetlačovaná. Byl to vyrovnaný souboj. Ani jeden z dvojice ninjů nechtěl za žádnou cenu ustoupit. Pochvíli se od sebe plameny oddělily, spíše od sebe odletěly. Černé plameny se omotaly kolem legendárního Uchihy a modré zase kolem jinchuurikiho.

Oba ohně se začaly formovat. Vedle Madary se objevila černá postava se s dvěmi katanami a vlasy upnutými do culíku. Vedle Naruta se objevila ta samá postava akorát z modrého ohně a rozpuštěnými vlasy. Chvíli se pozorovaly, zatím co Madara přemýšlel nad tím, jak to že jeho protivník ovládá Shorasu. To naproti němu Naruto sbíral čakru. Zhruba po pěti minutách se na sebe postavy vrhly, jakmile se jejich katany střetly, nastal výbuch, ze kterého vylétlo mnoho černomodrých plamínků.

Dým pochvíli ustoupil. Blonďák pořád klečel na koleni a kolem něho hořel dvoubarevný oheň. Jeho protivník měl jiné problémy. Madarova levá ruka ležela na zemi a hořela modrým ohněm.

„To bylo těsný, kdybych si ji neodřízl, ten oheň by mě za chvíli pohltil.“ Přemítal v duchu Uchiha.
„Málem jsme ho dostaly.“
„To jo, málem. Aspoň, že ustoupí paralýza, než se mu zregeneruje ruka.“
„Co uděláme teď.“
„Nevím.“
Zatím co Naruto přemýšlel s Kyuubim o plánu. Madara ho pozorně sledoval.

„Hmm. Je na čase to konečně ukončit.“ Řekl Madara. Tím Naruto zpozorněl.

„Dívej, toto je má plná sílá.“ Kolem Madary se začalo formovat Susanoo, když v tom se ohromně zvětšilo. Nevypadalo to jako Itachiho nebo Sasukeho Susanoo. Toto mělo podobu samuraje. Obrovského samuraje, Byl velký jako hory.

„Sakra. Kyuubi jsi připraven?“
„Hahaha. Kdykoliv.“ Zakřičela devítiocasá liška.
Naruto si vrhnul rukáv. Ruku měl pokrytou různými znaky. Kousl se do prstu a přejel po znacích na ruce. Rukou kde měl znaky, začal dělat pečetě. Udělal jich přibližně osm. Madara ho sledoval, četl jeho znaky, ale ani jeden neznal. Když Naruto skončil, udělal pár klasických pečetí a bouch rukou do země.

„Kuchiyose Jutsu.“
Zvedl se obrovský kouř. Madara najednou pocítil ohromnou čakru.
„To není možný.“ Řekl nahlas. V jeho výrazu se objevilo překvapení a možná i trochu strachu.

Když kouř zmizel, stál před ním Kyuubi no Yōko. Ne ten co se objeví kdykoliv z plamene. Ale Kyuubi v plné síle.
„Jak je to možné, to je Kyuubi v plné síle a plnou čakrou.“
„Ano, máš pravdu. Dokážu Kyuubiho přivolat v plné síle, ale jen na chvíli. To, že není ve mně, si vybírá svoji daň. Kdybych ho držel venku moc dlouho, umřel bych.“

„Vy z klanu Uzumaki, jste byly vždy vyjímeční. Ani vyjmutí Bijuu vás hned nezabije. A ty dokonce dokážeš přivolat Kyuubiho v plné síle. Zajímavé.“
„Susanoo.“ Zakřičel Madara a samuraj tasil katanu a máchl směrem na Naruta s Kyuubim , ti jen tak tak uskočily. Madarův útok přesekl napůl hory.

„Bože to je síla.“ Pomyslel si Naruto.
Ty Naruto, dej do mé Bijūdamy svou čakru ať to máme co nejsilnější, je to sice risk, ale jestli to nepřemůže tento útok tak jsme v p***li.“
„Dobrá.“

Před Kyuubim se začala tvořit obrovská Bijūdama. Byla skoro tak velká jako Susanoo nebo Kyuubi.
„Jsi připraven?“ Zeptal se Naruto.
Odpovědí mu bylo hlasité zavrčení.
„Bijūdama!“ Zakřičel Naruto.
„Susanoo.“ Zakřičel Madara.

Dva mocné útoky se na sebe řítily. Jakmile se střetly, nastal obrovský výbuch. Útok byl tak rychlý a záře byla tak oslepující, že Naruto jen přivřel oči. Najednou se místo lesa objevil kráter. Obrovský kráter. Ten otřes cítily i v Konoze.

Byla noc, stařík šel lesem a na cestu mu svítil měsíc. Když v tom se prudce ochladilo, až staříkovi přejel mráz po zádech. Šel dál, až došel na mýtinu. Byly tam dvě osoby, které se shýbaly nad malým uzlíčkem.
„Hlavně si najdi opravdové přátele.“ Řekla uplakaná rudovlasá žena a mrtvá se sesunula na zem.
„Promiň, že jsme ti nemohly být rodiči. Doufám, že nám odpustíš, Naruto.“ Řekl blonďatý mladý muž a sesunul se mrtvý vedle své ženy. Začalo pršet, jakoby rodiče brečely nad tím, že už neuvidí svého syna. Stařík přišel blíž k páru a mladému dítěti.
„Jaká škoda, takový pěkní mladí lidé, ale co s tebou chlapče. No co jiného mi zbývá.“ Řekl stařík a zvedl malý uzlíček. Podíval se na dítě. Mělo krátké blonďaté vlasy.
„Rád tě poznávám, Naruto.“ Řekl stařík a odešel s Narutem domů.

Poznámky: 

Tak a je to tady, doufám, že se vám díl líbil. A budu rád za jaké koliv komenty a kritiku.

A mimochodem sháním spolu autora, který by šel se mnou do nové série. Když tak mi napište do zpráv a já, bych vám dal vědět podrobnosti. O čem by to bylo a tak. Doufám, že se někdo najde. Smiling

4.866665
Průměr: 4.9 (60 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Út, 2012-11-20 08:46 | Ninja už: 4267 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Ten začátek s kapkou byl fakt bomba Laughing out loud a pak to bylo samozřejmě taky super Laughing out loud ok, tak no, bylo to celý boží, prostě Luxus! Laughing out loud

Obrázek uživatele alexander4
Vložil alexander4, Čt, 2012-11-15 20:09 | Ninja už: 6117 dní, Příspěvků: 136 | Autor je: Prostý občan

pokracuj fantasticky

Obrázek uživatele mikisek
Vložil mikisek, Út, 2012-11-13 19:13 | Ninja už: 4401 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Pěstitel rýže

No je to dloho co jsem četla tuhle povídku. A musím se přiznat že jsem to spíše přeletěla očima, promiň Misaku

Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, Út, 2012-11-13 17:48 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

úžasné Laughing out loud a boj bol skvelý určite si nesklamal Eye-wink

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, Čt, 2012-11-15 16:51 | Ninja už: 4236 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Děkuji Smiling

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele brodzo
Vložil brodzo, Út, 2012-11-13 14:23 | Ninja už: 4272 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

super Smiling len tak ďalej

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Út, 2012-11-13 07:26 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Dala jsem ti 5, ale u toho boje je to zaprvé zmatené a za druhé to zní jako scénář. Naruto... Madara... Víš, jak to mylsím, že? I když pravdou zůstavá, že popsat dobře a napínavě boj je neuvěřitelně těžké Smiling Tak na sobě dál pracuj, uvídíme, co napíšeš příště Eye-wink

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, Čt, 2012-11-15 16:51 | Ninja už: 4236 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Díky Smiling a budu se snažit Smiling

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele AkioShigeru
Vložil AkioShigeru, Po, 2012-11-12 23:05 | Ninja už: 4597 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Skvělej díl jako vždycky a ten souboj byl famózní Eye-wink

NaruSaku 4EVER

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, Čt, 2012-11-15 16:50 | Ninja už: 4236 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

To jsem rád, že se souboj líbil Smiling

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele Leera
Vložil Leera, Po, 2012-11-12 22:22 | Ninja už: 4549 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Perfektné Laughing out loud Teším sa na ďalšiu kapitolu Laughing out loud

Knihy boli moji živí priatelia. Bolo ich málo, ale vyčítala som z nich aj to, čo autori do nich nevložili. M.R.-M.

Nekonečný vesmír. Pripadá ti nekonečný, ale zrazu prídeš na koniec a gorila po tebe začne hádzať sudy. F.J.F.

Obrázek uživatele MinatoNaruto
Vložil MinatoNaruto, Po, 2012-11-12 21:45 | Ninja už: 4328 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

jako vždy dobrá práce pokračuj dál Smiling

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, Čt, 2012-11-15 16:50 | Ninja už: 4236 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Díky:)

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.