manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 6

Díl 6.) Domluvený souboj. Yorochi si věří, až moc
„Tak, kdo to zkusí jako první?“ zeptal se Yorochi a podíval se nejdřív na Itachiho a poté na Kisameho.
„Jdu já.“ řekl Kisame a udělal krok k Yorochimu.
„Nezapomeň, že tady nemůžeš používat jutsu působící na větší plochu, mohl by se vám ten vrah utopit a to bys asi nechtěl.“ pronesl Yorochi a Kisame potichu zaklel.
„A co je poslat někam jinam?“ zeptal se Itachi, protože věděl, že pro Kisameho by bylo víc výhodné útočit na větší plochu, aby Yorochiho trefil.
„Ještě lépe, co kdybych na to nedbal. Když nepřežije, tak šéf nebude nadšený, ale tak velká ztráta to nebude.“ pronesl Kisame a Yorochi si uvědomil, že teď je v nevýhodě, protože je bude muset chránit.
„Jak chceš, začněme.“ řekl Yorochi a hodil nad sebe několik shurikenů.
„Nevím, o co se snažíš, ale nevyjde ti to!“ křikl Kisame a rozběhl se na Yorochiho.
Yorochi se podíval na ty shurikeny a ty se náhle začaly deformovat. Změnily se v meč s bílou čepelí a černou rukojetí. Meč byl vzhledem katana, ale jeho barevnost byla podivná.
Yorochi meč chytil a zastavil jím Kisameho meč. Kisame měl ze začátku převahu, takže Yorochi lehce zacouval, ale pak se do toho Yorochi opřel a zvládl Kisamemu odporovat jednou rukou.
„Máš jednu velkou nevýhodu, vybral sis špatného protivníka. Musím ti o sobě něco říct. Někde jsem to viděl, ale i tak je to výborná věc. Vymyslel jsem si pro své techniky i provedení s jednoručními pečetěmi, dobré ne?“ řekl Yorochi a volnou pravou rukou začal vytvářet pečetě.
„Vím, od koho to máš. Když jsem ještě byl u Sedmi legendárních šermířů z Mlžné, tak tam byl Zabuza a ten později, když jsem ho náhodou někde potkal, tak měl mladého společníka jménem Haku a on užíval jednoruční pečetě.“ pronesl Kisame a snažil se Yorochiho přetlačit, marně.
„Ano, od něj to nejspíš je. Raiton : Raitoningutatchi no Jutsu.“ řekl Yorochi a prsty pravé ruky se dotknul Kisameho.
Yorochiho prsty jiskřily, takže když se dotknul Kisameho, tak Kisame dostal silný zásah elektřinou a to ho odhodilo tři metry. I když Kisame přistál na nohách a nevypadal, že je zraněný, tak mu nebylo nejlépe.
„Zřejmě funguje vedlejší efekt. Jsi zmatený a brzy dostaneš svalové křeče.“ řekl Yorochi, ale Kisame se opět začal pohybovat jako předtím.
„Suiton: Bakusui Shouha!“ křikl Kisame, vyhodil meč nad hlavu, sepnul ruce a z pusy vypustil ohromné množství vody.
Udělal z toho vlnu, při čemž stál na vršku té vlny, kde chytil svůj meč. Vlna se rozpohybovala a nabrala směr na Naruta, Ino a toho vraha.
„Ne!! Katon : Jigoku no yōna netsu no Jutsu!“ zařval Yorochi, rozběhl se směrem k nim a vytvářel ruční pečetě.
Poté z rukou a pusy vypustil plamen, který odpařoval tu vodu a vlna se přes něj nemoha dostat. Byl neuvěřitelně žhavý a choval se, jako by byl živý. Automaticky chránil Naruta, Ino a vraha před tou vlnou. I když voda z té vlny se chtěla rozlít po okolí, tak plamen po ní šel a odpařil ji.
„To se moc nepovedlo.“ poznamenal Itachi a tím Kisameho naštval.
Kisame poté běhal jako šílený a útočil výhradně mečem, ale Yorochi jeho rány vykrýval. Vypadalo to, že si Yorochi z něj dělá akorát srandu. Vždycky, když se Kisame snažil udeřit mečem, tak ho chytil oběma rukama, aby do úderu dal větší sílu, ale Yorochi to vždy vykryl jednou rukou a tou volnou vždy cvrnknul Kisameho zespoda do brady.
„Přestaň si ze mě dělat legraci! Ber to už vážně, ty spratku!“ řval Kisame a bylo vidět, že se zrychlil a i jeho útoky byly provedeny s větší razancí, než předtím.
„Tak ty chceš, abych to bral vážně? Tak sis měl už dávno všimnout, že bojuješ pouze s klonem, pako.“ řekl Yorochi, který vyšel zpoza stromu a Kisame přímo zuřil.
Zničil ten vodní klon a rozběhl se na pravého Yorochiho, kterému bylo úplně jedno, že na něj běží.
„Ninpou : Teki o teishi suru no Jutsu.“ pronesl v klidu Yorochi, udělal všech dvanáct pečetí a jeho ruce se pokryly kovovými šupinami.
„Zhebni!!“ zařval Kisame a přes hlavu se rozmáchl.
Útok vypadal hodně mocně, ale Yorochi chytil jeho meč do opancéřované dlaně. Kisame to vůbec nechápal, byl úplně vyvedený z míry a nevěděl, co dělat.
„Co se to kruci děje? Co mám dělat? Ten kluk… jeho síla. Všechny mé vodní jutsu nechá vypařit, nebo je zmrazí. Rány vykryje tím divným mečem, či dlaní, kterou má teď pokrytou tím ještě zvláštnějším materiálem.“ pomyslel si Kisame a trhl mečem do strany při pokusu, aby šupiny jeho meče rozdrásaly Yorochimu ruku, ale bylo to bez účinku.
„Nechceš to už vzdát?“ zeptal se Yorochi a Kisameho popadl opravdový a nefalšovaný amok.
„Co si to dovoluješ!“ zařval Kisame a praštil rukou Yorochiho do tváře, kterému po tom zásahu steklo trochu krve, protože mu Kisame jemně roztrhl ret.
„Katon : Nenshō kikku no Jutsu.“ řekl Yorochi, prosmekl se na Kisameho levou stranu a kopl ho levým kolenem do břicha.
„Celkem na nic.“ řekl Kisame, protože kop nebyl moc silný a Kisame ho prakticky neucítil.
„Měl bys místo žvanění dávat pozor.“ upozornil ho Itachi, když Kisamemu vzplál plášť Akatsuki.
Kisame začal řvát, protože oheň byl silný a neúprosně škvařil jeho tělo. Pak se ale ukázalo, že to celou dobu byl vodní klon a pravý Kisame zaútočil na Yorochiho zezadu.
Yorochi se tomu s přehledem vyhnul a Kisame málem spadl, protože dal do úderu moc energie.
„Tak, když jsi řekl, že musíme vyhrát, tak si myslel, alespoň jednoho, že?“ zeptal se náhle Kisame, čímž Yorochiho překvapil.
„No, ano. Zvyšuje to vaši šanci, proč?“ odpověděl Yorochi, protože ho tím zmátli.
„Dobře, Itachi, teď je tvůj. Já se vzdávám.“ řekl Kisame a Yorochimu došlo, že to celé bylo jen proto, aby Kisame ukázal Itachimu, jak má zaútočit, či na co si dát pozor.
„Chytré, tuhle možnost jsem nezvážil. Pouze jste mapovali, s kým máte tu čest.“ pronesl Yorochi a Itachi si vyměnil místo s Kisamem, který se opodál smál.
„Sám si na začátku řekl, že o tobě nic nevíme. Teď minimálně vím jednu tvou velkou do nebe volající slabinu.“ řekl Itachi a podíval se směrem k Ino, Narutovi a vrahovi.
Naruto se právě probudil a jakmile uviděl Itachiho a Kisameho, tak se naštval a chtěl se pustit do boje.
„Naruto! Drž se zpátky. Tohle je jen mezi mnou a jimi a vy se do tohohle nesmíte zaplést. Nerad bych, aby se vám něco stalo.“ řekl Yorochi a Naruto se opět posadil, i když moc nechápal, co se stalo, když byl v bezvědomí.
„Ino, co se to tu děje?“ zeptal se potichu Naruto, ale Ino měla podobně nechápavý výraz jako on.
„Promiň, ale v mojí skupině je Shikamaru ten, kdo přemýšlí a z toho, co jsem viděla, tak jsem jen pochopila to, že bych se nechtěla utkat ani s jedním z těch tří.“ pronesla zmatená Ino a podívala se na Yorochiho.
„Katon: Housenka no Jutsu!“ řekl hlasitě Itachi, udělal rychle šest pečetí a začal z pusy vypouštět ohnivé koule.
„Katon: Hottoshotto no Jutsu!“ pronesl Yorochi, poodskočil, udělal taktéž šest pečetí a vypouštěl z pusy také ohnivé střely, ale z modrého plamene.
Střely do sebe narážely a ničily se, takže to v souboji nemělo žádný význam.
„Hezké. Uvidíme, jestli mě nějak překvapíš.“ pronesl Itachi a vytasil katanu.
„Dobře, souboj mečů.“ pronesl Yorochi, vyndal několik shurikenů a přetvořil je na ten meč, který užíval i při souboji s Kisamem.
Itachi se rozběhl přímo na Yorochiho a okamžitě začal útočit. Jeho pohyby byly hodně rychlé, údery nepředvídatelné a bylo znát, že s katanou umí opravdu dobře. Yorochi nedokázal sám útočit, jen vykrýval a to jen stěží.
Náhle se Itachi objevil za ním, ale při tom byl stále před ním, takže jeden z nich byl klon. Yorochimu se podařilo vyhnout útoku z obou stran, ale i tak ho Itachi lehce trefil a udělal mu menší ránu na levé ruce.
„Ví, že je má levá dominantní, nebo to byla náhoda?“ pomyslel si Yorochi, ale na přemýšlení neměl moc čas, protože se další Itachi objevil opět za ním a zkusil ho zasáhnout při skoku.
Yorochi se vyhnul saltem a pak si všiml, že Itachi je tam čtyřikrát.
„Hezké. Tohle jsem se naučil od Naruta. Tajuu Mizu Bunshin no Jutsu.“ řekl Yorochi, udělal pečeti a náhle se tam objevilo minimálně šedesát vodních klonů.
„Zajímavé. Dokážeš vytvářet vodní klony i bez vody.“ pronesl Itachi, ale Yorochi se zasmál.
„Voda je tu celkem všude, díky tvému společníkovi.“ vysvětlil Yorochi a poukázal tím na Kisameho vodní techniky.
Ale, i když si Yorochi vytvořil klony, tak mu byly na nic, protože je Itachi zvládnul zničit, ale Yorochi zničil také jeho klony. Yorochi sklonil hlavu a dal si ruku před oči.
„Do háje. Nepoužíval jsem Sharingan a Byakugan takovou dobu, že mě z toho už bolí oči. Budu je muset vypnout, jinak nebudu schopen dál pokračovat v souboji.“ pomyslel si Yorochi a vypnul Sharingan i Byakugan.
„Chyba. Sharingan.“ pronesl Itachi, aktivoval svůj Sharingan a Yorochiho chytil do Genjutsu.
Yorochiho připevnili kořeny na místě, Itachi se rozplynul a hned po tom se objevil přímo před ním s kratším mečem.
„Udělal jsi chybu a nechal ses chytit do Genjutsu. Nyní si vychutnej bolest.“ řekl Itachi a vrazil svoji katanu do Yorochiho, který se začal smát.
„Co tu je k smíchu?!“ zeptal se zaraženě Itachi a Yorochi se začal smát ještě víc.
„Něco ti povím, takovou zábavnou věc. Jsem vytvořen díky experimentu a mám také implantovanou tvou DNA, a nyní budu moci používat stejná Genjutsu jako ty, ale ještě lepší je tohle a to musíš slyšet… Já jsem se naučil úžasnou věc… dokážu ignorovat jakoukoli bolest, ať vytvořenou fyzicky, nebo pomocí Genjutsu. Proto jsem ti říkal, že tvoje Genjutsu na mě nemá sebemenší účinek. Je to takový dárek, který jsem dostal od Orochimara. Plánoval totiž, že odejde z Akatsuki a pobije její členy. Já měl být jeho schránka, a jelikož věděl, že se bude muset utkat s tebou, tak dal mému tělu a mé mysli tuto zvláštní schopnost, kterou jsem ještě více rozvinul.“ vysvětlil monotónně Yorochi a zasmál se ještě víc.
„Nesmysl. Když ti způsobím bolest pomocí Genjutsu, tak ji musíš pocítit.“ řekl Itachi, protože tomu prostě nemohl uvěřit.
„To se ještě uvidí.“ pronesl s klidem Yorochi, Itachi z něj vytáhl katanu a několikrát ji do něj zabodl, ale nemělo to žádný efekt.
Itachi tedy zrušil techniku a bylo vidět, že je naštvaný.
„Tohle byla tvá osudná chyba. Nyní už nemáš žádné eso v rukávu a tak nemáš šanci, abys vydržel držet se mnou krok.“ řekl Yorochi, ale Itachi se rychle vzpamatoval z toho překvapení, že je Yorochi imunní proti bolesti, ale musel deaktivovat Sharingan.
„Ty možná bolest necítíš, ale oni ano.“ řekl Itachi, pokynul hlavou a u Naruta a Ino se objevil jeden z jeho klonů.
Přiblížil se k nim s mečem nahoře a chystal těžce zranit Ino, když Yorochi vyrazil svou rychlostí, která překračovala Itachiho rychlost pětkrát. Yorochi se totiž odrazil nohama, jako žába. Chvíli letěl, pak se rozběhl a už dobíhal Itachiho klon.
Ino a Naruto už měli pocit, že bude po nich. Ino se klepala strachy a Naruto nevěděl, co dělat. Ino strachy zavřela oči a pak slyšela, jako by se Itachiho klon do někoho trefil.
Otevřela oči a těsně před obličejem měla špičku katany, po které stékala krev. Podívala se, čí to je a zjistila, že Yorochi skočil před Ino, aby ji ochránil. Meč procházel Yorochiho tělem a byl těsně vedle jeho srdce, ale narušil jednu jeho plíci.
„Proč… jsi… to… udělal?“ zeptala se Ino a Yorochi se pousmál.
„Itachimu jsem už vysvětlil, že necítím bolest, i když zraněný samozřejmě budu. A hlavní důvod, proč jsem to udělal takhle, je, že jsem velitel týmu. Nesu zodpovědnost, když se mise nezdaří, nebo když ztratím některého ze svých lidí.“ vysvětlil Yorochi a vytáhnul kunai.
Z kunaie se náhle stal velmi úzký meč, ze kterého byla prakticky vidět jen rukojeť. Yorochi se poté probodl znova a zasáhl i Itachiho.
Yorochi totiž prokoukl, že se Itachi zaměnil s klonem a sám vyběhl na Ino a Naruta, takže věděl, proč to dělá.
Itachi, který stál na místě, kde chytil Yorochiho do Genjutsu, se rozplynul a druhý se zapotácel.
„Ty parchante, jak si to poznal?“ zeptal se Itachi a popošel kus dozadu.
„Tušil jsem, že to uděláš takhle. Jak bys sis mohl nechat ujít to, že zabiješ někoho ze své bývalé vesnice?“ řekl Yorochi a vytáhl ze sebe oba meče, jak ten svůj, tak Itachiho, protože ho Itachi nechal v něm.
„Jsi chytrý, ale vykrvácíš.“ podotknul Itachi a ještě kousek popošel dozadu.
„Bez rychlého ošetření určitě zemřu, ale je tu ještě jedna věc. Prohlédl jsem vaši pokročilou techniku. Doopravdy tu nejste, jen jste poslali náhradníky, do kterých jste se vtělili a změnili jste jim vzhled i schopnosti. Můžu vám tedy zabít ty náhradníky, jestli nevypadnete. Je mi jasné, že se shánějí trochu hůř.“ řekl Yorochi, vyprskl krev a Itachi i Kisame byli překvapeni, že odhalil tak pokročilé jutsu.
„Jsou pro nás bezcenní…“ řekl Itachi, když se zboku objevil Yorochiho klon a zabodl mu do krku kunai.
Itachi padl na zem a jeho tělo se změnilo na tělo nějakého muže. Úplně to samé provedl i Kisamemu, který se změnil poté na nějakého mladíka.
„Je jich škoda, ale vybrali si špatnou stranu.“ řekl Yorochi a dopadl na kolena.
„Co to bylo? Použili nějaké náhradníky?“ ptal se překvapeně Naruto, ale Ino ho praštila, aby si uvědomil, že Yorochi je skoro mrtvý.
„V pohodě. Nenechám se tak lehce zabít. A Naruto, bylo by lepší, kdybys to nechal být. Misi jsme splnili.“ pronesl Yorochi a začal skládat nějaké pečetě.
„Co blázníš, tím se ještě víc doděláš.“ křikla Ino, ale Yorochi pokračoval.
„Chytněte se mě… A Naruto, chytni toho vraha. Dobře, držte se pevně. Fuuton : Toppū no Jutsu.“ řekl Yorochi, Naruto i Ino se ho chytnuli, Naruto chytil i toho vraha a všichni čtyři se proměnili na vzduch.
Tou dobou v Listové začal foukat vítr, který sílil a sílil. Tsunade ve své kanceláři vyplňovala nějaké dokumenty, když jí ten vítr rozrazil okno.
Tsunade začala nadávat a snažila se okno zavřít, když se u ní na podlaze objevili ti čtyři. Yorochi byl hodně od krve, pak se zhroutil a sesunul se na zem.
„Co? Rychle do nemocnice s ním!“ křikla Tsunade a přeskočila stůl, aby se k nim dostala.
„Do nemocnice to nestihnem, budete ho muset okamžitě vyléčit.“ řekla Ino a odsunula se do rohu místnosti.
„Dobře. Začnu s léčením.“ řekla Tsunade, sklonila se nad Yorochim, dala nad něj ruce a začala léčit.
Teprve po minutě se zdálo, že se Yorochi lepší. A do dvou minut se mu zacelily všechny rány. Tsunade si uvědomila, že má stále krev v jedné plíci a tak začala s jinou procedurou, až se jí podařilo Yorochiho zcela uzdravit.
„Nedýchá!“ křikl Naruto, který viděl, že Yorochi nijak nereaguje a tak Tsunade zvolila staromódní postup a začala s první pomocí a umělým dýcháním.
Naruto se na to díval, ale když přišlo na část s umělým dýcháním, tak odskočil.
„Bábi Tsunade, na tohle není čas a navíc je na vás moc mladý.“ řekl Naruto, ale místo odpovědi dostal od Tsunade facku, že chytil druhou o zeď.
Yorochi konečně začal dýchat, ale neprobouzel se. Ino se ulevilo, že je Yorochi v živý, i když v bezvědomí a Naruto si také oddychl.
„Tak, a teď už může do nemocnice.“ řekla Tsunade a v ten moment vešla do kanceláře Shizune, která byla úplně zmatená.
„Když jsem jí odešla pro kávu a nějaké zprávy, tak pracovala u stolu. Teď jsou všechny papíry poházené po místnosti. Na zemi je kaluž krve a skupina, která vyrazila před pár dny, se tu také nějak ocitla i s tím zločincem.“ pomyslela si Shizune, ale Tsunade jí okamžitě poslala pro lékařský tým, aby odnesli Yorochiho.
Shizune odběhla a během chvilky se vrátila i se zdravotníky, kteří naložili Yorochiho na nosítka a odnesli ho do nemocnice.
Tsunade zavřela okna a podívala se na muže, který ležel u ní na podlaze.
„Je mrtvý?“ zeptala se pro jistotu, protože věděla, že Yorochi může být hodně nebezpečný.
„Ne, pokud si to dobře pomatuju, tak Yorochi říkal, že ho paralyzoval.“ pronesla Ino, která už byla klidná, protože věděla, že Yorochi bude v pořádku.
„Tak jste úspěšně splnili misi. A teď mi řekněte, kdo toho kluka tak zřídil.“ řekla Tsunade a musela si počkat na odpověď.
„No… řekl bych, že to byl Itachi a jeden rybí chlapík a že byli z Akatsuki.“ řekl Naruto a pokoušel se přijít na to, co se tam vlastně stalo.
„Aha. To možná ještě změní třídu té mise a teď už můžete jít.“ řekla Tsunade a oba vyběhli z její kanceláře a namířili si to k nemocnici.
„Ty se o něj bojíš? Proč?“ zeptala se Ino, když dorazili do nemocnice.
„Možná trochu, přece jen, chvíli nedýchal. A kdyby něco, tak je to můj kamarád. Ale proč se strachuješ ty?“ zeptal se Naruto a všiml si, že Ino změnila výraz v obličeji.
Ten výraz znal z doby, když byli ještě na akademii a někdo se zmínil o Sasukem, tak Ino dostala přesně takový.
„Protože mi zachránil život. Nevím, jaký je doopravdy, ale podle toho, co udělal, tak je pro mě hrdinou.“ řekla Ino a otočila se s Narutem, protože slyšela hádku.
„Nechte mě být! Jsem v pohodě, léčila mě samotná Hokage.“ řekl Yorochi, který šel k východu z nemocnice, ale jeden zdravotník se ho snažil odtáhnout zpátky.
„Ztratil jste hodně krve, mohl byste ještě zkolabovat.“ řekl zdravotník a snažil se dostat Yorochiho zpět na pokoj, ale Yorochi šel dál.
„Taky proto jsem si vzal pilulky, které po boji doplní ztracenou krev. A jestli nechcete sám skončit na lůžku, tak mě pusťte.“ dořekl své argumenty Yorochi, vytrhl se ze zdravotníkova sevření a pak si teprve všiml Naruta a Ino.
„No nevím, jestli bys tam neměl ještě chvíli zůstat.“ pronesl Naruto, ale Yorochi nevypadal z jeho tvrzení nadšeně.
„Naruto, já sám nejlíp vím, jak na tom jsem. Navíc, teď musím trénovat ještě usilovněji, než kdy předtím. Abych porazil Orochimara, budu potřebovat velkou sílu. A když Orochimaru byl členem Akatsuki, tak musím počítat s tím, že je podobně mocný jako oni. A navíc, tahle technika určitě nedodává všechny schopnosti, takže Kisame i Itachi jsou daleko silnější. Tak proto… Proč se na mě takhle díváš?“ zeptal se Yorochi, když spatřil obličej, který měla Ino, který přímo vyjadřoval, že téměř k němu vzhlíží.
„Tady Ino se asi zamlouváááááááááááááááááššššššššššš…“ řekl Naruto, ale dostal při tom ránu po hlavě.
„Chápu, ale tohle je jen dočasné. Zachránil jsem ti život, to proto tohle ke mně cítíš.“ řekl Yorochi a pomalu kulhal ven z nemocnice.
„Obávám se, že to nebude jen dočasné.“ pomyslel si Naruto a zvedl se ze země.

Poznámky: 

vysvětlení: Raiton : Raitoningutatchi no Jutsu - Element blesk : technika doteku blesku
Při tomto jutsu, se nahromadí Chakra v konečcích prstů jedné ruky, kde se začne projevovat její elementární podstata, tedy blesk. Následný dotek těmito prsty nepřítele odhodí, jako při doteku s nějakým zdrojem vysokého napětí a pak často tento dotek vyvolá vedlejší efekt. Buď paralýzu, nebo zmatení, kdy nepřítel kvůli zásahu, tak vysokým napětím, ztrácí orientaci a špatně se mu vzpomíná, což zpomaluje jeho rychlost reakcí.

vysvětlení: Katon : Jigoku no yōna netsu no Jutsu - Element oheň : Technika pekelného plamene
Zde v tomto jutsu se vytvoří velmi silný oheň, který je o tak vysoké teplotě, že se voda při kontaktu s ním vypaří. Krom toho je tento oheň po dlouhou dobu obohacen Chakrou uživatele, takže se chová jako živý. Toto jutsu se výhradně používá k obraně, nebo při ústupu, protože na útok je plamen příliš pomalý.

vysvětlení: Katon : Nenshō kikku no Jutsu - Element oheň : Technika pálícího kopu
Tato technika při provedení vypadá jako nepříliš silné Taijutsu, ale to není hlavní cíl. Hlavní cíl je ten, že při kopu do nepřítele se uvolní Chakra s elementární podstatou ohně, která následně na nepříteli zapálí ošacení. Je to velice záludná technika, ale není nijak výjimečně nebezpečná, pokud na sobě nemáte komplexní oblečení, které nemůžete v rychlosti ze sebe strhnout, nebo uhasit.

vysvětlení: Katon: Hottoshotto no Jutsu - Element oheň : Technika žhavých střel
Toto je jutsu, které se témeř shoduje s jutsu klanu Uchiha, Katon: Housenka. Jediný rozdíl je v tom, že Hottoshotto má při použití jinak zbarvené ohnivé střely a to většinou do modra, protože jsou více nabity Chakrou, která kvůli tomu určuje jejich barvu. Podstatný rozdíl je v tom, že ohnivé koule při Hottoshotto vydrží déle plát s větším plamenem.

vysvětlení: Fuuton : Toppū no Jutsu - Element vzduch : Technika vánku
Při této technice se uživatel a po případě ještě někdo, jestliže se uživatele nějak dotýkají, rozplyne na vzduch a velmi rychle se přenese pryč. Ovšem, když se chce někam přesunout, musí to místo velmi dobře znát. Největší nevýhoda techniky je, že i po přeměně na vzduch, stále plyne čas, takže různá zranění se zhoršují, krev stále crčí a tak podobně. Tato technika může přivést zraněného uživatele i na pokraj smrti.

4.916665
Průměr: 4.9 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Čt, 2012-02-23 23:22 | Ninja už: 4598 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

pěkný Laughing out loud

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Čt, 2012-02-23 23:25 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky moc. Laughing out loud
Jsem rád, že se líbí. Smiling