manga_preview
Boruto TBV 08

Icha Icha (10) - Přípravy na Hadí plán

Orochimaru se již několik hodin snažil uskutečnit svůj plán. Od minule se dokonce i poučil a už nezkoušel něco, s čím neuměl zacházet, i když si tak bezmezně důvěřoval, že dokáže cokoliv a s čímkoliv… Proto se tentokrát nestaral a netrápil s montováním ocelového přístroje, nýbrž o lidskou osobu.
Občas sice hadímu Sanninovi upadl skalpel nebo jiná pomůcka, která mu pomáhala udělat do dívčina pravého boku díru, kam chtěl následně vložit jednu železnou a velice šikovnou věcičku, takže se často válel po zemi a šmátral rukou pod vozítkem, na kterém dívka ležela v bezvědomí, aby mohl v ‚pitvání‘ pokračovat. Jakmile však byl s velikostí otvoru spokojen a už nebylo třeba se zohýbat pro ztracený skalpel, vložil tam onu věcičku, jež byla nepostradatelná pro jeho nový plán, a pečlivě ránu zašil.
„Kabuto!“ hulákal, div neprobudil dívku z hlubokého bezvědomí.
Zmíněný posléze přiběhl jak nejrychleji zvládal a spustil: „Volal jste, Orochimaru-sama? Co potřebujete?“
Orochimaru ještě chvíli pozoroval spící dívku, než od ní odvrátil zrak a pohlédl na brýlatého, „Potřebuju, aby ses postaral o její vzpomínky. Už sem to do ní implantoval, takže spouštěč je zajištěn. Ale je hodně nutné, aby si myslela, že je absolutně normální, že mě nezná, a aby se stůj co stůj setkala s klíčem… Tehdy by se měl spustit příkaz a Ayano teda spadne do našich spárů! Takže teď si na řadě ty, abys jí upravil vzpomínky! A taky si nějak poraď s příkazem, ať to spustí ve správný čas a né dřív… ty víš co dělat, tak se do toho pusť,“ rozkázal mladíkovi a odstoupil od lůžka na kolečkách, aby se Kabuto mohl začít plně věnovat své práci, „Ale vlastně… k tomu potřebujem dvě fáze, takže ji pro teď jenom vymaž paměť. O zbytek se postaráme, až nabude vědomí.“
Šedovlasý kývl a poté s ďábelským úsměvem přistoupil a ujal se svými léčitelskými schopnostmi a znalostmi upravovat dívčinu paměť.

***
Jiraiya v lesíku studoval mnoho nových listů, které akorát spolu s Ayano popsali a s novou inspirací se také pouštěl do dalšího pokračování. Avšak tentokrát se psaní věnoval sám, neboť fialovovláska pokojně spala, uvelebujíc se hlavou na jeho mužném rameni, zatímco seděla v tureckém sedě. Druhá dívka, která rovněž před pár chvílemi usnula, naopak ležela a polštář jí zase dělala jedna z Ayaniných nohou. Kdyby Jiraiya tak urputně nepročítával nově napsaná slova, musel by se na dívky sladce usmát.
„Takže Junko nakonec skončí v nemocnici, jo? Dobře jsme to napsali. Zdá se, že tahle knížka bude daleko tlustší než ty předchozí,“ uchechtl se, „A i větší drama. Konečně získá dívku svých snů, aby pak strávil měsíce v kómatu… Prostě hodně zajímavej nápad,“ chválil tvorbu, než se opět pustil v tichosti do čtení a připisování.

Uplynulo několik hodin, když se začalo smrákat. A to byl jakýsi tajný signál, určen evidentně mrakům, aby se rozplakaly.
První kapky deště šly slyšet pouze tehdy, když dopadly na listí okolních stromů, avšak naše trojice zůstávala stále v říši snů, neboť po určité době čtení, odpadl na únavu i Jiraiya. Avšak když se rozpršelo pořádně, tak je to vzbudilo. Ovšem nikoliv kvůli přibývajícím kapkám, nýbrž hlavně kvůli náhlé změně oteplení.
Rozespale se ještě protáhli, než se konečně dokopali k tomu, aby se zvedli a utíkali se do vesnice někam schovat. Ayano, která byla stále ještě dosti ospalá, navrhla restauraci, ve které kdysi dávno vysedávala s Jiraiyou a Anko a pokojně jedli dango, jako místo schovky před studenými kapkami. Jiraiya okamžitě souhlasil a Tokime nic nenamítala, neboť začínala pociťovat přítomnost a sílu hladu, takže by tím mohla zabít dvě mouchy jednou ranou – najíst se a schovat se před deštěm.

Netrvalo dlouho a konečně stanuli před onou restaurací, kam se následně, jako tři zmoklé slepice, vydali.
Uvnitř seděla pouze jakási dívka v rohu, která v tichosti popíjela saké. Trio si jí nevšímalo a posadilo se k jejich oblíbenému stolu, který toho s nimi zažil nejvíce, a který na druhou stranu přinášel i nemilé vzpomínky na noc před osmi lety, kdy se Ayano dozvěděla o vyvraždění Uchihů... tehdy se všechno změnilo.
„Brej den,“ přerušil její vzpomínky povědomý hlas, který byl však tentokrát více drsnější a sebevědomější než kdy dříve.
„N-Nee-san?“ vykoktala ze sebe Ayano a hned poté se otočila k místu, kde by měla být příchozí osoba.
„Ayano!“ vyhrkla starší dívka, které jako by Ay úplně vypadla z oka.
Ayano neváhala ani na sebemenší okamžik… vstala a rychle udělala potřebné kroky, které jí dělily od své, dlouho neviděné sestry. V slzách ji posléze dlouho objímala, zatímco Anko se usmívala od ucha k uchu a hladila svou malou sestřičku po vlasech.
Jiraiya seděl hned naproti, takže se na tu srdceryvnou scénu díval se zářivým úsměvem. Právě teď mu také došlo, že za tu dobu ji Ayano neviděla, jelikož hned po příchodu do vesnice zkolabovala a byla odvezena do nemocnice, kde byla skoro celou dobu v kómatu. Sice ji Anko byla navštívit, ale pouze jednou a na neštěstí v době, kdy právě neměla Ayano ponětí o světě, jelikož hned poté se musela vydat na misi, ze které se nejspíše vrátila teprve teď.
„Ach, šťastné to setkání,“ vypadlo z něj nevědomky.
Tokime se však musela otočit, jelikož seděla ke vchodu zády, aby viděla, proč Ayano tak rychle vstala od stolu, že ho málem převrátila a poté se skoro zmrzačila o lavičku. Ovšem na blondýnčině obličeji se nenašel jiný výraz než přejícný úsměv.
„A-Ayano?“ cukla s sebou dívka v rohu, která byla zcela nenápadná hlavně díky své tmavé mikině, která ji nejspíše v takovémhle počasí hřála a k tomu ještě zahalovala její obličej pomocí kapuce.
Hned jakmile to však dořekla, vstala a zaplatila, načež rychlostí světla vyběhla z restaurace pryč.
Sestry Mitarashi se mezitím konečně pustily a přisedly si ke stolu k ostatním. Hned poté si všichni čtyři něco objednali.

***
Dívka s kapucou, jež akorát zběsile vyběhla z restaurace, běžela přes celou Konohu až k hlavní bráně. Když už byla u ní a chyběl pouhý krok k tomu, aby Listovou nadobro opustila, zastavil ji mužský hlas, „Kam běžíš? Jsi tu pár hodin… Sotva si prošla ověřením a ošetřili ti i rány. Neutíkej, když máš povolení tu žít!“
V tu chvíli začal foukat i vítr, což strhlo dívce kapucu z hlavy a její hnědé vlasy jí začaly poletovat kolem obličeje. Otočila se k mladíkovi, který ji zastavil a pohlédla na něj svýma očima, které připomínaly svou barvou denní oblohu.
On sebou však náhle cukl, když ji pohlédl do tváře, „Čeho se bojíš? Stalo se něco?“ zeptal se vystrašeně, když spatřil její vyděšený výraz. Dívka se však nezmohla ani na jediné citoslovce.
„Nebolí tě zase ta jizva?“ zeptal se s dávkou strachu v hlase, doufajíc, že mu brunetka konečně odpoví, „Prosím řekni, Hitomi.“
Hitomi však zakroutila hlavou, „Ne. To nic není. Neboj se o mě, Kotetsu.“

Poznámky: 

Zdravím Laughing out loud Ták.. oj, co myslíte? Laughing out loud Začíná se to vážně rozjíždět, no né? Laughing out loud Uh... mno, každopádně příští díl bude hlavně návrat do blízké minulosti, ale dílek toho poví snad dost... Mám ho už napsanej, takže se zase nemůžu dočkat dalšího týdne, až ho budu moct vydat Laughing out loud Nějak mě totiž začíná bavit vydávat povídky a čekat na komenty, ať kladné, či záporné... prostě na všechny náázory Laughing out loud uh, no dost vykecávání Laughing out loud Smiling

Umm... takže jinak se ukázala nová postava - Hitomi! Laughing out loud Yes! ...Původně sem teda měla v plánu jí tam dát úplně jinak, ale pak mě napadlo něco, že teda má takovýhle nástup... více se dozvíte hlavně v příštím dílku, no Laughing out loud Umm... taky se po delší době ukázala Anko, hehe Laughing out loud Eeto... no, už nevím co k tomu dodat... teda věděla bych, ale to bych už prozrazovala něco předčasně, takže jenom: Snad vydržíte ve čtení! Zajímavé to teprve bude Laughing out loud (SNAD) Laughing out loud Smiling

4.8
Průměr: 4.8 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2012-09-23 11:48 | Ninja už: 4864 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Koukám, že se nám zde opět schází naše známé trio Toki-Aya-Hit xDD Dílek byl parádní, koukám, že jsem tam dělala pěknýho křena Laughing out loud Takový hezoučký setkání a já tam jak pátý kolo u vozu :DD Doufám, že jsem se alespoň pořádně najedla :DDD Hitomeška mě taky napadla, vypadá to, že to bude vostrá dívčina a nakope nám všem zadky Laughing out loud No už se strááášně moc těším, jak to vyřešíš a pořešíš a všechny zapojíš Laughing out loud snad nebude Toki sralbotka- myslím, pokud někdy v budoucnu bude bojovat či tak Laughing out loud Ale zase by to bylo vtipný Laughing out loud xDD Ehmm, nějak jsem se ztratila a melu blbosti, ale co s tím zmůžu, když jsem z toho dílku moc nadšená Laughing out loud Jsem stráášně moc ráda, že tam Toki oxiduje, je to pro mě váážně moc Smiling Děkujuuu za úžasnej dílek ^^ Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-23 15:41 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Toki tam bude oxidovat ještě dlooouho Laughing out loud A bude tam taky skoro v každým dílku Laughing out loud Přeci jen tam má velikou roličku Laughing out loud Už mám pořešený i další Oroušovi plány a tak... takže Tokiška tam prostě bude nejspíš stále Laughing out loud Jí vynechat prostě nemůžu, zvlášť, když se mi s ní tak hezky píše :33 Laughing out loud ...A že křen Laughing out loud Sice je v té partičce poprvé, ale už jí Ay s Jíjou berou celkem jako jednu z nich, takže žádné kolo! Laughing out loud Patří tam prostě! Laughing out loud Smiling ...Ale fakt bombózně si to napsala hej... se tu celkem válím na zemi smíchy, kterej mixuju s velikou-převelikou radostí Laughing out loudLaughing out loud A jaká bude v boji? Laughing out loud Mmm.. to se nech překvapit :3
...A jo, Hit bude dost krutá a vostrá dívčina :DD
...A opravdu není zač Smiling Začni si prostě už zvykat, že tam bude, tak netřeba děkovat Smiling xD A já taky mooooc děkuju, zlatí Smiling :3

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-09-23 11:04 | Ninja už: 4544 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Jashinešku Ríí! Děkuju ti! Strašně moc! To je tak skvělej pocit, být pokusným králíčkem Orochimara. :33 Mám z toho úplně šílenou radost! Strašně moc ti děkuju! Smiling
... Jinak k dílečku.. Laughing out loud Ta díra, to muselo celkem bolet. Laughing out loud Ten začátek, byl úžasnej, takovej né přímo drastickej. Ale přitom drasticky úžasnej. Laughing out loud To je super... Smiling Kakashi YES
Uměla jsem si živě představit, jak tam leží, na sobě a chrní... Holt náš super strýček a BFF v jednom velký Jiraiya-chan se nám zase předved. Laughing out loud
To je super, Anko je tam! Uměla jsem si živě představit tu scénu, jak ji Ay srcerydně obímá a Anko ji tak hladí po vlasech, to je úplně slaďoučkě! Laughing out loud
A ten konec! Ano, Kotetsu, Kotetsu *tancuje si divnej taneček* ^^
Takžé sečteno a podtrženo, jako vždy i dnes vyřešeno a já se moc těším na další díl! Smiling
PS:Uhm, mimochodem už jsem říkala, že ti strašně moc a moc děkuju? Smiling Hodně to pro mě znamená. :3

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-23 15:34 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nemáááš zač, Hit :3 Já sem ráda, že jí tam můžu zapojit... Smiling ...Jo jo Laughing out loud Ale to si počkej na příště... to bude něco fakt pro tebe! Laughing out loud I když no... nevim, snad se bude líbit a nebude tam nic vadit Laughing out loud Nu Laughing out loud ..
Joo, taky sem si to právě představovala, tak sem ráda, že sem to napsala tak, že sis to taky dokázala představit Laughing out loud Huhůů... Jinak zase řeknu... No jó, Jíja! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud
A opravdu není zač Smiling Já děkuju, že sem ji do povídky mohla dát Sticking out tongue Laughing out loud

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-09-23 09:11 | Ninja už: 4999 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak ke konci jsem si říkala, že se toho tam vlastně až tak hrozně nestalo, ale přítomnost Hitomi mě dostala Laughing out loud Vůbec jsem netušila, že se tam taky objeví, ale asi jsem měla Laughing out loud A samozřejmě s Kotetsuem Eye-wink Laughing out loud
Díl skvělý, prostředek sice takový... jednoduše se v něm toho tolik nedělo, ale mně osobně to nijak zvlášť nevadí. No, prostě celkově určitě povedený.


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-23 15:31 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Prostředek je takovýhle, protože no... musela sem naši trojku přestěhovat jinam a ukázat Hit... Laughing out loud a vlastně příští dílek bude vsuvka do toho prostředku... prostě jako zpátky do blízké minulosti Laughing out loud takže tak... no Laughing out loud Jinak mockrát děkuju... sice se toho tam moc nestalo, ale zase to směřuje už k něčemu zajímavějšímu... snad Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, So, 2012-09-22 22:03 | Ninja už: 4413 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Konečne!..Laughing out loud Táto časť bola vážne úžastná..Smiling Laughing out loud Ja proste nemám slov..Smiling Laughing out loud Ten začiatok bol síce trochu strašidelno-nechutný..Laughing out loud Laughing out loud Ale celá časť bola úžstná..Laughing out loud A keď si povedala že tu bude nová postava aj som si myslela že tu bude Hit..Laughing out loud Laughing out loud Myslím že máš všetko dobre premyslené..Laughing out loud A preto som veľmi zvedavá ako sa to všetko posunie ďalej..Laughing out loud A ako si povedala začína sa nám to rozbiehať..Laughing out loud Takže len tak ďalej..Smiling Laughing out loud áá strašne sa teším na ďalší diel..Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-23 00:02 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, kují Kimi Smiling Mno... já říkala už na začátku, že tam Hit bude no, ale nakonec má dost podstatnou roli, než sem plánovala Laughing out loud Každopádně sem i já dost zvědavá na to, jak to všechno ještě vymyslím... teda základy mám vymyšlené, ale ty omáčky okolo toho se eště musí dovymyslet + mě třeba napadne eště něco nového a tak Laughing out loud Laughing out loud
Fáážně strašidelnonechutný? Laughing out loud Tak to sem zvědavá co řekneš na příště Shocked :DDD ..Uu, už mlčím Laughing out loud No, prostě mocky děkuju Smiling Opět sem hodně potěšená a navnaděná na psaní další dílků Smiling