manga_preview
Boruto TBV 08

16.Masky stříbrného vlka

16. Andělský démon
Kostěnné střely se od Habiba jen odrazili a neudělaly žádné zranění.
,,Jsi pořád stejný, stále jednáš bez přemýšlení.“řekl Habib a připravil se přeskočit lávu k Jackovi.
,,Jsem neporazitelný, pochop že proti mně nemáš šanci.“zařval Jack a připravil se ke skoku proti Habibovi.
Habib vytáhl katanu a Jack udělal to samé, pak skočili proti sobě.
Setkali se přesně uprostřed, začali spolu šermovat a přitom padali dolů. Když už byli blízko lávy, objevil se tam kořen a Jacka zachytil, zatímco Habib zmizel v lávě.
,,Neříkal jsem ti náhodou že jsem neporazitelný?“zasmál se Jack a kořen, který ho zachytil, ho začal vyvážet ze sopky.
Když se Jack podíval dolů, všiml si v lávě víru, který se objevil v místě, kde zmizel Habib. Jack vystřelil kostěný bodec přesně doprostřed víru.
Habib byl asi deset metů hluboko v lávě a vysával z ní sílu. Okolo Habiba byl silový štít stvořen silou vůle a chakry, tento štít uměly jen tři osoby a on byl jednou z nich. Nad ním se objevil malý otvor, z toho jak vysával energii z lávy. A přesně tím otvorem proletěl kostěnný bodec, ale zastavil se o štít a bodec se roztavil.
Jack se díval dolů a najednou z toho víru Habib vyletěl. Habib neměl žádné zranění a na zádech měl křídla. Začátek křídel vypadal jako netopíří, ale namísto blány tam bylo peří, které bylo bílé, kromě první řady pírek, ty byly šedé.
,,Promiň, Jacku, ale mě nemůžeš zabít, protože jsem číslo Čtyři a mám sílu andělského démona.“řekl Habib.
Jack se na ty křídla díval dost vyděšeně.
Habib rozsekl překvapeného Jacka vejpůl katanou, ale místo Jacka tam bylo poleno.
Jack utíkal ze sopky směrem do vesnice. ,,Nestvůra, on je nestvůra, budu potřebovat od někoho pomoct.“ řekl si za běhu Jack. Při běhu se Jack pořád ohlížel přez rameno a stále čekal, kdy ho Habib dožene, ale pořád se neobjevoval, a tak se Jackovi povedlo seběhnout ze sopky dolů do lesa. Jack se na chvíli zastavil, aby popadl dech a opřel se o nejbližší strom, kde usnul.
Habib stál na vrcholu sopky a díval se směrem kam běžel Jack. ,,Tak co teď, pronásledovat ho by nemělo smysl, asi si počkám až on přijde za mnou.“ řekl si Habib, nechal si zmizet křídla a šel zpátky do sopky.
Nový Hokage přešel k oknu a zadíval se na Konohu, která byla úplně opravena, až na malé vyjímky. Nejzvláštnější na tom bylo, že nepřítel byl zcela zničen, ale nikdo nevěděl kým, panovali sice různé historky, jenomže těm se dalo jen těžko věřit. Hokage se otočil od okna a sedl si na židli, která stála u stolu, který byl přeplněn dokumenty.
,,To je otrava.“ řekl si Hokage a začal podepisovat ty dokumenty. Vzal jeden dokument a přečetl si ho. Bylo na něm prohlášení o Kakashiho smrti.
Ozvalo se zaklepání a potom vešel člen ANBU.
,,Co se děje?“zeptal se Hokage.
,,Hokage-sama pojďte se mnou, tohle musíte vidět.“řekl ANBU.
Okolo rozbořené budovy stálo asi dvacet ANBU a kolem se potloukaly stopovací jednotky.
,,Co jste našli Kibo?“zeptal se Hokage hlavního ze stopovacích jednotek.
,,Promiň, že tě zklamu, Shikamaru, ale ten co to provedl musel být profík, protože jsme nenašli ani jednu stopu a nejzvláštnější na tom je, že se zřejmě nestačili ani bránit.“ řekl Kiba
,,Chceš mi říct, že padesát nebezpečných zločinců bylo poraženo takhle snadno?“zeptal se Shikamaru.
,,S největší pravděpodobností ano. Ale nechce se mi ani pomyslet, jak ta osoba musela být mocná.“ řekl Kiba.
,,Měl by někdo zajít za Hiashim a oznámit mu co se stalo.“ řekl Shikamaru při pohledu na mrtvé tělo Mikamiho.
Karen odskočila od svého sopeře a vystřelila po něm ohnivou kouli, ale ten tomu jednoduše uhnul.
Ares stál opřený o stěnu a sledoval souboj mezi Karen a Lovcem, který byl na čtvrté úrovni. Místnost byla úplně prázdná a byla hluboko v podzemí, jako vše co se zde nacházelo.
Karen se za tu dobu, co zde byla, změnila. Její vlasy byly nyní krvavě rudé a oči tmavě zelené, na sobě měla tmavé oblečení jako každý z Oreb Zerek, ale na rozdíl od ostatních ona měla na rukou rukavice, pravidlem bylo, že žádný člen nesmí mít řetízky nebo náramky, ale ona měla na ruce náramek s pěti krystaly. Ty krystaly měly barvu podle toho, jaký element představovaly. Jeden byl modrý pak tu byl červený, žlutý, zelený a poslední byl bílý a tyto krystaly visely na zlatém náramku. Na krku jí visel řetízek, na kterém se houpal zásnubní prsten.
Ares se podíval na plášť, který Karen odhodila aby jí nepřekážel, na tom plášti bylo číslo deset.
,,Její schopnosti se zlepšujou.“ozvalo se vedle Arese.
,,To ano, ale stále nejsou tak dobré, aby šla plnit mise trojko.“řekl Ares aniž by se otočil.
,,Myslím že jsem se zamiloval, co ty na to?“řekl trojka.
,,Dotkni se jí a zabiju tě.“ řekl Ares výhružně.
,,A kdo mluvil o ní?“ zašeptal trojka Aresovi do ucha, ten se lekl a odskočil. Trojka se se smíchem otočil a odešel.
Lovec zaútočil na Karen, ta se mu vyhla, ale on se zachytil za řetízek a strhl jí ho z krku.
,,Jak se opovažuješ na ten řetízek sahat?!“ rozčílila se Karen a její Ryuugan se změnil. Zúžená zornička se rozdělila na dvě a ty se pak skřížili, takže tvořili v oku X. Oči jí zčernaly a zorničky se vybarvili do bíla až stříbrna. Lovce to nevyděsilo, odhodil řetízek a zaútočil. Od Karen vyletěl blesk, kterému lovec uhnul a hned na to byl zasažen do břicha dalším bleskem. Karen namířila na Lovce ruku a řekla ,,Laimlaiting,, a z ruky jí vyletěl obří blesk, který Lovce vymazal z povrchu zemského. Karen pak přešla k místu, kde byl řetízek a vzala si ho.
,,To je ten presten na tom řetízku pro tebe tak důležitý?“ zeptal se Ares a podal Karen její plášť.
,,Ani si neumíš představit jak.“řekla Karen když si řetízek nandavala na krk.
,,Už jsem zjistil kdo zabil Naruta.“řekl Ares.
Karen okamžitě zpozornila ,,Kdo!?“zeptala se naštvaně.
,,Byl to Sasuke, ale toho ještě neporazíš, je na tebe moc silný.“řekl Ares když si všiml jak se Karen zatvářila.
Karen přešla doprostřed místnosti,,Tak dělej, pošli sem další musím rychle zesílit.“řekla.
Ares si jen povzdechl a šel pro dalšího lovce.
Jack se probudil plný síly. ,,Už jdu Habibe.“řekl při vstávání. Jakmile se zvedl, ihned vyrazil zpátky k sopce.
Jack se zastavil asi deset metrů od vrcholu sopky, protože se na tom vrcholu zjevil Habib.
,,Myslel jsem, že jsi utekl.“usmál se Habib.
,,Jen jsem si byl odpočinout.“odpověděl Jack.
,,Takže můžeme pokračovat?“zeptal se Habib.
Jack nic neřekl a ihned bez varování vyběhl proti Habibovi.
Habib udělal několik pečetí a pravou ruku mu obalili blesky, zatímco Jack si vytvořil katanu z kosti a pokryl jí plameny. Začal mezi nimi souboj na blízko. Habib útočil a bránil se tou rukou a Jack kostěnou katanou. Takhle spolu bojovali asi dvacet minut, než Habib odskočil a druhou ruku pokryl vzduchem. Jack se ani nezastavil a už zase po Habibovi sekal katanou. Habib Jackovi uhýbal a mezitím tvořil další pečetě.
,,Já tě nenechám.“ řekl Jack a levou rukou se dotkl země, která ihned po tom dotyku zmrzla a led se rozšířil až k Habibovi. Habib dodělal pečetě, ale než stačil cokoli udělat pokryl ho led.
Jack se díval jak se z Habiba stala ledová kostka.
,,Já jsem vyhrál.“začal se Jack radovat.
Oblohu zakryl černý mrak a z toho mraku sletěl blesk a ten Habibovo ledové vězení zničil. Habib se protáhl a podíval se na překvapeného Jacka.
,,Ty sis vážně myslel, že vyhraješ tak snadno?“ zeptal se Habib.
Jack nebyl schopen slova, připravil se do bojové pozice a začal vymýšlet další taktiku, teprve po chvíli si všiml, že Habibovi ruce byly pokryty vzduchem a bleskem najednou. Habib zvedl levou ruku k obloze, a na té se začaly objevovat blesky.
Jack se začal soustředit na všechny svý kekkei genkaie aby se mohl zachránit. A pak začaly z oblohy sjíždět blesky přímo na Jacka.
Sjelo asi patnáct blesků a ani jeden neminul. Habib se díval do kouře, který ty blesky udělaly a nemohl přesně určit jestli je po Jackovi nebo není. Kouř zmizel a objevil se Jack bez zranění až na to, že mu krvácely obě oči.
,,Konečně jsem na tu techniku přišel.“usmál se Jack a otevřel obě oči. V jeho očích se zjevil Mangekiou Sharingan.,,Jedna z technik Sharinganu SUSANO.“řekl Jack a obklopily ho rudé plameny, ze kterých se vytvořila postava.
Habib vyslal další blesky, ale ty jen narazili do té postavy a neudělaly žádné škody.
,,Musím přiznat, že tohle jsem nečekal.“řekl Habib. Mávl rukou směrem na Jacka a při tom řekl ,,Fuuton: Kamikatze.“ objevilo se tornádo, které letělo přímo na Jacka, ale to mu taky nic neudělalo.
,,Myslím, že proti mně nemáš žádnou šanci.“řekl Jack a začal se soustředit na další techniku.
Habib se usmál a čekal co Jack vytvoří, protože nevěděl, jak se přes tuhle techniku dostat.
Jack se přestal soustředit, podíval se pravým okem na Habiba a ten ihned vzplál černým plamenem.
,,Tohle je druhá technika Sharinganu AMATERASU.“řekl jen tak Jack. Habib sebou začal okamžitě házet a snažil se ty plameny dostat pryč, ale nešlo to, nakonec se přestal hýbat úplně.
,,Tak a je to.“usmál se Jack, otočil se a začal odcházet, pak se zastavil a rychle se otočil.
Habib se postavil, i když stále hořel černým plamenem. Černé plameny začaly mizet do Habibova čela a když úplně zmizeli tak si Jack všiml třetího oka co bylo v čele. To oko bylo rudé s modrou zorničkou. Habib se začal měnit, jeho normálně tmavé vlasy zesvětlaly a prodloužili se až do pasu, i jeho tmavé oblečení zesvětlalo a změnilo se na dlouhý hábit. Na zádech se mu opět zjevila ta samá křídla, co už jednou Jack viděl. V ruce se Habibovi objevil velký bílí meč s runama, které svítily tyrkisově.
Habib sekl po Jackově technice tím mečem. Meč prošel bez sebemenšího odporu a těsně minul Jacka.
,,Ty si prostě nedáš pokoj!“zařval Jack, ale najednou mu jeho technika Susano zmizela.
,,Myslím, že o vítězi je rozhodnuto.“ řekl Habib a ukázal volnou rukou na Jacka. Od Habiba vyletěla spousta bílích peříček a Jacka rozbodala. Ještě než Jack umřel, tak na Habiba vyslal černé plameny, ale ty se zastavily o silový štít a byly opět nasány do třetího oka.
Habib se opět proměnil do své podoby a sedl si, aby popadl dech. Zezadu na plášti bylo číslo čtyři, ale to bylo dáno později, dříve to bylo číslo pět.
,,Myslim, že to brzy takováhle pohoda nebude, bývalá Čtyřko.“řekl si Habib, zvedl se a vyrazil do doupěte Oreb Zerek.

4.75
Průměr: 4.8 (8 hlasů)