manga_preview
Boruto TBV 08

Chyba z minulosti – Vzpomínky, část 1.

Sendai postupem času zjistila, že vzít si Kojira byla osudová chyba, kterou udělala. Když byly Obitovi šest, dozvěděla, že jí Kojiro podvádí.
Přišla jako obvykle z práce domů, jenže dneska o něco dříve a slyšela z jejich ložnice podivný šramot a když vstoupila, zažila šok, Kojiro jí podváděl s její nejlepší přítelkyní. Jak byli zabráni do činnosti vůbec si jí nevšimli.
Velice rychle se rozhodla, že se natrvalo odstěhuje do Konohy.
„Jdeme opět do Konohy.“ Řekla, když balila jejich věci.
„Není to brzy?“ podivil se Kojiro.
„Ne, ani ne, možná se tam zdržíme.“
„Dobře, ale pak mi dej vědět, kdy se vrátite, budu mít pro tebe překvapení.“
To tak, nic neuvidím, možná já budu mít pro tebe překvapení v podobě mého právníka. Pomyslela si v duchu, ale nahlas řekla: „Dobře, neboj dám vědět.“ Pusu strpěla, ale jeho polibek v ní vyvolal jen odpor. Tolik se k němu upínala, ale nikdy to nebyla láska, jen bezbřehá touha zaplnit místo po Itachim. Ovšem to nikdy nebude možné, žádný muž ho nenahradí.

Obito se divil, proč jdou tak brzy, ale těšil se na Hitomi. Dceru Naruta a Hinaty si oblíbil, byli si, jak věkem, tak i povahou velice blízcí.
„Ano, doufám, že ti to nevadí.“
„Ale, mami, vůbec ne, jsem rád.“

Tak se stalo, že je Hinata ubytovala u nich ve vile, místa tu bylo dost, ale Sendai se bránila, že půjde do Narutova neobydleného bytu.
„Ne, to nemohu dovolit, příliš by ti to připomínalo tu bolestnou minulost.“
„Možná máš pravdu, ale i tak ti budu jen přítěží!“
„Nesmysl, kamarádka mé sestry je i moje. Navíc by tu byla nuda, kdybych tu bydlela jen já a Shino. Samozřejmě, že i otec.“ Ozvala se Hanabi, která se stala vůdkyni klanu. Jelikož byla Hinata na celý život upoutána na křeslo, bydlela tu i s Hitomi a Saiem.
„Akorát nevím, jak vám budu platit nájem.“
„O to se nestarej, kdybys chtěla, zeptej se Sakury, ta je v nemocnici jako vrchní doktorka. Ta by ti jistě zajistila práci.“
„Moc vám děkuji.“ I když by to pro ni mělo být vysvobození, rozplakala se, protože její osud se opět hrnul špatným směrem, jenže opět se objevila jiná cesta.

„Je tu někde Haruno Sakura?“ zeptala se Sendai na recepci.
„Ano, ale prosím, abyste mě oslovovala Uchiha Sakura.“ I když znala Sakuru jen z vyprávění, nikdy si nepomyslela, že to bude její švagrová!
„Ó, promiňte, ale nevěděla jsem, že jste provdala za Uchihu! Ale neměl by být Sasuke…?“
„Ano, ale potom se něco stalo a trvalo dlouho, než se vesnice vzpamatovala z těch ztrát, ale pak Sasuke přišel a oznámil, že se vrací, ale pak tady došlo k několika neznámým úmrtí tří radních. Sasuke nám dokázal, že se změnil a já si ho vzala.“ Jenže nikdo nezjistil, že to byl právě Sasuke, kdo zabil Homuru, Koharu a Danzóa. Nastražil to jako nehodu. Danzó zemřel na předávkování, Homura na pád ze schodů a Koharu uhořela ve svém bytě, protože její soused pustil plyn a nevypnul ho.
„Tak to potom, ano, já jsem Uchiha Asahi Sendai, mým manželem byl jeho bratr.“ Přiznala Sendai.
„Tak, to pojď ke mně do kanceláře a vše mi povíš.“ Uvítala ji Sakura s tykáním.

Léta plynuly, za rok byla Sendai rozvedená. Zpřetrhala všechny kontakty s Kojirem. Obito ho nikdy nepovažoval za otce a líto mu to nebylo.
Jak Sendai slíbila, vydali se na Obitovi desáté narozeniny do míst, kde byla tajná skrýš Uchihů. Přesnou polohou věděla, když jí to Itachi pošeptal, když se viděli naposled.
„Tady tohle je tvoje dědictví po otci.“ Dala mu klíč, aby jím otevřel historii, která byla jeho součástí.
Klíč přesně zapadl do zámku a po dvou otočeních se dveře otevřely. Byl to prostý dům, schody vedly do podzemí.
„Jdi tam sám, já tam nemám přístup, když nejsem z Uchiha klanu.“ Řekla Sendai.
„Dobře, ale budu spěchat, ať tu moc nečekáš.“
„Nespěchej, je to posmrtný dárek po tvém otci.“ Pak se opět rozplakala.
„Mami, neplač, nechci, abys plakala.“
„Jen jdi, otec by na tebe byl pyšný.“ Usmála se slzami, které jí kanuly po tváři.
Obito tam vstoupil…
Sendai si sedla pod strom a vzpomínala na jejich první polibek…

„Jak dlouho mě už pozoruješ?“ otázal se Itachi a Sendai z jeho hlasu nadskočila.
„Chvíli, jde ti to dobře, naučíš mě to?“
„Myslíš jógu?“
„Ano myslím. Můj kolega z práce ji taky dělá a říká, že je to velmi uklidňující.“ Malinko zalhala, ale Itachi to samozřejmě nevěděl.
„Aha, tak pojď sem, ale vyžaduje to plné soustředění.“ Osvětlil Itachi a začal Sendai učit základní postoje a aniž by to bylo úmyslné Sendai nezvládla jeden postoj a řítila se k zemi. Itachi jí duchaplně zachytil, ale také to neustál a oba skončili na zemi.
Nejdříve se drahnou chvíli dívali jeden druhému do očí a pak se Itachi sklonil a políbil jí.

Stále si vybavovala jaké to bylo, ty podivné lehké pocity, které dříve neznala. Tento polibek měl na ní větší vliv, než si doposud dokázala představit. Bylo to jako by jí probudil ze spánku a ona ne a ne se znovu uspat. Od toho okamžiku byl její osud i osud Itachiho zpečetěn.
Dále zavzpomínala jak Itachi učil jejího mladšího bratra jutsu. Možná, že bylo dobře, že Iwaki zemřel, aniž by poznal jaký krutý život dokáže být!

„Iwaki, jde ti to dobřéé!“ povzbuzovala Sen svého bratra.
„Ségra, neruš muže při tréninku,“ odbyl jí Iwaki.
„No jo, já se omlouvám tomuto skvělému muži, kterému to jde báječně,“ řekla Sen.
Iwakimu to skutečně šlo a už dokonale ovládal Henge no jutsu. Teď právě se změnil na Itachiho a Naruto, který ho měl na stráži se obdivně podíval na Iwakiho a řekl: „Pro dnešek končíme.“
„Já, ale nechci skončit! Můžu pokračovat?“ a jeho psí očička si vynutily, že může dál trénovat, ale jakmile bude unavený, tak ať skončí a tak měl Naruto příležitost si promluvit se Sen.

Její vzpomínky byly přerušeny Obitovým příchodem.
„Můžeme?“
„Už jsi skončil?“ zajímala se matka.
„Ne, ale mohu se sem kdykoli vrátit, takže to tak moc nespěchá.“
„Také pravda, ale už víš, kde to je.“ Mrkla na svého syna, živý důkaz toho, že Itachi skutečně žil, že skutečně miloval, měl manželku…

Hitomi se nemohla dočkat, až se Obito vrátí. Chtěla mu dát dárek.
„Copak?“ ptala se Hinata.
„Nic, jen, že Obito ještě nedošel a já chci mu dát dárek.“
„Nezáleží, kdy mu ho dáš, ale jak.“ Přidal se Sai, který si Hitomi oblíbil, i když nebyla jeho. I Hitomi ho měla ráda a respektovala ho.
„Jak to myslíš?“
„No, i když ten dárek bude se zpožděním, nikdy není pozdě, vyjádřit tím darem naši úctu, náklonnost, lásku, pokoru. Což je v tom daru obsaženo, protože je dáván od srdce.“ Dal jí ruku do míst, kde jí bilo srdce.
„Děkuji, tati, teď to chápu mnohem lépe.“ Objala ho a jala se vyhlížet Obita.
„Tos řekl moc krásně.“
„Vždyť je to pravda.“ Řekl Sai a políbil ji.
„To máš pravdu.“ Souhlasila Hinata.

Poznámky: 

Tohle je pokračování Všichni si zaslouží druhou šanci => první díl - jak jsem slibovala, je to tady!!
Tak by mě zajímalo, zdali mám psát dál...
Možná to není tak kvalitní jako Druhá šance, ale tak i doufám, že se bude páčiť Eye-wink
Jinak už mám vymyšlený příběh a můžete se těšit, že se tam objeví, i když ve vzpomínkách, Naruto i Itachi Eye-wink
Sendainy vzpomínky jsou z prvních dílů mé druhé šance.

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, Ne, 2019-07-14 09:06 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Mise L4: Nuže, dáme se do toho! Laughing out loud Když jsem hledal, co pěkného si přečtu a spatřil jsem tvé jméno jako autora, bylo vybráno. Přiznám se, že jdu do série naslepo a trošinku mě mrzí, že navazuje na předešlá díla, uvidím, jestli se budu chytat Smiling Co se povídky týče, musím si to ještě projít, hrozná spousta jmen a ještě mluví všichni přes sebe Laughing out loud Nevím, co očekávat a těším se na další díl, důležitá paní UCHIHA Sakura mě pobavila, stejně tak jako "náhodná" úmrtí Konožských radních Jump!
Ja to nebyl Kaput

Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Čt, 2017-11-30 14:17 | Ninja už: 2344 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Som veľmi rad že tento príbeh pokračuje

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2017-12-02 23:10 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Hatake Kakashi269: Akorát stále není dokončen, což bych chtěla napravit, ale čas je mým nepřítelem a práce taky... Sad snad po Novém roce...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2017-05-29 22:27 | Ninja už: 2679 dní, Příspěvků: 3004 | Autor je: Metař Gaarova písku

Tak máme pokračovanie, aká radosť Smiling Sen je tuším žena, ktorej osudom je byť podvádzaná Laughing out loud Ja by som tiež nerobila scénu, ale v tichosti odkráčala do vľúdnejších vôd Smiling Hin ju aj s Hanabi pekne privítali. Sakura asi lieta od pýchy, že ulapila Sasukeho, ktorý vyvraždil celu Radu, bohvie, čoho sa od neho ešte dočkáme. Som zvedavá, ako popíšeš, čo zažil Obito v tajnej skrýši Uchihovcov. Milý je vzťah Hitomi a Obita a jej starosti s darčekom. Sai jej pekne povedal, že: „No, i když ten dárek bude se zpožděním, nikdy není pozdě, vyjádřit tím darem naši úctu, náklonnost, lásku, pokoru. Což je v tom daru obsaženo, protože je dáván od srdce.“ Niektorí dávajú darčeky ako cukríky len tak pro forma, ja túto tendenciu nepodporujem Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2017-05-30 12:49 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Senpai-sama: Děkuji, děkuji, začátky nejsou vždy lehké, ale tady to bude mít svůj důvod. A tu větu mi říkávala babička. Smiling Jinak bych ten příběh chtěla dokončit.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Čt, 2013-04-11 04:11 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

No začiatok nie je zlý. Avšak tak skoro sa ešte celé dielo posúdiť nedá. Len píš ďalej a uvidíme. Strašne moc sa teším ako do toho zamotas naruta falošného.

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Čt, 2010-04-01 07:33 | Ninja už: 5410 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Moc hezkej dílek Smiling.. akorát je mi trochu líto Shendai (já být ona, tam už mu tam stropím scénu Laughing out loud) Těším se na další Smiling

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2013-04-11 20:00 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Nairobi-chan: No mě taky, ale když už to mám tak napsaný Eye-wink nedá se nic dělat... Eye-wink jinak jsem ráda, že se líbí... Smiling

maxik555: Opravdu mě máš přečtenou. Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-03-29 20:57 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

krása začíná to velice slibně Laughing out loud

Obrázek uživatele losos.sg
Vložil losos.sg, So, 2010-03-27 22:55 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

zatím to vypadá nadějně nechám se překvapit dalšími díly jak se budou vyvýjet

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2010-03-29 21:08 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

losos.sg: Vypadat to může všelijak, nech se překvapit... Eye-wink

mišule: Tak to si piš Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska