manga_preview
Boruto TBV 07

Ponožky v sandálech 001, Moc mě těší

Pevně sevřel skleničku a hodil do sebe zvyšek jejího obsahu. Obličej se mu zkřivil. Vlastně mu whiskey nikdy moc nechutnala, ale většinou spolehlivě zbavovala problémů alespoň do té doby, než vystřízlivěl. Svoje sevření povolil, malíčkem začal do sklenky vyťukávat pravidelný rytmus jedné písně a rty naznačoval její slova. Na Jiraiyově tváři vyvolala alespoň nepatrný úsměv, ale i za ten byl rád. Potom s překvapením zjistil, že sklenka, kterou drží v ruce, je už nějakou dobu prázdná. Položil ji na stůl, rukou ji posunul dál od sebe a chraptivým hlasem oznámil barmanovi, že si dá ještě jednu. Kdo ví, kolikátá už to byla. Jiraiya tam v baru seděl už hodnou chvíli, ale noc byla ještě mladá, tak proč tu ještě nepobýt? Zrovna když se právě ukázala jeho budoucí společnice na příštích pár hodin. Jiraiya si jí povšimnul už dříve, jak nenápadně prochází kolem baru, ve kterém seděl. Tedy alespoň se snažila být nenápadná, ale každý zná Jiraiyu, ten má na ženský čuch a jejich přítomnost vycítí na kilometry daleko. Sympatická černovláska se nakonec po nedlouhém rozmýšlení a beze slova posadila vedle něj a objednala dvakrát sake na rozehřátí. Když před ní přistály dvě sklenky, jednu si vzala do ruky a druhou popostrčila před Jiraiyu. Ten ji mlčky přiložil k ústům, ale potom ji zase zmateně položil.
"Na co připíjíme?" zeptal se zvědavě a poprvé se na černovlásku otočil, aby si ji mohl lépe prohlédnout. Žena, nebo spíš ještě dívka, naklonila hlavu, nechala své vlasy aby jí spadly na jednu stranu a začala předstírat, že přemýšlí. Jiraiya těkal očima po jejím obličeji, tmavých očích a plných rudých rtech. Hleděl na ni, jak si pohrává s jednotlivými pramínky vlasů. Dívka z jeho pohledu byla dost nervózní a na tvářích se jí dokonce objevily nepatrné ruměnce.
"Na neprobádané vody noci." řekla po chvíli a pak se napila. Jiraiya vypadal, že se s tím spokojil a tak do sebe nalil další skleničku a blaženě si oddechl. Tu dívku neznal. Neznal ani její jméno, ale doufal, že alespoň pro dnešní noc zažene jeho trápení a výčitky svědomí. Očima hypnotizoval další prázdnou skleničku, jakoby čekal, že se mu sama znovu naplní. Bylo vidět, že černovláska je z Jiraiyova neustálého mlčení trochu nesvá, tak pro jistotu hlasitěji zakašlala, aby si jí všimnul. Jiraiya se nemotorně otočil a poškrábal se na hlavě.
"Promiňte, já se nepředstavil." Zahihňal jako malé mimino, které právě dostalo novou hračku.
"Jsem Jiraiya."
"Akyu. Moc mě těší." opáčila dívka a podala ruku Jiraiyovi, který ji trošku rozpačitě stiskl a pak se dál věnoval skleničce.
"Takže, proč jsi tu dneska večer tak sám?" zeptala se, jakoby ji to vůbec nezajímalo a začala si upravovat vlasy a oblečení. Jiraiya přemýšlel, jestli má Akyu říct, co ho trápí. Přeci jenom je to ženská, takže by tu byla nějaká šance, že by ho vyslechla a možná mu snad i poradila. Ale potom ho napadlo, že kdyby se jí svěřil, nebylo by nic ze zatím 'neprobádaných vod noci' a Jiraiya si takovou příležitost rozhodně nechtěl nechat ujít. Proto jenom pokrčil rameny.
"Nevím, nějak nemám vůbec co dělat."
"No, já se vlastně taky přišla zabavit." Mrkla na něho vyzývavě a Jiraiya se na ni překvapeně otočil. Přišlo mu, že Akyu jde na to seznamování nějak moc rychle, ale i když mu to vlastně lichotilo, chtěl se o ní dozvědět víc.
"A kde ses tu vlastně vzala? Nikdy jsem tě tu neviděl." Zajímal se. Akyu to evidentně trochu zaskočilo a cukla sebou.
"Vlastně nejsem zvyklá na tyhle otázky. Chlapi jdou většinou hned na věc." řekla cosi, jakoby na Jiraiyovu otázku nechtěla odpovědět. Jiraiya se potutelně usmál, protože pravdou bylo, že by se choval stejně, kdyby neměl zrovna náladu pod psa. Nad tím jenom pokrčil rameny a přistihl se u toho, že tenhle posunek opakuje docela často. Potom znovu zopakoval otázku. Akyu se z toho snažila vykroutit, ale potom to vzdala.
"Já jsem odnikud." řekla, ale Jiraiya nechápal.
"Jsem jenom ženská, která chodí po světě a hledá domov." dodala pro upřesnění a Jiraiya se na ní zadíval, jakoby chtěl vidět, co vlastně prožila. Ale Akyu ho dost překvapila, protože se mu vrhla kolem krku a začala ho vášnivě líbat. Zaskočený Jiraiya se nejdřív snažil z jejího sevření vymanit, ale ona se na něj přicucla jako klíště a nechtěla se pustit. Potom si uvědomil, že ho naprosto ovládá a teď už s tím nejde nic dělat. Akyu hbitě seskočila ze své barové židličky a hupsla Jiraiyovi do klína. Rukou začala hledat cestičku po jeho zádech a druhou se mu zaryla do vlasů.
"Tsunade.." Vyšlo z Jiraiyových úst mezi polibky a když si Akyu uvědomila, že neřekl její jméno, ale jméno jiné ženy, odstrčila Jiraiyu od sebe a posadila se zpátky na svou židli.
"Tos měl říct, že je tu ještě jiná." hlesla a zamíchala zbytek sake ve skleničce, který potom vypila na ex. Jiraiya si položil hlavu do dlaní, protože jednak zkazil sobě i své společnici večer a taky teď bude muset vysvětlovat, jak na tom je se ženami a takové ty věci. Akyu se k němu naklonila a sundala mu ruce z obličeje.
"Zase jsem to zvoral." zaúpěl jako odpověď a tázavě se na dívku zadíval. Akyu se na něj rozpačitě usmála.
"Jestli nic nechceš řešit, nemusíme." Protáhla se a únavou přivřela oči. Jiraiya zajásal.
"Ty bys byla skvělá ženská!" Akyu se pobaveně zasmála, protože takovou reakci nečekala. Jak zjistila, Jiraiya byl muž, který ji pořád v mnohých věcech překvapoval.
"Možná bych potřebovala něco, co by mě nějak probralo." Nahodila znovu tohle téma a Jiraiya se záchranného kruhu okamžitě dravě chytil. Zaplatil, vyskočil ze židle a vzal Akyu do náruče.
"Tak se mi to líbí!" Zasmál se a Akyu ho pohladila prstem po nose, jako to dělají maminky svým malým dětem.
"A kam že jdem?"
"Do mého paláce, my lady."

Jiraiyu probudily ostré paprsky ranního slunce, pracně se posadil a protáhl se. Včera v noci usnul vážně hodně pozdě. Začal přemýšlet, co vlastně tak dlouho do noci dělal, ale potom mu to došlo. Vedle něj ležela a podřimovala ta dívka, kterou včera potkal. Ve spánku vypadala tak nevinně a Jiraiya od ní nemohl odtrhnout oči. Najednou ho napadla otázka, kolik by jí asi tak mohlo být, protože vypadala dost mládě. Jiraiyu z toho pomyšlení polilo horko a musel vystrčit nohy zpod peřiny.
"Co jsem to zase udělal?!" zašeptal a žuchnul sebou do peřin.
"Co teď právě myslíš?" Ozval se vedle něj příjemný ženský hlas.
"Ty jsi vzhůru?" odpověděl Jiraiya na otázku otázkou a otočil se na Akyu, která přikývla.
"Akyu, kolik ti vlastně je?" Neodvážil se jí ani zeptat, jak se bál, že by snad spal s nezletilou. Akyu se začala urputně smát a vypadalo to, že se jí vůbec nechtělo přestat.
"Neboj, nejsem zas tak mladá." Vstala z postele a ukradla Jiraiyovi deku, kterou si potom kolem sebe omotala.
"Je mi dvacet dva." hlesla a Jiraiya si oddechl, znovu si lehl a přikryl se dekou až po nos.

Poznámky: 

Tohle je moje slíbená série. Vím, že touhle dobou se to na Konoze těmi obyčejnými nově začínajícími sériemi jen hemží, ale já bych chtěla, aby tohle byl neobyčejný příběh, tak snad se mi to taky podaří. Děkuju všem za přečtení a za případné názory. Berte ale v potaz, že tohle je teprve první díl, takže se to všechno teprve rozjede! Laughing out loud Pěkné počteníčko Smiling

4.68
Průměr: 4.7 (25 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2019-01-05 16:59 | Ninja už: 5687 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise 3S: Četla jsem už spoustu povídek, ale žádná nezačínala jako tvoje. Čili v putyce a tak smutně. Jistě uvedeš důvod, proč to začíná takhle, nebo ne? Když jsem měla první řádky za sebou, měla jsem chuť ho utěšit sama. Uvidíme. Dostalo mě jak Jiraiya vyslovil Tsunadino jméno, všichni víme, že byl do ni zamilovaný. Krásná povídka, na první díl, slušná práce. Jsem fakt zvědavá, co bude dál, protože tohle bude mít ještě dohru, aspoň tohle jsem se naučila od místních pisatelů. Ještě máš k dobru jedno velké plus. A to, že píšeš o mém oblíbeném hrdinovi. Palce hore.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Akemi-chan 明美
Vložil Akemi-chan 明美, Pá, 2012-10-26 11:25 | Ninja už: 4253 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

Už mě hned zaujmul ten obrázek Tsunade a Jiraiyi a název je vtipný a dobrý! Tak sem se rozhodla si ji přečíst! A jdu ihned na další díl! Zájímavej děj! A super počtení Smiling Sticking out tongue Eye-wink

Chtěla bych navštívit Konohu!
Chtěla bych potkat Naruta !
Chtěla bych zajít na velkou porci rámen!
Chtěla bych myslet že je to skutečnost!
Chtěla bych věřit že skutečnost není jen v realitě!
Chtěla bych rozumět japonsky!
Chtěla bych vědět kdy uhnout nepříteli!
A chtěla bych toho asi hodně xD Datttebayo!!

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2012-09-25 23:52 | Ninja už: 5302 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Kolem této série už kroužím delší domu, ale až teď jsem se přemluvila k jejímu nakousnutí. Odrazoval mě název. Ne, není na něm nic špatného, je celkem originální a vtipný, ale zrovna o Jiraiyovi a Tsunade mám v poslední době chuť číst něco serioznějšího. No, ale nakonec jsem přece jen otevřela, přečetla a nelituji Kakashi YES Po zhltnutí velmi zajímavé úvodní kapitole se těším na další jistě obdobně zajímavé počtení Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-09-26 07:03 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju za přečtení, moc si toho vážím Smiling Ale rovnou přeskočím k tvému dodatku. Začínám si všímat, že autoři teď na začátek roku píší a zveřejňují jako diví a začínajících sériových povídek je tu právě víc než dost. Já osobně z těch novějších čtu opravdu jenom hrstku, protože kdo by to všechno přečetl že? A jelikož já přidávám též novou sérii, která se s přehledem může ztratit mezi tou kupou dalších nově začínajících, chtěla bych napsat neobyčejný a něčím zajímavý příběh, který by se mezi nimi jenom tak rychle neztratil a který by čtenáře donutil číst dál a dál.

Obrázek uživatele Kohaku Mizuna
Vložil Kohaku Mizuna, Ne, 2012-09-23 10:50 | Ninja už: 4553 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Prostý občan

hrozně dlouho toužím po ff s takovouhle tématikou... Jiraya je úplné moře inspirace.... Laughing out loud strašně se m to líbí... honem na další díl... Laughing out loud jseš úžasná-vedeš si skvěle

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Ne, 2012-09-23 10:57 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ano máš pravdu, Jiraiya je skvělý Laughing out loud Moc děkuji Smiling

Obrázek uživatele Ronnie
Vložil Ronnie, Po, 2012-09-17 21:13 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

Prý ponožky v sandálech. Laughing out loud Laughing out loud A to z kama máš? No vlastně jsem to otevřela jenom kvůli tomu názvu a dobře jsem udělala Laughing out loud Jinak chtěla jsem říct, že jsem se dost pobavila a moc se mi to líbilo. Hned jdu na další díl. Laughing out loud

Obrázek uživatele Hanako_Uzumaki
Vložil Hanako_Uzumaki, Út, 2012-09-11 16:47 | Ninja už: 4299 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Teď jsem se po dlouhé době dostala na konohu a hele co tu přibylo, nová série od mojí sestřičky! Příště bys mě taky mohla laskavě informovat, protože já ty novinky taky nesleduju tak podrobně, díky Eye-wink Co chci napsat k prvnímu dílu je, že byl super! Laughing out loud Taková romantika hned na začátek se jenom tak nevidí a ještě k tomu pár mladá starej, jabadabadů! Laughing out loud

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Út, 2012-09-11 17:42 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

To jsem ráda že i tobě se to líbí, protože to je pro mě vážně důležité. Pár mladá starý se mi taky právě tak nějak zalíbil, takže proč ne! Laughing out loud

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Pá, 2012-08-31 22:33 | Ninja už: 4267 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc pěkné Laughing out loud těším se na další Smiling

Obrázek uživatele Taemi-hime
Vložil Taemi-hime, Út, 2012-08-28 16:37 | Ninja už: 4231 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

Líbí se mi to a velmi.Laughing out loud Laughing out loud Už jen ten název mě zaujal. Laughing out loud Jsem tedy zvědavá na další díl Laughing out loud Jen tak dál. Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Út, 2012-08-28 18:23 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju moc Laughing out loud Příští díl plánuju příští týden v pondělí Smiling

Obrázek uživatele MangeykouKakashi
Vložil MangeykouKakashi, Po, 2012-08-27 09:47 | Ninja už: 4290 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

Tohle je vlastně jediná série, kterou jsem vůbec kdy stihl od začátku a ještě k tomu se tak krásně jeví! Zatím se mi to vážně moc líbí, uvidíme jak to bude pokračovat.

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Po, 2012-08-27 10:19 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju moc Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-08-26 21:10 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Ojojó, to vypadá zajímavě. Už jen ten samotný název zaujme. Laughing out loud Smiling Těším se na další díl Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Po, 2012-08-27 07:44 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ojojó! Děkuju ti moc Hitomi, jsem ráda že se ti to líbí Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2012-08-26 20:42 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Občas ti uteče velké písmeno za přímou řečí, když už ses rozhodla ji psát tímto způsobem. Eye-wink
A ještě zvyšek jsem v češtině zatím použít neslyšela, to je spíš slovenské slovo, ne? Eye-wink
Dál už nebudu hnidopich, abych vytýkala chybějící čárky a místy zvláštní stavbu vět... Snad se časem zlepšíš a vypíšeš. Smiling
Jinak povídka zajímavá, budu se těšit na další díl.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Po, 2012-08-27 07:42 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Na ty písmena i čárky se snažím dávat pozor, i když občas mi to prostě ujede. Ale s tím zvyšek to bude nejspíš proto, že jsem pět let žila na Slovensku, takže za to slovo se omlouvám Laughing out loud Jinak to moc děkuju, hAni Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2012-08-27 07:50 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

A kde na Slovensku? Smiling Lebo spisovne je to, keď už, zvyšok Laughing out loud Toto mi príde skôr nárečové kdesi z bokov alebo zhora Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Po, 2012-08-27 08:02 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Na Záhorí Smiling Nejsem si teď moc jistá, jak to má být správně, ale možná jsem si to spíš tak nějak zkomolila sama Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2012-08-27 08:08 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jo, Záhorie Laughing out loud Tak to už áno Laughing out loud Tam takto hovoria Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.