manga_preview
Boruto TBV 07

Jak jsme vyháněli Naruťáky - 26. kapitola - Třešnička na dortu

Nemocniční křídlo

„Výborně, tak jste dorazily…“ Kakashi se chystal své neposlušné svěřenkyně pochválit, ale zarazil se. „Kdo to je?“ zeptal se a udiveně zíral na své „dvojče“.
„Já jsem Hatake Kakashi, kopírovací ninja ze Skryté listové,“ představil se narušitel a zaculil se. Dívky propukly v hlasitý smích a probudily Naruta.
„Hej! Kakashi sensei, o co jsem přišel?“ Podíval se na jednoho a pak i na druhého. „Uhm… který z nich je pravý?“
„Ty to nevíš? Samozřejmě tenhle!“ Ino bez varování objala skutečného Shinobiho.
„Ne ne, pravej sem já, prasečinko,“ zahuhlala Characterless a už nebylo pochyb o tom, jaká je pravda.
„Moja, teraz jsi ten vtípek pokazila,“ uchechtla se sorafay a Lenura plácla dívku s melírem do zad, když se přeměňovala do původní podoby.
„To je za zásluhy,“ dodala na vysvětlenou a nepřestala se chechtat.

Kankurou byl stále poněkud na rozpacích. „Ehm… Gaara bude rád, až se dozví, že ovládáte jutsu,“ zamumlal a chystal se odejít.
Kakashi ho však chytil za rameno. „Cože? Stalo se snad něco?“
„No… na jednom z našich nádvoří došlo k potyčce. Naši vojáci je napadli, ale nevíme proč.“
„To je snad jasný, ne? Ta vaše banda seniorů chce odstranit Ketsueki z cesty!“ ozvala se Characterless. „Asi se bojí, že by mohli přijít o ty svoje pláštěnky.“
„V tom případě by se o tu „pláštěnku“ mohl bát i můj bratr,“ ušklíbl se brunet. Pak se obrátil k blonďatému ninjovi. „Už jsi v pořádku, Naruto?“
„Mně něco bylo?“ zeptal se hloupě.
Inino reakce byla předvídatelná. Pustila se Kakashiho a praštila Uzumakiho po hlavě. „Teprve ti bude, až si tě vezmu do parády! Všechno jsi to zaspal!“ křičela na něj.
„Všechno?“
„Už na něj nekřič, Ino,“ zarazil ji šedovlasý. „A vy spusťte! Co to umíte za jutsu?“
„Já jsem zmizela, jako to dělají Jouninové. Užitečný jutsu. Mohla bych s tím dělat špeha,“ prohlásila Lenura pyšně. Hatake se tomu v duchu podivil, ale nahlas nic neřekl. „Ketsueki ovládá Doton a sorafay zas Suiton. Ale ne… ovládá, to se asi říct nedá, protože… my vlastně ani nevíme, jak se nám to povedlo,“ přiznala hnědovláska po chvíli.
„No, nic jiného jsem ani nepředpokládal,“ usmál se Kakashi a posunul si čelenku, pak dívky poprosil, aby se soustředily a zkusily mu předvést svá jutsu. Nebylo to nic zvláštního, ale zdálo se, že mu to stačí. Jeho sharinganové oko zrentgenovalo všechny přítomné. „Jo, tak jsem se nemýlil. Jsou to docela obyčejné schopnosti, které bych mohl velice snadno okopírovat. Vy čtyři jste na úrovni Geninů, víc ne.“
Tři Češky a jedna Slovenka se zatvářily zklamaně. „No jo, s timhle materiálem na Tsunade dojem neuděláš,“ uchechtla se dívka s melírem.

Zbytek dne strávily dívky docela obyčejným lenošením. Kankurou jim donesl tolik jídla, že by to zaplnilo jeden dlouhý stůl a pro vlastní bezpečí jim doporučil až do večera nevycházet. Nutno říci, že to uvítaly. Původně jim chtěli přidat na pokoj ještě mladou slečnu Yamanako, ale o tom čtyři cizinky nechtěly ani slyšet.
„Hihi, s těma hůlkama je ale prča,“ pochechtávala se Lenura, když se zkoušela najíst.
„Ale stejně nám neměl říkat, že naše schopnosti stojí za starou bačkoru,“ zabručela Ketsueki. „To je, jako by nám rovnou řek: Tady nemáte co dělat.“
Děvčata přikývla, byla to od Kakashiho pěkná sprosťárna.
Hnědovláska odložila hůlky a vzdychla. „Ale stejně… je to škoda, že tyhle schopnosti nemáme i u nás.“
Černovláska jí uhnula pohledem. „No, víš… občas, když jsem venku ležela v trávě, cítila jsem, jak se pode mnou vlní půda.
„A já párkrát u vody slyšela šumění vlnek,“ přidala se sorafay.
„Hm, tak to je divný, že mě v životě nesvrběly ruce, abych se chtěla změnit do někoho jinýho,“ zabručela Characterless otráveně.
„No, ale… říká se, že každý člověk je spojen s některým ze živlů. A ti, kteří ten svůj cítí víc, s ním můžou trochu manipulovat.“
„Kdes to vyčetla?“ plácla do hnědovlásky Ketsueki a pak se zamyslela. „Ale jestli je to fakt takhle… tak by mě zajímalo, kdo si hraje s ohněm, větrem a bleskem. Určitě nás tu musí být víc, jinak by se v Konoze tak neplašili.“
„Holky, z těch vašich řečí mi vyhládlo,“ prohlásila dívka s melírem a ušklíbla se. „Já nevim, jak vy, ale rozhodně nebudu čekat, až nám to žraso zas vodnesou.“

Gaiova jednotka

Shinovi ani tak moc nevadilo, že se s tou vzteklou dívkou prohodili. Svoji vlastní misi splnil, nic mu nebránilo vrátit se domů. Krom toho si byl jistý, že Hatake Kakashi si s někým takovým poradí. Maito Gai to naopak bral jako osobní urážku a trval na tom, že jakmile obhlédnou hranice, co nejrychleji se vrátí zpátky do Listové.
„Nemohl by mu někdo říct, aby zpomalil?“ funěla Sakura a snažila se popadnout dech.
„Pokud to zkusíš, máš mou podporu,“ odfrkl si Neji. „Ale v tom případě by měl napřed někdo zneškodnit Leeho.“
„Proč?“
„Protože tenhle kluk je schopný vrátit chuť do života i mrtvému. A jeho elán je nakažlivý.“
Sakura se tomu zasmála, ale musela uznat, že něco pravdy na tom nejspíš bude. Pak se ale její myšlenky začaly ubírat k Suně. „Dělám si o ně starosti. Naruto určitě zase něco vyvede.“
„Věříš svému senseiovi?“ překvapil ji Shino otázkou.
„A proč se mě na to ptáš?“ podivila se růžovláska.
„Zdálo se mi, že pochybuješ o tom, že tvůj sensei dokáže zvládnout situaci. Vážně jsi tak plná nejistoty?“
„N… ne, samozřejmě, že ne,“ hlesla Sakura. Mladík s černými brýlemi měl pravdu, je jen přehnaně úzkostlivá.

Písečný palác

„Nevíte, proč si nás Gaara nechal všechny zavolat?“ vyptávala se Ketsueki, ale odpověď nedostala, protože s touhle otázkou si lámali hlavu všichni. Když ale přišli do sálu, kam se měli dostavit, už se ptát nemuseli.
Kazekage stál nad Radou Skryté písečné vesnice jako mlčenlivý bůh pomsty. „Je načase, abyste se těmto dámám omluvili za své bezdůvodné podezírání. Velice mě překvapuje, že nedůvěřujete Tsunade-hime z Konohy. Přeji si, aby se to už víckrát neopakovalo. Dávejte si pozor, protože jste nerozčílili pouze mě, ale také jednoocasého.“
Ta prostá slova, řečená bez jediné známky výhružky v hlase, měla stejnou účinnost, jako kdyby nad Staršími právě Gaara odříkal kletbu. Poslušně se dívkám uklonili a chvějíce se poníženě žádali o odpuštění. Omluvili se také Ino, jelikož si mysleli, že ta na nádvoří byla stejná jako ta, která teď stála před nimi.
„Teda, kdyby nám takhle někdo přednášel ve škole, možná bych se začala i učit,“ šklebila se Characterless.
„No jo, byl to pěkně plamenej projev,“ přikyvovala Lenura.
„Takže my zítra odcházíme? ujišťovala se Ketsueki a Kakashi přikývl.
„Ano, splnili jsme misi, musíme se vrátit, ale sám se děsím toho, co se stane, až se objevíme před branami Konohy.“
„Řekla bych, že nic,“ ozvala se dívka s melírem. „Gai je tlučhuba, kdo mu to bude věřit?“
Temari k nim vzhlédla, předtím zaujatě hovořila se sorafay, která jí vyprávěla o svém nešťastném příchodu do Listové. „Stalo se po cestě něco závažného?“
Jounin jí ihned odpověděl. „Došlo k neplánované záměně a náš druhý tým si teď zřejmě myslí, že jsme je podrazili.“
„Ach tak. V tom případě není proč se bát. Až se vrátíte domů, můžete všechno vysvětlit,“ prohlásila blonďatá kunoichi z Písečné s ledovým klidem.
„On se totiž tady Kakashi bojí, že Gai mu zničí po…“
Šedovlasý okamžitě zacpal Lenuře ústa. „Myslím, ž přeháníš, mladá dámo, a bylo by lepší, kdybys dnes už raději neotvírala pusu,“ zasyčel jí do ucha a obrátil svou pozornost k pokrmům, pod kterými se prohýbal stůl. Hnědovláska skutečně zůstala zakřiknutá až do chvíle předčasného loučení.

Gaara se zvedl a potřásl dívkám rukou. „Díky, že jste pomohly Suně i mně. Konožané jistě přijdou na způsob, jak vás bezpečně dopravit domů.“
„Bude se nám stýskat, Gaaro,“ špitla Ketsueki.
„A máš hrozně hodný sourozence,“ přidala se Lenura.
„A je tu čisto a příjemně,“ usmála se sorafay.
„A s těma vašima seniorka je sranda,“ dodala Characterless a celý sál se otřásl, když Uzumaki propukl v hlasitý řehot, k němuž se brzy přidali i ostatní.

Hned ráno si konožská jednotka sbalila věci a všichni aktéři té nečisté hry se shromáždili u hlavní brány.
„Má snoubenka dnes odjíždí. Konožská jednotka ji bezpečně doprovodí až do Země blesku. Pevně doufám, že se při její příští návštěvě zachováte čestněji.“
Byl to předem domluvený plán, na kterém se všichni podíleli stejnou měrou. Byla zhotovena jednoduchá nosítka, na nichž se pak měla usadit Ketsueki a bylo rozhodnuto, že ji ponese Naruto. Ino mu po zbytek večera neúnavně vtloukala do hlavy, že je to nesmírná čest. Ostatní měli jít pěšky, tak to bylo dohodnuté. Gaara Uzumakiho objal a popřál mu, aby se mu v životě dařilo. Temari se loučila s dívkami a Kankurou dělal oči na Lenuru. Pak Kakashi zvýšil hlas a zavelel odchod. Vraceli se do Listové.

Hlavní brána Vesnice ukryté v listí

Kotetsu a Izumo se okamžitě zvedli, když branou proběhl někdo, koho ani nedokázali identifikovat, a hned po něm černovlasý kluk v zeleném, za nímž se ploužili dva mladíci a dívka, která se po překročení hraniční čáry zhroutila na zem. Strážci jí okamžitě pomáhali vstát.
„Hej, Gai, to se hned tak nevidí, aby někdo odrovnal lékařského ninju! Mám dojem, že v tom držíš rekord!“ houkl Izumo na zelenou šmouhu, která se k nim vracela. Maito Gai ho beze slova odstrčil, vzal Sakuru na záda a namířil si to k domu, kde přebývali Hokagové. Neji, Shino a Lee pomalu vykročili za nimi.
Kotetsu si nad tím povzdychl. „Hm, to by mě zajímalo, kdy už se tenhle ninja přestane chovat jako pošuk.“
„A ty si myslíš, že k tomu někdy dojde? To my už dávno budeme vysloužilci,“ pochechtával se Shinobi s patkou a poplácával kamaráda po zádech.
Mezitím už Gai doběhl ke svému cíli. Unavená Sakura mu cestou sklouzla ze zad, takže ji teď pro změnu podpírali Neji a Shino. Niinja s nesmírně tlustým obočím naprosto bez varování vrazil do pracovny Páté. „Tsunade-sama! Tohle si musíte poslechnout!“

Poznámky: 

Tak máte další kapitolku a příští dostanete v pondělí. Jsem až moc hodná Smiling

4.827585
Průměr: 4.8 (29 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, Pá, 2016-08-19 20:24 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

Misia L:

Hm, úprimne, nečakala som, že sa im Rada starších ospravedlní Laughing out loud ale tak, zjavne má Gaara viac rešpektu v tejto poviedke ako v mange a anime zo začiatku Laughing out loud chudák Sakura, ale myslím si, že Lee je jediná osoba, koho by Gai nedokázal odrovnať Laughing out loud

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-06-27 19:12 | Ninja už: 4568 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

když si to myslíš tak asi jo ^^ moc pěknej díl

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, Po, 2010-06-14 18:41 | Ninja už: 5452 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

Na nové diely tejto poviedky sa vždy oplatí čakať Eye-wink len škoda, že si ich všimnem trochu neskôr Laughing out loud ...ako vždy: skvelý diel! Smiling Gai bol vystihnutý jak sa patrí ~ zelená šmouha :P

Obrázek uživatele Kirin Hyuuga
Vložil Kirin Hyuuga, Ne, 2010-06-13 18:36 | Ninja už: 5078 dní, Příspěvků: 194 | Autor je: Prostý občan

zelená šmouha xD

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, Pá, 2010-06-11 17:41 | Ninja už: 5158 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

skvelý diel juuuuj uz letím na dalsi vlôastne az ked sa zodvihnem zo zeme tak zatial
BYEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2013-10-13 15:30 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

satoko-chan: Tak se zvedej a šupky dupky, poklusem klus Smiling

Kirin Hyuuga: Zelená šmouha = Maito Gai Eye-wink

Mečúň Laitte: Snažím se o vystižení, když to jde Laughing out loud

Sakura Sayuri Midori: Děkuju Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele kitsune12
Vložil kitsune12, Ne, 2010-06-06 12:37 | Ninja už: 5632 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

wow nevím co napsat ale to je se mnou u tvých ff zcela normální

Vždy jsem ho miloval...on mě bude nenávidět. To je spravedlivé
Ha! moje jméno zní:Arisa Kizashi

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2010-06-06 12:59 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

kitsune12: Ale ale, už byste přece měli být trochu imunní Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele kitsune12
Vložil kitsune12, Po, 2010-06-07 15:41 | Ninja už: 5632 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

ja vím, já vím, ale mě to moc nejde, protože pokaždé když si myslím že mám zhruba předtavu co se stane příště ty napíšeš pravý opak, a to dělá tvoje ff tak skvělé XD

Vždy jsem ho miloval...on mě bude nenávidět. To je spravedlivé
Ha! moje jméno zní:Arisa Kizashi

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2010-06-07 16:06 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

kitsune12: Tak se pochlub, jaký měl být další vývoj. Třeba ses aspoň malinko trefila Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Mina
Vložil Mina, So, 2010-06-05 22:55 | Ninja už: 5193 dní, Příspěvků: 361 | Autor je: Prostý občan

moc moc hezký! super pokračování.

userbarz.com

Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, So, 2010-06-05 20:53 | Ninja už: 5134 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

hmmm dobre konbinovaná ff z tromi češkami a slovenkou Smiling a ešte na záver


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2010-06-05 20:14 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

YAY!! Holt, Gai je zabiják první kategorie a Kakashi mu úspěšně asistuje Laughing out loud Podařená kapča Smiling

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2010-06-06 07:33 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Yuki Kaze-san: Teda... neřekla bych to líp Smiling

xai_chan: Ach, já sa hanbím Smiling

Mina: Díky, brzy tu bude další Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, Ne, 2010-06-06 15:55 | Ninja už: 5134 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

nemáš sa za čo hambiť =)


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]