manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 7

Díl 7.) Zběsilý trénink. Příprava na Orochimara
Poté, co odešli z nemocnice, tak kvůli Narutovi zamířili všichni tři k Ichiraku ramen. Naruto se tam šel najíst, Yorochi neměl ještě žádný byt a Ino šla kvůli tomu, že šel Yorochi.
Náhle se tam objevila Sakura, která hned dostala naštvaný výraz, když zahlédla Ino, ale ta jí nevnímala.
„Ahoj, Naruto. Jak se poslední dobou vede?“ zeptala se Sakura, Naruto si objednal ramen a pak se teprve začal věnovat Sakuře.
„Ale, dobře. Teď jsme splnili ultra těžkou misi, určitě ti o ní Tsunade řekla. Potkali jsme Itachiho a nějakého rybího chlápka.“ řekl s nadšením Naruto, protože si byl jistý tím, že je přiblíží k Sasukemu.
„Něco málo jsem slyšela, ale kterého jounina jste měli se sebou?“ zeptala se Sakura, jelikož věděla, jak jsou členové Akatsuki nebezpeční.
„Žádného jounina, jen tady Yorochiho.“ řekl Naruto, ukázal na Yorochiho hůlkami a pustil se do jídla.
„Cože? On vás jen odvedl pryč, že?“ zeptala se Sakura, ale chvíli se jí nedostávalo odpovědi.
„Ne. Yorochi byl úžasný. Postavil se těm dvěma sám a porazil je.“ řekla Ino, která z něj byla unešená, a bylo to poznat na míle daleko.
„Přechvaluje mě. Málem jsem si to také odskákal. A jak Naruto řekl, jmenuji se Yorochi. Rád poznávám Narutovy kamarády, těší mě.“ řekl Yorochi a podal Sakuře ruku.
„Ah, mě také těší. Já jsem Sakura. A teď, jak jsi dokázal vydržet proti členům Akatsuki?“ zeptala se Sakura, protože chtěla o tom vědět daleko víc.
„Kisame se ze mě snažil dostat některé mé techniky, ale i když vím, že se nesnažil, i tak byl k smíchu. A Itachi měl také dost problémy se mnou. Hlavně, když zjistil, že jeho nejlepší Genjutsu je mu na nic.“ řekl Yorochi a v rychlosti snědl svůj ramen.
Yorochi poté vstal, zaplatil a vydal se kamsi do vesnice. Naruto také zaplatil a s Ino a Sakurou běžel za ním.
„Proč za ním běžíme?“ zeptala se Sakura, jen tak pro informaci, aby se když tak mohla vrátit zpátky za Tsunade.
„Já se chci od něj naučit suprovou techniku. Zastavil s ní můj Rasengan, takže ji musím umět.“ řekl Naruto a zabrzdil, když málem narazil do Yorochiho.
„Naruto, dávej pozor. Chci se zeptat, náhodou nevíš, kde mistr Gai procvičuje svůj tým, kam patří Lee a Neji?“ zeptal se Yorochi a Naruto se na něj podíval dosti překvapeně.
„Eh, neříkej, že chceš jít cvičit?“ zeptal se Naruto a Yorochi kývnul hlavou.
„Chtěl bych totiž být v některých ohledech jako ty. U tebe, když se projeví Kyuubi, tak jsi to pořád ty, ale hodně silný. Zatímco u mě sebemenší projev Yamaty no Orochi způsobí změny v chování do chvíle, než přestanu ovládat vlastní tělo.“ řekl sklesle Yorochi a podíval se na nebe.
„Prosim tě, vždyť jsi silnější. I když to nerad přiznávám.“ řekl Naruto, aby uklidnil Yorochiho, ale nepomohlo to.
„Nejsem! Dokud jsi schopný tolik čerpat z Kyuubiho, tak jsi silnější. Musím dosáhnout vnitřní rovnováhy a klidu, abych byl schopen alespoň krotit Yamatu. Nyní jediné, co z něj mám, je to, že vstřebávám jeho Chakru a měním ji na životní energii. Ale ty, ty se můžeš stát daleko silnějším a přes to se ovládáš. Tvoje uzdravování je také na vysoké úrovni.“ namítl Yorochi a vypadal, že je nějak přehnaně citlivý.
„Když jsem tě poprvé uviděl, tak tě sice ovládal z části démon, ale pořád jsi to byl ty. Chtěl si usilovně trénovat a věřil sis v boji.“ řekl Naruto a Yorochi začal přemýšlet nad tím, jak silný by byl, kdyby úplně ovládl svého Bijuu.
„Protože jsem ještě v základu ovlivňoval chování, ale brzy se to ztratilo. Když jsem bojoval s Kakashim, tak už to byl prakticky démon, který se jen lehce řídil mými myšlenkami.“ řekl Yorochi a z kapsy vyndal nějaký světlemodrý amulet.
„Kdybych byl tenkrát silnější, tak jsem ji mohl zachránit.“ pomyslel si Yorochi, lehce stiskl ten amulet a po tváři mu stekla slza.
„Naruto. Možná si jsme v něčem podobní, ale naše životy jsou zcela rozdílné. Narodil jsem se jako experiment, do šesti mě vychovávali jako experiment, do osmi jsem byl uprchlík a do teď vrah. Vyvinul jsem tak ničivé a vražedné techniky, že by se všechny daly označit za Kinjutsu. Já… nepotřebuji od tebe utěšit, ale potřebuji se naučit využívat démona, jako to umíš ty. Tak mi jen řekni, kdo tě to naučil.“ pronesl Yorochi, schoval amulet a otočil se čelem k Narutovi.
„Víš, to byl Zvrhlý poustevník, ale ten je teď na nějaké speciální misi.“ řekl Naruto a bylo vidět, že Yorochi není z té zprávy nadšený.
Mezitím Tsunade a Shizune hledaly nějaké dokumenty. Tedy, Shizune hledala dokumenty a Tsunade jiné vyřizovala.
Shizune se pak přiřítila do kanceláře s nějakou krabicí a seznamy. Tsunade jí pomohla s tou krabicí na stůl a pak obě začaly prohlížet ty spisy.
„Přece jen to byl velmi dobrý nápad, Shizune. Alespoň máme nějaké ty informace. A teď se běž podívat ještě po tom dalším.“ řekla Tsunade, vyndala jeden stoh papírů a začala si je prohlížet.
„Ano. Děkuji za uznání.“ řekla Shizune, ve tváři se jí objevil úsměv a poté odešla z kanceláře.
„Takže, je to tu všechno. Jednotky ANBU odvedly skvělou práci, když získaly tyhle dokumenty o Orochimarových pokusech. A zde tedy ty jsou pokusy s jeho DNA a DNA desítek klanů ze všech vesnic. A tady tenhle záznam chybí, což znamená, že můžu Hyuuga Hiashimu říct, že Yorochi je opravdu z části jeho krev. Zajímavé.“ řekla si pro sebe Tsunade a pročítala seznamy a spisy.
V tu chvíli vtrhla Shizune do kanceláře s také velkou krabicí plnou nějakých záznamů, ale neudržela se na nohách a spadla na zem. Spisy nerozsypala a sobě nic neudělala, takže měla poměrně štěstí.
„Zde je Yorochiho karta s počtem vyřešených misí, co byl zde posledně. A také záznamy z ostatních vesnic o jeho počínání tam.“ řekla Shizune, podala Tsunade ninja kartu o Yorochim a poté ukázala na krabici plnou papírů, kterou přinesla.
„Už jako genin a chuunin plnil mise třídy S? Zdá se, že Třetí Hokage na něj spoléhal. Má tu sedm D-misí, šestnáct C-misí, třicet pět B-misí, dvacet čtyři A-misí a patnáct S-misí. To je velmi dobrá práce na tak mladého ninju. A to jen během dvou let? Co je v těch spisech o tom, co dělal, když odsud zmizel?“ zeptala se Tsunade a zvědavě pohlédla na krabici na zemi.
„Jsou tam seznamy jeho pobitých nepřátel. A je jich hodně, ale co mě udivuje, když jsem si to pořádně přečetla, tak jsem zjistila zajímavou věc. Od doby, kdy se Yorochi vypařil z Listové, tak poklesl počet úspěšně splněných A-misí a S-misí. Nebylo to proto, že všechny ty mise předtím plnil Yorochi, ale protože většinou šlo o to, aby některý z našich jouninů někoho našel, či zabil. Ale vždy, když dotyčný jounin dorazil na místo, tak byla už práce vyřízená s vždy stejným vzkazem: ´´Pro Konohu udělám cokoliv. Od Y. ´´.“ dořekla Shizune a ukázala papír, kde to bylo napsáno.
„Byla to jen náhoda, nebo to nějak věděl? Plnil mise pro Listovou, aniž by o nich věděl, ale vždy zanechal vzkaz. Orochimaru stvořil někoho tak silného a nechal si ho utéct. Mám dojem, že Sasukeho unesl právě z obavy, že by na něj Yorochi mohl zaútočit. Shizune, hledej i dál informace o Orochimarovi a Yorochim. Dovoluji ti k tomu využít i služeb samotné ANBU.“ pronesla Tsunade a Shizune odešla pryč.
„Tenhle Yorochi, je záhadný, ale vždy pomáhal Listové. I když je Jinchuuriki a sám o sobě tvrdí, že se nedokázal ovládat, tak si začínám myslet, že to není zcela pravda.“ řekla si pro sebe Tsunade a podívala se z okna ven na vesnici.
Přesně v tu chvíli šel Yorochi směrem k lesu, protože pomocí Byakuganu našel přibližnou pozici Leeho a Nejiho, kteří zrovna cvičili.
Za ním šel akorát Naruto, protože Ino a Sakura si museli něco zařídit. Naruto vypadal utahaně, protože nechtěl chodit po Konoze, ale jít domů, ale zase nechtěl nechat Yorochiho bez dozoru.
„Yorochi, vždyť jsme si právě dali oběd a já bych si rád dal menšího šlofíka. Navíc pořád nejsi zcela v pohodě.“ řekl Naruto, ale Yorochi šel dál, jako by ho neslyšel.
„Když jsi tak vyčerpaný, tak si jdi odpočinout, nemusíš za mnou všude chodit. A ještě k tomu, chceš se naučit tamto jutsu? Jestli jo, tak se běž učit pečetě, bez nich tě to nenaučím.“ pronesl Yorochi a pokračoval v chůzi.
„Dobře, ale když se je naučím postupně, jak jdou za sebou, tak také musím vědět, co přesně dělat.“ namítl Naruto a Yorochi se konečně na chviličku zastavil.
„To je jednoduché. V té chvíli musíš chtít se něčemu ubránit. Zkoncentruješ Chakru do ruky a musíš chtít, aby byla dost pevná, aby zadržela jakýkoliv útok. Nejdřív si to zkus sám, a když nebudeš vědět, jak dál, tak za mnou přijď.“ vysvětlil Yorochi a Naruto se rozběhl domu.
Naruto i Yorochi dorazili tam, kam chtěli ve stejný okamžik.
Naruto shodil na prahu dveří boty z nohou a šel cvičit ty pečetě, zatímco Yorochi došel ke Gaiově skupině, která teprve začínala s tréninkem.
„Eh, kdo jsi?“ zeptal se Gai, když si všiml Yorochiho.
„Chuunin Yorochi. Mohl bych se přidat k Vašemu tréninku?“ zeptal se uctivě Yorochi a uklonil se.
„Klid, můžeš s námi trénovat. Tedy, jestli stačíš. Tohle je můj tým. Tohle je Tenten, tohle je Lee a tohle Neji.“ pronesl Gai a postupně ukázal na jmenované.
„Neji, mohli bychom pokračovat v technikách klanu Hyuuga?“ zeptal se okamžitě Yorochi a Neji kývnul hlavou.
Tou dobou se Naruto snažil tak usilovně o koncentraci Chakry, že se po hodině úplně unavil a usnul na posteli.
Probudil se asi po dvou hodinách a začal znovu. Během chvilky se dostavil první úspěch, jeho pravá ruka, do které soustředil Chakru, se po provedení pečetí lehce pokryla šupinkami a dlaň byla rázem tvrdší.
Naruto byl nadšený, ale chtěl zjistit, o kolik je odolnější, tak vyndal kunai a opatrně, aby se zbytečně nezranil, přiblížil kunai k dlani. Potom do ní lehce bodl, ale kunai neprorazil zpevněnou kůži, což bylo pro Naruta úspěchem. Ještě několikrát to zkusil, ale lépe mu to nešlo a tak se rozhodl jít za Yorochim, aby mu s tím pomohl.
Jak běžel Konohou, tak si všiml, že brzy bude noc a tak přidal, aby to s Yorochim lépe probral. Našel ho s Leem, Nejim, Tenten a Gaiem na místě tréninku, který vypadalo zuboženě.
V některých stromech byly obrovské díry, v jiných zapíchnuté kunaie, shurikeny a spousty dalších zbraní. Neji, Tenten i Gai seděli na kmenech povalených stromů a sotva se hýbali, zatímco Lee a Yorochi na sobě cvičili své údery. Byl to monotónní souboj, protože vždy jeden zaútočil pěstí, druhý se vykryl, pak opačně a pořád dokola.
Naruto se jen na ně podíval a šel přímo k Nejimu, Tenten a Gaiovi, kteří se na ně dívali podobně jako Naruto. Naruto si sedl na nějaký pařez a pozoroval Yorochiho a Leeho asi půl hodiny, než ho z toho začaly bolet oči.
„Hele, Neji, jak dlouho takhle blbnou?“ zeptal se Naruto a podíval se na potlučeného Nejiho.
„No, popravdě. Začalo to tak, že jsem Yorochiho naučil Hakkeshou Kaiten a vytrvalým cvičením mě unavil. Pak se Yorochi seznámil s Tenten a když zjistil, že Tenten vyvolává zbraně ze svitků, tak chtěl, aby je po něm vrhala. Dělala to tak dlouho, než se unavila. Poté Yorochiho požádal mistra Gaie o menší cvičení na posílení svalů a tím Gaie unavil. No a asi dvě hodiny, nebo nějak tak dlouho, se takhle mlátí mezi sebou, aby zesílili, či se naučili efektivně krýt. Nejsem si jist, co je Yorochi zač, ale takovou výdrž jsem ještě nikdy u někoho neviděl.“ vysvětlil Neji a pořád se úpěnlivě díval na Yorochiho a Leeho.
„Dobře. V úderech jsi pokročil. Nyní ozkoušíme kopy.“ řekl Lee a s Yorochim na chvilku přestali, ale pak začali znovu, ale tentokrát se navzájem zkoušeli kopnout.
„Ještě jedna otázka. Jak Yorochi vysvětlil Leeovi, že při prvním jejich setkání ho tak zmlátil a teď chce s ním cvičit?“ zeptal se Naruto a radši se díval do země, protože ten jednolitý souboj byl únavný už jen při pohledu.
„Řekl, že byl nadopovaný potravinovými tabletami, protože jich použil příliš na jedné tvrdé akci.“ odpověděl Neji a kýval hlavou do stran, jako by pozoroval tenis.
Naruta to dávno přestalo bavit, zvedl se a řekl si, že půjde do Ichiraku ramen na jídlo a potom domu procvičovat to jutsu.
„Yorochi, já už jdu, tak se hezky bav, nebo co. A teď, mistře Gaii, Neji, Tenten, nepůjdete se mnou na ramen?“ zeptal se Naruto a Neji i Tenten vstali, zatímco Gai seděl jako zhypnotizovaný.
„Ne, já s vámi nejdu. Budu tady podporovat Leeho.“ řekl Gai a začal také kývat hlavou, jako by sledoval tenis.
Naruto, Neji a Tenten vyrazili zpátky do vesnice směrem k Ichiraku ramen. Cestou přemýšlel o Yorochim. Nechápal, že ještě dokáže pořád pokračovat ve výcviku.
„Um, Tenten, co si myslíš o Yorochim?“ zeptal se Naruto a dal si ruce za hlavu.
„Znám ho jenom chvilku, ale vím, že je milý a vytrvalý. Možná ještě víc, než Lee.“ pronesla Tenten, trochu nejistě, protože nevěděla, kam tím Naruto míří.
„Má velký cíl. Ještě před nedávnem byl zřejmě ten nejsilnější ninja v okolí, ale po té, co se potkal se dvěma z Akatsuki a bojoval s nimi, tak zjistil, že musí hodně přidat.“ řekl Naruto a už pomalu větřil vůni ramenu.
„On se potkal s Akatsuki a bojoval s nimi? Neuvěřitelné, i tvůj mistr, Naruto, i mistr Kakashi to odnesl hodně vážně. Co jsem slyšel, tak skončil na týden v nemocnici. A kdy to bylo?“ řekl Neji a přemýšlel nad tím, jak je skutečně Yorochi silný.
„Dnes. Před polednem s nimi bojoval.“ odpověděl Naruto, čímž šokoval Nejiho i Tenten.
„A kde to bylo?“ dodala ještě doplňující otázku Tenten a čekala na odpověď.
„V Čajové zemi. Po souboji nás přenesl sem do Konohy pomocí nějakého složitého jutsu.“ řekl Naruto a Neji ani Tenten nebyli sto, jen si představit Yorochiho sílu.
„Už jsme tu. Co si dáte?“ zeptal se Naruto s úsměvem a zastavil před Ichiraku ramen.
Tenten si však nic neobjednala, protože už musela jít, Neji neměl na ramen chuť a šel si domu upravit tréninkový program. Naruto nebyl nadšený, že oba odešli a že tam není ani Yorochi, proto si objednal ramen s nějakým vepřovým, rychle ho snědl a vydal se směrem ke Kakashiho domu.
Došel k němu a nevěděl, jestli je Kakashi doma, nebo jestli má zaklepat a tak se radši nejdřív podíval klíčovou dírkou. Náhle se otevřely dveře, v nich byl Kakashi s knížkou v ruce a když uviděl Naruta, tak se mu objevil úsměv, ale nebyl tak zřetelný, protože Kakashi měl masku jako obvykle.
„Naruto, tak už ses vrátil z mise? Copak bys rád, že mě šmíruješ skrz klíčovou dírku?“ zeptal se Kakashi a Naruto rázem nevěděl, co říct.
„No… já… eh… no… Jinak, chtěl jsem Vás požádat o nějaký tvrdý trénink.“ vymáčkl se konečně Naruto a Kakashi ho pozval dovnitř.
„Mohu se zeptat, proč tvrdý trénink?“ řekl Kakashi a Naruto neváhal s odpovědí ani vteřinu.
„Jestli se chci stát Hokagem dřív, než Yorochi, tak musím být daleko silnější, ale nejsem, proto…“ vychrlil ze sebe Naruto a Kakashi přemýšlel nad tím Yorochim.
„Yorochi? Tohle jméno jsem ještě neslyšel.“ pronesl Kakashi, zaklapl knížku a začal přemýšlet nad tím, kdo že je ten Yorochi.
„Tak já Vám pomůžu. To je ten chuunin, který vám před pár dny dal pořádný výprask.“ pronesl Naruto a Kakashimu se vybavily vzpomínky na ten bolestivý souboj.
„Tak tenhle to je. Promiň, ale je silnější, než já. I když to také nerad přiznávám.“ pronesl Kakashi a sedl si na židli.
„Ne, není. On má v sobě démona jako já a když jste s ním bojoval, tak jste více méně bojoval s démonem. Normálně není tak silný, i když i tak je dost.“ vysvětlil Naruto a Kakashi vypadal velmi zamyšleně.
„Dobře, postarám se o tvůj výcvik, ale jen do doby, než se vrátí Jiraiya a teď, měl bys jít domu, je pozdě a já se vrátil z mise, takže jsem unavený. Takže, zítra Naruto.“ řekl Kakashi, zívnul a vytlačil Naruta ze dveří.
„Ach jo, tak tedy domů.“ řekl si pro sebe Naruto, vyskočil na střechu Kakashiho domu a přes střechy se dostal až ke svému bytu.
Otevřel dveře, zul se, zavřel a šel se podívat do ledničky, jelikož měl ještě hlad. Jediné, co bylo v ledničce, bylo mléko a Naruto raději zkontroloval datum spotřeby, než se napil.
Když zjistil, že to je ještě mléko, ne tvaroh, tak se napil. Poté ze sebe shodil kalhoty a mikinu, nasadil si spací čepici a šel spát v trenýrkách a tričku.
Ráno se Naruto vzbudil plný síly a energie, oblékl se, kopl do sebe zbytek mléka, které nechal přes noc na stole, nazul si boty a vyrazil z bytu. Než udělal první krok, tak si všiml, že tam není Yorochi a pomyslel si, že nejspíš už vstal a šel se podívat po městě.
Poté si uvědomil, že Yorochi šel určitě zase trénovat a nejspíš na stejné místo, kde byl včera, tak se vydal tím směrem.
Když tam dorazil, tak viděl Yorochiho a Leeho, jak bojují pěstmi a vzadu ležel přes jeden povalený strom Gai a mžoural. Potom, co k němu přišel Naruto blíž, tak si všiml, že má pytle pod očima a vypadá nevyspale.
„Tak, začali znovu?“ zeptal se Naruto a posadil se ke Gaiovi.
„Znovu? Oni ještě cvičí. Zůstali tu přes noc a já s nimi. Ani na chvilku jsem oko nezamhouřil, ale už mám dost. Trénink je trénink, ale tohle je spíš masakr. Já si jdu lehnout, tak to tu ohlídej, Naruto.“ pronesl Gai, nemotorně se zvedl, zívl a odešel pryč.
„Ještě? Oni neskončili?“ pomyslel si Naruto, začal procvičovat tu techniku a zlepšoval se.
Počáteční šupinky se brzy proměnily na šupiny, které pak změnily materiál a postupem času se zvětšovaly a zvětšovaly, ale do velikosti těch, které užívá Yorochi, měly i tak ještě daleko.
Naruto byl v úžasu, že mu to tak jde, že se ani nevšiml, kolik hodin tam nad tím strávil. Když si řekl, že si dá pauzu, tak se nejdřív podíval na zápasícího Leeho a Yorochiho a pak na Slunce, podle kterého zjistil, že už bylo poledne a potvrdil si to tím, že mu začalo kručet v břiše.
Náhle Lee a Yorochi přestali bojovat. Lee z únavy spadl na pozadí, ale Yorochi se skácel celý a omdlel.
Při tom měl velice podivnou vizi.
Byl v nějaké horské oblasti se sněhem. V té hoře, kde byl, tak bylo hodně jeskyní a z jedné se ozýval jakýsi hlas. Yorochi šel za tím hlasem, který chvílemi přecházel v chrapot.
Šel do jedné z jeskyní a bloudil po ní, než se dostal před vysokou bránu z žulových sloupů vyztuženými železem, či nějakým podobným kovem. Na bráně, uprostřed v místě, kde by se brána otevírala, byl papírek a na něm napsáno: Pečeť.
Přes tu bránu šla nějaká pára, či co a zpoza ní se ozývalo záhadné chrčení. V tom se tam otevřel pár karmínově červených očí. A následně se otevřelo dalších sedm takovýchto párů očí.
„Ty spratku, pojď sem, ať tě můžu roztrhat.“ řekla jedna tlama od jedněch očí a Yorochi sebou cukl.
„Ne, sem!“ křiklo ostatních sedm tlam a Yorochi pochopil.
„Ty jsi Yamata no Orochi zapečetěný v mém těle, že?“ zeptal se Yorochi a už nebylo poznat, že by měl sebe menší strach.
„Ano!“ zařvalo všech osm tlam najednou, až z toho vznikla děsivá ozvěna.
„Dobře, tak si tedy něco ujasníme. Když přestaneš s tím tvým samovolným ovlivňováním mé osobnosti, tak ti přestanu krást Chakru! Jasný?!“ křikl Yorochi výhružně a tlamy se zasmály.
„Jsi troufalý, protože jsi blázen, nebo nevíš, kdo doopravdy jsem?!“ křikly tlamy a Yorochi přistoupil blíž.
„Vím, kdo jsi a nyní jsi prakticky můj podnájemník, tak se chovej slušně, nebo s tebou zametu podlahu!“ křikl Yorochi a opět se ozval smích, ale víc naštvaný, než předtím.
„Spratku jeden! Ještě jednou a zničím tě!“ zařvaly tlamy a Yorochi přistoupil ještě blíž.
„Jak chceš! Nebudeš se chovat slušně, tak to budeš mít těžký!“ křikl Yorochi a násilně začal čerpat Chakru Yamaty no Orochi, ale tomu se to nelíbilo.
„Dobře, utni to a já možná přestanu se svými výlety na povrch.“ řekla jedna z tlam, ale Yorochi začal odsávat ještě víc Chakry a okamžitě ji měnil na životní energii.
„Žádné možná! Určitě! Navíc, staneš se mým poddaným! Budu tě ovládat, budu ovládat plně tvou Chakru a tím zachráním nás oba!“ křikl Yorochi a přestal odsávat tu Chakru.
„Co tím myslíš?“ zeptala se jiná tlama a Yorochi se zasmál.
„Jde po tobě Akatsuki a určitě bys nebyl rád, kdyby tě získali. Když mi dáš svou sílu, tak nás ochráním před nimi.“ řekl Yorochi a tlamy se opět zasmály.
„Ano, s mou sílou bys to zvládl, a jelikož mi imponuje tvoje smělost, tak se dohodneme. Budeme partnery. Za pomoci mé síly porazíš Akatsuki, čímž vyřešíš náš problém, ale abys získal tu sílu, musíš udělat něco pro mě. Takovou maličkost.“ řekla jedna z tlam a Yorochi přistoupil ještě blíž.
„Co by to bylo za maličkost?“ zeptal se, protože nevětřil nic dobrého.
„Zabij Orochimara. Uzmul mě, jako nějakou hračku a dal ji do tebe. Dokud bude žít, tak tě nebudu poslouchat. Nebudu se ti plést v myšlenkách, ale nebudu tě poslouchat, jasné?“ zeptala se další tlama a Yorochi přistoupil až těsně k bráně.
„Platí, zabiju Orochimara a ty mě budeš poslouchat.“ pronesl Yorochi a Yamata no Orochi se začal smát, až se z toho otřásala ta jeskyně.
V ten okamžik se Yorochi vzbudil na lůžku v nemocnici a vedle jeho postele seděli Lee a Naruto.
„Je vzhůru.“ pronesl Naruto a vyskočil na nohy.
„Tak, objevil si svůj limit a ten už nikdy více nepřekračuj.“ řekl Lee a zasmál se.
„OK, ale, teď musím jít dál cvičit.“ řekl Yorochi, trhl sebou, protože chtěl vstát, ale byl připoutaný popruhy k posteli.
„Jelikož lékaři viděli tvůj stav a slyšeli, jak dlouho jsi cvičil, tak tě pro jistotu připevnili k posteli, aby si neutekl.“ řekl Naruto a zasmál se, protože se mu to taky párkrát stalo.

Poznámky: 

Tenhle díl je takový odpočinkový, ale nezoufejte, další díly budou víc bitevní.

4.666665
Průměr: 4.7 (12 hlasů)