manga_preview
Boruto TBV 08

Icha Icha (04) - Noční můra

Celá vesnice byla pohlcena ve tmě. Všichni obyvatelé klidně spali, neboť si většina z nich nebyla vědoma oné katastrofy, jež se udála tuto noc. A ti, kteří to věděli, stejně po čase usnuli anebo spát nemohli kvůli povinnostem.
Avšak jedna osoba nehybně seděla ve tmě, opřená o zeď. Silueta ukazovala, že dívka nepřítomně hleděla na zem. Oči byly naprosto bez života a její tváře byly oteklé od pláče. Dokonce se zdálo, že ani nežije, neboť se nenamáhala nadechnout.
To vše se s ní stalo pouze z důvodu, že slyšela něco o tom, že jí zemřel drahocenný přítel. Byla až přehnaně důvěřivá, takže těm slovům věřila, i přesto, že by si přála opak. Itachi pro ni byl velice důležitý, ani sama netušila jak moc, ale teď už je jednoduše navždy pryč.

Dívka se však nakonec přeci jen pohnula, ale pouze proto, aby si sundala bílou gumičku, která svazovala její vlasy. Pro Ayano culík symbolizoval radost… nosila ho proto, protože se cítila šťastně, i přes to všechno, co se jí stalo. Ale teď už ztratila i poslední střípek naděje ke štěstí a radosti.
Nepokoušela se usnout, i přes to, jak moc byla unavená. Chtěla pouze myslet na krásné chvilky s Itachim. Sice jí vzpomínky na něj tak moc bolely, neboť jí to připomínalo, že už zde není, ale nehodlala na něj zapomenout… chtěla ho vidět alespoň v mysli.
Avšak po chvilce, když si představovala jednu šťastnou chvilku s ním, tak ji to uklidnilo natolik, že usnula.

***
„Cože? Za tím stojí Itachi?!“ vykřikla Anko, když se ji v brzkých ranních hodinách donesla podrobnější informace o vyvraždění Uchihů.
„Ano,“ kývl na souhlas Ibiki.
„To neni možný! Jestli… jestli se to dozví Ayano, netušim, co se s ní stane,“ zauvažovala Mitarashi, „V nejlepším případě bude dva dny zavřená v pokoji!“
„Tak ji to neřikej…“ vložil se do toho mladý Hayate.
„I kdybych jí to neřekla já, není možný, aby se jí to nedoneslo odjinud!“ vyjela smutně.
Poprvé projevila zájem o svou mladší sestru. Pro posluchače jako je Jiraiya, to bylo veliké překvapení, ale měl aspoň malý důvod k pousmání.
„Co budu dělat?!“ říkala si pro sebe Anko v mírné depresi.
Jiraiya k ní zezadu pomalu přišel a položil ji soucitně ruku na rameno.
„Vím, že by se tohle dělat nemělo, ale kdybys ji to řekla ty, je dost možné, že tě bude nenávidět. Možná bude přeci jen lepší, kdyby to zaslechla od někoho v davu. Tak váš vztah neutrpí takovou újmu. To samé samozřejmě platí i pro mě a i pro další z jejich blízkých. Itachi pro ni znamenal hodně, a tak by si to od nás mohla vyložit špatně. Když to uslyší od nějakého kolemjdoucího, nebude mít žádný důvod jej obviňovat.“
„Ale co když nás bude nenávidět, protože jsme ji to neřekli… protože jsme ji to zatajili?“
„Tahle zpráva se teď šíří po celé Konoze… nevim, jestli je to tak správně, ale neni možný, aby se to nedozvěděla taky. Takže, když teď nejsi doma, nebude ti to moct zazlívat, protože se to dozví dřív než by sis s ní byla schopna promluvit ty,“ chrlil dál Jiraiya svá moudra.
„Ale ona celou noc sedí v pokoji. Nevim, jestli nakonec usnula, ale když jsem odcházela, byla pořád vzhůru. Nemyslim si, že by vyšla mezi lidi… Takže se to asi od nikoho nedozví dřív, než dorazim domu.“
„To je možný, ale prostě ji to zatím neřikej… Buď to bude vědět od někoho jiného anebo bude žít o den navíc v nevědomosti.“
„Ale nebude lepší ji to říct? Přeci jen si teď myslí, že je mrtvej… A on přitom žije,“ uvažovala dál Anko.
„To je taky pravda,“ pronesl Jiraiya a popostrčil Anko k chůzi, „Přijdem na něco lepšího.“

***
Itachi utíkal lesem. Zběsile se ohlížel za sebe a měl vyděšený výraz. Při jednom ohlédnutí však zakopl o kořen stromu, jež trčel ze země. Rychle se však postavil a pokračoval v běhu. Něco ho pronásledovalo. Neustále za ním praskaly větvičky, ale pronásledovatele nešlo zahlédnout.
Itachi utíkal tak dlouho, než vyběhl z lesa na jakousi mýtinku. Zrychlil se mu tep a ztěžka popadával dech. Opatrně se ohlížel na všechny strany. Bylo mu jasné, že je teď na ráně. Když tu se mu zčistajasna zapíchl kunai mezi lopatky… Itachi vyplivl trochu krve a zapotácel se, než se mu do zad vryly další dva kunaie. To už neustál a spadl na kolena.
Po chvíli už ležel na zemi a ztěžka dýchal. Zdálo se, že už mu nic dalšího nehrozí, neboť byl delší dobu klid. Nebyl v tak velikém ohrožení života, že by to nepřežil, ale poté se stalo něco hrozného. Útočník se zjevil nad jeho tělem, měl kožené rukavice a levou rukou popadl Itachiho culík a zvedl mu hlavu k nebi. Itachi kvůli ranám nestihl zareagovat dříve, než mu katana v pravé útočníkově ruce podřízla krk.
Útočník se poté postavil. Měl na sobě dlouhý černý plášť s kapucou a proto mu nebylo vidět do obličeje.

Hned poté se však Ayano probudila. Zrychleně dýchala a měla slzy v očích. Vyděšený výraz se nedal zapřít. Trochu se potila, ale musela si oddychnout, že to byl pouze sen. Avšak poté ji došlo, že to mohla být realita. Opět si totiž začala uvědomovat fakt, že Itachiho už nikdy živého neuvidí. Začala opět propadat do deprese. Třásla se a v breku se schoulila do klubíčka.
Takhle zůstala až do poledních hodin, dokud nezaslechla šramot od hlavních dveří. Zvedla se a kolíbavým krokem se vydala vstříc zvuku.

Jakmile otevřela dveře, oslepilo ji slunce. Venku byl neobvyklý neklid. Lidé si pořád cosi šuškali.
„Slyšela si to?“
„Myslíš ty Uchihy?“
„Jo, jo, přesně to! Prej to udělal jeden z nich!“
Ayano poslouchala každičkou část rozhovoru dvou dívek, které se zastavily před jejím barákem. Po každém slově byla více vykulenější.
„Moment… To ten génius?!“ hlas jedné z dívek byl velice překvapený, „…Itachi?! Nikdy by mě nenapadlo, že by to udělal zrovna on!“
„Nevím… Zdá se, že je to-!“
Ayano pomalu přestávala vnímat hlasy v okolí a zatemňoval se jí i obraz. Poté se jí však v mysli objevila ona poslední noční můra.

Kdosi Itachiho popadl za culík a zvedl mu hlavu k nebi. Itachi kvůli ranám do zad nestihl zareagovat, když mu katana podřízla hrdlo.
Útočník poté surově pustil jeho vlasy a stoupl si. Byl zahalen v černém plášti s kapucou. Poté se otočil k odchodu a začal se smát. Ayano ve snu konečně zahlédla jeho tvář… Byl to Itachi! Měl na tváři zlověstný, psychopatický výraz.

***
V tu chvíli se však probudila dívka v zatemněné místnosti. Bleskurychle se posadila a otřela si zpocené čelo. Poté si objala kolena a tiše vzlykla.
„Byl to jen sen!“ utěšovala se.
„Ale proč teď? Proč se mi to vrací po osmi letech?“ říkala tiše, zatímco se snažila popadnout dech.
„Ayano! Jsi v pohodě?!“ vlítl do její ložnice vysoký, bělovlasý muž se starostlivým pohledem.

Poznámky: 

Nejdříve se tedy omlouvám za zpoždění... Ale po té angíně jsem měla zase terno ve škole, takže jsem neměla moc čas něco napsat Laughing out loud Ve škole sem to teda nakonec zvládla udělat tak, že budu dělat komisky jenom z jednoho předmětu xD ...Ale teď už k dílku xD

No, asi všem teda došla podstata toho jejího snu... xD Plus teda, že vlastně všechny ty kapitolky byly ve skutečnosti Ayin sen + nějaký momentky okolo toho Laughing out loud Neboli spíš, že se jí zdá noční můra, kterou kdysi sama prožila Laughing out loud No nebo jak to říct Laughing out loud Původně sem to plánovala ale až na 5. kapitolku, ale nevyšlo to, no Laughing out loud Od příštího dílku se tedy někdo může těšit na to, co bylo zmíněné v prologu - tedy na to, proč se tahle série jmenuje zrovna tak, jak se jmenuje xD

EDIT, 3. červenec: Ták... příští díl tu bude s týdenním zpožděním, jelikož teď nejsem doma... xD Takže se omlouvám tomu človíčku, který na to čeká Smiling

5
Průměr: 5 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-09-16 16:34 | Ninja už: 4999 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Po osmi letech??? Laughing out loud Páni, to je skok Laughing out loud No, neva, takže, sen úžasně, tajemně popsaný, pocity celkově depresivní a v tomhle díle jde vidět, že Anko má svou sestru opravdu ráda. Jako vždy, skvělý


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-16 16:41 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Njn, musela sem se vrátit do událostí, které prostě všechno změnily, no Laughing out loud
Jinak mocky kuju, jak říkám, pochvala od tě moc potěšííí Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele Aideilisa
Vložil Aideilisa, Čt, 2012-07-12 13:59 | Ninja už: 4473 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Prostý občan

Moc se mi to líbilo a těším se na další díl Smiling. Hmm, co se stane s Itachim dál? Laughing out loud No těším se. Snad se mu nic nestane Laughing out loud.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-07-12 14:54 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jen se nech překvapit Laughing out loud Sticking out tongue ...Ale já bych mu nikdy víc neublížila... I to jeho zabíjení ve snu (i když to bylo jeho rukou xD) mi dělalo strašné potíže Laughing out loud

Obrázek uživatele Ayumu-san
Vložil Ayumu-san, St, 2012-07-04 18:50 | Ninja už: 4450 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Tak nějak zjišťuju, že neumím komentovat povídky T_T Ale neboj se, komentovat budu, protože sama vím, jak autora takový komentář povzbudí ^^
Kapitola se mi moc líbila, líbí se mi, jak se to vyvýjí. Ayano je sympaťanda. Kapitola za 5* ^w^

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2012-07-07 15:45 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jezůůůsku Sticking out tongue Moc si mě ovšem potěšila i povzbudila... o tom žádná Sticking out tongue No, samozřejmě mě těší, že se ti líbí, jak se to vyvíjí, ale tak zatím je to začátek, takže budu jen doufat, že nezměníš názor Laughing out loudLaughing out loud Kapitolek totiž bude zřejmě hodně, páč už to nebude nějak přímo podle děje, ale spíš takový ty každodenní zážitky... žádný extra přeskoky a tak Laughing out loudLaughing out loud No, prostě to bude jinačí než třeba PSZNJ (které teďka jaksi stávkuje Barf! xD) ...Takže snad se bude líbit Smiling Děkují Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Pá, 2012-06-29 12:27 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Ríí Smiling = no byla to krása jako vždy!! Moc tě chválím, ale to je možná už i zbytečné, jelikož je to pokaždé a od spousty lidí a nejspíš už to máš ohrané xDD vážně skvělý dílek a normálně jsem myslela, že ten konec bude nějak v tomhle smyslu :DD prostě, že se probere a bude jakoby o několik let dál, alias ve své přítomnosti z předchozího do budoucnosti xDD ano, je to nepochopitelné i já to vlastně nechápu ve svém podání, ale prostě jsem ráda Laughing out loud Bylo to opravdu moc dobré počteníčko, ostatně jako vždy, že? :DD
Škola pryč, musíme začít vymýšlet náš výlet xDD a něco spolu napsat jak jsme plánovaly :DD gomen, že píšu až teď, ale prostě nikdy nebudu první xDD vždycky na to lezu, když to ještě nejde přečíst, a pak už tady je několik komentů Laughing out loud jak zdrcující Smiling :DDD no takže jak už jsem psala, bylo to super a moc se těším dál Smiling starší Ayano bude určo hustá Laughing out loud Kakashi YES skvělý!!!

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-06-29 18:23 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkujííí Smiling A světě div se... já to pochopila! Laughing out loud xD
Určitě musíme už! Tak až bude chvilka času, tak PMky budou lítat jedna za druhou :DD Sticking out tongue
Jinak se vůbec neomlouvej.. jako vždy sem ráda, že sis to přečetla alespoň někdy Sticking out tongue ...Starší Ay? Laughing out loud Na tu se moooc těším Laughing out loud Jinak už se to blíží k dílku, o kterém sem ti tenkrát psala Sticking out tongue Takže je asi na čase začít dělat na obrázku Laughing out loudLaughing out loud Uhůů... okej, dost žvástů... Prostě moc děkuju za koment, za přečtení a tak... však to znáš Smiling Smiling

Obrázek uživatele mikisek
Vložil mikisek, St, 2012-06-27 10:16 | Ninja už: 4422 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Pěstitel rýže

Je to skvělý, ale občas sem se tam ztratila.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-06-27 16:19 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak to se omlouvám Sad ...Četla sem to po sobě několikrát, ale jelikož sem autor, tak mi to zamotané nepřišlo... No ještě jednou se tedy omlouvám! To sem nechtěla Tak teď ti nevím... xD

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, St, 2012-06-27 07:23 | Ninja už: 4545 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Už se nemusíš více bát, jsem tu a semnou i můj supr-čupr komentář Laughing out loud .Chachá Ríí, další dííl. Už jsem se nemohla dočkat, ale tak nemůžeš za to Smiling Hmm, co je to komiska?? Laughing out loud Něco takového slyším poprvé a nebo to možná znám, ale říkám tomu jinak. Laughing out loud
Ale teď k dílu. Byl naprosto Famózní:D skoro celý díl jsem se tvářila tak trošku jako né přímo smutně, ale jako tak zasmuništile (nepamatuju si jak je to slovo, tak jsem si ho musela změnit Laughing out loud). Ale když si tam napsala, že: chrlil dál Jiraiya svá moudra. tak jsem se prostě musela smát, to nešlo.Laughing out loud Jak si psala ten sen Ayance, tak jsem si myslela, že to je jako fakt a chtěla jsem se tě zeptat kdo ho chce zabít, ale pak mi došlo Laughing out loud Hej, chudáček Ayanko, tam za ní přijdu s balíčkem kapesníčků a pořádně ji obejmu, bobanka mojeee Smiling Laughing out loud
Zároveň je tohle poslední díl se vzpomínkama. Je mi líto, že to končí, ale tak příští díl uúúú, to bude parááda Laughing out loud Icha Icha! Laughing out loud A tam bude náš BFF a strýček v jednom, velký Jiraiya-chan, že ?? :DD
Takže sečteno a podtrženo jako vždy i dnes vyřešeno. Laughing out loud Těším se na další díl! Smiling A to fakt strašně moc Laughing out loud Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-06-27 16:18 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud No, tenhle díl sem psala v jednom kuse... Což byl dost velkej zázrak, většinou totiž napíšu kousek a pak chvilka pauza a pak zase pokráčko Laughing out loud Ale na tohle mi prostě padaly nápady jeden za druhým Laughing out loud A áááno, příští díl bude s Jíjou Laughing out loud Ale zase pořádný počteníčko s Icha Icha bude asi až v šestce... pětka bude takovej rozjezd :DDD No, ale zabíjet Itíčka, i když to dělal on sám... no, to mě trhalo srdce!!! Laughing out loud ...Příští dílek jinak teda už píšu, takže by tu měl bejt normálně po týdnu Sticking out tongue Snad se bude líbit... A velkýýý díííík na konec Sticking out tongue Kují, Kují, Kují! Smiling