manga_preview
Boruto TBV 09

Konoha má problém 7. čast - Útok!

Dvě minuty uběhly jako voda a Sasuke pořád nikde. Orochimaru si už nemohl dovolit déle čekat. Nikdo je zatím nezpozoroval, ale kdyby tu byli ještě déle, určitě by si toho někdo všimli. Oni potřebovali využít k útoku moment překvapení. Orochimaru tedy vydal rozkaz k útoku. Vojska se rozeběhla směrem ke Konoze a začali všechno ničit. Za chvíli tam nechyběli i obrovští hadi, kteří začali vše pustošit. Spoustu ninjů z Konohy teď bojovalo za svou vesnici.

Naruto už křičel na Tsunade něco přes deset minut. Z jeho “proslovu“ ho vyrušil jeden ANBU, který se tam zničehonic objevil:
„Hokage-sama, byli jsme napadeni!“ Tsunade vyskočila ze židle:
„Cože?!“ Naruto se taky vylekal a něco nesrozumitelně zakřičel. Tsunade i Naruto se podívali z okna, odkud byli vidět obrovští hadi. Naruto vyběhl ven, aby bránil svou vesnici. Tsunade ještě zakřičela:
„Naruto, počkej!“ Ale ten už ji neslyšel. Už dávno běžel po schodech dolů. Hokage teď neměla čas toto řešit, tak ihned diktovala ANBU rozkazy. Nechala si zavolat Shikamara, byl to přeci nejlepší stratég v Konoze.

Sakura, hned co slyšela nějaké rány, se rozeběhla po sluchu. Potom už viděla prach a zničené budovy. Také několik ninjů, kteří byli těžce zranění a leželi na zemi. Hned k nim přiskočila a pokusila se je vyléčit alespoň tak, aby nebyli v ohrožení života.

Naruto se samozřejmě neohlížel a hned běžel k bráně, odkud slyšel největší hluk a také tam viděl ty obrovské hady. Po cestě zabil pár ninjů z Orochimarovi armády, kteří se mu připletli do cesty. Když doběhl k bráně, ihned použil své oblíbené klonování a dal se do boje.

Mezitím, kousek od Konohy, bojovali proti sobě dva silní ninjové. Protože souboj bez technik už trval hodně dlouho a neměl žádné výsledky, tak se Sasuke konečně odhodlal použít nějaké své jutsu. Vytvořil obrovskou ohnivou kouli, která byla o hodně větší, než když ji jeho sensei viděl naposledy. Neměl ale čas to nějak obdivovat, musel uhnout. Jen taktak stihnul uskočit do strany a už se nestaral, co bylo s ohnivou koulí dál. Protože by nebylo dobré jenom uhýbat, tak poskládal pečetě a poslal na svého žáka jednu ze svých technik.

Sakura už skoro všechny vyléčila. Chtěla je dostat do nemocnice, která ale už určitě byla přeplněná. Potom na ni ale zaútočili někteří z Orochimarovi armády, tak se musela začít bránit.

Narutovi se už povedlo odrovnat velkou část vojska, ale už byl dost unavený. Použil už několik Rasenganů, každé použití se mu ale vyplatilo, protože tím dostal několik silných ninjů. Protože mu právě zničili posledních pár klonů, tak znovu vykřikl:
„Kage Bunshin no Jutsu!“ A hned tam bylo dost klonů, připravených na boj. Hned se s nimi rozběhl proti další části Orochimarovi armády.

Protože boj byl vyrovnaný a ani jeden z nich nechtěl zabít toho druhého, rozhodl se Sasuke, že se nějak dostane přes Kakashiho a rychle se přesune do vesnice. Vymýšlel tedy plán a přitom jen vykrýval nebo uhýbal Kakashiho útokům.

Shikamara vzbudila velká rána z jeho odpoledního spánku a potom dostal zprávu, že se má co nejrychleji dostavit k Tsunade. Tak se teda sebral a rychle šel, protože za tu krátkou chvíli si stihnul uvědomit, že je stav nouze. Po chvíli už stál v kanceláři Hokage a jak už předtím tušil, měl za úkol vymyslet obrannou strategii. Stál, díval se z okna na tu bitvu a přitom se usilovně snažil přijít na něco rozumného, co by jim alespoň trochu pomohlo. Hokage mu už mezitím vysvětlila situaci a všechny informace, které o tom měla. Shikamara už napadlo několik možností, jenže bohužel, buď to byli úplné nesmysli, nebo to nebylo v silách Konohy to provést, tak to ani radši neříkal nahlas a jen se snažil přijít na něco rozumného.

Poznámky: 

Móóóóóóc se omlouvám všem, kteří na tuto část čekali, že mi to trvalo tak dlouho a je to tak krátké... Bohužel jsem neměla nápady a čas. Ale zlepším se, -ttebayo! Smiling Děkuji těm, kteří na tuto povídku nezanevřeli a poprosila bych komentíky a když už by se vám do toho nechtělo, alespoň ohvězdičkujte. Neublíží vám to. Laughing out loud Děkuju! Smiling

4.75
Průměr: 4.8 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2018-08-16 01:12 | Ninja už: 4188 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Mise L3: Přijde mi, že tato kapitolka byla poněkud mdlá. Jako by se v ní objevilo jen nezbytné penzum informací, ale doufala jsem v nějaké drama. To se sice asi v přepadené Konoze odehrává, ale z povídky moc nečiší. Doufám, že s další kapitolou něco přijde Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Sanny-chan
Vložil Sanny-chan, Pá, 2011-10-14 17:47 | Ninja už: 4693 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Pěstitel rýže

Jo musí to pokračovat jinak to nepřežiju Laughing out loud supeeeeeeeer díl

Všichni na tomhle světě jsou praštěný. Už jako dětem ve školce nám měli říct, že všichni jsou cáklí. Aspoň bychom pak neměli blbý pocit, když sami dospějeme ve cvoky.

Je těžké být debilem, konkurence je příliš veliká... a proto budu raději magorem! :3

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Út, 2011-06-14 17:59 | Ninja už: 5184 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Toto je úžasné. Dúfam, že pokráčko bude čo najskôr. Smiling 5*

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2011-06-14 19:33 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Děkuju. Smiling další pokráčko bude mít na svědomí moje spoluautorka, tak to bude ještě lepší než toto moje. Laughing out loud

Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, Po, 2011-06-13 13:33 | Ninja už: 5209 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jak já jsem se těšila! Smiling
Je to parádní, teď už mi zbývá jen vymyslet, co s tím dál. Eye-wink

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci