manga_preview
Boruto TBV 09

Boj proti Osudu 28

,,Slabota, slabota, slabota," ušklíbl se Tai, pozorující Nejiho tým při vykonávání jejich ninjutsu technik. ,,Popravdě se ani nedivím, že mě k vám přidělili."
Mladý Hyuuga svraštil obočí a zatnul ruku v pěst. Ne, tenhle kluk se mu opravdu nelíbil. Nejenom, že si tu teď vyskakuje na jeho tým, ale dokonce se i motá kolem Hinaty a podezřele dobře si s ní rozumí.
,,Pche," zašeptal spíš pro sebe. ,,Já snad začínám žárlit."Koutky Nejiho úst se mírně zvedly a on si odfrkl.
,,Ano, zřejmě to bude ten důvod. Musíte nám odpustit naši nedokonalost, ale já ani moje se…moje…přítelkyně nejsme z žádného skvělého Mlžného klanu. Ovládáme jen taijutsu techniky," pronesl sarkasticky.
Tai se jemně usmál a pravou rukou vytáhl shurikeny z postranní kapsičky na své noze.
,,Když dovolíš, půjčím si teď tvůj tým a něco s nima vyzkouším."
,,Jistě, posluž si." Neji založil ruce na prsou a přimhouřenýma očima se zapnutým byakuganem pozoroval počínání svého nového kolegy.

,,Sakra!" zaklela Nigenteki, když ji zasáhla přesně mířená vodní šleha. Vzala černovlásku s sebou a mrskla jí o nejbližší strom.
,,No to si snad dělá srandu, ne? Používat proti nám tyhle techniky," rozčiloval se Nishin, snažící se vyhnout rychlým vodním gejzírům.
,,Jste ninjové úrovně genin a připravujete se na chuninský zkoušky. Nemůžete čekat, že ostatní budou takový srábotky, jako jste vy tři. Použijí proti vám i mnohem silnější jutsu, než používám já. A nebude to jen suiton. Narazíte na někoho z Oblačné a je po vás."
,,Kecy,“ zašklebil se Nentou a vyrazil proti svému nepříteli z boční pozice s kunaiem v ruce. Snažil se ho alespoň jemně škrábnout, ale Tai mu stále s úsměvem uhýbal.
,,Suiriou no jutsu," šeptl a lapil neopatrného genina do vodní pasti.
,,Cože?!" Nentou stačil jen vyděšeně vyvalit oči, než ho studená koule obklopila a zamezila tak přívod vzduchu.
Opodál stojící Nishin i Nigenteki přilepená k nedalekému stromu jen čekali, co dalšího jejich protivník udělá. Ale Tai jen klidně stál a stále držel Nentoua ve svém vodním ninjutsu.
,,Jedna, dva, tři, čtyři, pět. Prohráli jste," prohlásil pohodově, načež uvolnil pohybem ruky vodní vězení a propustil tak o vzduch bojujícího mladíka na svobodu. ,,Je to ještě horší, než jsem si prvně myslel," zašklebil se Tai a opřel se zády o od rychlé vody dorasovaný strom. ,,Nehledě na to, že vaše schopnost využívat ninjutsu v kritické situaci a časové tísni je přímo žalostně ubohá, tak nejste schopni spolupracovat, natož pak pomoci kamarádovi v nouzi. Nigenteki, ty jsi celou dobu jen slepě útočila vodními klony, snažila ses mě zasáhnout taijutsu technikami nebo popřípadě použila nějaké slabší vodní ninjutsu. Ale totálně sis nechala nestraženou obranu. Stačí, aby tě někdo překvapil při přemýšlení na další útok, a skončíš tak, jak jsi skončila. Možná ještě hůř.
Nishine, tvá schopnost ovládat suiton je asi nejlepší z vás tří, ale i tak je to podprůměrná úroveň. Jedeš, stejně jako ostatní, jen sám za sebe. Nebereš na své parťáky zřetel a pleteš se jim do cesty. Chvíle, kdy jsi odmetl Nentoua stranou svým vodním šlehem byla asi ta nejhorší z celého dnešního tréninku.
Nentou, sólista číslo jedna ve vaší sólovací trojici…co bych ti měl říct, kluku? Přestaň se předvádět a zkus na sobě trošku máknout. Sílu máš, výdrž není k zahození, ale přemýšlet neumíš vůbec. Zkus někdy zapojit do svých útoků i mozek. Bez dobré strategie skončíš na lopatkách dřív, než stačíš mrknout. To je ostatně slabina vás všech. Děláte jen ramena. Přitom zvládáte pár, uznávám, že celkem dobrých, taijutsu technik a nějaké lehčí vodní nunjutsu. Na strategii hoříte. Jak jsem podotknul dřív, nedokážete přemýšlet v kritické situaci. A i když se vzdálíte a snažíte se na něco přijít, dopadne to útokem na svého vlastního kamaráda."
Nentou zakašlal, snažíc dostat vodu ze svých plic, Nishin házel pohledy všude po zemi a Nigenteki jen se skloněnou hlavou a zavřenýma očima čekala, co dalšího z jejich druhého senseie vypadne.
,,Za dva dny tu budu zase. A do té doby máte za úkol něco se sebou udělat. Takže půjdete domů, odpočinete si a začnete hrát třeba shougi. Zítra zapracujete na své schopnosti používat suiton. Protože je hanba, aby Mlžní ninjové používali vodní techniky tak slabé úrovně."
,,Hai."
Tai se jen potěšeně usmál a rychlými kroky zamířil k senseiovi Party Sympaťáků. Opřel se o strom vedle něj a zvedl hlavu k zamračenému nebi.
,,Máte zítra nějakou misi, nebo se budete moct věnovat tréninku?"
,,Mizukage-sama nám předala přehled misí na celý týden. Takže ano. Tréninky se budou muset nechat na dobu, až se vrátíme."
,,Dobře."

Mise typu C. Bohatý obchodník. Nečekaný zvrat.
„Setsuyaku!" zakřičela Kyoudou, vyhýbající se hozeným shurikenům. Dva odrazila kunaiem, držícím v pravé ruce, ale jeden se jí zabodl do stehna. Sykla bolestí a odskočila o pár metrů dozadu. Přitom však nespustila oči ze svého týmového kolegy, nad nímž se skláněla velká pavoučí hlava.
,,Jestli se mu ta potvora zakousne do krku, tak je po něm." Skousla si spodní ret a podívala se na svého zbývajícího kamaráda i na bojujícího senseie. Sewaninaru i jeho mločí přítel právě měli co dělat, aby se nedostali do zemní pasti jednoho z protivníků, sensei s kapkami potu na čele odrážela úroky velitele nepřátelské skupiny a snažila se mu zasadit smrtelnou ránu jedním ze svých hmatů. ,,Jak to tak vypadá, je to na mně."
Kyoudou vytrhla shuriken trčící jí ze stehna a odmrštila ho směrem k vyvolané obludě, která právě rozhodovala nad Setsuyakovým životem. Hvězdice se ale jen odrazila od tvrdých plátů a nenechala po sobě ani škrábnutí.
,,Zatraceně," procedila skrz zuby. Pavoučí kreatura se ani neotočila, byla dál zabraná do své večeře a nevypadalo to, že by se od toho nechala vyrušit. Kyoudou chtěla opětovně zkusit útok zbraněmi, ale byla odhozena stranou svým bývalým protivníkem. Mocným máchnutím ji nabral na předloktí a mrskl jí o strom. Brunetka zakašlala a na zemi před ní se objevilo pár kapiček krve.
,,Neboj se, maličká, už to nebude dlouho trvat," ušklíbl se svalnatý chlap s čelenkou kamenné přes pravé oko a pomalu vytahoval ze zadní kapsy jakýsi svitek.
Kyoudou si otřela rukávem krev stékající jí podél úst a podívala se směrem, kde stále ležel Setsuyaku.
,,Na tohle nemám čas, blbečku."
S třesoucíma se nohama se postavila a vytvořila vodní klon.
Její protivník se jen šíleně zasmál.
,,Tohle na mě nezabere, holčičko. Takoví primitivové, jako jste vy, mě nedokáží porazit, ani kdyby chtěli."
,,Říkáš ty,“ ušklíbla se Kyoudou. Ona i její vodní klon se rozběhly proti svému nepříteli. Když však byly na dosah zbraně přivolané ze svitku a její majitel se ji chystal hodit, Kyoudou udělala prvně menší salto na ramena svého klonu a posléze nepřítele jedním větším přeskočila. Dopadla na obě nohy a mírně zavrávorala. Teď už stačilo jen pár vteřin.
,,Prosím…"
Tori, saru, u, i, inu.
,,Suiton: Sagi no tsume!"
,,Cože?!"
,,Jak to?"
,,Eh?"
,,Pane bože…"
,,Kyoudou!"
Byla to otázka vteřiny, kdy se z rozprsklé vody vzedmula velká volavka, jejíž dráp se zachytil kolem těla velkého, hladového pavouka. Mohlo být už pozdě. Jeho tesáky už mohly proniknout do Setsuyakova hrdla. Ale ona to stihla.
,,Kyoudou!"
Vyčerpaně klesla na obě kolena a následně se svalila na pravý bok. Tupá bolest jí pulsovala v hlavě. Cítila, jak pomalu upadá do bezvědomí.
,,Kyoudou!"
Nemohla se pohnout. Byla teď nejsnazší terč. Ten chlápek ji mohl bez problému odrovnat. Ale nic takového, jako zásah zemní dračí šlehou nebo zavalení tunami kamenů nepocítila. Místo toho jen jemné ruce na její tváři a stále se opakující starostlivý hlas.
,,Kyoudou…"

Poznámky: 

Tentokrát trošku víc...akce. Popisy bojů jsou strašný a já je neumím, tak mi to prosím odpusťte.

4.72222
Průměr: 4.7 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, Po, 2010-09-13 19:54 | Ninja už: 5075 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

Krása Smiling Ostatně jako vždycky Smiling Kdyby jsi neřekla, že ti popisy bitev nejdou, ani bych se nad tím nezamyslel. Bez debat. Ty to jednou dotáhneš vysoko, co se psaní týče Kakashi YES Připadám si tak trošku... Jak to říct... Divně? Jo, to je ono Laughing out loud

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, So, 2010-09-11 21:57 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

nettie, pokud nás zabiješ, pokračování nebude xD. Ano, ano, týmečky na scéně. A ještě chvíli tam zůstanou. Budeme potvory a pořádně to zamotáme (a snad se z toho taky pak vymotáme xD), ale když ono to tak krásně pasuje...
Mezi Nejim a Hinatou to bude na delší dobu. Hodláme se v tom ještě trošku víc šťourat.
mišule, tak že by mělo FaF dalšího čtenáře? Jsme moc rádi, že jsme si někoho získali, díky, žes to začala číst Smiling. HinaNeji se vyvrbí. A s tím podceňováním...přírodní handicap xD.
Aku, pokračovat se bude a řekla bych, že celkem tvrdě. No nech se překvapit Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Ne, 2010-09-05 17:27 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Není co odpouštět, ty popisy se mi moc líbily Smiling Teď jen napjatě čekám, jak to bude pokračovat a jak se vyvrbí to s Hinatou a Nejim.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-09-05 15:36 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Další vynikající dílek, moc se těším na pokračování a jsem zvědavá na vztah mezi hinatou a nejim a taky jak na tom bude hinatin tym, který bude podle mě lepší no nechám se překvapit a holky hlavně se nepodceňujte, jasný?

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2010-09-05 15:22 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

*Bere si Hidanovu kosu na obě autorky*
Jinak, konečně mé oblíbené týmečky do špatného počasí!
Těším se na další... Jsem zvědavá na situaci mezi Nejim a Hinatou ^^