manga_preview
Boruto TBV 09

Ponožky v sandálech 002, Miluju tě i s chybami

Jiraiya se tedy rozhodl, že taky vstane a že si udělá snídani. Viděl, že Akyu má dost na spěch.
"Kam spěcháš?" zeptal se a začal si pracně odkrajovat chlebové kůrky, které tak nesnášel.
"Půjdeš zase o dům dál?"
"Jestli narážíš na to, že vypadnu z Konohy, tak ne, nevypadnu." Oblékla si poslední kousky oblečení a zamířila do koupelny. Zaskočený Jiraiya se zakousl do chleba, který si předtím namazal máslem a začal hledat svoje oblečení poházené po celém pokoji.
"Jak to myslíš? Rozhodla jsi se tu zůstat?"
"Jo. Mám tu byt i práci, takže tu zůstanu." zakřičela Akyu z koupelny a strčila si kartáček do pusy. Jiraiya si natáhl kalhoty a dál se věnoval svému chlebu.
"A co děláš?" zahlaholil.
"Dělám v obchodě s oblečením." řekla Akyu a vyšla z koupelny. Byla krásná a Jiraiya se přistihl, že na ní jenom tak zasněně civí. Zamrkal, aby se trochu vzpamatoval a ukázal na svůj chleba.
"Máš taky hlad?" zeptal se starostlivě a začal před ní šermovat od másla upatlaným nožem.
"Ne, dík. Spechám do práce." Odbyla ho Akyu a pracně si na nohu nazula sytě červenou lodičku.
"V tom případě tě doprovodím." Nastavil Akyu rámě a ta ho s potěšením přijala.
"Nebudeš si ani čistit zuby?" zeptala se s povytaženým obočím.
"Ne." odpověděl Jiraiya a Akyu se zkřivil obličej.
"No fuj!" zakřičela mu do ucha a oba se tomu začali smát.
Jiraiya s Akyu došli do celkem blízkého obchůdku, který byl tak nějak zastrčený v rohu, kam moc lidí nechodí. Akyu zalovila v kabelce až konečně našla klíč, kterým obchod odemčela.
"Můžu tu s tebou zůstat?" zašeptal stydlivě Jiraiya a Akyu se na něj překvapeně prudce otočila.
"A ty bys chtěl?" Vyplázla na něj jazyk a otočila cedulku na dveřích, na které stál nápis Otevřeno. Jiraiya se snažil neprojevovat moc zájmu a tak jenom pokrčil rameny.
"Stejně nemám co dělat..."
"Aha, tak fajn." řekla Akyu a začala upravovat figuríny oblečené do elegantních šatů. Jiraiya si začal všechny figuríny prohlížet a divil se hedvábným košilím, pánským oblekům a kravatám s puntíky a kachňátky. Po půl hodině se už celkem nudil a tak si začal zkoušet všelijaké barety, klobouky, extravagantní brýle a do zrcadla na sebe dělal ksichty, vyplazoval jazyk, vytahoval si tváře a podobně. Akyu nejdřív vyprskla smíchy, až její smích přešel v nekontrolovatelný chechot. Malém jí z toho vytryskly slzy, protože kdo by se nesmál padesátiletému chlapovi, který šaškuje před zrcadlem, jako pětileté děcko.
"Proč se směješ?" divil se Zvrhlík a posadil se na židli na kraji obchodu tak, aby měl na Akyu dobrý výhled. Akyu se rozdýchala a pak zopakovala Jiraiyův oblíbený posunek-pokrčení rameny. Jiraiya povytáhl obočí a pak si odkašlal.
"Dozvím se o tobě konečně něco?" Snažil se odvést řeč od tématu-jeho šaškování.
"A já o tobě?" opáčila Akyu a vylezla na žebřík, aby dosáhla na večerní šaty, které ležely nahoře na skříni.
"Dáma má přednost." usmál se škodolibě Jiraiya a zkřížil si nohy do tureckého sedu.
"A co bys chtěl vědět?"
"Nevím, všechno." hlesl a opřel si bradu o ruku, vyčkávajíc nějaký příběh.
"No," začala Akyu a Jiraiyovi se upřeně zahleděla do očí.
"Nemám rodiče, protože mě prý opustili a tak sem vyrůstala v děcáku. Ráda bych je poznala, ale vím, že to se asi nestane. Dojemnej příběh.. Víc už ale nemám co vyprávět." Odvrátila se od něj, nejspíš aby skryla slzy. Jiraiya hbitě sklouzl že židle a přešel až k ní. Chytil ji jemně za bradu, otočil si ji k sobě a zadíval se jí do očí. Nevěděl, co má v takové situaci vůbec udělat, protože mu ženské obvykle na rameni neplakaly, ale potom Akyu instinktivně chytil kolem boků, přitiskl si ji k sobě a objal ji. Uslyšel její divoce bijící srdce a na své hrudi cítil její zrychlený dech. Kdo ví, jak dlouho by se tam k sobě tiskli, kdyby je nevyrušilo zazvonění zvonku u dveří, které signalizovalo, že přišel zákazník.
"Aha! Já to věděl, že ste to vy, Zvrhlý poustevníku!" Ozval se ode dveří rozverný hlas a Jiraiya sebou překvapeně trhnul a od Akyu odskočil.
"Tak sem vás našel, teď pykám já a vy se schováváte!" Vyplázl chlapec s blonďatým čírem na hlavě jazyk a složil si ruce na prsou.
"Na-Naruto!" zavřískal naštvaný Zvrhlík a začal Naruta tlouct do hlavy. Ten se vymanil z jeho sevření a odskočil stranou.
"A co tady děláte? Ste tu s ženskou jo?" zeptal se na půl pusy a otočil se na zaskočenou Akyu.
"Ste si myslel, že když se zašijete v takovýmdle obchodě a budete se muchlovat s nějakou ženskou, že vás nenajdu?" Jiraiya stál před Narutem, jako opařený a nevěděl, jestli se má smát, nebo brečet. Zato Akyu v tom měla jasno, protože ta se válela po zemi a od smíchu ji bolelo břicho.
"Vite co, já už nechcu hrát na schovku. Poďte mě radši naučit ten novej chmat, jak ste slíbil!" prosil Naruto a tahal Jiraiyu za rukáv. Jiraiya se snažil Naruta z rukávu setřást a když se mu to konečně povedlo, chytil ho za obě dvě ramena a podíval se mu do očí.
"Teď ne, Naruto. Teď sbírám data pro svou novou knížku." řekl trpělivě Jiraiya, i když by Naruta nejdraději vykopnul ze dveří.
"Už zás?" Svěsil ramena a naklonil hlavu.
"Není náhodou můj trénink důležitější?" Jiraiya zakroutil hlavou a otočil Naruta směrem ke dveřím.
"A teď běž, Naruto." Vystrčil ho z obchodu.
"A najdi si nějakou vlastní zábavu." Zavřel za ním dveře. Naruto se naštvaně otočil na patě a odkráčel pryč. Zvrhlík se svalil na židli, oddechl si a otřel si pot z čela.
"Nečekal jsem, že to s tím klukem bude tak těžký." Protočil panenky, očima začal skenovat obchod a hledal, kde se Akyu schovala. Za pultem uslyšel nepatrný chichot, tak znovu vstal a naklonil se přes onen pult. Akyu ležela na studené zemi a třáslo se jí celé tělo, buď zimou, nebo v tom lepším případě od smíchu. Jiraiya přeskočil pult a pomohl dívce vstát.
"Co to bylo?" Přijala Akyu ruku a vyškrábala se na nohy. Jiraiya jí začal vysvětlovat, že kvůli Narutovi nemá ani chvilku pro sebe a tak si vymyslel hru na schovávanou.
"No a jak je vidět, ani ta hra ti moc nepomohla, protože ten tě najde všude " Chytil Akyu další záchvat smíchu a znovu padla Jiraiyovi kolem krku. Ten cítil, jak sebou její křehké tělíčko cuká a ona ne a ne přestat s tím smíchem. Jiraiya najednou zpozorněl, protože si všiml, že se zase někdo snaží dostat do obchodu.
"Naruto, neříkal jsem ti snad..." začal v domnění, že ho zase přišel otravovat Naruto, ale jenom co se otočil, zastavilo se mu srdce. Před ním stála vyjeveně Tsunade s pootevřenou pusou a neschopná se pohnout.
"Tsunade..." zašeptal Jiraiya a chtěl jí zabránit v tom, aby utekla, ale nepovedlo se mu to. Tsunade ho viděla, jak se tady objímá s Akyu a evidentně jí to dost vzalo. Kdo ví, proč vlastně. Vždyť za ty roky byl snad každý zvyklý na Jiraiyovy úlety a dokonce i Tsunade se s tím smířila. I když nevěděla, že Jiraiya se tak akorát snaží zapomenout na to, že s Tsunade nemůže být. Jiraiya od sebe odstrčil Akyu a odvrátil se stranou. I Akyu viděla utíkající Tsunade a nejspíš jí došlo to, co jí dojít mělo. Nechtěla se ptát, věděla, že se Jiraiya musí se svým trápením vyrovnat sám. Jiraiya mlčky vstal a bez toho, aniž by se na Akyu snad jen podíval, odešel z obchodu na ulici. Když už si myslel, že se mu zlomené srdce slepilo dohromady, Tsunade se znovu objevila a ještě k tomu ho načapala! Jiraiya by se nejraději začal tlouct do hlavy. Rozhodl se, že Tsunade najde a prostě jí všechno vysvětlí už jenom kvůli tomu, aby se dozvěděl, proč jí to tolik vzalo. Věděl, kde by asi tak mohla být a tak zabočil za roh, až došel k herně, kde Tsunade trávila všechen volný čas.
"Tsunade, pojď odsud." Zacloumal s ní, když ji našel sedící za barem se sklenkou alkoholu v ruce. Ona se mu vysmekla a místo toho, aby někam chodila, přikázala si další skleničku.
"Pojď sakra!" zvýšil Jiraiya hlas a chytil Tsunade za paži.
"Nech mě, ještě jsem se nestihla ani pořádně opít a ještě bych si ráda zahrála." Trvala si na svém Tsunade a polykala slzy. Jiraiya ji násilím vytáhl z herny a usadil ji na lavičku. Sám si sedl vedle ní.
"Poslyš, musíme si promluvit." začal.
"Nemusíš mi nic vysvětlovat, Jiraiyo. Já jsem viděla dost." opáčila Tsunade a odvrátila se od něj. Jiraiya si chytil hlavu do dlaní a vzlykl.
"I když sakra nechápu, jak si můžeš tak mladou holku pustit do života!" zakřičela a vlepila Jiraiyovi pohlavek. Potom se ale stáhla a znovu se otočila.
"Já ji ale nemiluju." hlesl. Tsunade se na něj překvapeně podívala.
"Takže jde jenom o postel?" zeptala se s nadějí v hlase a Jiraiya přikývl.
"Znám ji od včerejška. Samozřejmě, že jde jenom o postel. A nemám v úmyslu, aby se to přehouplo ve víc, než přátelství." oplatil jí pohled. Tsunade se zamlžily oči slzami a tak si je rychle z očí otřela.
"Proč tě to tak vzalo?"
"Ty to vážně nevidíš?" Zatřásl se jí hlas a najednou prudce vstala.
"Ale co mám vidět?" Nechápal Jiraiya a taky si stoupl. Tsunade zakroutila hlavou a otočila se k němu.
"Nemůžu už dál žít s tím, že s tebou nemůžu být." Jiraiya se zasmál, i když to v takové situaci nejspíš nebylo úplně vhodné.
"Jakto, že se mnou nemůžeš být? To přece není pravda, nic nám nebrání!"
"Vždyť víš že ano. Nedokážu snést ty tvoje úlety a zábavu.. a pití!" řekla.
"To je to samé, jako kdybych řekl, že já nedokážu snést tvoje neustálé hraní na automatech, alkohol a obdivovatele. Tsunade, vždyť já tě miluju i s veškerými chybami." Chytil Tsunade za ruku a přitiskl si ji k sobě. A pak se stala ta jediná možná věc, která se v tu chvíli mohla stát. Jiraiya si uvědomil, že o tomhle neohrabaném polibku snil snad celou věcnost. Tsunade se ale znenadání od Jiraiyi odtrhla a pustila mu ruku.
"Nemůžu, promiň." zašeptala. Potom se s lítostí v očích otočila, utekla pryč a nechala tam Jiraiyu stát samotného, jen s jeho myšlenkami.

Poznámky: 

Po týdnu posílám druhý díl povídky (málem jsem na to zapomněla! Laughing out loud ) V příštím díle se konečně začne něco dít. Tohle je zatím jenom taková oťukávačka Laughing out loud Děkuju za případnou kritiku!

4.875
Průměr: 4.9 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2019-01-06 16:27 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise 3S: No, druhý díl překvapil daleko více, než ten první. Tak vyznání máme, ale teď z toho budou další komplikace, protože se to zase zamotalo tím, jak Tsunade odmítla žádost. A chudák Akyu, ta bude jen hrát druhé housle. Ta do toho taky spadla jak kapka vody na zem. Rozhodně to bude nervy drásající příběh. Tak nevinně začal. To ovšem většina příběhů tady.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Anee-chan
Vložil Anee-chan, St, 2012-10-10 20:50 | Ninja už: 4268 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Tak to je moc toto.Sticking out tongue Je super že dokážeš zkombinovat vše dohromady. Je to krásný a doufám že se Tsunade a Jiraiya daj dokupy.Smiling

Miluji, tedy jsem. Samota není.

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, St, 2012-09-26 01:18 | Ninja už: 5329 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Tady už budu s chválou trochu šetřit. Ale nějaká se přece jen najde Eye-wink Líbí se mi tvůj styl psaní, je velice čtivý a máš vcelku bohatou slovní zásobu (akorát na začátku se až nepříjemně často objevovalo slovo chleba, trochu to rušilo Smiling ).
Nicméně mám pár výhrad k obsahu. Nějak si prostě nedokážu vysvětlit, proč by Jiraiya-sama doprovázel svou náhodnou noční společnici do práce a dělal tam ze sebe z nudy šaška. Vážně mi to k němu nesedí. Stejně jako ten Tsunadin výstup mi přišel lehce přehnaný. Doufala jsem, že ten výjev, který se jí naskytl, zvládne s větší grácií.
Každopádně budu číst dál Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-09-26 08:10 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Opět ti moc děkuju, jsem ráda, že tě díl neodradil Smiling Jinak Jiraiya šel k Akyu do práce právě proto, že by jinak neměl co dělat. Zatím ji bere pouze jako oživení svého života, či jak to napsat. Jednoduše se nějak blíže museli poznat a nic lepšího mě v tu chvíli nenapadlo Laughing out loud

Obrázek uživatele Ronnie
Vložil Ronnie, Po, 2012-09-17 22:19 | Ninja už: 4288 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

Oh! Ta Tsunade na konci no to teda potěš koště. Laughing out loud Ale uvidíme, jak se to ještě vyvrbí. Eye-wink Každopádně se mi to pořád líbí, je to jediná série tady která mě zaujala jak názven, tak postavami, tak dějem. Jen tak dál! Eye-wink

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-09-26 08:11 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju moc, vážím si toho Smiling

Obrázek uživatele Hanako_Uzumaki
Vložil Hanako_Uzumaki, Út, 2012-09-11 17:53 | Ninja už: 4326 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Nemám slov, protože takhle jsem se už dlouho nenasmála! Laughing out loud Část s Narutem byla opravdu zabijácká, snad tě to neurazí zlato Laughing out loud Valím na další, i když opravdu nevím co budu číst ten týden Laughing out loud Ale tak knížka to jistí Smiling

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Út, 2012-09-11 18:51 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Neurazí, spíš potěší Smiling Děkuju.

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Čt, 2012-09-06 20:18 | Ninja už: 4294 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud Chudák Akyu, Tsunade to pěkně zamotala Laughing out loud A Jiraiya je samé překvapení Laughing out loud opravdu moc krásný dílek Smiling těším se na další, snad bude stejně dobrý, jako ty první dva Laughing out loud

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Po, 2012-09-10 15:59 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

To je pravda, jinak děkuju moc Laughing out loud Další díl už je poslaný, akorát teď čeká na schválení, tak snad splní očekávání Smiling

Obrázek uživatele MangeykouKakashi
Vložil MangeykouKakashi, St, 2012-09-05 15:47 | Ninja už: 4317 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

Super díl! Splnil moje očekávání, hned co jsem došel že školy, se mi po přečtení tohoto zlepšila nálada. Laughing out loud Ten Naruto byl geniální a konec skvělý! Bylo tam obsáhlé všechno, co tam obsáhlé být mělo Laughing out loud Těším se na příští!

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-09-05 16:05 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže já už taky zlepšuju náladu? Děkuju Laughing out loud

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2012-09-04 19:38 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Ano, ano! Jsem doma a doufám, že než se dostanu na konec komentáře, tak neusnu. Tož když už jsem ten počítač zapla, abych se podívala na bus, tak jsem se musela mrknout i sem. Laughing out loud Smiling
Ale k dílu. Byl úžasný! Smiling Moc se mi líbil, ten konec, byl takovej smutnej a přitom nádhernej. Těším se moc na další díl. Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-09-05 16:02 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju moc, komentář od tebe vždycky potěší! Smiling