manga_preview
Boruto TBV 07

過去の運命 - 3. díl 会議

過去の運命

PROLOG:
Od předchozích dvou dílů uběhlo pár dní a nyní se nacházíme v menším městečku, kam Raito zavítal, aby studoval tu bílou čepel.

過去の運命 - 会議
Když Raito dorazil do městečka, tak se na něj všichni dívali podezřele, protože byl stále celý od krve, ale on šel v klidu dál, nevnímaje okolí.
Díky své dedukci našel rychle nějaký placený nocleh a když už chtěl zaplatit za ubytování, při čemž ten hostinský, co se u něj Raito chtěl nechat ubytovat, tak se na něj díval se strachem v očích a držel si stále odstup, tak Raito zjistil, že už nemá žádné ryou.
„Naposledy jsem kupoval onen amulet, který byl předražený, ale byl vzácný. Tehdy jsem dočerpal ryou...“ pomyslí si Raito a podívá se směrem, kterým věděl, že leží ono místo, kde kupoval ten medailon.
Hostinský raději ani nepípnul ze strachu, aby mu Raito nic neudělal. Raito se na toho muže podíval a omluvě se uklonil.
„Přepočítal jsem se s ryou. Nedávné náklady mě přišly na více ryou, než jsem čekal. Nevíte, kde bych rychle sehnal práci?“ zeptá se Raito, protože to je jediný předpoklad pro něj, jak získat ryou, protože nehodlal prodat nic, co měl u sebe.
„A-Ach an-ano... Máte tu místní stráž, která by mohla třeba hledat výpomoc v chytání zločinců z okolí. I když nevím, zda to je pro Vás.“ řekl uctivě ten hospodský, při čemž doufal, aby mu něco Raito neprovedl.
„Já nejsem zločinec, i přes to, že si to myslíte. Ta krev na mě je krev velké bandy zločinců, kteří se chtěli dopustit odporného činu.“ vysvětlil Raito, při čemž on to tak viděl, neuvědomoval si, že on doopravdy zabil, jen že chránil onen bílý meč.
Raito poté vyrazil směrem za prací, do budovy stráží. Když ho tam poprvé uviděli, tak k němu měli velký respekt a dost často strach. Došel k tomu nejvyššímu představenému tam a čekal, až si ho všimne.
„Boha jeho, cos prováděl?!“ vykřikl nejvyšší představitel, když viděl Raita celého od krve.
„Zlikvidoval jsem bandu zločinců. A nyní k věci, chtěl bych práci, prý tu máte volná místa. A potřebujete výpomoc. Rád bych tu pár dní zůstal a trochu si přivydělal.“ odpověděl s ledovým klidem Raito, zatvrzelý v tom, že ta vyvražděná vesnice si to zasloužila.
„No dobře, tudy jdi, nějak se tam omyj a vezmi tam uniformu, to se u nás vyžaduje, kvůli tomu, že máme často v řadách takové nováčky, jako jsi ty. A ať to máš zařízený do čtvrt hodiny, máš kliku, zrovna někoho jdeme chytat a ty se nám hodíš do počtu. Zrovna máme ztráty a tak jdeme na misi jen čtyři, ty jsi ten čtvrtý. Naštěstí je to jednoduší mise, prý jen zabít jakéhosi pošuka v černém, co po okolí zabíjí lidi. Ale my jsme na to cvičení, tak by to neměl být problém. Takže se budeš držet vzadu...“ vysvětlil ten představitel hlídky a za půl hodiny již byli mimo to městečko.
Raito, společně s tím představitelem, pak jedním hodně vysokým mužem a jedním, co se třásl a byl podobně starý jako Raito.
„Tady někde to bude, tak si dávejte pozor...“ poznamenal ten představitel a spatřil nějaké mrtvé tělo.
Přišel k tomu tělu blíž, byl to nějaký muž a měl podříznutý krk tak, že musel vykrvácet během chviličky. Najednou se ozvalo nějaké cvaknutí a než kdokoli stačil cokoli udělat, tak odněkud ze stromů vylétlo několik desítek kunaiů na místo, kde zrovna stál ten představitel.
Než stačil uhnout, tak se do něj většina kunaiů zabodala, při čemž i do míst, kde napáchaly velké škody, převážně krk, hlava a hruď. Velitel padl na zem mrtvý a vyteklo z něj velké množství krve.
Ten podobně starý jako Raito se začal třást, jak osika a nedával pozor, což se mu vymstilo. V jednu chvíli se mu do krku zarazil velký shuriken s úzkými lopatkami, který téměř oddělil hlavu od zbytku těla. Krev tohohle mladíka ocákala Raita a posledního zbylého člena hlídky.
Mladík ještě zalapal rukou ve vzduchu a pak padl k zemi, mrtev. Dokonce i ten vysoký se po tomto rozklepal a byl docela překvapený, že je Raito zcela v klidu. Chtěl něco říct, když mu přistál v krku stejně tvarovaný shuriken, jako mladíkovi před ním.
Z krční tepny mu vystříkla krev na Raita a tento vysoký muž záhy padnul na zem, taktéž mrtvý. Poslední tam stál Raito, zcela klidný, hodně od krve, opět, a díval se na mrtvoly těch tří. Při tom propočítával.
V tom tasil svou katanu, při čemž se i otočil a vyblokoval útok kunaiem na vlastní záda. Nyní před ním stál Kurai, svírajíc kunai a stále se pokoušel Raita přetlačit a zranit, nebo lépe, zabít.
Z Kuraie vycházela ta temná a negativní energie, která ho obstupovala, takže byl temnější, než obvykle. Krom toho měl na tváři do široka roztažený úsměv a jazykem si olizoval ret.
Raito ho sledoval a začal přemýšlet, Kurai ho totiž zajímal. Nikdy neviděl takové shromáždění negativní energie na jednom místě, natož v jednom člověkovi.
Kuraiovi záhy vyjela druhá ruka zpod pláště, ve které svíral kunai a pokusil se Raita zasáhnout přímo do srdce. Raito neváhal a katanou, kterou blokoval první kunai, pohnul tak, že vyrazil oba kunaie Kuraiovi z rukou a špičkou čepele mu udělal menší zranění na tváři, pod okem.
Kurai odskočil dál od Raita a dvěma prsty si otřel tu krev. Následně ty dva prsty strčil do pusy a vychutnal svou vlastní krev. A je pravdou, že mu dost chutnala, ale nyní se soustředil na Raita.
A naopak, Raito se soustředil na Kuraie, ale každý na toho druhého z jiných důvodů. Kuraie fascinoval to bez emocionální chování a i rychlé reflexy se spojení s vysokou inteligencí, zatímco Raita zaujala ona temnota a moc s ní spojená.
„Jak si věděl, že zaútočím přímo zezadu a na tebe, jako posledního?“ zeptal se ze zvědavosti Kurai a zastrčil ruce do pláště, aby nahmatal další zbraně.
„Lehce pochopitelná taktika. Vůdce si vyřídil pastí, protože stál vepředu a ostatní by tě viděli, kdybys zaútočil přímo. Navíc, nejdůležitější je zlikvidovat velitele, pak je zbytek bezradný. Potom toho ustrašence, aby dal důraz na to, že z nás nepřežije nikdo a protože byl jediný hodně vystrašený a přestal sledovat okolí. Poté toho většího, který se taktéž začal obávat a nejspíš i proto, že nemáš více těch velkých shurikenů. A na mě jsi zaútočil jako na posledního, protože jsem si celou dobu držel klidnou mysl a odstup. A taky, ta temnota z tebe je dost cítit, proto jsem poznal, že útočíš osobně.“ objasnil Raito a Kurai se začal smát.
„Výtečně, takový chladný přístup, pouhá logika a navíc, jsi v přibližně stejném věku. Tvoje krev by mohla mít zajímavou chuť.“ poznamenal nahlas Kurai, rozprostřel kabát a vyhodil zpod něj velké množství obyčejných shurikenů.
Raito je s naprosto ledovým klidem začal odrážet, takže ani jeden ho nezasáhnul, ba ani se nepřiblížili k jeho kůži. Kurai mezitím vyhodil pět senbonů zamířených na Raitův obličej.
Raitova ruka vystřelila vzhůru, ale už se zdálo, že je pozdě a senbony ho zasáhnou. Poté však Raito ukázal svou ruku a mezi prsty svíral Kuraiovy vržené senbony. Raito potom všechny senbony pustil na zem, ale v ten moment se Kurai otočil.
Za ním běželo několik mužů, asi patnáct, směrem k němu, v uniformách hlídky. Kuraiův vytočený obličej naznačoval, že se mu ta převaha nelíbí, zvlášť když tam byl někdo tak silný a inteligentní, jako Raito.
Kurai vyhodil z kabátce několik plynových bomb, jejichž kouř ho skryl a tak mohl pohodlně zmizet pryč. Když unikal lesem dál od Raita příchozích hlídek, tak myslel na to, jak v budoucnu Raita zabije a vychutná si jeho krev, protože bude nezkažená emocemi.
Mezitím Raito přemítal nad tím, jak extrahovat z Kuraie tu temnotu a někam ji uložit, při čemž mu bylo i jedno, jestli přitom procesu přijde Kurai o život.

Poznámky: 

Ke Kanji a názvům:
過去の運命 - 会議 - znamená to Osudy z minulosti - Setkání

V tomto díle se už na blízký kontakt setkávají postavy představené ve dvou předchozích dílech a díky tomu, jak to vypadá, tak musí být hned dopředu jasné, že tato Fan Fiction neskončí dobře.
Jak jsem všem říkal u předchozího dílu, netušil jsem, kolik budu mít času a tak se případně dopředu omlouvám, kdyby to nebylo dle vašich představ, ale bylo pro mě těžké tento díl vymyslet.
A komu se přeci jen bude líbit, tak jsem rád. Smiling

4
Průměr: 4 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Po, 2023-09-25 19:32 | Ninja už: 5271 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Misia Obl: Obě postavy se nám potkávají, jsou sebou navzájem fascinovány. Lehce předvídatelný díl, který doufám připravuje půdu pro něco zajímavého, co teprv přijde. Některé větné konstrukce jsou sice trošičku krkolomné, ale nevadí, děj mě zatím baví a o to jde.

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2016-10-23 19:19 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Mise H: Jasně na místní "policejní" stanici přojde týpek od krve a oni mu dají práci.
Logika trpý. Pak ten proslov uprostřed souboje, dobře ono to je v Narutu taky, ale logicky to mohlo být lepší.
Jinak obě postavy jsou strašně ploché.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2012-04-03 19:29 | Ninja už: 4682 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Zase to pitomé opakování slov a jmen. Kazí mi to celkový dojem.
Jinak obsahově fajn.
(BTW. Je Raito inspirován Lightem, či je to náhoda?)

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 19:41 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

No jo no, s tím mám velké problémy...Sad
Děkuji. Smiling
Raito a Light mají jen společné vyslovování jmen japonci. Hledal jsem totiž jméno pro postavu, která měla být opakem Kuraie, a když Kurai znamená temný, tak jsem chtěl světlý a z překladů byl nejlepší tenhle. A jinak, Light z DN má emoce, Raito ode mne nikoli, v tom se liší.

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2012-04-03 20:07 | Ninja už: 4682 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Pravda, ale jinak mi přišli hodně podobní. (No jo, já si je ztotožnila a hned jsem věděla, kdo bude moje oblíbená postava.)

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 20:13 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Takže je pro tebe Raito, jako Light, čili oblíbená postava a Kurai, jako Hidan, čili neoblíbená postava. Takže budeš mít problémy se souboji, kde vítězí Kurai, naopak se ti budou líbit souboje, kde vítězí Raito.
A jop, jsou si podobní, ale stejní nikoli. A taky bys určitě našla tucty jiných podobných postav.
No, další důvod pro druhou sérii. Smiling

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-03-13 23:21 | Ninja už: 4503 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Já tu ještě nemám koment? Shocked Hlavně, že sem to četla hnedka, jakmile to vydali xD No nic, du to napravit! Smiling
Naprosto bombastický díl Smiling Nevím proč, ale nějak se mi zapáčil i ten Raito Laughing out loud Ale neberu zpět svůj názor na "upíra" Laughing out loud Je to prostě dokonalost Smiling Strašně se těším na příští díl Smiling Opravdu tahle povídka je něco extra a stojí za to, sice netrpělivě, ale přesto, čekat na pokračování, které ostatně nikdy nezklamalo a zřejmě ani nezklame!! Smiling Kakashi YES

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-03-13 23:29 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Nevadí. Smiling Já si cením toho, když mám komenty a nezáleží přesně kdy. Smiling
Děkuji, jsem rád, že se ti to líbí. Smiling
Tak Raito nebyl navržen, jako ta oblíbená postava v tomto FF, ale když se líbí, tak jsem rád. Smiling
Zase ten upír? Laughing out loud
Mockrát děkuji. Smiling
Dobře, na příštím se budu snažit, slibuji. Laughing out loud
No,v to doufám, že nezklame, ale tak, uvidí se. Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-03-13 23:35 | Ninja už: 4503 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Supééér... těšička... Smiling Kakashi YES
A jo, UPÍR! Laughing out loud Nevim proč, ale prostě si nemůžu pomoct Laughing out loud

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-03-13 23:37 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Ow, dal jsem tam překlep. Laughing out loud
Raito má být neoblíbená postava. Laughing out loud
A OK, snad se příští povede. Laughing out loud
Upír... Laughing out loud To mě dostává. Laughing out loud

Obrázek uživatele Uzumakiů Kumi
Vložil Uzumakiů Kumi, Út, 2012-03-13 22:49 | Ninja už: 4682 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Dva dily ve skole a nasledne zakopavani na schodech, posledni dil hezky s mobilem v posteli pred spanim, dofam, ze nezakopnu o tu postel. Jinak se mi tahle serka FF libi vic nez N-UZ, ani netusim proc, mozna je to tim, ze vim co od tech dvou cekat, ani me tenhle konec moc neprekvapil Laughing out loud Smiling jinak, mas to moc povedeny, tohle mozna aj doctu do posledniho dilu Laughing out loud 5/5 Laughing out loud

protože oni jsou tak < 3

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-03-13 23:11 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Měla bys občas dávat pozor, jinak si ještě něco uděláš...
Jednoduše, protože je temnější a krvavější, než N-UZ a tady jsou hlavní postavy již dané a měnit se jen tak nebudou.
Mockrát děkuji a jsem rád, že se ti to líbí. Smiling
A jelikož to doopravdy bude krátká série, tak bych řekl, že i dočteš. Laughing out loud

Obrázek uživatele realizeN
Vložil realizeN, Po, 2012-03-12 21:00 | Ninja už: 4814 dní, Příspěvků: 321 | Autor je: Prostý občan

Hmmmm...*premýšľam*
Bol som skeptický keďže nie som dáky nadšený "fanúšik" podobných FF ale i tak ma dačo prenútilo si to prečítať..asi zvedavosť
Prvé dva diely ma veľmi nezaujali ale tretí ma dá sa povedať pohltil a zažral som sa do čítania a vydržalo mi do konca v napätí ako to dopadne...
Well done len tak daľej

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Po, 2012-03-12 22:22 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

*napnutý*
*napnutý*
Tak to jsem nadšen, že se to takto povedlo. Laughing out loud Jsem moc rád, že se líbí. Smiling
A mockrát děkuji. Smiling

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Po, 2012-03-12 20:42 | Ninja už: 4569 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

další díl tak rychle? to si to dneska psal Sticking out tongue kouknu a uvidíme co sis dneska vymyslel

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Po, 2012-03-12 22:18 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Rychlopsavec. Laughing out loud Vždyť jsem měl už část načatou, takže stačilo dodělat. Smiling
A jak se nakonec líbilo? Laughing out loud

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Po, 2012-03-12 20:24 | Ninja už: 5226 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Kso nemám první koment -__- Nevadí, opět, stejně jako u předchozích dvou dílů se mi to opravdu moc líbí, pokračuje to pěkně, na jejich setkání jsem čekal, jen jsem zvědavej, jak se to nakonec vyvrbí. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu Eye-wink Tahle povídka mi padne snad opravdu vším Laughing out loud Zasazením, postavami, stylem psaní Laughing out loud Prostě vším.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Po, 2012-03-12 20:39 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak být druhý není zas tak špatný, ne?
Jo, jak se to vyvrbí? To už jsem si stanovil na začátku, takže se těš. Laughing out loud
Další díl, když se mi povede napsat bez problémů, by tu měl být příští pondělí, doufám. Laughing out loud
Děkuji, jsem rád, že se tolik líbí. Smiling
Opět ještě jednou děkuji, snažím se ze všech sil. Smiling

Obrázek uživatele Ayumu-san
Vložil Ayumu-san, Po, 2012-03-12 19:26 | Ninja už: 4428 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Ták. Na tuhle kapitolu jsem se hodně těšila. A vůbec mě nezklamala. Líbila se mi Smiling Raito a Kurai se setkali a je hned jasné, že si (v jistém slova smyslu) "padli do oka" Laughing out loud. Těším se, jak se vyvine. Jen tak dál! Eye-wink

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Po, 2012-03-12 20:11 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

To jsem rád, že nezklamala. Smiling A že se ti dokonce i líbila. Smiling
No, oba po sobě touží, to jest pravdou, ale Kurai chce Raitovi vypít krev, zatímco Raito Kuraiovi sebrat temnotu, takže asi přátelé nebudou. Laughing out loud
Jsem rád, že se ti to tolik líbí a snad se čtvrtým dílem nebudu mít tolik problémů. Smiling