manga_preview
Boruto TBV 08

Já jsem … Epizoda 5: Nový domov a setkaní s …

V minulém díle:

„Naruto, jak jsi na tom, můžeš nás odsud teleportovat?“
„Ano, jenže nejbližší bod je v zhruba třicet kilometrů od Konohy a odsud je to asi padesát kilometrů. Takže Itachi postarej se pak prosím o mé tělo.“ Řekl blonďák a usmál se.
„Jak to myslel s tím, postarej se o mo…“ Nestihl dopovědět větu Kakashi, protože všichni zmizli ve zlatém záblesku.

Já jsem … Epizoda 5: Nový domov a setkaní s …

„Už zase to teleportační jutsu.“ Stěžoval si Lee, když se zvedal ze země jako ostatní ninjové. Když se zvedli, uviděli Itachiho jak drží Naruta, který byl v bezvědomí.

„Co se stalo?“ Zeptal se Kakashi Itachiho.
„No přesunuli jsme se padesát kilometrů a Naruto měl čakru, už tak zhruba na čtyřicet kilometrů.“
„Zajímavé, co já vím tak sensei se dokázal teleportovat maximálně třicet kilometrů.“

„Ale jak už víš, tak má Naruto opravdu hodně čakry.“
„To ano. Itachi, jak jsi ho potkal a jak dokázal porazit Kiuubiho.“
„No, bude lepší, když vám to řekne sám, já jsem ho našel, když mu bylo zhruba deset let, naučil jsem ho skrývat Kiuubiho čakru, stal jsem se jeho senseiem a když měl dostatečné schopnosti, tak jsem ho přivedl do Akatsuki.“

„Kolik mu bylo, když jste ho přijaly do Akatsuki.“
„Čtrnáct. Už je to šest let, co je v Akatsuki.“
„Ve čtrnácti letech měl schopnosti aby, byl v Akatsuki. Neuvěřitelné.“ Ukončil rozhovor Kakashi.

„Sakuro, podívej se mu na jeho ruku.“ Rozkázala Tsunade. Sakura jen kývla a šla k Narutovi.

„Pane bože z blízka je tak krásný a ty jeho svaly. Hele jestli po něm nepůjdeš, tak budeš pěkně hloupá.“ Řekla vnitřní Sakura.

Mezitím Sakura ošetřovala Narutovu paži. Zhruba po půl hodině byla hotová, když se chystala vstát, tak ji něco chytlo za ruky, teda spíž někdo. Byl to Naruto. Podíval se do Sakuřiných očí a usmál se. Sakura okamžitě zrudla.

„Děkuji.“
„Ne…Nemáš z..zač.“ Zakoktala Sakura, která byla rudá jak rajče. Ovšem toho si všimla i Ino.
Takhle tam byli asi pět minut.

„Můžeš, si sednou vedle mě. Při našem malém tréninku jsem si všiml, že jsi lékařský ninja, ovšem s obrovskou silou a něčím zajímavým v tvém čakrovém oběhu.
„Děkuji.“
„Ale, taky jsem si všiml, že máš dobré kontrolování čakry a ohnivou podstatu čakry. Teď už jsme ninjové ze stejné vesnice, tak bych tě mohl nějaké naučit.“
„To by bylo fajn.“

Naruto vstal a podal na pomoc ruku Sakuře. To už je ale všichni sledovali a čekaly, co se stane.
„Na, vem si tenhle kunai.“Řekl Naruto a podal Sakuře zajímavý trojcípí kunai se zvláštními znaky.
„Na co?“
„Pro jistotu.“ Řekl Naruto a Sakura si schovala kunai k ostatním. Jenom Itachi, Konan, Jiraya, Kakashi a Tsunade věděli, na co slouží.
„Nejdřív se musíš naučit ovládat oheň uvnitř sebe. Soustřeď se a zkus zapálit svůj vnitřní oheň a potom zapal tuhle větev.“
„Dobrá.“ Sakura se soustředila, větev už začínala doutnat. Jenže jí najednou začalo doutnat i oblečení. A po chvíli ji celou pohltil plamen.

„Sakuro!!!“ Zakřičela jako první, Ino, když uviděla Sakuru, jak ji pohltil plamen. Všichni se ihned rozeběhli k plamenům.

„Tady jsem“ Řekla Sakura a ošetřoval si ruku, kterou měla lehce popálenou.
„Co se stalo, Sakuro? Bála jsem se o tebe.“ Řekla a Ino a hodila po Narutovi zlostný pohled.

„Jak jsem si myslel, máš poškozený vnitřní čakrový oběh, ale v rukou a nohou ho máš zatím v pořádku. Nevím, jak se ti to mohlo stát. Já bych řekl, že to máš od narození a časem se ti to zhoršuje. Kdybys s tím nic nedělala, za pár let bys, nebyla schopná ovládat čakru.“ Řekl Naruto, všichni se na něho dívali a přemýšleli o tom, co řekl. Kakashi, Sasuke, Hinata a Neji se divily tomu, že to neviděli, ale jak to, proč to neviděli jejich sharingany a byakugany.

„Už, je to tu zase. Je lepší než muk byakugan.“ Pomyslela si Hinata.
„Jak jsi to dokázal, viděl si to, co neviděl můj byakugan a navíc jsi se, předním dokázal schovat, jen pár metrů ode mě.“ Zeptala se Hinata.

„No já bych řekl, že bychom už měli vyrazit, ať jsme to večera v Konoze.“ Snažil se z toho Naruto vykroutit.
Všichni se na něj podívali. A žádali vysvětlení.

„Nepočká to až do vesnice? Jsem dost unavený, čím dřív se dostaneme do Listové tím líp.“ Řekl Naruto. Tsunade na něho kývla hlavou a všichni vyrazilo do vesnice Skryté v Listí.
Během cesty vedla Naruta běžela Hinata. Po chvíli cesty si ji Naruto začal zkoumat.

„Hmm, vypadá dobře.“ Pomyslel si Naruto.
„To máš pravdu.“ Odvětil mu Kiuubi.
„Ale ta růžovláska taky nevypadá špatně a navíc jsou obě silné.“ Ukončil debatu Naruto.

Hinata se na něho taky podívala a po chvíli začala Naruta zpovídat, ale ten ani na jednu otázku jednoznačně neodpověděl.
Sakura to viděla a šíleně žárlila na Hinatu. Už se chystala k nim přiskočit, jenže ji v tu chvíli chytla, Ino za ruku.

„Líbí se ti, že?“ Zeptala se, Ino. Odpovědí pro ni bylo, že Sakura zrudla jako rajče.
„Jo, trochu se mi líbí.“ Odpověděla rozpačitě rudá Sakura.
„Hlavně na něho nesmíš tlačit, podle toho co o něm vlastně víme, tak jeho jediní přátelé jsou Itachi, ta holka a asi i Kiuubi.“
„Já vím.“ Ukončila debatu Sakura a zvýšila tempo, aby nemusela poslouchat, Ino.

Zhruba po osmi hodinách dorazili na hlavní cestu vedoucí do Konohy.
Itachi a Konan si nasadili kapuce, aby je nikdo nepoznal.
Všichni šli pomalu ke Konoze, jenže se najednou rozzářila jedna Narutova katana. Byla to ta modrostříbrná. Naruto ji vytáhnul, jenže ta záře, byla čím dál tím silnější. Po chvíli záře začala ustupovat a pomalu se tam objevovala silueta nějakého muže. Jakmile světlo ustoupilo, všichni zkoprněli úžasem.

Před nimi stál muž. Zhruba 187 cm vysoký, měl stejně blonďaté vlasy jako Naruto, ale delší. Na čele ochranou čelenku se znakem Konohy, klasickou zelenou vestu a přes ni přehozený bílí plášť.

Ano. Před skupinkou se objevil on. Ten, o kterém se za třetí velké války ninjů říkalo, že pokud ho uvidíte, máte okamžitě zmizet, ten o kterém se říkalo, že je největší génius, který se narodil v Konoze, ten kterému se říkalo, Žlutý blesk z Konohy.

Byl to sám Yondaime Hokage, Minato Namikaze.

„Ahoj, synku.“ Řekl Minato.
Naruto stál a chvíli se díval na svého otce. Jenže udělal to, co nikdo nečekal. Poodstoupil o tři kroky dozadu. A ledovým pohledem si změřil Minata. Díval se na něho asi pět minut.

„Kdo jsi?“
„Já jsem tvůj otec, Naruto.“
„Tak jsem to nemyslel.“
„Ach tak. Zapečetil jsem do katany část své čakry, ta se měla vyvolat, jakmile ti bude osmnáct a budeš v Konoze. Jenže jsem nepočítal s tím, že tu nebudeš vyrůstat. Takže proto jsem se objevil, až teď.“
„Hmm. A co chceš.“
„Chci ti vše vysvětlit.“

„Co mi chceš vysvětlit?“ Řekl Naruto stále ledovým hlasem. I Itachi nechápal, kde se v něm bere ta zloba.
„O tom proč jsem do tebe zapečetil Kyuubiho…“
„Abych ho zkrotil, ovládl a použil proti Akatsuki.“ Skočil mu do řeči Naruto.
„Takže, už to víš.“
„Je to vše nebo ještě něco potřebuješ?“
„Musím ti vysvětlit ještě jednu důležitou věc. A ta se týče tvého klanu.“

V tom momentě co Minato dořekl tuto větu, Narutův výraz se z vražedného změnil na nechápavý.

„Jaký klan?“
„Naruto nepřerušuj mě, mám málo času. Takže, jsi můj syn a tím pádem i vůdce klanu Namikaze, to dokazuje i tvůj Rekudan, který se objeví v klanu jen jednou za století. Musíš, najít zbytek svého klanu jde po něm totiž Skrytá Kamenná, Oblačná a Hvězdná, přesnější důvod najdeš v knihovně klanu nebo Konohy. Dále nevím, jestli jsi slyšel o klanu Uzumaki, z něho byla tvoje matka, klan Uzumaki byl vyvražděn Skrytou Mlžnou, protože ovládaly mocné pečetící techniky, nicméně je ještě jedna členka klanu Uzumaki. Jmenuje se Karin, tu musíš najít a přivést zpět do Konohy. Jedině čistokrevný Uzumaki dokáže otevřít svitek s tajemstvím klanu, kde jsou tajné pečetící techniky, které ovládal i Mudrc Šesti Cest. Naruto rozumíš, mi co jsem ti právě teď řekl?“
Naruto nechápavě koukal, co po něm otec chce. Po chvíli se vzpamatoval a podíval se po otci.

„A to mám jako udělat jen já! Zapečetil jsi to mě Kiuubiho. Ty i matka jste se obětovali kvůli vesnici. A kvůli čemu, abyste mě nechali samotného. Neměl jsem nikoho. Nepoznal, jsme rodičovskou lásku. Ve vesničce kde jsem vyrůstal, si všichni děti hráli s rodiči, jen já ne a proč, protože jste se obětovali kvůli nějaké vesnici. Dali jste vesnici přednost před vlastním synem.“ Řval na otce Naruto.

Všichni se na ně dívali. No spíše na Naruta, který řve na čtvrtého.
Naruto jen sklopil hlavu a zatlačoval slzy. Minato k němu přistoupil, dal mu ruku na vlasy. Naruto zvedl hlavu a podíval se do jeho očí.
„Naruto, já jsem byl hokage, udělal bych co koliv, abych ochránil vesnici. Je to má ohnivá vůle. Vím, že jsi za to zaplatil větší cenu, jak já. Jediné co ti můžu říct je, že se ti omlouvám, Naruto.“

Po chvíli mlčení znovu promluvil Minato.
„Vím, že ti dávám, další úkol, ale ty jsi vůdce klanu. Musíš to udělat, když ne pro vesnici, tak pro svou rodinu.“ Dořekl Minato, sundal ruku z Narutovy hlavy a odstoupil o dva metry zpět.
„Omlouvám se, Naruto“ Sotva to dořekl Naruto ho objal.

„Nemáš se za co omlouvat, tati.“ Jakmile Minato uslyšel jeho slova, málem se rozbrečel. Vůbec nepřemýšlel nad tím, jak Naruto dokázal vůči němu změnit postoj, vždyť před chvíli mu vyčítal, proč se obětoval a teď mu řekl, že se mu nemusí omlouvat.
Po chvíli ho Naruto pustil.

„Děkuji ti synku, ani nevíš, co to pro mě znamená. Málem bych zapomněl, mamka ti vzkazuje, že se k nám můžeš připojit, až budeš mít vnoučata a radil bych ti to dodržet, protože jakmile se tvoje matka naštve, není to pěkný pohled. Můj čas zde už končí.“ Dořekl Minato a podíval se na ninjích z Konohy.

„Kakashi, Itachi, Jirayo-sensei, jsem rád, že vás zase viděl.“ Ninjové se na něj usmáli a šlo vidět, že Kakashiho maska, které byla pod sharinganem byla vlhká od slz. Minato začal mizet v modrém obláčku čakry.

„Tati, pozdravuj ode mě mamku.“
„Ještě jednou děkuji, synu, díky tobě můžeme konečně v klidu odpočívat.“ Řekl Minato svou poslední větu a rozplynul se v modrý dým.

„Děkuji ti, tati. Teď už vím, že klan a vesnice jsou důležitější než vlastní prospěch a budu pokračovat v tom co ty. Budu ochraňovat své přátele a svůj klan i za cenu svého vlastního života.“ Dořekl nahlas Naruto.

Podíval se na svého přítele z klanu Uchiha.
„Itachi. Je na čase vrátit se domů.“ Dořekl Naruto a vydal se spolu s Itachim a Konan, ke svému novému domovu. Konohagakure no Sato.
Ostatní chvíli stáli a dívali se po nich, ale po chvíli se k nim připojily.

Poznámky: 

Opět je tu další kecací díl. Laughing out loud Doufám, že vás nenudil. Abych vás trochu nalákal na další díly, tak se máte na co těšit. Z příštích pěti epizod budou tři bojové. Smiling Smiling Naruto ukáže svou plnou sílu. Takže si počkejte a uvidíte. Laughing out loud Laughing out loud

Název příštího dílu:

Přináším vám malý spoiler a to jsou názvy příštích epizod :

4.74359
Průměr: 4.7 (78 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Thanan
Vložil Thanan, So, 2012-10-13 00:52 | Ninja už: 5635 dní, Příspěvků: 117 | Autor je: Prostý občan

Zajímavá povídka, určitě ji budu číst dál, teda pokuď tam nebude pár Naruto a Sakura. Nic proti Sakuře ale nesnáším ji Smiling ( a možná i pak bych si to dočetla, ale už s menším nadšením Smiling )

Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, Ne, 2012-10-07 13:26 | Ninja už: 4248 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

je to vyborne velmi sa mmi to paci Smiling

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele mikisek
Vložil mikisek, Čt, 2012-10-04 20:11 | Ninja už: 4421 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Pěstitel rýže

Páni, páni, páni. Konečně, jsem si to mohla dočíst, když jsem to ve škole nestihla. Musím se přiznat, že už jsem se nemohla dočkat. Potěšilo mě to moc, strašně mi to zvedlo náladu. Ten spoiler, ne neotevřu ho, nechám se překvapit. Ale bude to dosti drsný.

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, St, 2012-10-03 20:06 | Ninja už: 4288 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Megáááá XD to setkání Naruta s Minatem mě nikdy neomrzí, vždycky je to úžasný a to v jakým koliv podání Laughing out loud Laughing out loud Prostě zae bomba XD nemůžu se dočkat dalšího dílu... a ostatně, kecání mi nevadí, i když mám raději ty tvoje bojovky Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, St, 2012-10-03 20:45 | Ninja už: 4257 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Děkuji za koment Smiling

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele AkioShigeru
Vložil AkioShigeru, St, 2012-10-03 17:03 | Ninja už: 4618 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Páni tak todle bych doporučil i na Anime fakt umíš vymejšlet skvělí příběhy zápletka je dobrá a už se těším na plnou sílu Naruta Laughing out loud

NaruSaku 4EVER

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, St, 2012-10-03 17:10 | Ninja už: 4257 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Díky za koment, a můžu sem dát malý spoiler Naruto nebude jediný kdo předvede svou plnou sílu i jeho nejlepší přítel se předvede Laughing out loud

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele ʭSasuke Uchihaʭ
Vložil ʭSasuke Uchihaʭ, Út, 2012-10-02 22:20 | Ninja už: 4345 dní, Příspěvků: 664 | Autor je: Recepční v lázních

já taky nechápala jak Naruto tak rychle změnil postoj, ale budiž, je to zajímavé, všechno je tam tak nějak oačně co se týče vztahů, jsem zvědavá jak to bude pokračovat.

- povídky, fanart, cosplay

Někdy prostě stačí věřit...
___________________________________________________________________________

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, St, 2012-10-03 17:11 | Ninja už: 4257 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

díky za koment Smiling a to jak Naruto změnil postoj se chvíli dozvíte

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Út, 2012-10-02 22:04 | Ninja už: 4707 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jediné čo poviem.. teším sa na ďalší diel ^^

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Kamino-sama
Vložil Kamino-sama, Út, 2012-10-02 20:46 | Ninja už: 4249 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

sakra na toto by mohlo byt aj anime je to skvele každy jeden diel nepokaz to .

Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Út, 2012-10-02 20:07 | Ninja už: 4284 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

je to pěkný, ale už aby se něco dělo. Já nikdy nebyl na
Kecy no Jutsu

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, St, 2012-10-03 17:12 | Ninja už: 4257 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Nebo za chvíli budou dva souboje jeden menší a druhý větší

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele Dreefi
Vložil Dreefi, Út, 2012-10-02 19:55 | Ninja už: 4721 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Tsunadiny pětky

Skvělý! Ostatně, jako vždycky. Laughing out loud Těším se na další. Eye-wink

Obrázek uživatele misakj94
Vložil misakj94, St, 2012-10-03 17:11 | Ninja už: 4257 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

Díky

narusaku 4ever
Ať si říká každej kdo chce tak Madara a Itachi to jsou velcí páni Laughing out loud
Kurama nej démon
Itachi, Madara, Naruto, Minato a Kurama. Nej pětka.

Obrázek uživatele alexander4
Vložil alexander4, Út, 2012-10-02 19:53 | Ninja už: 6138 dní, Příspěvků: 136 | Autor je: Prostý občan

uz se tesim na dalsi dil

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Út, 2012-10-02 19:44 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Až na pár zbytečných pravopisných chyb se mi to docela líbilo. Jenom mi připadá neuvěřitelé, aby Naruto jen tak změnil postoj. Jo, je to Naruto, ale tohle si mi zdálo celkem dost přehnané. Jenom kecičky okolo a nic z toho. Navíc to oslovení "synku" mi připadá strašné divné... Ale jinak to opravdu bylo takové příjemné zpestření večera po celodenní šichtě Eye-wink Smiling

Ach ten sentiment...