manga_preview
Boruto TBV 10

Bolest Světu: 5. Zjištění

"Lidi, co to sakra bylo?" zeptal se týmu, který přišli zachránit, Chouji.
"Vysvětlím ti to." začal vypravování Sasuke, "Když jsme na něj narazili prvně, myslel jsem si, že jde o nějakou tajnou teleportační techniku, ale pak jsem, díky Madarovi, zjistil, že se jedná o techniku Hiraishin (technika létajícího boha blesků), kterou používal čtvrtý hokage. Madara mi o ní kdysi vyprávěl. Je to technika, která umožňuje dotyčnému přemisťovat své tělo mezi speciálními kunai, na jejichž rukojetích jsou vyryty znaky. Do nich musí uživatel zakomponovat svou chakru, což mu mezi nimi umožní teleportaci. Naštěstí mi můj mangekyou sharingan umožňuje vidět, ke kterému kunai se přiteleportuje. Nevím, jestli by se s touto technikou dalo bez těchto očí bojovat."
"Ale jak může umět techniku, kterou vymyslel čtvrtý?" vložil se do konverzace Kiba.
"Je tu několik možností." začal Shikamaru, "První je, že techniku vymyslel čtvrtý, a tenhle borec ji nějak okopíroval. Za druhé, na tuhle techniku mohl přijít společně se čtvrtým, a třetí možnost je, že na techniku přišel on, a čtvrtý hokage ji nějak získal od něj."
"Budeme se na to muset zeptat ve vesnici." řekl Sasuke a pokračoval, společně s ostatními, domů.

Po několika hodinách konečně dorazili do Konohy, Naruto už o tom věděl, protože Shino vyslal napřed pár brouků, aby oznámili, že se všichni vrací, a že jsou v pořádku. Mladý hokage je vítal už u brány, ale nejdříve je poslal do nemocnice na kontrolu jejich zdravotního stavu, ANBU byli posláni na základnu, aby byli ošetřeni tam. Když prohlídka skončila a zjistilo se, že jsou všichni v pořádku, vydali se do kanceláře hokage, kde už netrpělivě vysedával Naruto, aby podali hlášení o misi. Když vysvětlili hokagemu podrobně, co se jim přihodilo, hned se jich začal vyptávat.
"Takže ty tvrdíš Sasuke, že ten Itami využívá techniku Hiraishin, kterou používal můj otec?"
"Není pochyb, musí to být ona. Přesně totiž odpovídá popisu, který mi dal Uchiha Madara."
"Budu se muset zeptat radních, co o té technice vědí. Ale také mě zajímá, proč vás všechny nechal odejít, a ani vás nepronásledoval?"
"Také mi to přišlo divné. Pravděpodobně by se mu naše smrt příliš nehodila, i když mě také velice překvapilo, že nás tam nezabil, protože by tím významně snížil vojenskou sílu Skryté listové vesnice. Sasuke mi také řekl, že tam Hinata viděla Uchihu Itachiho a Konan z Deštné, což může znamenat, že se náš protivník snaží oživit bývalé členy Akatsuki. Pokud je tato domněnka správná, tak nechtěl začít válku, dokud nebude mít i ostatní, jak víme, to v jakém jsou stavu mu může být jedno, protože díky technikám rinneganu je může znovu oživit či, jako v případě Hidana, jenom opět složit dohromady." odpověděl mu Shikamaru.
"Ale v tom případě musí mít nějaký způsob, jak ovládnout jejich mysl, protože si jsem jistý, že například Uchiha Itachi by nikdy proti své vesnici nebojoval." namítl Sasuke.
"To je pravda, všechny nás překvapilo, když jsme se dozvěděli, jak to tehdy vlastně bylo. Ale pokud shání zbylé členy Akatsuki, tak máme výhodu, protože někteří jsou tady u nás, například Kakuzu, nebo jsou schovaní na místech, o kterých ví jenom někteří z nás, jako je to v případě Hidana. Shikamaru, až si trochu odpočineš, tak dojdi pro zbytky Hidana. To jestli si někoho vezmeš sebou, nechávám na tobě, přeci jenom, je to les patřící klanu Nara. Jinak máte zatím všichni volno, odpočiňte si. Na mě zase čeká papírování." řekl s úšklebkem mladý hokage, načež všichni opustili jeho kancelář.

"Sakuro, nezašla bys na rámen?" zeptal se jí mladík hned, co opustili sídlo hokage.
"Moc ráda, Sasuke." odpověděla mu dívka.
Poté šli k bistru Ichiraku ramen, oba si objednali, a bavili se spolu u jídla až do té doby, než zjistili, že jejich ramen je už téměř studený. S chutí se dali do jídla, a po snězení svých porcí opět pokračovali v konverzaci.
"Neboj se, chuuninské zkoušky budou už za měsíc, a nikdo na tvé úrovni na nich nemůže prohrát. Dva do týmu už jsi také získal, takže to bude brnkačka." rozveselovala dívka svého chlapce.
"Já se nebojím, jenom mi to přijde trochu trapné." červenal se Sasuke.
"Kdybys tehdy neodešel za Orochimarem, a zůstal tady se svými přáteli, byl bys už dávno jouninem."
"To je asi pravda. Byl jsem jenom kluk, zaslepený touhou po pomstě, a když jsem ji konečně uskutečnil, dozvěděl jsem se pravdu o svém klanu, a také to, že jsem zabil bratra, který mě celou dobu chránil a miloval mě až do své smrti, bylo to strašné."
"Ale to už je dávno za námi. To že se objevil ten chlápek s rinneganem má alespoň nějaké výhody, Uchiha Madara je po smrti, a ty ses vrátil zpět do Konohy."
"Ale stejně lituji těch několika promarněných let s Akatsuki. Kdybych se býval nenechal Madarou ovládnout, nezpůsobil bych vám tolik starostí…“ to už byl ale Sasuke zastaven sakuřiným polibkem, který pro něj znamenal více, než mnoho útěšných slov.
Poté si dali oba ještě jednu porci, a šli domů. Sasuke ji doprovodil k ní, a pak se vydal ke kanceláři hokage, protože si ještě potřeboval promluvit s Narutem.

"To už zase jdeš, vždyť si sotva přišel?" zeptala se Shikamara Temari.
"To je sice pravda, ale chci mít tu misi s Hidanem co nejdříve z krku, abych si s tím už později nemusel lámat hlavu. Dojdu za Narutem, vezmu si od něj pár ANBU, a vyrazíme pro Hidanovy ostatky. Je to sice příšerná otrava, ale někdo to udělat musí. Pak se ti budu moci věnovat."
Shikamaru opustil svůj byt, a zamířil si to k sídlu hokage, budově, kterou ani ne před hodinou opustil. Když tam došel, v kanceláři bylo prázdno, jenom na stole se válelo plno papírů. Až zašustění řeklo Shikamarovi, že za těmi papíry je Naruto.
"Koukám, že pěkně makáš. To ti není moc podobné." oslovil Naruta.
"Hele nevysmívej se mi. Už nejsem takový lenoch, jako když jsem byl malý. Řekl bych, že jsi tady kvůli té misi. Podle mě jsou nejvhodnějšími kandidáty tihle čtyři, jsou dobří a všichni patří ke klanu Nara, takže s nimi budeš moci i do lesa." podal hokage Shikamarovi čtyři papíry.
Ten se do nich začetl, vrátil mu je a se znuděným výrazem v obličeji odpověděl, "Je to sice otrava, brát někoho sebou, ale vypadají dobře, takže si je vezmu. Alespoň nebudu muset ty zbytky tahat sám, to by byla ještě větší otrava. Kde jsou?"
"Přímo za tebou." odpověděl blonďák.
Shikamaru se otočil a viděl tři muže a jednu ženu v šedé zbroji a maskami ANBU na obličejích, kteří se právě zjevili v obláčcích dýmu.
"Ach jo, na tyhle nástupy si asi nikdy nezvyknu. Sejdeme se za dvacet minut u hlavní brány. Do té doby máte rozchod." rozkázal, a ti tři jak rychle se tu objevili, tak rychle zase zmizeli.
Shikamaru si došel domů pro věci a zamířil k bráně, kde na něj už všichni čekali.
Všechny si prohlédl, jediné co se na nich změnilo, bylo to, že teď měli na zbroji ještě černé pláště, a zvolal "Naším cílem je Hidan, bývalý člen Akatsuki, zbytek o něm určitě víte z jeho spisu. Ale pro upřesnění, je zahrabán na jednom místě v lese Nara, asi deset metrů pod zemí. Proto jsem dostal právě vás, jakožto členové klanu můžete do tohoto posvátného lesa vstoupit. Takže vyrážíme."
Celá skupina vyrazila směrem pryč.

"Myslíš, že je v pořádku, nechat je tam jít samotné?" zaburácel hluboký hlas Narutovi v hlavě.
"Poslední dobou se nějak moc pleteš do mojí práce, nezdá se ti, Kyuubi? Shikamaru je nejchytřejší člověk ve vesnici, nevím, koho lepšího bych tam měl poslat?"
"To je sice pravda, ale protivník je ten nejsilnější, proti komu jsme kdy bojovali."
To se tam sám tolik nudíš? Už jsou tři roky, co jsem tě ovládnul a dva, co ses mi podřídil, což mi umožňuje brát na sebe tvou podobu atd. Oba dobře víme, že pokud zaútočí na Konohu, tak pokud si nebudeme navzájem pomáhat, tak nemáme šanci, a pokud je to co řekl Sasukemu pravda, tak po nás půjde. Ale zase na druhou stranu, pokud bychom ho porazili, a zjistili, kde je socha Gedou Mazou, tak bychom mohli získat zpět i ostatní bijuu. To jsou ale všechno jen spekulace."
"Za poslední tři roky jsi hodně zmoudřel, víš o tom chlapče?"
"Díky, je to čest, být polichocen od nejsilnějšího z bijuu."
V tom ale, jejich konverzaci utnulo jemné zaklepání na dveře.
"Vstupte!" ozval se Naruto.
Ve dveřích se objevila mordovlasá dívka.
"Čemu vděčím za tak příjemné zpestření dnešního dne Hinato?"
"Omlouvám se, pokud jsem přišla nevhod, Naruto-kun."
"Ne, ne, co to plácáš? Ty přece nikdy nejdeš nevhod."
Hinata se trochu začervenala, ale pak sebrala odvahu a promluvila, "Naruto-kun, jen jsem chtěla vědět, jak se ti daří."
"Je mi výborně, od té doby, co se Sasuke vrátil, značně ubylo problémů, pokud nepočítám jeho."
"Kvůli němu jsem sem také přišla, byla jsem v archivu a hledala informace o technice Hiraishin, přišla jsem na něco opravdu zajímavého. Tvůj otec sice píše, že na ni přišel on sám, ale prý, když jako mladý cestoval, aby poznal, jak to chodí i v jiných zemích, tak jednou narazil na shinobiho, který uměl časoprostorové techniky, při nichž přesouval své tělo prostorem naprosto neuvěřitelnou rychlostí. S tím shinobim se seznámil, a společně pak techniku zdokonalovali, až z toho byl Hiraishin. Byl tam dokonce i jeho popis, střední postava, dlouhé rudé vlasy, stejná barva jako u Uzumaki Kushiny, tvé matky, ale také tam o něm píše, že nikdy neviděl jeho oči, asi něco jako Shino. Když od něj tvůj otec odcházel, tak si poznamenal, že dotyčný ho požádal, aby o něm nikomu neříkal, a o technice, kterou spolu vyvinuli, má mluvit jako o vlastní. Prý ho pak už nepotkal. Co si myslíš?"
"Není pochyb, musí to být on. Odkud jsi ty informace získala?"
"Díky tvému povolení, Naruto-kun, jsem mohla kamkoli do archivu, toto je z deníku čtvrtého hokageho."
"Chápu, je pravda, že každý hokage má povinnost vést deník o tom, co prožil, a co se za jeho vlády událo, pro další generace. Ale jelikož jsou tyto informace přísně tajné, tak se k nim nikdo bez přímého povolení od hokageho nedostane. Díky Hinato, hodně jsi mi pomohla."
Po těchto slovech se dívka opět začervenala, poté se lehce uklonila a odešla.
"To je opravdu zajímavé, díky tomu, že znal tvého otce asi bude mít dost informací o téhle vesnici."
"Už zase ty? Musím pracovat, ale taky ti musím dát za pravdu. Nemáme ani ponětí o tom, kolik toho ten chlap ví. Má k dispozici Zetsua, a navíc se může přenášet mezi těmi kunaii, a my nevíme, jestli náhodou nějaké nemá tady ve vesnici."
"Víš přece, že pokud spojíme síly, tak nás nikdo neporazí, ani on ne."
"Tím si nejsem tak jistý, víš přece, jak lehce porazil legendárního Uchihu Madaru, ne Kyuubi. Ale já se musím pracovat, tak mě nech chvíli být. Kdybych věděl, že práce hokageho spočívá hlavně v tomhle, tak bych si to býval hodně rozmýšlel, jestli bych se jím stal." zanaříkal si Naruto, a dal se do hromad papírů, které měl v kanceláři.

Poznámky: 

Je tu další díl, prosím o komenty.

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2012-03-28 18:14 | Ninja už: 6239 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

zajimavé ff

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Po, 2011-05-30 20:14 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Super Laughing out loud dlho som nič nečítala a táto teda rozhodne stojí za to

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Út, 2011-02-08 19:11 | Ninja už: 5244 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Skvelé spestrenie dňa. Len tak ďalej. Eye-wink

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2011-02-08 17:25 | Ninja už: 5305 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Super! Smiling