manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 8

Díl 8.) Nová Skrytá vesnice potřebuje pomoc! Válka s Kamennou!
Yorochi se v nemocnici ten den hodně nudil, ale alespoň věděl, jak si podřídit Bijuu a už nad tím přemýšlel. Příštího dne už Yorochiho raději pustili, protože byl poměrně vzteklý, jelikož se mu tam vůbec nelíbilo.
Z nemocnice se vydal hledat si nějaký podnájem, a jelikož měl našetřeno, tak si nějaký sehnal a to přímo vedle Narutova bytu.
Naruto právě vyšel z bytu rozespalý a všiml si, že Yorochi vchází do bytu vedle.
„Hej, kam jdeš?“ zeptal se Naruto, protože si myslel, že Yorochi zapomněl, kde přesně Naruto bydlí.
„Jdu do svého nového bytu a neříkej mi Hej. Naruto.“ pronesl Yorochi a vkročil dovnitř.
„Počkej, ukážeš mi tvůj nový byt? Jo… a taky… půjdeme potom procvičovat to jutsu. Ještě mi zcela nejde.“ řekl Naruto a podrbal se na hlavě.
„Dobře, dobře. Ale na ten byt se nejdem podívat, jen si tam hodim tyhle věci a půjdem trénovat.“ řekl Yorochi, ukázal na tašku s nákupem, která byla vedle něho, a šel ji vybalit dovnitř.
Během chviličky byl zpátky, a když už se chystali jít k lesu, tak se tam objevil jeden z jednotek ANBU a oznámil jim, že je chce Pátá Hokage nutně vidět.
Rychle přišli do její kanceláře, kde čekali Shikamaru a Shino. Shikamaru, když uviděl Naruta, tak si povzdychl a začal přemýšlet nad tím, jakou lehkou misi dostanou.
„Už tu jste všichni. Musím vám dát hodně těžkou misi, která, když v ní neuspějete, tak zapříčiní válku mezi Listovou a Kamennou. Nově založená Skrytá Ohnivá vesnice, sídlící v Zemi Železa, nás žádá o pomoc. Mají velké problémy s ninjy z Kamenné, kteří si na ně dovolují. Vy čtyři budete mít za úkol infiltrovat se do Kamenné, získat informace o té frakci, která neustále útočí a když budete v tom, tak ji hned odstranit. Bylo by lepší na tuhle misi vyslat jednotky ANBU, ale ty by brzy byly odhaleny a tak vyšleme vás. Geniny a chuuniny, kteří jste ještě mladí, takže vás nebudou tolik podezírat, snad…“ řekla Tsunade a svou poslední větou přesvědčila Naruta o tom, že nemá vůbec tušení, o co půjde.
„Bábi Tsunade, nemohla bys mi nějak poradit, aby vyšla, ta infiltrace.“ řekl Naruto, protože neměl žádné zkušenosti s takovýmto stylem vniknutí do nějaké Skryté vesnice.
„No, trochu jsme o tom přemýšlely, já a Shizune, a vymyslely jsme vám role. I když by bylo lepší, abyste byli více iniciativní. Shikamaru by se svou inteligencí mohl hrát nějakého vědce, či puntičkářského úředníka. Shino a Yorochi by se hodili na dva nájemné vrahy hledající nějakou tu prácičku a ty Naruto… ty… ty jdeš jenom kvůli tomu, že jsi jeden z mála ve vesnici, takže jsme ti roli nemohly vymyslet snadno, ale mohl bys hrát jen nějakého kluka, co dělá neplechy, to by ti totiž mělo jít.“ řekla Tsunade a Naruto se naštval.
„Proč jsou Shino a Yorochi nájemní vrazi a já jen nějakej uličník?! Bábi Tsunade!“ křikl Naruto, ale Yorochi ho chytl, než stačil udělat nějakou blbost.
„To, protože Shino je vždy klidný a vyrovnaný, takže se hodí na chladnokrevného vraha, co se týká rolí a Yorochi…“ pronesla Tsunade, ale Yorochi ji přerušil.
„A já jsem jím čtyři roky byl.“ řekl Yorochi a v Shinovi, Narutovi a Shikamarovi zamrazilo.
„Pro ten případ jsme ti také vyrobily něco jako Bingo knížku.“ pronesla Shizune, stiskla vepříka, kterého držela v náručí a podala jednou rukou Yorochimu poměrně tlustou knihu.
„Takže, Aburame Shino, Nara Shikamaru, Uzumaki Naruto a Yorochi. Vy čtyři jste byli pověřeni touhle těžkou misí. Velitelem skupiny bude Shikamaru. A nyní si jděte připravit věci na cestu. A hlavně, neberte si s sebou ochranné čelenky se znakem Konohy. Poznali by vás rychleji a zabili.“ řekla Tsunade a všichni vypadali dost vystrašeně a překvapeně, až na Yorochiho, který přemýšlel nad tím, kolik vlastně zabil nepřátel.
Všichni čtyři se rozešli a za půl hodiny už stáli u brány s batohy. Naruto tam byl překvapivě jako první a pořád si šahal na čelo, protože se mu nelíbilo to, že musel být bez ochranné čelenky. Jako poslední dorazil Shikamaru a tak vyrazili směrem ke Kamenné.
„Ty… Yorochi, nebo jak se jmenuješ, ty jsi už někdy zabíjel?“ zeptal se náhle Shikamaru, protože se mu Yorochi ani trochu nelíbil.
„Bohužel. V době, kdy mě ovládl Bijuu a snažil se najít Orochimara, tak jsem zabíjel a nemám na tu dobu hezké vzpomínky.“ pronesl sklesle Yorochi a podíval se na Bingo knížku, kterou držel v ruce.
„Dobře, to nám usnadní hraní rolí. Ty v tom máš praxi, takže budeš přesvědčivý, ale my ostatní ne. Až na Naruto, který má hrát troubu a nemehlo… takže sám sebe.“ řekl s klidem Shino, ale bylo vidět, že tím Naruta naštval.
„Co si myslíš, ty zakuklenče?! Já tě…“ křikl Naruto, ale Yorochi ho chytil a zvedl jednou rukou do vzduchu, aby se Naruto nemohl k Shinovi přiblížit a udělat něco, co by ohrozilo misi.
„Naruto, klid. Ty nemáš tu stejnou misi, co my, ale ty máš pohlídat mě, aby mě zase nedostal, jasný?“ zeptal se Yorochi a Naruto se uklidnil.
„Máš daleko důležitější poslání. Když se totiž ten parchant ve mně dostane na povrch, tak ty budeš ten, co ho zastaví a zakope zpět dovnitř.“ vysvětlil Yorochi a postavil Naruta zpátky na zem.
Cesta jim trvala poměrně dlouho, protože se Naruto velmi často hádal s ostatními, jelikož se mu nelíbila jeho role. Po skoro dvou týdnech se přiblížili ke Skryté Kamenné, ale to už měli na sobě své převleky, či měli aktivované přeměňovací techniky.
Naruto si vzal na sebe jen nějaké domáčtější oblečení a předal své ninja vybavení Yorochimu.
Shikamaru se přeměnil na obtloustlého čtyřicetiletého úředníka ve smokingu.
Shino se také přeměnil, ale na svou podobu, jak asi bude vypadat v dospělosti.
Jediný Yorochi zůstal při starém. Rozdělili se do dvou skupin. V jedné byli Yorochi a Shino, kteří hráli zabijáky a v druhé Shikamaru a Naruto. Shikamaru ze sebe dělal úředníka, který potřebuje nutně práci a se svým synem cestuje do vesnice. Syna mu hrál Naruto, i když oba měli pocit, že to nebude tak jednoduché.
Do Kamenné nejdřív dorazili Yorochi a Shino, kteří ihned vyvolali zmatek. Hráli své role přesvědčivě, takže cestou od brány zmlátili několik stráží a civilistů.
Nakonec se na ně nalepily jednotky ANBU z Kamenné, které je odvedly za Tsuchikagem, který vypadal hodně nevrle, když je viděl. Záhy si postěžoval na klouby a seřval několik jednotek ANBU.
„Co tu takoví parchanti, jako vy dva, chtějí?“ zeptal se a Yorochi se jen zasmál.
„Ha, co bychom tu asi mohli chtít? Práci, ty blbe!“ křikl Yorochi, čímž pobouřil některé z pomocníků Tsuchikageho.
„Co si to dovoluješ ty spratku!“ křikl jeden z nich, rozběhl se na Yorochiho, ale minul svým kunaiem.
Yorochi ho poté chytil za ruku, roztočil a vyhodil skrz jednu zeď ven z kanceláře Tsuchikageho.
„Tohle byla sranda. Ještě někdo?“ zeptal se Yorochi a bylo vidět, že vzbudil bázeň v některých ninjích z Kamenné.
„Vidím, že jsi silný. Co by to tedy mělo být za práci?“ zeptal se stařík Tsuchikage a Yorochi se opět zasmál.
„Cokoliv, kde se zabíjí.“ pronesl Yorochi a bylo vidět, že v těchhle zabijáckých způsobech má praxi.
„Nemám zájem. Necháme vás tu pár dní, jestli budete chtít, ale pak vás vyhostíme.“ pronesl Tsuchikage, ale Yorochi se ani nepohnul.
„Když máte dojem, že odejdeme tak snadno…“ pronesl Yorochi, popadl dalšího z podřízených a hrubě si s ním otevřel dveře, tedy, spíš ty dveře vyrazil.
„Třetí Tsuchikage, nemůžeme je tu nechat. Podívejte se, jak je nebezpečný ten kluk, jak silný bude asi ten muž.“ řekl jeden z ninjů z Kamenné, který z těch dvou měl strach.
„Nemáme jinou možnost, než je tu nějaké ty dva dny nechat. Právě proto, jak jsou silní. Navíc, teď hrozí Akatsuki svými útoky všude, takže by nám ti dva mohli pomoci jako takový štít, který můžeme klidně i ztratit.“ řekl Tsuchikage a zasmál se.
„Tsuchikage, je tu jeden úředník, který se svým synem žádá o dočasný azyl. Ozkoušel jsem si jeho inteligenci a předvedl se skvěle. Myslím, že by dokonce mohl spravovat finance.“ řekl jeden z ninjů, který zrovna přiběhl, ale moc svého pána nepřesvědčil.
„Necháme je tu… I když je to nesmírně podivné, že ve stejný moment dorazí dvě dvoučlenné skupiny.“ pronesl Tsuchikage a podíval se na zeď, ve které Yorochi udělal díru.
„Pane Tsuchikage. Prověřil jsem toho muže se synem, nejsou to opravdu žádní špioni. Akorát ten jeho harant je neuvěřitelně otravný.“ řekl ten, který přinesl zprávu o tom úředníkovi, kterým byl samozřejmě Shikamaru.
„A já mám zprávy o těch zabijácích. Ten muž je naprosto neznámý, ale ten kluk tu byl nedávno. Zlikvidoval dvacet čtyři našich jouninů, když se snažil najít nějaké informace o Orochimarovi. Mám ho sledovat?“ zeptal se jiný ninja, který držel v ruce nějaké spisy.
„Ne! Na ten útok si pamatuji. Zabil jen zrádce naší vesnice, kteří pracovali pro Orochimara, nebo někoho z Akatsuki. Nakonec by nám mohl hodně pomoci. Kdybychom ho třeba poslali proti útočníkům, tak by neměli šanci.“ pronesl Tsuchikage a podíval se z okna ven.
Naruto a Shikamaru dostali zprávu od jednoho z ninjů z Kamenné, že jim Tsuchikage dovolil tam zůstat a tak si šli pronajmout nějaký pokoj.
Shino a Yorochi si také pronajali nějaký byt na jeden den a šli do jednoho špinavého baru. Yorochi si to okamžitě namířil k výčepu a ostatní hosté v baru se na něj podívali.
„Co tu máš nejtvrdšího?“ zeptal se opovážlivě Yorochi a bylo poznat, že pobouřil některé další hosty a jiní se začali smát.
„Odprejskni kluku. Na tobě je vidět, že ti ještě před chvílí teklo mléko po bradě.“ řekl barman, ale Yorochi ho chytnul z límec, přehodil ho přes barový stůl a postavil ho před sebe.
„Já se tě ptal, co tu máš nejtvrdšího?!“ křikl Yorochi, někteří hosté vstali a výhružně ukázali zbraně.
„Hochu, nějak si taháš triko.“ řekl jeden z hostů, který byl hodně vysoký, statný a měl obrovský meč na zádech.
„A co jako ty s tím uděláš?! Jsi až moc přiteplenej, abys něco udělal.“ řekl Yorochi, čímž toho muže vytočil a ten se rozběhl na Yorochiho.
Chtěl Yorochiho trefit pěstí do obličeje, ale Yorochi tu ránu chytil jednou rukou, sevřel tomu muži pěst a začal mu ji drtit, dokud nebylo slyšet pomalé praskání některých kostí.
„A ty, odpověz už!“ zařval Yorochi a ukázal na barmana.
„Dobře, počkej. Nech ho být a já ti naleju moji domácí pálenku.“ řekl barman a Yorochi pustil toho muže, který utekl pryč.
„A dvakrát. Pro mého kolegu taky.“ pronesl Yorochi a ukázal na přeměněného Shina.
Yorochi si potom sedl ke stolu, kde byl Shino a nenápadně mu podstrčil nějaké pilulky. Poté se k Shinovi nahnul a zašeptal mu: „Shino, ty pilulky neutralizují jakýkoliv alkohol, takže můžeme vypít cokoli a nebude to mít na naše organizmy žádný vliv. Je to kvůli misi, ne pro zábavu.“.
Shino kývl hlavou a nepozorovaně spolknul tu pilulku, zatímco Yorochi polykal tu svou. Poté barman přinesl dvě skleničky nějaké průzračné tekutiny a se strachem odběhl pryč.
Následně na to do baru vtrhlo pět ninjů a nasměrovali si to přímo k Yorochimu a Shinovi. Yorochi do sebe kopl to pití a podíval se na nově příchozí. Shino to také opatrně vypil a podíval se stejným směrem.
„Ty jsi ten vrah, že?“ zeptal se jeden z nich a prohlídnul si Yorochiho.
„Jo, o co jde?“ zeptal se Yorochi a mrsknul prázdnou skleničku po barmanovi.
Barman před skleničkou uskočil, ta proletěla skrz zeď ven a tam zasáhla nějakého muže.
„Mám pro tebe a tvého společníka takovou prácičku.“ pronesl ninja a posadil se ke stolu.
„A co by to jako mělo být?“ zeptal se Yorochi a přiblížil se k němu.
„Plánujeme rozsáhlý útok na Skrytou Ohnivou a poté na Skrytou Listovou. Chceme totiž ovládnout okolí a pak se zbavit nejsilnější vesnice v okolí. Za několik minut máme sraz a po něm bude následovat rychlý útok na Ohnivou. Půjdete?“ zeptal se ninja a Shino sebou lehce trhnul.
„Jo, jdem. A za kolik?“ zeptal se Yorochi a ninja se zasmál.
„No, řekněme… úlovek z Ohnivé a část z Listové.“ pronesl ninja a Yorochi mu podal ruku na znamení souhlasu.
Ninja mu také podal ruku, potřásli si a odešli. Yorochi v jednu chvíli odpoutal jejich pozornost jednou bitkou s civilistou a Shino vyslal brouky, aby upozornily Naruta a Shikamara, což bylo zbytečné, protože ti dva je již následovali.
Došli na velké náměstí, kde stála minimálně stovka ninjů. Jakmile tam byli všichni čtyři, tak se Yorochi i Shikamaru rozhodli jednat a všichni čtyři se odmaskovali.
Jakmile si ten hlavní ninja všiml, že jsou z Listové, tak na ně poslal podřízené a sám začal utíkat pryč.
„Naruto, Yorochi. Nesmí uniknout, jestli se odsud dostane, tak bude moci znovu vytvořit podobný plán. Jděte po něm! A ty Shino, ty použij své brouky, abychom tyhle blbce vyřídili rychle. Bude to otrava, ale co se dá dělat.“ křikl Shikamaru a Yorochi s Narutem vyrazili po tom vůdci, zatímco Shinovi brouci jednoduše likvidovali nepřátele, protože jim jedly zásoby Chakry.
A Shikamaru použil své stínové techniky, aby chránil sebe, Shina a ještě aby se postaral o pár dalších. Výběr ninjů z Kamenné porazili rychle a pak se tam objevili jednotky ANBU a samotný Tsuchikage.
„Co se to tu děje?! A co tu dělají ti z Listové?!“ křikl Tsuchikage a Shikamaru ho radši informoval.
„Byli jsme vyslání, abychom zničili radikální skupinu, která chtěla napadnout Ohnivou a Listovou.“ vysvětlil Shikamaru, což neměl dělat.
„Tohle ale nebyla radikální skupina, nýbrž jedna z jednotek. Vy parchanti, teď víte o našem plánu. Zabijte je!“ křikl Tsuchikage a Shikamaru i Shino raději utekli pryč.
Shikamaru měl hned od začátku dojem, že to není jen malá skupina, ale celá vesnice. Naštěstí se těm dvěma povedlo uniknout a dokonce se i schovat před ninjy z Kamenné, ale byli na opačné straně, na kterou utíkali Naruto a Yorochi.
Ti dva mezitím doháněli toho ´´vůdce´´, když ten náhle zastavil. Otočil se k nim a začal se smát. Yorochi i Naruto také zastavili a byli překvapení.
„Ha, takže tímto doopravdy začala válka mezi Listovou a Kamennou, ale pro vás dva i skončila. Já mám totiž své kontakty.“ řekl a za ním se objevili dva muži s plášti Akatsuki.
Jeden měl hodně drzý výraz, čelenku měl na krku a zbraň měl kosu se třemi čepelemi.
Druhý byl takový zakuklený podobně jako Shino, ale měl i něco na hlavě. Jeho oči měli zvláštní nepřirozenou barvu. Podle jeho čelenky býval kdysi ninja ve Vodopádové.
„Proč nás rušíš, Kano? Ani jsem nemohl začít s obřadem.“ řekl ten s tou kosou a pousmál se.
„Klid, Hidane. Zdá se, že tenhle poskok má své pronásledovatele z Listové, zajímavé.“ řekl ten druhý a podíval se na Naruta a Yorochiho.
„Kakuzu, když už tu jsou, tak je oddělám.“ pronesl Hidan a uchopil svou kosu do rukou.
„To bych bejt tebou nedělal. Pein by tě pořádně seřval.“ řekl Kisame, který se tam náhle objevil s Itachim.
„Co je mi po Peinovi! A co vy dva tady?!“ křikl Hidan a znechuceně se podíval na Kisameho a Itachiho.
„Máme svůj úkol. S menší změnou plánu. Máme chytit Jinchuurikiho od Kyuubiho, co nejdřív a máme i úkol pro vás dva. Chyťte toho druhého, je to Jinchuuriki Yamaty no Orochi.“ řekl Itachi a ukázal na Yorochiho.
„Bezva, zábava a práce v jednom, konečně se mi to tu začíná líbit.“ křikl Hidan a Yorochi se zasmál.
„Čtyři zoufalci, kdo z vás půjde první? A víte co, ukážu vám jeden super trik, který se vám bude líbit.“ pronesl Yorochi, sundal si prsten, odhodil ho a bylo vidět, jak z něj sestupuje nějaká vedlejší Chakra, kterou byl celou dobu pokrytý.
„Hidane, dostaň toho malýho zmetka, dřív, než ho sám zabiju.“ řekl Kakuzu a Hidan dostal záchvat smíchu.
„Tak tohle by mohla být sranda. Sice tě nemůžu zabít, ale i tak si s tebou mohu pohrát.“ řekl Hidan a rozběhl se na Yorochiho s kosou nad hlavou.
„Sleduj, Kisame, teď dostane po hubě.“ řekl Itachi a Kisame se pousmál.
Hidan už chtěl zasáhnout Yorochiho kosou a zdálo se, že ta kosa se mu zabodla do ramene. Poté se Hidan všiml, že to není pravý Yorochi, ale jen základní klon, ve kterém je nějaký špalek, aby se kosa zastavila.
Pravý Yorochi seděl na větvi na stromě a pískal si nějakou melodii.
„Ha, je rychlý. Bezva!“ křikl Hidan a opět se rozběhl s kosou na Yorochiho.
Než ho stačil udeřit, tak Yorochi bleskově zmizel z té větve a Naruto se také vypařil. Yorochi se potom objevil uprostřed a Kakuzu, Hidan, Kisame, Itachi i Kano začali obdivovat jeho rychlost.
„Tak, kam zmizel Naruto?“ zeptal se Kisame a Hidan mezitím vytáhnul svou kosu z toho špalku.
„Odnesl jsem ho dost daleko odsud. Vy jste příliš pomalí, abyste si mě všimli. A ty, Itachi, ani se nesnaž zapnout svůj Sharingan. Prostě buď hodnej klučík a zůstaň tam, než to skončím s tvými kamarády.“ řekl Yorochi a začal cítit, že se Bijuu v něm probouzí a snaží se trochu ovládnout situaci.
Hidan poté skočil po Yorochim a pořádně se rozpřáhl. Směřoval již čepele své kosy na Yorochiho, když Yorochi chytil jednu z čepelí té kosy palcem a ukazováčkem levé ruky. Hidan zůstal viset ve vzduchu, protože Yorochiho síla byla ohromná a tak udržel dvěma prsty Hidana.
„Co to? Jak je možný, že má tak velkou fyzickou sílu?“ zeptal Kakuzu a podíval se komickou scénu, protože se Hidan chtěl vytrhnout z Yorochiho zachycení i s kosou, ale nešlo to.
„Já vám to všem řeknu, ať to víte, stejně vám to bude k ničemu. Mezi vřetení a loketní kostí mám kov. Ten kov je sám o sobě těžký, ale díky tomu prstenu a jeho Chakře jsem byl schopný vytvořit silné magnetické pole působící pouze na ten určitý kov, který se stal daleko těžším. Díky tomu jsem na každé ruce nosil asi, ani nevím kolik kilo. Možná sto, či víc, nebo míň. A ten samý kov mám i mezi holení a lýtkovou kostí. Už to chápeš, Hidane?“ zeptal se nakonec Yorochi a Hidan vypadal velice zmateně.
„Nemohl bys to zopakovat a pomaleji?“ zeptal se Hidan, Yorochi ho pustil a začal se svíjet smíchy na zemi.
„Hidane. Jednoduše řečeno, jako by nosil velmi těžké závaží, které nyní sundal a díky tomu je rychlejší a silnější.“ vysvětlil Kakuzu Hidanovi a Yorochi se konečně přestal smát.
„Ty šmejde, zaplatíš za to, že ses mi smál.“ řekl Hidan a pevně sevřel svou kosu.

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele tamessis
Vložil tamessis, Čt, 2013-01-17 19:54 | Ninja už: 4150 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Recepční v lázních

Super, úžasný jako vždycky Smiling Eye-wink

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Čt, 2013-01-17 20:00 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky moc ^^ A když si to myslíš Laughing out loud

Obrázek uživatele Inka009
Vložil Inka009, Pá, 2012-02-03 19:18 | Ninja už: 4981 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

zaujímavý nápad Smiling páči sa mi to Smiling

!!!SPICE UP YOUR LIFE!!!

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-02-03 19:21 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Děkuji.

Jsem moc rád, že se ti to líbí. A děkuji i za komentář. Smiling

Obrázek uživatele Sanny-chan
Vložil Sanny-chan, Út, 2011-11-29 21:57 | Ninja už: 4697 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Pěstitel rýže

SUPEEr!! Laughing out loud

Všichni na tomhle světě jsou praštěný. Už jako dětem ve školce nám měli říct, že všichni jsou cáklí. Aspoň bychom pak neměli blbý pocit, když sami dospějeme ve cvoky.

Je těžké být debilem, konkurence je příliš veliká... a proto budu raději magorem! :3

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, St, 2011-11-30 09:17 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Dík za koment a jsem rád, že se ti to líbí.