manga_preview
Boruto TBV 07

Červená řeka, díl 11

Probudil ji nějaký zvuk, prudce se otočila a uviděla postavu, které neviděla do obličeje, stojící těsně za ní. Ani nestačila zareagovat a dostala ránu tupým předmětem do hlavy. Ztratila vědomí.

Když Rin konečně nabrala vědomí, byla někde v lese, přivázaná ke stromu. Skoro se nemohla ani pohnout, jak si dal nepřítel záležet na utažení provazu. Potom zahlédla postavu opřenou o protější kmen a schovanou ve stínu korun stromů.
„C-Co po mě chceš?!“ vykoktala ze sebe ztěžka.
„Já po tobě nic nechci,“ promluvila osoba. Rin se zarazila. T-To snad... Nemůže. Ne, P-Proč by...., myšlenky měla pomatené. Člověk vyšel ze stínu na měsíční svit. Její obavy se naplnily. Byl to Sasuke Uchiha.
„Ts... Kdybys po mě nic nechtěl, asi bys mě nesvazoval!“ odfrkla drze. Uchiha přistoupil až k ní a zastavil se jen pár centimetrů od jejího těla. Jeho černé oči se dívali do těch jejích. Už chápu Sakuru, proč se jí tak líbí, řekla si pro sebe. Rty se jí chvěly. Opřel se rukou o strom, ke kterému byla přivázaná. Jejich obličeje byly od sebe opravdu kousek.
„Nevím proč, ale mám tě přivést k Orochimarovi. Zdá se, že s tebou zamýšlí nějaké plány,“ jeho chladný dech dopadl na dívčinu tvář. Trochu se začervenala a pozorovala jeho oči.
„Byl bych radši, kdyby to šlo po dobrém,“ řekl, aniž by se jeho výraz změnil.
„Co si o mě myslíš?! Nejsem tak blbá, abych s tebou šla někam dobrovolně!“ odbyla ho zvýšeným hlasem. Poodstoupil a otočil se.
„Čekal jsem tuhle odpověď,“ prohodil přes rameno a zašel za stromy. Když však vyšel, Rin se zděsila.
„Proto jsem si opatřil náhradní plán.“
„Kibo!“ zakřičela Rin.
„Takže to uděláme tak. Když odmítneš semnou jít, tak zemře,“ zahrozil.
„N-Nedělej to, R-Rin...“ vysoukal se sebe roztřeseným hlasem svázaný ninja.
„Tak? Co uděláš? Myslím, že nemáš na výběr.“ Dal Kibovi pod krk kunai. Dívka se kousla do spodního rtu. Jiné dívce by už po tvářích stékaly slzy, ale Rin od té doby, co ji opustil otec, nikdy neplakala.
Sklopila hlavu a smutně svolila: „Tak dobře. Půjdu.“ Sasuke pozvedl koutek úst a zastrčil kunai zpátky do pouzdra. Odstrčil Kibu, který spadl na zem a přistoupil k Rin.
„Raději nic nezkoušel, jinak tě tentokrát už opravdu zabiju,“ zašeptal jí do ucha a odvázal ji. Rudovláska měla pořád sklopený pohled k zemi.
„Jdeme!“ nařídil Uchiha a vyskočil na větev stromu. Rin se naposledy podívala na Kibu a následovala uprchlého ninju.

„Orochimaru, přivedl jsem ji, jak jsi chtěl,“ ohlásil Sasuke při vstupu do prostorné místnosti vybudované v jeskyni v lese.
„A to s tebou šla dobrovolně? Na dívky máš opravdu dobrý vliv,“ podivila se bledá postava sedící na nějakém trůně.
„Mám své vlastní způsoby,“ odvětil. Orochimaru pobídl Rin, aby předstoupila blíž k němu. Vzchopila se a vykročila. Hadí muž se zvedl a přistoupil k ní tak blízko, aby si ji mohl pořádně prohlédnout. Vzal ji za bradu a pohyboval její hlavou za účelem ji důkladně prozkoumat.
„Výborně. Bude dokonalé pokusné morče,“ usmál se. Dívka uvnitř sebe ucítila nával strachu. Ať už to bylo z toho chlápka nebo z pomyšlení na nějaké pokusy. Stiskla zuby pevně k sobě.
„Začnu hned zítra,“ oznámil a vrátil se zpátky ke svému trůnu, „Zaveď ji do pokoje, Sasuke. A ujisti se, že ji pořádně zamkneš.“ Sasuke přikývl. Rin se otočila a šla k Uchihovi.

Dveře se zavřely a bylo slyšet cvaknutí. Dívka si lehla na postel a zadívala se na kamenný strop. Takže dopadnu takhle? Jako nečí pokusný králík? ptala se sama sebe. Měla z toho strach. Měla strach z Orochimara. Měla strach z jeho pokusů, které na ni chystá. Ale nejvíce se bála o všechny ve vesnici. Věděla, že ji chce Orochimaru nějakým způsobem využít, ne jen na nějaké pokusy. Určitě plánuje na Konohu zaútočit. Bylo jí jasné, že se od něj musí dostat co nejrychleji pryč. Ale jak?

A co se vlastně dělo v Konoze?

„Hokage-sama!“ vtrhl do dveří Kiba bez zaklepání.
„Co tu děláš? Není možné, abys tak rychle dokončil misi, ve které musíš dojít až do Písečné,“ podivila se Tsunade.
„Potkali jsme Sasukeho!“ vychrlil na ni zadýchaně.
„Cože?!“ vstala ze židle, „A co se stalo!“
„Unesl Rin!“ řekl a popsal, jak se to všechno stalo. Jak ji Sasuke vydíral, že pokud nepůjde s ním, tak mu podřízne krk a jak Rin nakonec pod tlakem svolila.
„Sakra, Orochimaru. Co zase zamýšlíš?“ řekla si pro sebe a kousla se do palce na ruce. Bouchla dlaněmi do stolu, „Shromáždi všechny lidi, které seženeš a hned ji vyražte hledat! Nesmíme dopustit, aby se Rin zmocnil!“ Kiba nervózně přikývl a odešel. Bylo brzo ráno, slunce už vyšlo.

„Tak jo, to by mělo stačit.“ usoudil Kiba při pohledu na tým, který stihl sestavit. Byli v něm Neji, Shikamaru, Shino, Sakura a Naruto. Byl to narychlo sestavený tým, bral každého, koho cestou potkal.
„Dobře. Vyrážíme!“ řekl Neji, který byl zvolen jako kapitán týmu. Běželi na místo, kde Rin viděli naposledy.

Rudovlasá dívka se vzbudila. Sakra, tak on to nebyl sen, zamračila se, když se probudila v Orochimarově doupěti. Sedla si a spustila nohy z postele. Podle plánu má na mě dneska dělat nějaké pokusy. No, co už. Doufám, že mě nehledají, zamyslela se se skleslým pohledem na svoje nohy. Zaslechla, jak se odemykají dveře. Pomalu pootočila hlavou směrem k nim.
„Už je čas.“ oznámil Sasuke, když otevřel. Rin se smutně podívala na podlahu. Pomalu se jí zmocňoval strach.
„Ty víš, co semnou zamýšlí, že ano,“ řekla roztřeseným hlasem. Na podlaze, na kterou se dívala, se objevily něčí nohy. Pozvedla hlavu. Uchiha stál přímo před ní. Chtěla vstát, aby mu viděla do očí, on ji však odstrčil zpátky na postel tak silně, že se praštila o studenou kamennou zeď za ní.
„O co se sakra snažíš?“ křikla a naštvaně na něj pohlédla. Sasuke se nad ni sklonil a opřel si ruce vedle jejích boků o postel. Jejich tváře byli od sebe jen pár centimetrů. Překvapeně se dívala do jeho chladných černých očí, ve kterých nebyla ani špetka citu.
„Nechej toho. Na mě to nezabere!“ zaškaredila se na něj, „Ať se snažíš o cokoli.“
„O nic se nesnažím,“ zašeptal a ještě víc se k ní přiblížil, „Jen jsem nikdy nepotkal někoho, jako jsi ty. Nevím proč, ale jsi něčím jiná, než ostatní. A to ve mě vzbuzuje zvědavost.“ Sasuke ji políbil. Byla z toho opravdu překvapená. P-Proč? Vždyť jsme nepřátelé, pomyslela si. Nevěděla co má dělat. Byla jako přimražená. Asi po patnácti vteřinách ho odstrčila.
„C-Co to mělo znamenat?“ zeptala se chvějícím se hlasem. Uchiha se znovu napřímil. Pořád měl ten svůj kamenný výraz, ze kterého nešlo nic vyčíst. Potom se vzchopila a napřímila se, aby mu pořádně viděla do obličeje.
„O co ti sakra jde?! Zabil jsi mi rodinu, odvedl mě na nějaký pokusy a teď na mě budeš zkoušet tohle?!“ vyjela na něj, „Co si o mě myslíš?! Že mě tu sbalíš a všechno bude odpuštěno?! Chci tě zabít! Pomstít se za...“ Překryl jí ústa rukou a pevně stiskl. Chytla mu ji a pokusila se vyprostit. Nešlo to.
„Jsi moc hlučná,“ pronesl chladně, „Pojď. Orochimaru má už všechno připraveno.“ Oddělal ruku od jejích úst a pro změnu ji chytil za zápěstí. Zamířil směrem ke dveřím.
Celou cestu chodbou se Rin snažila vyprostit z jeho sevření. Bohužel, marně. Došli do jakési laboratoře. Byla to místnost ani ne velká, ani ne malá. Uprostřed stál stůl, na kterém byla přimontována pouta. Připoutali ji a udělali všechna potřebná opatření. Rin s tím byla smířená a jen přemýšlela nad minulostí.
Prosím, odpusť mi maminko, bráško, že jsem vás nedokázala ochránit. Promiň mi otče, že jsem nebyla dost silná, abych ti pomohla při hledání vraha. Hokage-sama, děkuji vám, že jste mě tak vřele přijala. Naruto, i když jsi mě znal jen po dobu, kdy jsme jedli rámen, nabídl jsi mi bydlení. Shikamaru, s tebou jsem si mohla promluvit o všem a ty jsi mi vždy pomohl. Kibo, ty jsi byl vždy ve správný čas na správném místě. Sasuke, tebe jednou zabiju a ujišťuju tě, že to bude dlouhá, bolestivá a nesnesitelná smrt. Že si budu užívat každý tvůj bolestný výkřik a každou prosbu o milostivou smrt. Nevím, co se teď semnou stane, ale asi se tomu nevyhnu. Ať se stane cokoliv, nebude to nic dobrého.
Její tok myšlenek přerušila nesnesitelná bolest. Nic takového nikdy necítila. Hlasitě vykřikla. Už to začalo!

Poznámky: 

Takže jsem udělala ze Sasána úchyláka Laughing out loud No, podle mě to k němu pasuje áž až Laughing out loud Každopádně jsem ráda, že jste se v mé povídce dočetli až takhle daleko Laughing out loud Snad to vydrží do konce Laughing out loud

4.642855
Průměr: 4.6 (14 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele LussyHatake
Vložil LussyHatake, St, 2012-03-28 15:20 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Pěstitel rýže

Ou Ou Ou! Úžasné tenhle díl mě moc bavil Eye-wink Nojo občas z někoho úchyláka udělat musíme Laughing out loud ale popravdě řečeno mě překvapil, myslela jsem že to bude Kiba nebo Shikamaru kdo jí dá první pusu Laughing out loud Mno jo i lidé dělají chyby Laughing out loud strašně se těším na další dílek a docela bych brala i popsání nějakého experimentování Laughing out loudLaughing out loud sry jsem trochu bizardní já vím Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2012-03-27 15:09 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak jako tenhle díl byl opradu povedený ! Laughing out loud Smiling Moc se mi to líbilo a nejsem jediná Laughing out loud Když nebude se Shikou tak aspoň se Sasukem Laughing out loud Jako nemám ho ráda ( Sasukeho ) ale hodili by se k sobě Laughing out loud Prostě když někdo píše FF, tak se jednoduše zaměřím na postavy, které by se k ní hodili, a v téhle by se mi tam hodili buď Shika, či Sasuke Laughing out loud Jako fakt dobrý Laughing out loud
Jednoduše zase perfektní dílek a těším se na příště, jak se to bude vyvýjet.... Osobně doufám, že se jen tak do Konohy nevrátí :DD Né jako aby byla pořád pokusným- cosi Laughing out loud asi morčetem ne ? Laughing out loud Ale se Sasanem by jí to slušelo, nemám ho ráda, ale jako bylo by to super Laughing out loud Jinak se moc těším na další a jen tak dále Laughing out loud Smiling)

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-03-26 22:00 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééééééééj Laughing out loud Nevím proč, ale děsně sem si přála, aby to Sasánek udělal Laughing out loud Prostě mám někdy takové pocity, kdy si řikám, ať mezi nějakýma lidma k ničemu nedojde a jindy zase, ať jsou spolu... A tady je to tak, že si nějak přeju, aby byla buď se Shikou nebo Sasánkem Laughing out loud Nevim... Tak nějak od té doby, kdy mu hleděla do očí, zatímco byla připoutaná ke stromu, sem si říkala, ať sou spolu Laughing out loud Do té doby mě to prostě nenapadlo Laughing out loud ...Jednoduše zase úžasný díl a těším se na příště... Sem zvědavá jak se to vyvine.... Osobně doufám, že se jentak do Konohy nevrátí :DDD Samozřejmě, že nechci ani aby byla pokusným morčetem, ale tak nějak si přeju, aby strávila nějaký čas ještě se Sasíkem Laughing out loud
Snad mě za můj zdlouhavej koment o tom, jak se mi začíná líbit pár SasuRin nezabiješ... ale musela sem to prostě říct Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kia
Vložil Kia, Út, 2012-03-27 06:41 | Ninja už: 4473 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Konohamarova chůva

No, popravdě řečeno zatím nevím (nebo nechci říct Sticking out tongue Mrk) s kým vlastně Rin bude Laughing out loud Nevím, jestli dokážu o Sasukem psát, protože, no... Já ho nesnáším Laughing out loud (povahově, jinak je velice wrrrrrau Laughing out loud)
Každopádně díky za názor Laughing out loud A tvůj dlouhej komentář jsem si přečetla ráda Eye-wink Mám ráda dlouhý komentáře Laughing out loud

Nemohu tasit. Na záštitu meče se usadila vážka.