manga_preview
Boruto TBV 08

過去の運命二 - 4. díl 戦い

過去の運命二

過去の運命二 - 戦い
Kurai a Manzo se řítili plnou rychlostí směrem k jednomu městečku, protože Kurai měl pocit, že by se tam mohl ukrývat ten, koho hledal. Manzo byl dokonce rychlejší, než Kurai.
Proti nim běžela trojčlenná skupina v čele s Raitem, hned za ním byl Kenzo a vzadu Keiji, který měl zavřené oči. Velitel skupiny nechápal, proč riskuje možné zakopnutí, či zabloudění, ale nepotřeboval toto nyní pochopit. I tak si v mysli sestavoval možnosti, proč toto Keiji dělal.
Tyto skupiny se k sobě nebezpečně rychle přibližovaly a jejich velitelé to cítili. Kurai cítil téměř tu vůni té krve a tak začínal být zuřivější a agresivnější, takže i velice zrychlil. Raito pocítil temnotu již z dálky a začal ty dva nové připravovat na střet. Ani jeden nepočítal s tím, že by si ten druhý mohl najít nějaké pomocníky.
I když byl Kurai posílen hněvem a temnotou, tak ho mladší Manzo stíhal a dokonce byl stále rychlejší. Ten starší z téhle dvojice se zasmál a odkašlal si.
„Připrav se, brzy se s ním střetneme.“ řekl a v tom jeho mladší kolega složil prapodivnou ruční pečeť. Byla velice zvláštní, protože Kurai se zatím nesetkal se skládáním pečetí, ale i tak poznával výjimečnost této pečetě.
Najednou Manzo zmizel, prostě se náhle vypařil. Zahrnovalo to totiž jeho taktiku, jeho stínový boj. I tak oba pokračovali dál, jen pouze jeden nebyl vidět, zatímco druhý měl široký úsměv na tváři.
Vůdci obou skupin se již zahlédli a v tom jeden z nich, ten černovlasý, nabral obrovskou rychlost a vystřelil směrem k druhému. Ten složil ruce tak, aby si zakryl trup a obličej před úderem. Počítal, že mu zezadu pomůžou nováčci, o kterých Kurai netušil.
Pěst dopadla na zkřížené ruce a černovlasý velitel odtlačil bělovlasého vůdce asi metr dozadu.
Kenzo vykočil a hned ve vzduchu začal koncentrovat Chakru. Vypálil po Kuraiovi projektily tvořené koncentrovaným vzduchem.
Kurai odskočil dozadu, popadnul normální katanu a švihnul s ní směrem na tu zvláštní Fuuton techniku. Z jeho katany záhy vyšlehl mocný plamen, který projektily zcela zničil a málem i zasáhl Kenza, který stačil na poslední chvíli využít další techniky, vytvořit klona ve vzduchu se přesunout. Kenzův klon byl však zničen.
Keiji zastavil a nechával stále zavřené oči. V tom vytasil kunai a otočil se do strany, odkud vyletělo několik shurikenů. Keiji všechny odrazil, aniž by je viděl. Hodil kunai do strany a otočil se k tomu místu zády, načež vyblokoval Taijutsu útok Manza, který se pokusil zaútočit mu na záda.
Oba se navzájem podivili tomu, na koho vlastně narazili, stejně tak i Kenzo byl překvapen.
„Měl jsem tě za přítele...“ řekl Keiji bělovlasému útočníkovi, když otevřel oči.
„Kdybys neměl pořád zavřené oči, tak bys to dávno viděl.“ odvětil mu Manzo a probleskl někam pryč, opět zmizel. Jeho stínový boj byl s jeho rychlostí velice nebezpečný. Ovšem, i Keiji a Kenzo měli na své straně nějaké bojové dovednosti a umy, kterých mohli velice dobře využít.
Keiji byl specialistou na tiché zabíjení a proto pro něj zrak byl nepotřebným smyslem. Kenzo vynikal v kombinovaných útocích a dokázal jich dobře využívat.
Kurai vytasil svůj velký meč a rozmáchnul se s ním seshora dolů tak, aby čepel projela Raitovým tělem. Ten nastavil jednu paži, ale meč se o ni zarazil, protože Raito si ruku zpevnil Doton technikou. Sklouznul kousek rukou a chytil čepel. Poté za ní zabral plnou silou a vytrhl Kuraiovi meč z rukou, který odskočil dozadu.
Jeho velký meč se proletěl vzduchem a zmizel kdesi v houští, kam ho bělovlasý vůdce zahodil.
Ten se i rozpřáhnul a udeří svou silou do země, která popraskala a jeden z kamenů z poprskané půdy, málem Kuraie zavalil nebýt toho, že byl rozetnut sršícím ostřím katany, kterou třímal Manzo. Katanu měl nabytou Raitonem.
V tom zaútočil Kenzo. Z paží vyslal vzduch, který se zformoval do ostrých a rychle letících čepelí, které mířily na tu katanu. Napadený s Raiton katanou najednou zmizel pryč a Kurai vyslal proti čepelím další plameny a spálil tuto Fuuton techniku.
V tom probleskl Raito ke Kuraiovi a pokusil se ho zasáhnout svou obří silou. Kurai se stačil z větší části vyhnout, ale i tak byl zasáhnout. Úder schytal do ramene a odletěl několik metrů. Ve vzduchu se však stihnul přetočit a z úst na Raita vyslal obří ohnivou kouli.
Keiji, opět se zavřenýma očima, slyšel tu techniku, přiložil si ruku k ústům a vyslal proti ohnivé kouli vodní proud, který zhasil celou tu Katon techniku. Následně uskočil, protože se ze strany objevil Manzo.
V tom vybleskl z Manza Raiton a jeho tělo se jím zcela obalilo. Keiji se zhrozil a málem i byl zasažen, ale útočníka odrazila Fuuton technika a i zničila jeho bleskové brnění.
Kurai přistál na nohy a vytvořil další, ale daleko větší ohnivou kouli, kterou vyslal proti svému hlavnímu protivníkovi. Jeho společník v ten okamžik zmizel ve stínu.
Obrovská Katon technika zasáhla místo, kde byli protivníci Kuraie a když skončila, tak na tom místě nebylo nic.
Manzo doskočil vedle Kuraie a udýchaně se na něj podíval.
„Neboj, jsou stále živí, jen pro tentokrát unikli. Vydáme se po nich, až zase nabereš sílu.“ řekl velitel této skupiny, který ve svém pomocníkovi viděl velice užitečnou pomoc.
Mezitím Raito, Keiji a Kenzo, kteří unikli pomocí Doton techniky, kterou Raito užil, se stahovali k městu. Raito viděl, že ti dva nováčci jsou vyčerpaní. Sic o ně neměl strach, ale věděl, že by vyčerpaní akorát překáželi a nebyli k užitku, proto chtěl, aby si odpočinuli.
„Tentokrát to nevyšlo, ale šancí bude ještě mnoho. Nepočítal jsem s tím, že by si zrovna on mohl najít spojence.“ poznamenal Raito a oba dva mu souhlasně přikývli, jako odpověď.
„Není moudré toho tvého podceňovat, stejnak i Manza. Vybral si velice schopného spojence...“ pronesl Kenzo a Keiji zavřel oči.
Obě skupiny se sobě vzdalovaly. Jedna míříc k jeskyním, zatímco druhá k městu. Avšak, vůdci obou skupin se již chystali na příští střet.

Poznámky: 

Ke Kanji a názvům:
過去の運命二 - 戦い - znamená to Osudy z minulosti dvě - Boj

Tentokrát jsem se pokusil o co nejryzeji zpracovaný bojový díl a tak doufám, že se bude líbit.
Poslední dobou se mi překrucuje život takovým stylem, že si nejsem jist, kdy vydám poslední díl této série. Doufám, že se mi podaří ho napsat během tohoto týdne, ale vážně o tom pochybuji.

A anketa z předchozího dílu stále pokračuje.

3.4
Průměr: 3.4 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Út, 2023-09-26 18:19 | Ninja už: 5293 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Misia Obl.: Tento díl mě tolik nebavil, protože jsem se v bojové scéně trošičku ztrácela (což muže být i tím, ze to čtu v autobuse cestou z práce). Každopádně mi tam chyběl příběh. Celé by se to dalo shrnout: potkali se, zabojovali si, stáhli se. Nedozvedeli jsme se nic nového o postavách, nikam se neposunul celkový příběh. Dalo se krásně pracovat třeba s faktem, ze proti sobě nečekaně stojí dva přátelé (či jen známí?). Co oni vlastně na to? Nevím…

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2013-10-22 18:39 | Ninja už: 4704 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Boj je popsaný dost pěkně, ale podle mě je to celé takové příliš narychlo. Od začátku série se hlavní hrdinové potkali s pomocníky, vyrazili si naproti, zabojovali a stáhli se. To mi přijde trochu málo. A zase ten tvůj zvláštní slovosled.
Ale i tak se mi to líbí. Smiling

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Po, 2012-06-11 20:19 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Dobrý diel, vážne Smiling A čo... bude po dokončení série špeciálny diel? Smiling Inak, už by som si vážne mala prečítať N-Uz lebo to nejak furt odkladám XD Mi zajtra pripomeň že som to chcela čítať Laughing out loud

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Po, 2012-06-11 20:22 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky Smiling Speciální díl bude, ale možná to ještě narafičím trošku jinak. Laughing out loud Akorát, no, sérii možná ještě lehce protáhnu, to se uvidí. Eye-wink Nemusíš, ta sériovka je tak dlouhá, že tomu ani já nemohu uvěřit, že jsem ji napsal. Laughing out loud Ale OK Eye-wink Laughing out loud
Ještě jednou díky Smiling