manga_preview
Boruto TBV 07

Nový člen, díl 11

Natsumi pomalu otevřela oči. Měla připoutané ruce ke zdi nad hlavou a nohy zase k podlaze. Byla zamčena v nějaké tmavé špinavé cele.
Ach jo, nechat se chytit. Měla jsem víc trénovat, povzdychla si. Pokusila se uvolnit ruce z pout, ale byly připevněné opravdu pevně. Nohy na tom byly podobně.
„Takže jsi už při vědomí? Byla to asi moc měkká rána,“ odemkla dveře osoba a vešla dovnitř. Natsumi zvedla hlavu, aby viděla příchozímu do obličeje.
„Ale to je jenom dobře. Teďko nám konečně můžeš říct informace, které potřebujeme, Natsu-chan,“ přešel Kabuto až k dívce, ale očnímu kontaktu se úspěšně vyhýbal.
„Dlouho jsme se neviděli, Natsumi,“ zazněl známý hlas nově příchozí bledé osoby. Bruneta odklonila pohled do rohu místnosti, aby se nemusela dívat do obličeje toho člověka, který ji právě poctil svojí přítomností.
„Ale, ale… To nechceš vidět, jak se tvůj dlouholetý pán změnil?“ podivil se bledý muž. Natsumi se na něj pořád nechtěla podívat.
„No, ale přejděme k věci. Potřebuji vědět vše o Akatsuki, tedy vše, co víš,“ usmál se Orochimaru. Když viděl, že se dívka nemá moc k mluvení, přistoupil k ní a vzal ji za bradu.
„Raději bych, aby to bylo po dobrém. Nechtěl bych vidět svoji bývalou poddanou moc trpět,“ hypnotizoval ji svýma strašidelnýma očima. Natsumi se ani nepokusila ho lapit do svojí techniky, věděla, že by to nefungovalo. Věděla to už od doby, kdy u něj pracovala. Neřekla mu ani slovo a vysmekla svoji hlavu z jeho dlaně.
„Jaká škoda takové pěkné tváře…,“ povzdechl si hadí sanin a o krok ustoupil. Naopak Kabuto k ní přistoupil a ostřím kunaie jí jemně přejel po holém břiše.
„Opravdu si to ještě nechceš rozmyslet?“ zeptal se s úsměvem. Natsumi se dívala na kamennou stěnu a jen čekala na bolest. Stříbrovlasý tedy pořádně uchopil kunai a zabodl ho dívce do stehna. Natsumi stiskla zuby a v obličeji se jí utvořila bolestná grimasa. Avšak dávala si pozor, aby jim neudělala takovou radost a nevyjekla. Čepel se jí zarývala do masa čím dál víc a z rány vytékala spousta krve. Bolest byla nesnesitelná. Kabuto pustil kunai a vytáhl další. Ten zamířil hned vedle první rány. Dívka měla co dělat, aby nevykřikla. Brýlatý tedy vytáhl další kunai a tentokrát jej zabodl do její ruky. Pořád však nevydala ani hlásku. Rudá krev jí stékala po paži až ke klíčním kostem a vsakovala se jí do černého trička.
„Pořád nic?“ podivil se bledý muž. „Zdá se, že jsi odolnější, než jsi bývala. Ale co, jsou i jiné metody.“ Kývl na Kabuta. Ten odešel a když se vrátil, vedl někoho s sebou. Natsumi si dotyčného prohlédla unavenýma očima a lekla se, když si uvědomila, kdo to je. Kabuto svázanou osobu strčil do zad a člověk spadl na kolena. Pozvedl na ni hlavu a tím si i odhrnul své dlouhé vlasy, takže mu viděla do obličeje. By to Neji. Překvapeně se na ni podíval a zhrozil se, když viděl zbraně zabodnuté v jejím těle a krev stékající po končetinách.
„Takže, řekni nám, co víš nebo to tady tvůj kamarádíček pěkně schytá,“ zahrozil Orochimaru a stříbrovlasý přiložil kunai na Nejiho hrdlo. Natsumi se na něj chvíli dívala, pak však svůj pohled sklopila ke svým svázaným nohám. Když viděli, že to na ni nezabírá, podíval se Orochimaru na svého poddaného a ten pochopil. Ninja přistoupil k dívce a zvedl jí hlavu, aby se mohla dívat na ty dva. Kabuto svým kunaiem probodl Nejiho lýtko a věznicí se zaplnila bolestným výkřikem. Natsumi chtěla odvrátit hlavu, ale to kvůli Orochimarovi udělat nemohla.
„Jen se dívej, třeba změníš názor,“ řekl s vítězným úsměvem a pokynul svému poddanému, aby pokračoval. Vytáhl zbraň z lýtka a zabodl do druhého. Ozval se další výkřik. Pod Nejim se začala tvořit kaluž krve. Dívka se musela dívat na to, jak Neji trpí. Jak trpí člověk, kterému nikdy v životě nechtěla ublížit. Ale věděla, že Nejiho nezabijí a ji taky ne, pokud jim však neřekne informace o Akatsuki. Po líci jí stekla slza, kterou už nedokázala potlačit. To však Orochimarovi neuniklo a pokynul Kabutovi rukou, aby přestal.
„Už jsi přišla k rozumu?“ zeptal se jí povýšeně. Neřekla mu na to vůbec nic. Hadí sanin se zamračil a pustil její hlavu.
„Pro dnešek to stačí. Nech ho tady, takhle toho moc nezmůžou,“ nařídil Kabutovi a zamířil si to k východu. Stříbrovlasý ho následoval a po zavření dveří pečlivě zamkl. Dívka počkala, až nebude slyšet jejich kroky.
„Neji? Vytáhl bys ze mě prosím ty věci? Je to celkem nepohodlný,“ zaprosila a snažila se, aby se jí netřásl hlas. Bezúspěšně. Neji se na ni ani nepodíval, jen tam tak klečel se sklopenou hlavou. Natsumi si povzdychla.
„Chápu, že seš asi naštvanej, ale jestli se chceš odsud dostat živej, měl bys mě poslouchat,“ sdělila vážným hlasem. Žádná reakce.
„Bože. Ty jsi fakt nepoužitelnej,“ povzdechla si a podívala se na kunai, který byl zabodnutý v její ruce. Natáhla k němu hlavu, vzala rukojeť do zubů a prudce jej vytáhla. Poté ho pustila na zem. Pohlédla na kunaie, které měla v noze. Nenapadalo ji, jak by je sama mohla vyndat, takže zase pohlédla na Nejiho. Využila toho, že se jejich pohledy střetly a hned na něj použila svoje jutsu. Ninja se začal po kolenou plazit k ní.
„N-Nechej toho!“ vzpíral se, ale marně.
„Já to nechtěla udělat, ale zřejmě nemám na výběr,“ vysvětlila. Neji se zatím doplazil k ní. Vzal do úst první kunai a vytáhl jej. Stejně tak druhý.
„Tak fajn, to bychom měli,“ ukončila svoji hypnózu a začala si léčit rány. Mladík jen pozoroval, jak rány mizí, ale snažil se, aby nevypadal příliš udiveně.
„Opři se o moji nohu,“ pobídla ho. Tázavě se na ni podíval.
„Věř mi, prostě to udělej,“ přikázala. Neji se tedy opřel. Za chvíli pocítil, jak jeho bolest v lýtkách mizí. Překvapeně se na ně podíval. Jeho rány mizely.
„N-Nemusíš mi pomáhat,“ zašeptal téměř neslyšně, když už byla Natsumi u konce s léčením.
„Nevděčníku,“ odsekla udýchaně. Kvůli takovému léčení vždycky spotřebuje tolik chakry.
„Proč jsi mě ještě nezabila?“ zeptal se po chvíli ticha.
„Dobrá otázka,“ usmála se unaveně. Neji sklonil hlavu a lehce se usmál.
„Říkám si, proč zrovna my dva musíme mít takovej osud,“ prohodil dívaje se do země.
„Sice na takový věci, jako je osud, nevěřím, ale myslím si, že ten můj je horší,“ povzdechla si.
„Jak to myslíš?“ povytáhl nad její poznámkou obočí. Poté se ozvala rána. Neji sebou trhl, Natsumi však zůstala nehybná, jako by ani neslyšela.
„Slyšel‘s? Ti jsou z Konohy,“ řekla polohlasem, „Za chvíli budou tady, takže tě vezmou a budeš v pohodě.“ Mladík se na ni překvapeně podíval. Dívka si jeho pohledu všimla a mírně se usmála.
„Klídek. Já budu v cajku. Věřím, že mě nezabijou, teda ne, dokud odsud nezdrhnu,“ ujistila ho. „Navíc, kdyby mě Listová vzala sebou do vesnice, nebylo by to o nic lepší.“
„Rychle, určitě je někde tady!“ zaslechli hlas a rychlé kroky, které se k nim blížily. Před mřížemi se najednou objevil černovlasý kluk v zeleném oblečení.
„Tady je!“ zakřičel směrem zpátky a začal připevňovat na zámek mříží výbušné lístky, které nato i zapálil a popošel do bezpečné vzdálenosti. Po výbuchu se dveře rozletěly, div, že nikoho nezasáhly. Dovnitř hned přiběhl černovlasý ninja následován hnědovlasou kunoichi.
„Lee, Tenten,“ vydechl Neji s úlevou. „Jak to, že jste se sem dostali, když jste jen dva?“
„Není čas na kecání, musíme rychle zmizet,“ nechala Tenten jeho otázku bez odpovědi a začala odstraňovat jeho pouta.
„A kdo je tohle?“ všiml si Lee Natsumi.
„Členka Akatsuki. Odvaž ji, bereme ji s sebou,“ odpověděl a vysloužil si tím překvapené pohledy, zejména od svázané dívky.
„Tak to ani náhodou! Radši zůstanu tady, než bych odešla s váma!“ namítala.
„Odvaž ji, odvedeme ji do Konohy a vyslechneme. Neboj, nemá chakru, neublíží a je moc unavená na to, aby vzdorovala nebo utekla,“ ujistil je a vstal, když už se zbavil pout. Lee ji tedy začal odvazovat. Dívka se různě vzpírala, ale bylo jí to houby platné. Černovlasý si ji hodil na záda a všichni utíkali pryč z Orochimarova doupěte.

Poznámky: 

Další díl, zjistila jsem, že to nemám vůbec napsaný dopředu, takže se budu hooodně snažit Laughing out loud Za komenty budu ráda
Obrázek k tomu: http://moje-naruto-vytvory.blog.cz/1204/natsumi-2

4.764705
Průměr: 4.8 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, St, 2012-05-02 14:04 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Sugoii... Věděla jsem že ji nakonec vezmou sebou :DD Tenhle dílek byl fakt bomba a já se těším na další Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Yuzuru
Vložil Yuzuru, St, 2012-05-02 05:22 | Ninja už: 4371 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Pěstitel rýže

Povedený díl Smiling Jen tak dál..