manga_preview
Boruto TBV 09

過去の運命二 - 3. díl 狩猟

過去の運命二

過去の運命二 - 狩猟
Raito setrvával na místě, když za chvíli se tam ocitl opět rudovlasý mladík, ale byl sám. „Manza jsem nenašel, ale Keiji tě chce vidět osobně. A jinak, já jsem Kenzo Kanashimi a ty?“ zeptal se mladík a natáhnul k němu ruku na potřesení.
„Raito Shizuka...“ odvětil ledově a podíval se mu na tu nabízenou ruku. Poté si s ním potřásl a vyrazil za ním.
Po chvíli dorazili za město, kde před několika kmeny stál taktéž mladík, ale černovlasý, žlutooký, s tmavými kruhy pod očima, vysoký, poměrně hubený, s nepřítomným pohledem a v černém oblečení, svírajíc katanu.
„Keiji, tohle je ten, o kterém jsem ti řekl. Raito, tohle je Keiji Kurushimi. Keij, byl bych rád, kdybys pomohl s tím chycením...“ stačil říct Kenzo, když se Keiji podíval na Raita a rozeběhl se k němu plnou rychlostí.
Vyskočil, ve vzduchu se přetočil, dopadl za Raita a pokusil se ho zasáhnout do ramene. Ale, byl příliš pomalý. Zkušenější a silnější shinobi, Raitova rázu, neměl žádné problémy se jeho výpadu vyhnout do strany.
A poté ještě stihnul kopnout tohohle agresora plnou silou do hrudníku. Následkem čehož agresor odletěl, jako hadrová panenka a zastavil se o strom, načež dopadl na zem.
Raito proti němu vyrazil ve své plné rychlosti a už se chystal ho opět udeřit, tentokrát do obličeje, když v tom něco protnulo jinak klidný vzduch a udělalo to několik otvorů do stromu, o který se Keiji zastavil.
Bělovlasý se otočil a viděl Kenza s rukou u úst, poté, co zformoval nějakou techniku. „Žádné zabíjení, jinak si to odskáčeš.“ poznamenal a svěsil ruce. Vypadal celkem silně a mocně, oproti předchozímu dojmu, který z něj Raito měl.
„Dobrá...“ řekl ledově klidně Raito a pomohl potlučenému vstát.
„A ty! Žádné další blbé testování!“ křikl rudovlasý naštvaně na Keijiho, který jen přikývnul.
„Nyní tedy objasním, o co půjde během našeho úkolu.“ poznamenal Raito a Kenzo k nim přišel blíže, při čemž mu i Keijimu začaly být objasňovány detaily plánu.
Mezitím Kurai kráčel směrem z další zkrvavené vesnice a za ním se táhnul stín. Přesněji onen mladík, který ho již delší dobu sledoval a naprosto bez povšimnutí. Ani temnota nebyla schopna si ho všimnout. Ostatně, proč by si temnota všímala pouhého stínu.
Stín však nebyl mírumilovný a vhodný k přehlížení, protože v ruce mnul katanu, kterou skrýval pod pláštěm. Tiše a neupozorňujíc na svou přítomnost, pozoroval nic netušícího Kuraie.
Najednou vyrazil plnou rychlostí, která snad byla i vyšší, než Kuraiova, proti němu. Šlehl svou katanou, ta však byla zastavena Kuraiovým velkým mečem, který stihnul strhnout ho ze zad a vyblokovat výpad.
„Bude zábava.“ řekl Kurai a odrazil mladíka dál od sebe. Ten trochu zacouval a rozmáchnul se opět svým mečem, tentokrát šel výpad na Kuraiův bok.
„To si piš...“ odvětil bělovlasý mladík a jeho útok byl opět negován. Kurai se ho pokusil svým velkým mečem trefit seshora, aby ho rozetnul, ale mladík pohotově zareagoval. Nejenže nastavil katanu nad hlavu tak, aby dopad meče naprosto zastavil, ale k tomu meč odrazil nahoru, vykopnul jednou nohou proti Kuraiově bradě, zaklonil se a de facto šel do mostu.
Když se dotýkal rukama hlíny, tak vybleskla i druhá jeho noha nahoru. Oběma zasáhnul Kuraie do brady a tím ho srazil k zemi. Dokončil přetočení a přistál opět na nohách. Poté se narovnal a podíval se na svou kořist, jež se válela dole.
Kořist se však nechtěla jen tak dát a vyskočila na nohy. Kurai uchopil pevněji rukojeť meče a vší silou se z otočky rozmáchnul. Mladík jen vyjeveně pozoroval velké ostří se k němu blížící a pokusil se to vyblokovat svou katanou.
Jakmile se ty dva meče srazily, tak se kinetická energie úderu přenesla a nejenom katana, ale i ten mladík, odletěli několik metrů. Bělovlasý takovou sílu nečekal a Kurai se jen zasmál, protože do úderu dal i temnotu.
Poté, co se oba dva ocitli pevně na nohou, začal tvrdý boj. Oba dva ukazovali své neobyčejné šermířské a bojové dovednosti na vysoké úrovni. Jejich zbraně se srážely ve vzduchu, až to jiskřilo.
Kurai začal obdivovat mladíkovu výdrž a dovednosti, že ho ani nechtěl zabít, což bylo velice výjimečné. Jeho oponent ho i stejným stylem obdivoval.
Krvavý Démon najednou udělal falešný výpad, během kterého vytasil z pláště kunai. Díky falešnému výpadu se mu povedlo zablokovat katanu v kruhu jeho velkého meče a mladíkovi na krk přiložil ten kunai.
„Vyhrál jsi... S někým, jako jsi ty, jsem si neměl začínat...“ řekl mladík a očekával, na základě toho, co viděl, rychlou smrt a proto i zavřel oči. Překvapením mu však bylo, když mu kunai z krku zmizel.
„Jsi zajímavý, nechceš se ke mě přidat? Někoho bojovat, jako ty, jsem hodně dlouho neviděl. Poslední byl nadějný, ale neobstál proti mé temnotě, ty ano. Jsem Kurai Nikushimi a ty?“ zeptal se a olíznul si ret.
„Manzo Shizen...“ odvětil bělovlasý mladík a nechápavě Kuraie sledoval.
„Dobře, Manzo. Pomůžeš mi chytit jednoho bastarda?“ zeptal se ten černovlasý záhy a podíval se na svého budoucího nového pomocníka.
„Platí...“ odpověděl Manzo a Kurai se usmál. Když oba dva se zmátožili a posbírali své v okolí rozházené zbraně, tak se vydali k dalšímu cíli.
Zatímco Kurai šel sebejistým krokem lovce, co hledá svou kořist a je připraven ji zabít, tak Manzo šel pomalu a neklidně. Očekával i možný útok od svého nynějšího pobočníka. Ten však nechtěl na něj útočit, protože v něm viděl možnou podporu a také své mladší Já, i když mírnější.
„Lov započal...“ řekli Raito i Kurai ve stejný moment poté, co objasnili nováčkům své plány.

Poznámky: 

Ke Kanji a názvům:
過去の運命二 - 狩猟 - znamená to Osudy z minulosti dvě - Lov
Kenzo se píše takto: 賢三 a je to obyčejné japonské mužské jméno.
Kanashimi psáno takto: 悲しみ - znamená Smutek
Keiji psáno takto: 啓司 - znamená Vládne s diskrecí
Kurushimi psáno takto: 苦しみ - znamená Utrpení
Manzo psáno takto: 万憎 znamená - Tisíckrát silnější
Shizen psáno takto: 自然 znamená - Přirozený

A tímto dílem se vyjevují nové postavy, všechny tři. Nyní máte možnost si vybrat i nového hlavního hrdinu pro vás, v příběhu však zůstanou hlavními stále Kurai a Raito. Eye-wink
Pokoušel jsem se o dynamičnost dílu a hezké vykreslení bojů, tak doufám, že se mi to povedlo. Taktéž doufám, že se celý díl bude líbit. Smiling

Ještě přiložím nějakou anketu, abych zjistil vaše názory. Smiling

Chtěli byste speciál o některé z postav?

1) Ano (a vyberte, o které)

A) Kurai Nikushimi
B) Raito Shizuka
C) Kenzo Kanashimi
D) Keiji Kurushimi
E) Manzo Shizen

2) Ne

3
Průměr: 3 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Út, 2023-09-26 17:57 | Ninja už: 5298 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Misia Obl.: V tomto díle bych uvítala, kdybychom se dozvěděli více z motivace jednotlivých postav. Díl jen popisoval děj, ale kromě toho jsme se o postavách nic nedozvěděli. Neznáme jejich charakter, cíle ani motivaci. Proč chtěl Manzo Kuraie zabít? A chtěl ho vůbec zabít? Proč ho sledoval? A proč se k němu pak bez mrknuti oka přidal? Ze strachu? Z vděčnosti, že mu ušetřil život? Je to jen naoko a sleduje tím ve skutečnosti něco jiného? A v podobných otázkách bychom mohli pokračovat.

Obrázek uživatele Setsumi
Vložil Setsumi, So, 2012-06-09 08:50 | Ninja už: 4769 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Nemáš za čo. Smiling Neviem, Keiji mi pripadal zaujímavý, keď si ho opísal, tak som si vybrala jeho. Laughing out loud

Jeden by čakal, že táto stránka bude aj pridávať k veku roky~ *už päť rokov mala 15*
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a zajtra máš volno (pozajtra sprav to isté).
Science is not about ,,Why?". Science is about ,,Why not?".
Väčšina múdrych myšlienok sa stratí cestou k činu.
Všetko má svoj koniec... a Vianoce tiež... T.T
Jeden hlupák skomplikuje vec natoľko, že si s ňou neporadí tisíc múdrych.

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Čt, 2012-06-07 20:34 | Ninja už: 4713 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Moc dobré Smiling Nemala som čo čítať a zrazu som objavila nový diel od dobrého spisovateľa ktorým nepochybne si Laughing out loud Čo sa týka špeciálu tak bolo by super niečo o Kuraiovi alebo Raitovi. Tak, sú to hlavné postavy, aspoň sa niečo dozvieme Eye-wink

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Čt, 2012-06-07 20:42 | Ninja už: 4712 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky. Smiling Já a dobrý spisovatel? Shocked To je pro mě pocta, že si to někdo myslí. Mockrát děkuji. Smiling No o těch dvou by toho bylo asi trošku méně a nejspíš bych dal jejich pohnuté dospívání a to, jak a z jakého důvodu se vydali na cesty. Eye-wink

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, St, 2012-06-06 23:20 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Vohéj, moc pěkné!!
Chci speciálek o Raitovi. Ale upřímně i Manzo mě hodně láká. (Možná protože Raito je hlavní, takže o něm víme mnohem víc.)
No uvidím, pro co budou hlasovat ostatní.
Jinak palec nahoře, občas máš sice podivný slovosled, ale v popisu soubojů ses zlepšil, takže nemyslím, že bys psal hůř než předtím. Myslím, že tam nemáš skoro žádné pravopisné chyby, jen jak jsem již zmínila, občas je ten slovosled podivný až lehce nesrozumitelný. Těším se na další díl.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Čt, 2012-06-07 00:07 | Ninja už: 4712 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky Smiling
No, tak Manzo je takový zajímavý ptáček, který se na první pohled nezdá. Laughing out loud Ale tak, od tebe jsem očekával toho Raita, samozřejmě. Eye-wink Laughing out loud
No, pokud bude ještě někdo hlasovat. Laughing out loud
Toho jsem si ani nevšiml, možná se mi to nějak zarylo pod kůži, ale tak, třebas se to spraví. Laughing out loud Moc děkuji. Smiling Na tom si dávám vždy záležet nejvíc, protože špatně popsané souboje jsou nepřehledné a matoucí. Laughing out loud A o to se taky hodně snažím, psát bez hrubek. Občas se nepodaří, ale tak, jsem stále živá bytost a ne stroj. Eye-wink Laughing out loud A zase, díky. Smiling Snad nezklamu. Laughing out loud

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Čt, 2012-06-07 17:30 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

No mám na mysli věty typu: Kurai začal obdivovat mladíkovu výdrž a dovednosti, že ho ani nechtěl zabít, což bylo velice výjimečné.
Nevím, jestli to taky cítíš, ale něco je tam prostě špatně. Já bych z toho skoro udělala dvě věty.

Ale jak říkám, takových vět je tam pár a žádné jiné chyby jsem tam v podstatě neviděla, takže jsi co se týče pravopisu, takříkajíc čistý. Laughing out loud (Určitě nezklameš, jen pokračuj, kde jsi skončil a zbytek se udělá sám. Eye-wink )

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Setsumi
Vložil Setsumi, St, 2012-06-06 22:02 | Ninja už: 4769 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Pekný dielik a ako vždy sa teším aj na ďalší. Smiling

A ten špeciál by sa mi páčil o Keijim. Takže hlasujem za D. Smiling

Jeden by čakal, že táto stránka bude aj pridávať k veku roky~ *už päť rokov mala 15*
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a zajtra máš volno (pozajtra sprav to isté).
Science is not about ,,Why?". Science is about ,,Why not?".
Väčšina múdrych myšlienok sa stratí cestou k činu.
Všetko má svoj koniec... a Vianoce tiež... T.T
Jeden hlupák skomplikuje vec natoľko, že si s ňou neporadí tisíc múdrych.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, St, 2012-06-06 22:09 | Ninja už: 4712 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Mám toho nyní hodně, ale rozhodně se brzy pustím do dalšího dílu, jen co si něco ujasním a vyrovnám. Eye-wink Jinak moc děkuji. Smiling
A, tuhle variantu jsem nečekal, zajímavé. Laughing out loud No, uvidíme, kolik se sebere hlasů, ale nejspíš by mohl být o Keijim. Eye-wink Smiling