manga_preview
Boruto TBV 09

MISS KONOHA 2008 - část 024


A je to tady! Závěrečný díl Miss Konoha 2008! Co na tom, že soutěž de facto trvala tři roky... xD Hlavní je, že jsem dokončila FF, se kterou jsem na konoze začínala, která mě celé ty tři roky provázela a doufám, že snad i pobavila ty, kteří ji četli. Smiling Tímto bych vám, všem věrným i nově příchozím čtenářům, ráda poděkovala za milé komentáře a trpělivost. Smiling A co na vás v tom posledním díle vlastně čeká? Dozvíme se, kdo získá korunku Miss a který z kluků se bude honostit titulem Missák a zúčastíme se opulentní oslavy, překapivě konané v hospodě Shinde Iru Shinobi. Smiling A na závěr pro vás mám jedno velké překvapení! Tedy vzhůru do čtení! ^^

Druhá hodina odpolední se kvapem blížila a lid ze všech koutů vesnice pozvolna zaplňoval prostory tělocvičny. Hned u dveří je zdravil Asuma, který si dopřával poslední cigárko předtím, než dorazí Kurenai. Naštěstí pro něj se zdržela u Anko, kde si navzájem barvily vlasy, protože chtěly vypadat hezky na závěrečném fotu do konožské kroniky (které přijde hned vedle fotek s nadpisem "Orochimaru opouští Konohu" a "Letošní sklizeň rýže se vyvedla").
Ostatní porotci se odebrali do zákulisí, kde každý před náročným výkonem relaxoval dle svého. Kakashi usnul s Icha Icha místo polštáře a hlasitě chrápal, čímž značně rušil ctěného Hokage, jež si z drahocenného klobouku oprašoval smítka. Naopak Tsunade s Ibikim se nenechali rušit nikým a ničím zatímco se muckali v koutě. Jiraiya se opět zcela marně pokoušel proniknout do dívčích šaten...
V šatnách si naše sličné kunoichi lakovaly nehty a zaníceně rozvíjely debatu na stále aktuální téma Narutovy nepřítomnosti.
"Já si myslím," prohlásila Ino a vážně zakývala štětečkem namočeným ve zlatém laku, "že trucuje někde u monumentu Hokage. A jednoho dne, až ho žízeň a hlad vyženou ven, spustí se z nosu Nidaime jako malá oranžová nudle..."
"Ty jsi ale fakt pošahaná, Yamanaková, víš to?" vyprskla Ten Ten smíchy, až se polila odlakovačem.
"No tak, berte to vážně, holky," pokárala je Kin. "Řekni, Sakuro, copak ty o něj nemáš ani trochu strach?"
Růžovláska pokrčila rameny. "Já mám spíš strach z chvíle, kdy se vrátí. Budu ho za ten útěk muset zmlátit a odřu si kvůli tomu tenhle krásnej purpurovej lak!"
Jiraiyovi se z vůně odlakovače začínala pomalu točit hlava, a proto se odebral zpět do tělocvičny. Prodral se narůstajícím davem, až zakotvil u vchodu do posilovny, kde byl opět umístěn Choujiho a Shinův catering.
"Ehm, kluci," odkašlal si důležitě. "Něco mi říká, že vy dva jste nějak moc stranou. Sice tu vyvařujete pochoutky, ale mám takový pocit, že se snažíte být tak nenápadní až je to nápadý. Takže určitě víte, kde se ten náš malý Uzumaki schovává, žejo?"
"Teda pane Jiraiyo, vy jste tak chytrej, že byste si mohl z fleku otevřít detektivní kancelář!" hvízdl Chouji s ironickým úsměvem v buclaté tvářičce.
"Jo, se svým IQ je i bez taijutsu a ninjutsu nebezpečnej!" přikývnul tajemný černovlasý cizinec.
Chlípnému poustevníkovi se samým překvapením zježily chlupy na zad... zádech. "Orochimaru!" vydechl nevěřícně. "Co tady děláš!?"
"Ále, znáš to, jen tak se poflakuju. Co jinýho by taky takovej průměrnej INVESTIGATIVNÍ REPORTÉR na soutěži Miss dělal," opáčil, s důrazem na jistá slova, bledolící konožský vyvrhel.
"Jo ták, hledáš tady nějakou špínu na naše děvčata!"
"A chlapce. A maskérky, garderobiérky, uvaděčky, konferenciéry a POROTCE. Což mi připomíná... už jsi konečně sbalil Tsunade?"
"... Víš že tě nenávidím, žejo? Ale ze staré známosti ti to povím. Bohužel, Tsunade nedokázala patřičně ocenit můj účes, tak jsem to s ní vzdal. Přesedlala totiž na plešatý, zjizvený týpky s trapným nářečím..."
"To si děláš ko... srandu? Tsunade a Ibiki!? To je sólokapr! Už tam letím. Díkec, parťáku!"
zavýskl zakladatel Zvučné vesnice a už si to metelil do šaten. Takže úplně přeslechl, jak za ním Jiraiya vztekle řve, že už dávno není jeho parťák a fakt ho strašně moc nenávidí.
Nemohl se ale vztekat dlouho, protože zazněl gong oznamující, že poslední kolo soutěží startuje za deset minut.

Missáci ve svých šatnách vyčerpaně polehávali na lavičkách.
"Asi jsme to," zasípal Kankurou a setřel si pot z čela, "s tou poslední generálkou trochu přepískli."
"Souhlas,"
vydechl Gaara a zhroutil se bratrovi do náruče.
Ostatní sebrali sílu jen na souhlasné zdvižení ruky; stále zdravotně indisponovaný Neji se zmohl pouze na tiché "uf, uf". Ne tak Lee, který se do šatny přiřítil rychleji než Naruto do Ichiraku a výskal, že by to sjel ještě jednou.
"Vy jste ale padavky!" hihňal se i Kiba, vzápětí ale zvážněl. "Jestli kdokoliv z vás tu sestavu zkazí, je synem smrti!" Ostatní se na něj pochybovačně zadívali. "Dobře, nikoho nezabiju, ale ten, kdo to podělá, bude celej měsíc chodit venčit Akamara!"
Taková výhrůžka postavila zesláblého Nejiho na nohy. "Hele, já se sotva vrátil z nemocnice a jsem rád, že jsem ty tvý tréninky vůbec přežil! Takže vyhrožovat mi smrtí je vrcholná drzost! Jestli někdo náhodou zakopne, může za to osud!"
"To už tady dlouho nebylo," ozvalo se z koutku, v němž dřepěl Sasuke.
Než se s ním Neji pustil do další hádky, na prahu se objevil Asuma a utnul veškerou konverzaci prohlášením, že holky začínají jako první.
Kluci v rámci možností zajásali a odplížili se odpočívat do první řady hlediště.
Hned vedle nich se usádlil Gai s foťákem a Orochimaru s diktafonem a poznámkovým blokem. Proč po všechna kola Miss i Missáka chyběl televizní štáb nám není známo.

Posledním úderem gongu všechno ztichlo. Tak napjatí a plni očekávání byli místní i přespolní diváci, chtiví výsledků soutěží krásy.
Na pódiu se, taktéž zcela potichu, zjevila rozšířená porota. Ctihodný Hokage, jehož klobouk zářil čistotou (ne, není nový, ale vypraný v Perwollu!) a z jeho neodmyslitelné dýmky se linul sladký vanilkový kouř.
Překrásná Tsunade, v jejímž dmoucím se dekoltu zářil smaragdový přívěsek ve tvaru srdce, dárek od jejího nejmenovaného nového ctitele.
Hatake Kakashi, jako vždy vybaven zásobou čtiva, tentokráte novým dílem ze série Icha Icha Paradisu - Tulící ráj.
Sarutobi Asuma, frajer první třídy, pro dnešek oděn v luxusním dvouřadém obleku od Armaniho nebo co já vím kterého slavného návrháře. Každopádně oblek byl leskle stříbrný s matnými klopami a zatraceně mu to v něm seklo!
Průvod uzavíraly další dvě krasavice ženského pohlaví, Anko a Kurenai s čerstvě nabarvenými vlasy. Budoucí paní Sarutobi vsadila na malé černé, díky kterým vynikly její štíhlé dlouhé nohy. Slečna Mitarashi, jak bohužel víme, postrádá cit pro módu, proto ani dnes neodložila síťované triko a plášť á la inspektor Colombo...
Jako poslední se v tělocvičně zjevil Tsunadin nejmenovaný nový ctitel a spustil: "Tuž vitajtě, šecke roby, chlopi a gizdi! Začina nam posledni kolo přehlidki krasy a intelektu, ninža schopnosti, spjevu a dněskaj hlavně tancu. Misky a misacy nacvičili vlastni choreografije na sve oblibene pisně. Mužu řyct, že se parurazy při vybjeru tych pisniček malem zabili, bo každy chtěl něco jineho. Ve hře byl ded metal aj teletabís, takže mužeme byt radi, že to nakoněc dopadlo tajak to dopadlo. Jako prvni přichazeji ty naše male robki, tuž jim zatleskajtě!"
Za Ibikiho zády se roztáhla opona a ve stejném okamžiku se z Irukova pekelného DJského stroje ozvaly tóny... při kterých missákům v první řadě zmrzl úsměv na rtech. Byla to totiž skladba "The Boy Does Nothing", v níž se zpívá o tom, kterak jsou všichni kluci nanic a neumějí tančit! Ze strany děvčat vyložená provokace! Navíc si to na pódium přikvačily v krátkých zlatých šatičkách s třásněmi a jaly se vrtět jako pytel epileptických blech. Ino doprava, Sakura doleva, Hinata pěkně uprostřed, mezitím Ten Ten za nimi dělala stojku, až jí šaty sklouzly ke krku a Jirayia se radoval, že viděl její gaťky. Když se holky vpředu rozestoupily, jejich místa ihned zaujala Temari a Kin. Několikrát padly na kolena a zase vyskočily jako srnky, zavlnily se jak břišní tanečnice, shimy shimy vpřed, plavný úkrok do strany a parket už patřil Noriko. Dlouhé blond vlasy zavířily rychleji než tornádo, podpatky zaklapaly jako kastaněty, následoval hluboký předklon, který nejednomu muži v publiku způsobil krvácení z nosu. Nato se ostatní kunoichi připojily rychlými cha cha krůčky, tleskaly do rytmu, smály se a pařily jako o život. Netřeba dodávat, že závěrečnou část textu "And if the man can't dance he gets no second chance." si užily ze všeho nejvíc. Nakonec zamávaly publiku, poslaly pár pusinek, mrknutí oka a zapluly zpět do zákulisí.
Ibiki rázným krokem přistoupil k řečnickému pultíku. "Tuž co na to řict. Šikovne robki to su, no ni? Prosim misaky v prvni řadě aby se přestali gzychtit tajak by zežrali přezrale tvaružki a šli se připravit na svuj taněc. Mezitym se važene publikum muže občerstvit v kateringu."

Dveře chlapeckých šaten práskly tak, že málem vyletěly z pantů. Všichni malí shinobi si něco mrmlali pod nos a Kiba vrčel víc než celá psí smečka jejich klanu dohromady.
"To si odskáčou, čúzy jedny!" nevydržel to Kankurou a praštil rukou do zdi, až se sypala omítka.
"Jo, jsou tak otravný," prohlásil Shikamaru, ale tvářil se stejně znuděně jako vždy, takže nebylo vůbec poznat, jestli ho to doopravdy rozčílilo.
Lee se chystal namítnout, že jemu provokace nevadí, protože síla mládí stejně zvítězí, ale nedostal k tomu příležitost.
Sasuke si totiž zlostně prohrábl vlasy, a pak ze své skřínky vytáhl cédéčko.
"To nemyslíš vážně, že ne?" zamrkal překvapením Gaara. "Jako taky mě naštvaly, ale tohle už je moc..."
"Netěší mě to o nic víc než tebe,"
přimhouřil Uchihovský mstitel oči, "ale můžou si za to samy..." Otočil se na patě a zamířil i s cédéčkem k Irukovi.

O přestávce se strhlo několik šarvátek mezi vesničany a vesničankami, které, inspirovány prokletou písní, jim vyčítaly všechny jejich chyby. Nejhůř to smozřejmě schytal Nara Shikaku, ale protože takové výčitky byly jeho denní chléb, pokrčil jen rameny a objednal si u Choujiho dvojitý ramen.
Po třetím zaznění gongu se nasupené ženy a skleslí muži uhnízdili zpět na židle a soutěžní klání mohlo pokračovat.
Ibiki se usmíval jak měsíček na hnoji, z čehož se dalo usuzovat, že Tsunade zrádnému textu nepodlehla. Anebo od ní naopak moderátor a policista v jedné osobě dostal takovou facku, až se mu zkřivila čelist... kdo ví.
"Nebudu to dluho protahovat. Naši udatni ninžove na svem vystupeni tvrdě dřeli. Vahali nad romanticku skladbu od jakehosyk Brajena Edemsa, no nakoněc si zvolili cosyk rychlejšiho, tuž uvidime. Iruko, hoď placku na gramec a jedem!"
Iruka nasucho polkl, protože věděl, že z toho bude průšvih, ale nedalo se nic dělat. Na pódium se vyhrnula sedmičlenná skvadra, důvěrně přezdívaná "Neji and The Gang", a zaujala frajerské postoje s rukama založenýma na prsou. Na sobě měli zelené tepláky, na hlavách černé mafiánské klobouky, odhalené hrudníčky se dmuly pýchou... A pak to přišlo!

Ding dong, the witch is dead
Which old witch? The wicked witch!
Ding dong, the wicked witch is dead
Heigh-ho, the derry-o
Sing it high, sing it low
Ding dong, the wicked witch is dead

Všem bylo jasné, že píseň je taktéž namířená proti konkurenční soutěži, ale v podstatě jediná, která by se mohla urazit, byla upřímně řečeno... Tsunade. Ačkoliv právě její reakce se Iruka nejvíc obával, blond gamblerka se rozesmála na celé kolo. Kdo by se taky nesmál, když kluci na pódiu předváděli směsici kozáčka, irského stepu a tance svatého Víta. Kdo neviděl, nedokáže si to představit, ale jako celek nakonec choreografie působila dobře. A spolu s chytlavou písní způsobila, že během chvíle byla celá tělocvična na nohou. Konohamaru a Ebisu se dokonce popadli za ruce a točili se dokola jako můry pod lampou.
Mezitím missáci zapojili i akrobatické prvky; metali kozelce, dělali hvězdice, přemety, salta a celou sestavu zakončili živou pyramidou, na jejímž vrcholku stál Lee a oslňoval všechny přítomné svým zářivě bílým chrupem. Gai plakal radostí zatímco fotil výkon svého svěřence jak zběsilý.
Poté, co chlapci zmizeli v zákulisí a přítomní osušili slzy smíchu, Ibiki vyhlásil další přestávku, po níž mělo následovat velké finále - zveřejnění výsledků MISS SHINOBI a MISSÁKA Z KONOHY 2008!

Během poslední přestávky by se napětí dalo krájet. Různě velké skupinky diváků postávaly u cateringu, na chodbách, kuřácké hloučky venku a všichni zaníceně debatovali. Každý měl svůj tip na vítěze v ženské i mužské verzi soutěže a mnozí dokázali svůj názor hájit opravdu vehementně. Někteří pouze slovy, jiní gesty, další dokonce pěstmi. Nakonec byly k rozehnání rozvášněného davu použity gumové nukleární zbraně a všichni se pokojně vrátili do tělocvičny.
Gong rozvibroval vzduch. Porotci se zvedli ze svých křesel a na pódium zavolali sličné kunoichi.
A tak tam stály. Konožanky Ino, Sakura, Hinata a Ten Ten, Temari z Písečné, Kin ze Zvučné a Noriko z Kumogakure no Sato.
Viditelně nervózní Hokage si odkašlal, z reproduktorů zavířily bubny...
"Druhou vícemiss se stává... Hyuuga Hinata!"
Drobná černovláska nevěřila vlastním uším. Teprve poté, co jí nadšené kamarádky Noriko a Sakura skočily kolem krku, si uvědomila, co právě dokázala. Ona, vždy stydlivá a upjatá dívenka rozkvetla do krásy a svým charismatem zaujala tak váženou porotu. Tsunade ji dekorovala šerpou, do vlasů vetkla krásnou stříbrnou korunku, mužská část poroty ji obložila květinami a nutno dodat, že všichni pánové ji nadšeně líbali na líčka. Pak byla Ibikim usazena do křesílka a se slzami v očích mávala jásajícímu publiku.
Výskání a dupání ale opět utichlo, když Sarutobi otevíral další obálku.
"První vícemiss se stává... Ten Ten!"
Zazněla fanfára, opět proběhly gratulace, dekorace, líbání, potlesk a cvakání fotoaparátů. Gai v první řadě omdlel, zatímco Lee v zákulisí vřískal, že síla mládí nezklamala a přivedla jeho parťačku až na vrchol! Tu však ctěný Hokage vzal do ruky třetí obálku.
Nikdo ani nedutal, někteří zadržovali dech a o slabší povahy se pokoušel infarkt. Zbývající soutěžící se chytily za ruce...
"Vítězkou Miss Shinobi 2008 se stává a historicky první titul Miss vůbec získává... Temari z Písečné vesnice!"
Krásná blondýnka, která všechny od začátku zaujala svou bezprostředností, nedokázala zadržet slzy. Ze zákulisí vyběhli její mladší bratři a div že ji neumačkali. Umělecky propracovaná korunka s drahými kameny jasně zazářila v jejích vlasech, a když usedala na trůn, s Hinatou a Ten Ten po boku, nezůstalo už suché jediné oko.

Rozvířené emoce se ještě nestačily usadit, ale muselo se pokračovat dál. Vedle dívčích trůnů v růžové barvě se objevily tři modré židličky pro budoucí vítězné chlapce, kteří právě nastupovali.
Jako první partička z Konohy; organizátor soutěže Neji, za ním Sasuke, Lee, Shikamaru, Kiba a jako poslední Kankurou a Gaara z písečné, stále rozradostnění z úspěchu své sestry.
Úděl toho, kdo rozlepí obálky a odhalí tajemství, padl na předsedu chlapecké poroty. Asuma pomalu vstal a roztřesenýma rukama rozlomil první pečeť na obálce.
"Na krásné třetí příčce v našem klání se umístil... Gaara!"
Radost písečných sourozenců neznala mezí, když nejmladšímu z nich na krku zacinkala medaile a osazenstvo tělocvičny zuřivě tleskalo a smálo se při vzpomínce na jeho nezapomenutelnou volnou disciplínu. Když Gaara usedl na svou židličku, Asuma si mávnutím sjednal klid.
"Na druhém místě je... statný... silný... a jedinečný... Uchiha Sasuke!"
Sasuke, který do soutěže vstoupil z hecu, byl nakonec rád, že se tak krásně umístil a ač se to na něj nehodí, pusinkoval svoji medaili a objímal všechny kolem. Mnohem větší radost měl však Neji, který se celý den děsil toho, že by šampón Sasuke přece jen mohl získat první místo.
Asuma byl tak nervózní, že mu Kurenai dovolila zapálit si cigaretu. Dvakrát potáhl, rotrhl obálku a cigareta mu samým překvapením spadla na zem. Zalapal po dechu, papírek se jménem vítěze beze slova podal své přítelkyni... a omdlel! Tvrďák Asuma omdlel! V publiku to zahučelo.
Kurenai polkla, načež do ticha pravila: "Missákem z Konohy 2008 se stává... Nara Shikamaru!"
Kdo si dřív myslel, že Shikamaru má pouze jeden obličejový sval, který mu dovoluje jen ten stále stejný znuděný výraz, byl vyveden z omylu. Shimamaru se začal smát na celé kolo, ale toho úsměvu si nikdo dlouho neužil, jelikož ostatní kluci na něj naskákali jak američtí fotbalisti a pohřbili ho pod sebou.

A tak všechny tři miss i tři missáci seděli na pódiu, zatímco Gai kolem nich lítal jako kulový blesk a fotil, až se z jeho Nikonu kouřilo. Opodál šmejdil zuřivý reportér Orochimaru a snažil se z přítomných vytáhnout nějaké ty pikantnosti. Na Naruta už si nikdo ani nevzpomněl...

O hodinu později v hospodě Shinde Iru Shinobi...

Všude vládl veselý hovor a smích. Jindy nebezpečná čtvrť Harajuku a hospoda nevalné pověsti rozkvetly jako sakurové květy. Do ponurých prostor hospody byla přemístěna dvoubarevná krepáková výzdoba, z čehož jedooký jednonohý bezzubý majitel nebyl příliš nadšen. Na truc všem prodával své pančované saké za dvojnásobnou cenu. Měl jediné štěstí, že se Tsunade z lásky k Ibikimu rozhodla abstinovat, jinak by mu dala co proto.
Nebudu zde vypisovat, co kdo kde dělal, protože by to zabralo nejmíň dalších deset stran. Řekněme si jen, že každý se věnoval tomu, co bylo milé jeho srdci. Až na Kakashiho, který pro tentokrát vyměnil hrdinky svých knih za skutečné ženy - sličné servírky v minisukních.
Když tu náhle, jako ve scéně vystřižené z westernu, rozrazili dveře dva zaprášení poutníci. Nebyl to nikdo jiný, než vyobcovaní moderátoři Izumo a Kotetsu.
"Promiňte," vykřikl směrem k Tsunade, která jim vyšla v ústrety, Izumo. "Naruta jsme nenašli. Hledali jsme úplně všude. V monumentu, v katakombách i v kanálech, a že jsou tam krysy větší než moje hlava! Ale nikde není!"
"Víme, že jsme se neměli vracet bez něj,"
zakvílel zoufalý Kotetsu, "a přijmeme jakýkoliv trest. Svažte nás, bijte nás, mučte nás, zahrabejte nás až po krk do země a tváře nám pomažte džemem, ať nás sežerou mravenci..."
"Hahahaha, vy jste ale pitomci,"
ozval se náhle od baru známý hlas. Nebyl to však Naruto, nýbrž...
"Noriko!?" vypískla Hinata.
Pak se ozvalo PUF, a když se rozptýlil obláček kouře, namísto malé blondýnky stál u barpultu vysmátý blonďáček.
"Do háje už s tou tvojí sexy technikou!" zařvali nepříčetně Izumo a Kotetsu.

A jestli neumřeli, honí Naruta kolem Konohy dodnes...


Ebisu: "A to je vše, přátelé!"
Konohamaru: "To jsem měl říct přece já!"
Ebisu: "Tak to řekni!"
Konohamaru: "Tá-dy-dá-dy-dý-da-dá!"


A nyní slíbené překvapení! Smiling Zhruba kolem vzniku 15. dílu mě napadlo, že by se o tak významných údalostech, jakou Miss a Missák bezesporu jsou, měla dozvědět široká veřejnost Shinobi světa. Proto obě soutěže bedlivě sledovali redaktoři měsíčníku, jež vychází pod hlavičkou Orochimarova vydavatelství Zvuk, s.r.o. Laughing out loud Většinu tohoto novinového speciálku mám již sepsanou, proto se brzy můžete těšit na veškeré pikantní zákulisní informace. A to není planý slib, vážení; opravdu mi to nebude trvat další rok. :)

Poznámky: 

Tulící ráj - překlad Icha Icha v českém vydání mangy Naruto od CREW - děsně se mi to líbí ^^
Provokativní dívčí píseň: Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Mstivá píseň kluků: The Fifth Estate - Ding Dong! The Witch Is Dead
Opět využito několik hlášek z Red Dwarf, např. gumové nukleární zbraně a mučivá smrt sežráním mravenci.
"...se svým IQ je i bez taijutsu a ninjutsu nebezpečnej." Toť jest upraveno z kultovního filmu Tango & Cash.
Dále tu máme závěřečný dialog Ebisu a Konohamara, který pochází z titulků Looney Toons... Smiling
A to už je opravdu vše, přátelé! ^^

5
Průměr: 5 (33 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yukiko Satoru
Vložil Yukiko Satoru, St, 2020-12-02 01:33 | Ninja už: 1245 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise PM
Jsem si říkala, že by byla sranda, kdyby vyhrál páreček Shikamaru a Temari. Ale zároveň jsem si myslela, že to tak nebude, ale ejhle, ono to tak je. Takže mám radost, že můj typ vyhrál. A taky jsem překvapená, že se objevil a hlavně JAK se objevil Naruto. Takže ten syčák byl přeměněný. Mazaný to chlapec. A Konohamaru na konci nezklamal Laughing out loud Teď jen se modlím, jestli moje snaha, ač opožděná a zřejmě naprosto zbytečná, k něčemu bude. Snad... doufejme... takže... "Tá-dy-dá-dy-dý-da-dá!"

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-07-08 13:50 | Ninja už: 5190 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: No tak, hoci som výsledok netrafil, po promenáde v plavkách sa Temarino výťazstvo dalo čakať. Naruto sa síce neodhalil nejako zvlášť elegantne (a už sa vôbec nespustil z nosu Nidaimeho ako oranžový sopeľ), ale páni, veď on bol po celý čas v ženských šatniach, kam sa Jiraya snažil dostať s maximálnou námahou. Laughing out loud Nakoniec to bol veľmi, veľmi dobrý počin, klobúk dolu.
PS: A stále čakám na ten obrázok Temari - škoda, že som to tu nečítal skôr, vedel by som čo kresliť na FA misiu.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Sura-chan
Vložil Sura-chan, Pá, 2012-03-02 16:53 | Ninja už: 4445 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

Pěkně to Naruto nafinkoval

Někdy mi vše leze na mozek!!

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-01-12 21:28 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

HA! Věděla jsem, že Noriko je Naruto xDD Ale taky jsem si myslela, že to vyhraje a potom se bude natřásat, že strčil do kapsy nejen všechny dívky, ale dostal i první pozici, čímž by se Shikovi rovnal Laughing out loudLaughing out loud No, ale takovejhle konec je přeci jen skvělej, takže si neodpustím pochvaly... bylo to opravdu úžasné počteníčko! Smiling nejednou jsem skoro spadla ze židle... xDD

Obrázek uživatele EdElric31011
Vložil EdElric31011, So, 2011-09-24 16:51 | Ninja už: 4629 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

To som rada, že vyhrala Temari!! Inak super koniec, dosť som sa nasmiala Laughing out loud Najlepší boli Izumo a Kotetsu Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2011-09-25 10:49 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Děkuju za přečtení celé série. Smiling Jsem ráda, že se líbilo. ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Nairugi Ryu
Vložil Nairugi Ryu, St, 2011-09-14 21:50 | Ninja už: 5160 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

Tak závěr se opravdu povedl. Málem jsem umřel smíchy. Jinak gratuluji k dokončení povídky.
No a teď se můžeš hezky pustit do MISS KONOHA 2009(2010, 2011, 2012...)Smiling

"Člověk neví co v něm je, dokud mu nepřiloží pistoli k hlavě." - Duffy
"Good, bad... I´m the guy with the gun." - Ash, Army of Darkness
"Člověk užívá své fantazie k uspokojování svých ve skutečnosti nesplněných přání." - Sigmund Freud

www.arkard.estranky.cz

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2011-09-14 22:01 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

A nebylo by lepší drama 2012: Konec Shinobi světa? xD Děkuju za přečtení a za návrh, ale spíš bych měla dokončit Chlapce z pekla, takže se pokusím vrhnout napřed na něj. Smiling

Jinak samozřejmě děkuji všem věrným (i nevěrným xD) a novým čtenářům za hezké komenty. Potěšííí! ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Nairugi Ryu
Vložil Nairugi Ryu, Čt, 2011-09-15 17:25 | Ninja už: 5160 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

2012:Konec Shinobi světa je dobrý nápad. Jen to nemusí být čisté drama, ale klidně i komedie. Jediná nevýhoda je časové omezení. Smiling

"Člověk neví co v něm je, dokud mu nepřiloží pistoli k hlavě." - Duffy
"Good, bad... I´m the guy with the gun." - Ash, Army of Darkness
"Člověk užívá své fantazie k uspokojování svých ve skutečnosti nesplněných přání." - Sigmund Freud

www.arkard.estranky.cz

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2011-09-17 10:35 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Nairugi Ryu
Vložil Nairugi Ryu, Ne, 2011-09-18 10:32 | Ninja už: 5160 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

No jo no, ale moc lidí na internetu už v té době asi nebude. Jedině že by to spisovatelka napsala na papír a nechala kolovat po čtenářích nebo posílala přes poštovní holuby. Smiling
Taky by to mělo výhodu, kdyby našla nějakého svého fanouška, tak může vyměnit další díl za jídlo nebo pití. Smiling

"Člověk neví co v něm je, dokud mu nepřiloží pistoli k hlavě." - Duffy
"Good, bad... I´m the guy with the gun." - Ash, Army of Darkness
"Člověk užívá své fantazie k uspokojování svých ve skutečnosti nesplněných přání." - Sigmund Freud

www.arkard.estranky.cz

Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, Pá, 2011-08-19 20:08 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

Když jsem zjistila, že je poslední díl konečně na světě, nemohla jsem se zbavit dojmu, že končí jeden velký příběh. Něco, co tak nějak bylo v podvědomí nás všech a teď jsme se ho zbavili...
Brilantní zakončení skvělé série, co víc dodat... Smiling

Obrázek uživatele Ayanne
Vložil Ayanne, St, 2011-08-17 12:07 | Ninja už: 5864 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Pěstitel rýže

Volejte sláva a sto dní se radujte, aleluja jupi jej! Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2011-08-17 11:23 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Milá mstivá píseň kluků je strašně nakažlivá, už vidím, jak mi Ding Dong bude znít v hlavě celý den. Laughing out loud

Stejně jako u Ailen, i u mně byla Misska jednou z úplně prvních povídek, co jsem zde četla. Jo, to byly časy... ^^
A znovu, stejně jako Ailen, jsem minuty čtení strávila s širokým, pobaveným úsměvem. I když trochu melancholickým. Ale pak jsem si uvědomila jednu věc - dokud neskončí i Chlapec, tak... ještě není konec! Ještě to není vše. Tak. xD

Na novinový speciálek se těším, ať už se zde objeví, kdy chce. Nevím, najednou zjišťuju, že mi to čekání ani nevadí. Až přijde, tak přijde. Huh, asi stárnu. xD

A... tak nějak jsem uvažovala nad tím, co dodat. Něco jsem sem napsala a pak to zase smazala... protože bych tady zase musela uvažovat nad věcmi jako byla "stará konoha" a tak. A já už nechci. Co je pryč, je pryč. Co je teď, je teď. A já nechci Missku vidět jen jako nějaký symbol něčeho, co už není.
Chci ji vidět jako to, čím je ona sama - úžasnou humornou sérií, která mě provázela tak dlouho. Rozesmála, donutila se usmát, donutila se těšit na další díl.
A tak ji také vidím. Díky ti za ni, hAni. Smiling

Obrázek uživatele Dragonit
Vložil Dragonit, Út, 2011-08-16 20:52 | Ninja už: 4862 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Když jsem četla tuhle sérii FF (mimochodem moje první čtená FF) byla jsem dost naštvaná, že se nedozvím konec, a když se teď objevil poslední díl skákala jsem dva metry vysoko, to však nebylo nic oproti tomu, když jsem to četla. Válela jsem se na podlaze a sousedi nám bušili na dveře, abych byla zticha. Prostě úžasný o tom není pochyb.

Lidičky komu se líbí mé povídky zde je můj blog, na kterém naleznete druhý díl Už dál nechci
http://takemydream.blog.cz/
Lidičky z Prahy a okolí, pokud si chcete pokecat i na fb, tak je tam teď mnou nově vytvořená skupina "Anime Praha", kde, doufám, se sejde super parta a pokud ano, myslím, že by bylo super udělat nějaké srazy v Praze.

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Po, 2011-08-15 11:01 | Ninja už: 5838 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Musím se k něčemu přiznat... U téhle kapitoly jsem nedostávala záchvaty smíchu jako u předchozích kapitol. Culila jsem se jak měsíček na hnoji od začátku do konce, to jo, ale tak nějak jsem smutná z toho, že je to fakt konec Missky. Byla to jedna z prvních sérií, které jsem tady četla a je to jedna z nejlepších sérií, jaké jsem do teď četla. Vždycky milá, vždycky povzbudivá, vždycky rozesmála, i když se na kapitolu čekalo třeba rok Smiling Je to takový vždy 100% fungující zvedač nálady, když všechno ostatní selže. Díky za to, hAničko-sluníčko.
Nedá se než souhlasit se striggou - jsem ráda, že nám k tomu má investigativní novinář Oro co říct.
P.S.: Všechno nejlepší k svátku. Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2011-08-16 13:27 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Já se taky musím k něčemu přiznat... Jsem ráda, že má oblíbená věrná čtenářka na mě nezapomněla, že se jí ta šílenost pořád líbí, a že ji chválí. *radostí skáče po pokoji*
P.S. Děkuju. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Adam Švorc z Nemanic
Vložil Adam Švorc z Nemanic, Po, 2011-08-15 10:40 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 91 | Autor je: Prostý občan

Toto trvalo, ale čekání se vyplatilo Smiling

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2011-08-14 21:59 | Ninja už: 4714 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Já čekala, že a bloncka bude Naruto..., ale stejně, božííí! XD

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2011-08-14 20:44 | Ninja už: 4950 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Chtěla jsem vypsat, co mě rozesmálo nejvíc. Pak jsem to zavrhla a chtěla jsem napsat, co všechno pro mě tahle povídka znamená. Pak jsem i to zavrhla jako profláklou pitomost a měla jsem v plánu pouze utrousit nějakou děsně vtipnou a trefnou poznámku.
A pak... mě žádná nenapadla.
Víš, říkám si, že největší poklonu ti stejně asi můžu složit jedině tímhle... MISS KONOHA 2008 je série, která mě donutila založit si účet tady mezi váma na Konoze, úplně první povídka, co jsem tu kdy četla. A protože pocit patřit sem je něco, čemu se jen tak něco nevyrovná... jsem jí i tobě tak maximálně vděčná, jak jenom můžu být.
Tahle povídka patří k mým nejhezčím vzpomínkám a nejspíš i proto ji nikdy nedostanu z hlavy.

A neodpustím si to - Orochimaru jako investigativní novinář nemá chybu a je jen a jedině dobře, že nám k tomu všemu ještě má co říct! Eye-wink

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2011-08-14 22:12 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jawdropping! ... *slza v oku* ... *ticho* ... Chtěla jsem vypsat, co mě co mě na tvém komentu potěšilo nejvíc. Pak jsem to zavrhla a chtěla jsem napsat, co všechno pro mě ten koment znamená. Pak jsem i to zavrhla a měla jsem v plánu ti prostě moc poděkovat.
A pak... mě nenapadlo jak. *panika* ... *jde na oplátku číst a komentovat všechny tvoje povídky* ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie