manga_preview
Boruto TBV 11

Proměna 3 díl

Tak pokračování snad se neunudíte k smrti.

Naruto chytil tsunadinu ocelovou pěst jedním ze svých ocasů.
„Jak si to?“ Zeptala se Tsunade neskrývajíc údiv.Naruto nasadil ďábelský úsměv a koutkem oka se podíval na Tsunade. Ta sebou cukla když uviděla narutovy oči.
„Myslíš že na stejnou věc skočím dvakrát?“ Zeptal se jakoby nic. Pustil Tsunade ruku a poodešel trochu stranou.
„Tak co budeme dělat?“ Zeptal se Naruto, když v tom se ozvalo hromové zakručení.
„Asi nejdřív půjdeš domů a najíš se.“ Povídala rozesmátá Tsunade Narutovi. „Pak se vrátíš a uvidíme co bude dál.“ Ukončila rozhovor a pokynula Narutovi k odchodu.Ten se chudák styděl a kdyby neměl Kyuubiho podobu tak by asi vypadal ještě červeněji než Hinata, která by sním mluvila.Rychle otevřel okno a už mizel v nedohledu.
„Co budeme dělat?“ Optala se Shizune už klidně.
„To nemam tušení, ale jestli tady bude pobíhat s devíti ocasy tak to bude problém.“ Znepokojeně si oddychla. Pořád jí vrtalo hlavou jak se to mohla stát a hlavně PROČ se to stalo.
„Zavolej mi Sakuru a ihned.“ Rozkázala hokage.

Po střechách skákal, již uklidněný Naruto v podobě Kyuubiho. Jak tak skákal měl pořád větší a větší hlad a už nevnímal klasickou větu: „Hele pejsek!“ jediné na co myslel byl pořádný oběd, neboli několik misek instantního rámenu. Už se mu sbíhali sliny a s vypláznutým jazykem třepotající ve větru uháněl ještě rychleji.
Už byl u dveří svého bytu. Ocasem si snažil otevřít. Marně se pokoušel když v tu ránu si vzpomněl že ráno nevypochodoval ze dveří, nýbrž oknem.
Skočil na střechu a ze střechy do okna. Elegantně skočil na postel a ocasem zavřel okno, ale jeden ocas zapomněl takže tam zůstal. Naruto vyletěl do stropu s dost hlasitým vytím že to slyšela celá Konoha.
Naruto se pomalu začal odlepovat od stropu až se odlepil úplně a spadl na zem. Přišla další rána, už trochu menší. Otlučený Naruto vstal a šel ke skříni s hrnci, ocásky za sebou vláčel jakoby tam byly jen připnuté.
Slyšel šoupání a ohlédl se. Tam kde by měl být nepořádek najednou byla široká volná cestička, kterou lemovaly misky a prádlo. Naruto se musel ušklíbnout. Vymyslel něco účinějšího než je koště.
„Tak to musím ještě využit.“ Řekl si Naruto pro sebe. Otočil se ke skříni. Zvedl dva ocasy a otevřel, tam vybral trochu větší kastrol. Položil ho do umyvadla, ale neviděl co dělá tak si stoupnul a opřel se o kredenc. Packou se pokoušel pustit vodu.To se povedlo, ale voda tekla až moc teď se pokoušel kohoutek zavřít. To se mu nedařilo tak se zuby zakousl do uzávěru a začal točit. Točil ale na druhou stranu, voda v hrnci přetékala a umyvadlo neodtékalo. Voda už byla všude Naruto začal zběsile točit na druhou stranu a najednou měl v zubech uzávěr. Voda začala všude stříkrat Naruto mokrej, postel mokrá i záclony u okna byly mokré.
Kyuubi rychle vběhl do předsíně kde byl uzávěr vody. Začal otáčet obřím kotoučem až se voda zastavila. Dal si pauzu pak se se zmučenou tváří vrátil do kuchyně. Všude voda všechno mokrý to je ta nejhorší představa všech holek, ale teď to byl Naruto kdo byl ten nešťastník.
Vrátil se ke kredenci aby dodělal rámen. Kastrol hodil na sporák a zapálil.
„Chjo,“ Povzdechl si. „Teď to tady budu muset všechno uklidit.“ Odfrkl si načeš mu z nosu vyletěly malé plamínky.
„Co to?“ Zamumlal a trochu silněji foukl. Objevil se trochu větší plamínek, který vypařil trochu vody.
„Tak a máme tady další pomůcku“ Uchechtl se a neustále okolo sebe foukal až tam byla mlha, že nebylo vidět ani na krok. Při vypařování se snažil vyhnout sporáku, který by mohl bouchnout.
„To by mi tak ještě scházelo.“ Přemýšlel Naruto. Přestal foukat a do vroucího kastrolu hodil několik instantních nudlí.Vrátil se zpět ke svému úklidu. Teď použil ocasy jako koště a začal zametat. Když bylo uklizeno Naruto si dal kastrol na zem a začal jíst.
„To jsem se přecpal.“ Spokojeně utrousil a přitom objímal kastrol v němž měl položenou hlavu a ještě ho vylizoval. Přestal objímat kastrol a šel k oknu o němž si myslel že je otevřené. A jak tak myslel tak houby věděl. Naruto se rozplácl o sklo a spadl zpátky na postel. Okno otevřel a vylezl na zeď. Pak ho zas přivřel a běžel zpátky k Tsunade.
Co dál si přečtete příště Laughing out loud

Poznámky: 

Tak tedy trojka. Dřív to nešlo tak to sem dávám až teď.
Těm co to dočetli do konce tak blahopřeju protože mi to přijde dost nepovedený. a jako vždy koment potěší Smiling

4.52174
Průměr: 4.5 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lefthandedpower
Vložil Lefthandedpower, Po, 2014-11-17 00:37 | Ninja už: 3537 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

Ach ten chlupatý Naruto a ty zpropadený kohoutky... soucítím s ním, páč sám mnohdy netuším, na kterou stranu mám točit (stejné problémy se šroubovákem). Divím se, že neurval i ten hlavní uzávěr Smiling
P.S.
Oheň... voda... pára... uvažujeme podobně... děsivé Shocked
A tvůj příběh není nudný!

Left-handers will rule the world!
Povídky od pomateného leváka

Obrázek uživatele niky.riky
Vložil niky.riky, Út, 2012-02-07 12:39 | Ninja už: 4746 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Student Akademie

tak menší problém, jelikož nám chcípl komp tak další díl bude bůhví kdy

Obrázek uživatele Torak
Vložil Torak, St, 2012-01-18 01:10 | Ninja už: 5001 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Jj len tak ďalej Laughing out loud

Obrázek uživatele gagar
Vložil gagar, Po, 2012-01-16 20:36 | Ninja už: 4859 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Super, už se těším na pokračování

Moje FF Legenda jménem Uzumaki NAruto http://147.32.8.168/?q=node/86243 Na ni navazuje Legenda jménem Namikaze Naruto http://147.32.8.168/?q=node/88042
Černý přízrak http://147.32.8.168/?q=node/88596. Namikaze Kuran no shinjitsu http://147.32.8.168/?q=node/91025. Vesnice Krvaé mlhy http://147.32.8.168/?q=node/92142. Přečtě te si, a když tak zanechte koment:d Přijímám i kritiku. Moc díky všem kdo čtou moje povídky.