manga_preview
Boruto TBV 08

Elitní Ninja II - Chuuninská zkouška [11]

Co říct? Smiling Snad jste si na ty pauzy již zvykly. :D

„Já volím Shikimara!“ ozval se jeden z ninjů.
„Já také! Právě se ukázal jako vhodný vůdce!“ ozval se další ninja. Tímto postupem získal několik dalších hlasů. Zhluboka si povzdechl.
„Já volím Naruta!“ ozval se Kakashi a jeho další přátelé.
„Já taky volím pro Naruta, je to mocný ninja a hlavně díky němu máme mír!“ zvolal někdo z dalších jouninů. Bylo jasné, kdo jsou hlavní kandidáti Naruto a Shikimaru.
Naruto byl napjatý, toto je ta chvíle, na kterou čekal takovou dobu a i kdyby neuspěl, bude spokojeně žít dál v Konoze. Přišla doba míru, už nebudou další boje.
Shikimaru vypadal otráveně jako vždy. Bylo jasné, že se mu nechce na post Hokage, ale uvědomoval si, že je to pro vesnici důležité. Po dlouhé debatě, byli přepočítáni hlasy a výsledek byl nerozhodný.
„A co teď?“ zeptal se Naruto.
„Myslím, že Hokage budeš ty, Naruto?“ řekl Kakashi a ukázal na něj svým pravým ukazováčkem.
„Proč já? Výsledek je přeci nerozhodný!“ řekl Naruto a ninjové co podporovali Shikimara mu dali za pravdu.
„Už jen fakt, že ty Hokage chceš být a Shikimaru dál svůj hlas tobě.“ pokračoval Kakashi. Naruto chtěl něco říci dál, ale Kakashi ho zarazil.
„Nezapomínej, že jsi syn Yondaimeho a to při volení Kage, také hraje velikou roli!“ prohlásil Kakashi. Celá místnost ztichla.
„Syn Čtvrtého?!“ byla první reakce. Shikimaru se usmál.
„Ano je to tak. A myslím, že nejen proto má Naruto větší vlohy, má odvahu a srdce Kageho. A to je ze všeho nejdůležitější.“

A tak se stalo. Naruto se stal sedmým Hokagem a Konoha ho milovala. Pro všechny to byl hrdina a věděli, že on jako Hokage udělá pro vesnici maximum. Čas letěl a nastal den chuuninských zkoušek.

Zek byl den předem poslán do kanceláře Kage. Zaklepal na dveře a ozval se jemu moc známý hlas:
„Dále!“ Zek otevřel dveře a vstoupil. Za stolem seděl Nový Hokage – Naruto a vedle něho stál Shikimaru.
„Zdravím, Hokage-sama, Shikimaru.“ pozdravil je Zek. Narutovi se oslovení Hokage-sama líbilo, ale pokynul Zekovi, ať mu dále říká Naruto.
„Dobrá tedy. A proč jste mne vůbec zavolali?“ zajímal se Zek. Odpověď, však přišla okamžitě.
Buh! Buh! ozvalo se.
„Dále!“ pokynul Naruto a dovnitř se přiřítili mladý ninja s mladou kunoichi. Mohlo jim být kolem dvanácti let – typičtí genini.
„Dorazili jsme, Hokage-sama!“ řeklo energeticky děvče.
„Výborně,“ Naruto, se nenápadně podíval do papírů, „Jino.“ řekl Naruto a prohlídl si jí. Měla na sobě modrozelenou bojovou kombinézu a ve tváři přísný výraz plný očekávaní. Její kratší světlé vlasy ji padaly na ramena. Poté si prohlédl chlapce.
„A ty jsi...“ hledal ho Naruto rychle ve spisech.
„Rendy.“ doplnil ho chlapec s krátkými vlasy a se šátkem na hlavě a v očích měl stejný výraz jako jeho společnice.
„Dobrá. Zeku, představuju ti tvůj nový tým, bude s tebou na zkouškách.“ řekl Naruto.
„Můj tým? Tihle dva?“ ukázal na ně, „Budou mě jen zdržovat! Nemůžu jít na chuuninské zkoušky, sám?!“ řekl naštvaně Zek.
„Hele ty, frajere! Za koho nás máš?!“ vyjela na něho Jina s Rendym. Až to Zeka dopálilo.
„Uklidněte se! Všichni tři!“ promluvil teprve teď Shikimaru.
„Omlouvám se, Shikimaru-sensei.“ řekli poslušně oba genini.
Zek mlčel a vyměňoval si s Rendym pohledy.
„Neboj se Zeku, učil jsem tyhle dva a jsou to dobří ninjové.“ řekl Shikimaru. Hokage s jouninem si všimli, že atmosféra houstne a rozhodli se je vyslat na zkoušku.
Všichni tři mlčky ke dveřím, kde měli zkoušky vypuknout. Když je konečně našli a Zek se je chystal rozrazit, někdo mu poklepal na rameno. Rychle se otočil a spatřil Naruta. Zek na něho tázavě zvedl obočí. Naruto mu pokynul rukou, aby ho následoval a zavedl ho za roh.
„Co se děje?“ zeptal se Zek.
„Chtěl jsem ti dát jen pár rad, hlavně do první části testu.“
„O co jde?“ zeptal se Zek.
„No, nemůžu ti říct, co přesně máš udělat, ale první část jako jediná, se netočí kolem bojového umění, ale o správném rozhodnutí shinobiho. Takže, než podnikneš cokoliv, pořádně se zamysli, jestli se za tím neskrývá víc, než je na první pohled patrné.“ po těchto slovech mu Naruto popřál hodně štěstí a odešel se věnovat povinnostem.
Vrátil se ke svému novému týmu a ti se na něho zvědavě koukali.
„Co ti chtěl?“ zeptala se zvědavě Jina.
„Jen mi popřál hodně štěstí.“ odpověděl nevzrušeně Zek.
„Sám Hokage-sama, ti popřál hodně štěstí?“
„Jistě, je to můj sensei.“ řekl a otevřel dveře. Naskytl se jim pohled na stovky ninjů ze všech koutů světa. Zek je všechny přejel rychlým pohledem. Ninjové se mezi sebou bavili a několik si prohlíželo nové příchozí. Zřejmě přišli jako úplně poslední.
Zek si sedl se svým týmem k volnému stolu a stranil se ostatních. Tato akce ho ani trochu nebavila, když se tak rozhlížel kolem sebe, nezahlédl jediného ninju, který by stál za souboj.
Smůla no. řekl si v duchu a zklamaně se protáhl. Koukl se na Rendyho s Jinou a všiml si, že po něm nenápadně koukají a přitom si něco šuškají. Zek se otočil zpátky dopředu a zakoukal se na jednu pohlednou dívku daleko vepředu. Měla dlouhé vlasy kaštanové barvy a zářivě zelené oči. Na čele měla připevněnou čelenku se znakem Kamenné vesnice. Zachytila Zekův pohled a významně si ho prohlédla. V tom okamžiku jí Zek poznal.
„Ty...!“ vyskočil na nohy Zek a všichni se trhnutím otočili jeho směrem. Než stihl cokoliv říct, dveře se opět rozrazily a do místnosti vešla vysoká blondýna. Všichni zmlkli a usadili se, protože poznali, že přišel jounin, který je bude mít na starosti. Zek si také sedl, ale dále sledoval dívku, kterého si ho již nevšímala a jako všichni ostatní sledovali kunoichi, co vešla do místnosti.
„Jmenuji se Yamanaka Ino a budu vaše vedoucí v tomto kole. Kola budou celkově tři a každé vyzkouší jiné schopnosti ninjů. Naplní tohoto kola je jednoduché. Jelikož se vás tu sešlo tolik a potřebujeme prořídnout vaše řady, tak jeden člověk z každého týmu odejde. Na vás bude, který to bude. Máte jednu hodinu na to se rozhodnout.“ řekla Ino a stoupla si mimo dění. Mezi geniny okamžitě vypukl chaos, začali se mezi sebou hádat a občas byla slyšet sprostá nadávka mířená na vedení zkoušky.
Když se Zek otočil na svůj zbylý tým, bylo mu jasné, co se jim honí hlavou. Zachovali se jako ostatní a začali na něho křičet své důvody, proč on by měl odejít ze zkoušky. Zek se však tvářil klidně a neříkal nic, dokud se neuklidnily. Bylo mu úplně jasné, co se mu Naruto snažil říct. Když oba geninové zmlkli, Zek se chopil slova.
„Teď se vás na něco zeptám: Co je základní smysl pro tým ninjů?“ zeptal se klidně, ale jasně. Rendy a Jina se po sobě podívali.
„Držet pohromadě.“ řekla potichu Jina, když jí to došlo.
„Ale proč po nás chtějí tohle?“ nechápal stále Rendy.
„Řekl bych, že to po nás ani nechtějí, ale chtějí, abychom jsme si to uvědomili.“ odpověděl opět klidně Zek.
„Ale jak to víš?“ zeptala se nejistě Jina.
„Věř mi.“ odpověděl prostě Zek a usmál se na ni. Jina zčervenala jako růže a nejistě mu úsměv vrátila.
„Ale jestli ne, tak si mne nepřej! Na tuto zkoušku jsem se připravoval dlouho a tvrdě jsem trénoval. Jestli jsi mi pokazil mou šanci tak tě zabiju!“ vyhrožoval mu Rendy.
„Nech toho ty idiote! Určitě má pravdu, kdybys jsi aspoň trochu přemýšlel, tak ti to také dojde!“ okřikla ho Jina a Rendy se omluvně stáhnul. Zek se nad tím ironicky usmál. Tohle by tedy měl za sebou. Opět se rozhlédl po místnosti a všiml si, že i dalším týmům došel smysl tohoto testu. Zbytek času pozoroval onu dívku a vybavoval si, jak se s ní střetl v jeskyni se sochou s Bijuu.
Co tady dělá a co se mi to snažila říct?! to byla jediná věc se mu honila hlavou.

Co dělá neznámá dívka na zkoušce chuuninů a jak Zek bude vycházet se svým novým týmem?? To vše se dozvvíte v dalších dílech!!

celá má fanfiction

4.933335
Průměr: 4.9 (45 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kákůška
Vložil Kákůška, Út, 2011-03-15 23:09 | Ninja už: 4805 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud prosímtě, jestli brzy nenapíšeš nový díl tak se zabiju Laughing out loud Ne, nechci tě hnát ale píšeš úžasně a příjemně se to čte - jen tak dál :DD

Obrázek uživatele Ryu onee-chan
Vložil Ryu onee-chan, Čt, 2010-12-02 18:45 | Ninja už: 5130 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

No taak Laughing out loud Presla uz dlha doba, a dalsi diel je ... kde? Laughing out loud

Obrázek uživatele KoFFi
Vložil KoFFi, Ne, 2010-10-03 00:23 | Ninja už: 5025 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

neeeeeeeeext xD

^^HALA MADRID!!
 photo novyacute-12.jpg
Proč zrovna spojení těhle dvou? Smiling možna proto že si jsou neskutečně podobní Smiling nenáviděni skoro uplně všemi a přesto jedni z nejlepších Sticking out tongue Laughing out loud
OKO za OKO a svět bude slepý.

Obrázek uživatele Jurajko
Vložil Jurajko, Po, 2010-05-10 22:00 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 171 | Autor je: Pěstitel rýže

uchvatné , chtělo by to další dílek Laughing out loudLaughing out loud

Tak prý sem tu s vámi už 5 let, to sakra letí

Obrázek uživatele Irosas
Vložil Irosas, So, 2010-02-20 13:59 | Ninja už: 5560 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

Jako vzdy pekne,ale asi te ja a dalsi prestaneme cist,pribehy nadherne, ale je videt jak uz te to nebavi.Jeden dil za pul roku a to jeste celkem kratky,to na zacatku to byl vetsi odvar,no snad se do toho znovu vzijes a bude to supeer jako driv hodne stesti.

Obrázek uživatele Janken
Vložil Janken, So, 2010-01-09 18:09 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 31 | Autor je: Prostý občan

Nóó abych byla upřímná, tak jsem čekala, že uděláš Naruta Hokageho .. a moc se mi to nelíbí. Připadá mi teď jak Mary Sue v mužském provedení. Smiling Ačkoliv jsi chtěl asi Uzumakimu splnit sen aspoň tady - prozatím Laughing out loud
Hrdě jsem se s tím ale vyrovnala, dál budu hvězdičkovat jak nejvíc můžu Smiling Už se těším na další díl.

Obrázek uživatele Visix
Vložil Visix, Po, 2010-01-04 19:51 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

V poslednom čase čítam toľko FF (lebo máme manga absťák) že som si musel prečítať aj minulý diel už som nevedel o čom to je ... to tak dopadne .... po koľkých že to je mesiacoch nový diel ? Laughing out loud no nevadí aj tak super-koniec koncov ako vždy ! Laughing out loud

Aby bolo jasné kam patrím a koho nenávidím


Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, Po, 2010-01-04 01:34 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

parááda, Naruto je hokage. A jinak moc parádní díl.

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Ne, 2010-01-03 22:24 | Ninja už: 5319 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Hmmm dobrý xD Já věděla že Naruto bude hokage xD

Jsem fanda: