manga_preview
Boruto TBV 09

Ookamiwo - část 2

Hnedka na začátku se Míviin tým rozdělil, což pro ně byla chyba. Každá z nich si vybrala za cíl jednoho z Ookamiwa.
***
Shinna bojovala proti Raře, která její kunaie a shurikeny všechny odrazila. A tak Shinna musela sáhnout po technikách. Její podstata chakry byla – jako u většiny lidí z Listové – ohnivá, tím pádem měla proti Raře nějakou tu šanci, jelikož Rara měla zemní podstatu chakry, ale většinou používala rostliny, které proti ohni moc neobstojí. Jako první Shinna použila techniku velké ohnivé koule, Rara se jí s klidem vyhnula, ale málem zasáhla nepozorného Strega.
***
Emika se ze Skaary „přeorientovala“ na Strega. Vrhla se na něj, a hlava nehlava po něm házela shurikeny. Strego se jim vyhýbal, nebo je odrážel a ještě se Emice smál. Sklaplo mu až o něco později, kdy ho málem převálcovala ohnivá koule od Shinny a zasáhlo ho vodní dělo od Emiky. Po zásahu ho zastavil až třetí strom. Jen co se zvedl, už na něj letěla další vodní střela, které se tentokrát – sice jen o chlup – vyhnul. Chtěl taky použít nějakou svou techniku, ale měl je zakázané, a kdyby porušil Skaařin zákaz, tak by si to později musel šeredně odskákat a taky nechtěl riskovat několik hodin, až dní, bolesti a tak jen a jen uhýbal Emičiným útokům, a snažil se najít nějakou slabinu, aby jí mohl využít a jí vyřadit z boje.
***
Mívie, na kterou zbylo bojovat proti Skaaře, se jako jediná ze svého týmu snažila používat rozum – mozek měly všechny, jen s tím rozumem to bylo horší. Ale měla smůlu v tom, že Skaara všechny její finty prohlídla, jakoby o nich věděla předem. Své kunaie, které měla pokaždé posílené o podstatu chakry, při jakémkoliv doteku posilovaly Skaařin Sentinel.
„To nas**e mít vítr proti ohni co?“ zeptala se jí škodolibě Skaara, když se na jeden úder dostaly hlavami blízko k sobě. Mívie jí po téhle větě ze všech sil odstrčila, přestala kunaie posilovat o chakru, pár jich hodila po Skaaře a zbytek zastrčila do svého stehenního pouzdra.
Skaara za letu upustila svůj Sentinel, aby odrazila kunaie a po letu se zapíchl do zemně mezi ní a Mívii. Po dopadu na zem se rychle postavila, protože Mívie už k ní letěla vzduchem s jednou nohou pokrčenou a druhou nataženou. Černovláska se uchýlila k Taijutsu, poněvadž vytušila Skaařinu slabinu v něm. A vytušila ji správně. Skaara měla co dělat, aby se ubránila a to Mívie používala jen lehčí obtížnost. Ale červenovlásku napadla pěkná podlost: ze svého stehenního pouzdra nepozorovaně vytáhla malý skalpel a když se Mívie přiblížila s rukou, aby ji zasáhla, tak ten skalpel do její právě vystřelené dlaně bodla. Mívie se zastavila uprostřed úderu, chytala se za ruku, zařvala bolestí a stáhla se někam hlouběji do lesa. O pár chvil později ji Shinna s Emikou napodobila.
***
„Necháme je vydýchat, už toho mají dost,“ řekla Skaara Raře a Stregovi a posadila se ke stromu.
„Vypadá to, že i ty toho máš dost,“ rýpl si do ní se smíchem Strego a na oplátku dostal velmi hnusný pohled.
„Jak dlouho?“ zeptala se Rara tak trošičku opožděně.
„To se ještě uvidí,“ zazubila se Skaara, zkřížila si ruce za hlavou a zavřela oči. Strego se jen pousmál a zavrtěl hlavou.
***
Asi po hodině čekání Rara netrpělivě zacloumala Skaarou. „Skaaro, máme bojovat a né spát!“
„Už vstávám,“ odpověděla ospale Skaara, zvedla se od stromu, došla ke svému Sentinelu a vytáhla ho ze země. Zatočila s ním okolo sebe a pak jím ukázala směr k lesu.
„Střeste se mě!“ zařvala a dostala od Strega pohlavek až se zohnula. „Za co?“ zeptala se podrážděně a rukou si masírovala poraněné místo.
„Prevence,“ usmála se Rara. „Abys nám nezblbla.“
Skaara se na ně uraženě podívala, ale nic neříkala, jen je potichu následovala do lesa.
***
Les byl docela hluboký, ale rostli v něm jen listnaté stromy. Na zemi bylo hodně keřů, byly husté, aby se v nich dalo dobře skrývat, a byla tam i na některých místech docela vysoká tráva. Ookamiwo bylo opatrné, rozdělili se, aby Míviin tým rychle našli, jelikož byl dobře skrytý.
Všechny tři je stopa přivedla na stejné místo – bylo to uprostřed lesa, pokryté samým nízkým, ale za to hustým, křáčím. Strego rukou naznačil, že jsou pod zemí.
***
Rara se propadla do země, na rozdíl od Strega se Skaarou, kteří hledali vchod se Míviin tým rozhodla překvapit. Došla k jejich úkrytu z boku a narazila na skálu, ale ta pro ni nebyla žádný problém – dostala se i přes ni.
Strčila hlavu do docela útulné ale i docela malé jeskyně. Všechny dívky k ní byly otočeny zády. Chtěla si užít trochu legrace. Tak je oslovila: „Už jste si odpočinuly?“ a pomalu vystoupila ze zdi. Všechny oslovené leknutím nadskočily a otočily se na ni. Emika nečekala na vzpamatování se ostatních a jen s kunai na Raru zaútočila. Ta ji velmi lehce odrazila.
***
Mezi tím našlo do jeskyně vchod zbytek Ookamiwa. Skaara do ní spadla a natáhla se na zemi, Strego na svou postavu ladně přistál na podlaze a chtěl pomoct Skaaře vstát, ale ta jeho pomoc odmítla a postavila se na nohy sama.
***
Teď by se dalo říct, že ten boj pokračoval, ale to by byla lež, jelikož se spíš začalo schylovat ke konci.
Emika přišla o většinu své chakry a po té, co ji Rara přiložila svou katanu ke krku, se vzdala.
Mívie poslala jeden ze svých nejsilnějších útoků, který v tu danou chvíli mohla poslat a který poškozuje chakrovody, na Raru, ale ta se schovala do země a celý ten útok schytala už pomalu se vzdávající Shinna. Strego využil moment překvapení a dostal se k Mívii a přiložil jí kunaj na krk.
Souboj skončil.
***
Když se všichni z jeskyně škrábali nahoru, už tam stála Tsunade s Kakashim a Nejim.
„Je to dobré, všichni jsou živí,“ řekla Tsunade za sebe a pomohla Shinně nahoru. Jen co se vydrápali i ti ostatní, otočila se na Nejiho: „Co si myslíš?“
„Já nevím Tsunade-sama,“ odpověděl Neji neurčitě.
„Kakashi?“ ptala se Tsunade dál.
„Já myslím, že ne, Tsunade-sama,“ odpověděl Kakashi na otázku. „Jediný, kdo by si to zasloužil, by byla ona.“ Ukázal prstem na Skaaru.
Skaara se na něj nechápavě podívala a při tom léčila Míviinu dlaň.
„Byli jste tu pro to, abychom dokázaly, že něco umíme a jedna z nás se mohla stát Jouninem,“ rozhodla se to vysvětlit Skaaře Mívie. „Ale jak vidíš, tak si to ani jedna z nás nezaslouží.“
„Zasloužila by sis to ty Mívie, ale jen pokud bys dokázala svůj tým dát dohromady, jen pokud byste dokázaly spolupracovat,“ začala vysvětlovat Skaara. „tvá hlava není špatná, ale chybí ti zkušenosti.“
„Jak to můžeš vědět, vždyť ty jsi jen dítě!“ zařvala po ní Emika.
„To soudíš podle čeho?“ neudržela své nervy Skaara.
„Skaaro, na slovíčko,“ vložila se mezi ně Tsunade.
„Ano Tsunade… -sama?“ postavila se Skaara a následovala Tsunade dál od ostatních.
„Mám pro tebe návrh,“ začala Hokage, jen co se zastavily.
„Poslouchám,“ odpověděla Skaara poněkud otráveně.
„Vezmeš Mívii sebou, umožníš, aby dostala zkušenosti, a já na oplátku ti dám svobodu, aspoň tady v Konoze.“
„To je vydírání!“ rozčílila se Skaara.
„To je obchod,“ upřesnila Tsunade.
***
„Mívie?“ otočila se Tsunade na Mívii, jen co se s Skaarou vrátila za ostatníma. „Chtěla bys jít s Ookamiwem a získat nějaké zkušenosti?“
Mívie se udiveně podívala na Tsunade, chvíli přemýšlela a než se rozhodla, tak sjela celé Ookamiwo zvědavým pohledem. „Proč ne, koneckonců, mě tady nic nedrží,“ rozhodla se. „Kdy vyrážíme?“
„Co nejdřív,“ odpověděl Strego.
Mívie spolu s Nejim ne vydala pro své věci.
***
„Skaaro,“ začal Strego proceňovat skrz zuby a držel Skaaru za plášť a tílko pod krkem, až se vznášela pár centimetrů nad zemní. „Doufám, že se začneš chovat na svůj věk.“
„Nebo co?“ ohradila se Skaara. Strego mlčel, jen zlostně propaloval Skaaru pohledem. „Pusť mě na zem.“
„Nejsi v pozici, abys mi mohla rozkazovat,“ zavrčel Strego a přitáhl si Skaařin obličej ještě blíž.
„Máš pravdu, nejsem,“ souhlasila. „Ale víš ty co? Líbí se mi Mívie.“
„To neuděláš, že ne?“
„Řekni mi důvod, proč bych neměla.“
„Ty sv**ě!“ neudržel se Strego a odhodil Skaaru od sebe. Ta při dopadu udělala kotoul a postavila se na nohy. Oba se proti sobě chtěli vrhnout, ale vložila se mezi ně Rara.
„Tak už toho nechte, jste jak malí!“ zakřičela.
Strego se naposledy zamračil na Skaaru a odešel si svou cestou.
„Co vás to zase popadlo?“ zeptala se Rara Skaary.
„Nic,“ odbyla ji Skaara, vytáhla ze svého stehenního pouzdra krabičku, vytáhla z ní cigaretu, zapálila si a odešla na druhou stranu než Strego.
Rara zůstala sama a jen kroutila hlavou.
***

Poznámky: 

konečně jsem se dokopala k napsání přepsání další části ^^ no popravdě řečeno se to psalo docela dobře (no to, jak se mi nechtělo xDD)
PS: je to psáno po mé "oficiální praštěnosti" takže se nedivte ^^

4.5
Průměr: 4.5 (4 hlasů)