manga_preview
Boruto TBV 10

Dračí bojovnice 3. Probuzení

Bylo nádherné ráno a já jsem se probudila celá odpočatá, taky už to bylo týden, co jsem nespala v měkoučké posteli. Vstala jsem, ustlala si a pak jsem se šla umýt. Poté jsem z batohu vytáhla to nejhezčí oblečení, co jsem měla, byla to modrozelená sukně (byla to jediná sukně, co jsem měla) a modrozelené tričko a modrozelené boty, nevím proč, ale modrozelená byla moje oblíbená barva, nosila jsem ji téměř pořád. Pak jsem si učesala vlasy a vesele vzala přihlášku do Akademie a vyšla ze dveří mého pokoje.

Šla jsem po chodbě celá zamyšlená, když v tom jsem vrazila do jednoho kluka a...
"Ou, promiň, já nechtěla!" řekla jsem.
"To je v poho. Že ty jsi tu nová?" řekl on.
"Ehm...no jsem." řekla jsem.
"Ááá, tak to tě tu vítám, já jsem Uzumaki Naruto." řekl vesele.
"Já jsem Anaru. A teď aktuálně jsem na cestě do Ninja Akademie, ale bohužel nevím kudy se tam jde." řekla jsem trochu smutně.
"Tak to je fakt náhoda! Já tam jdu taky! Já jsem totiž Ninja! Odvedu tě tam!" řekl Naruto.
"Jé, to by bylo milé, děkuji." řekla jsem.

Poté jsme šli, až jsme došli k Akademii. Naruto otevřel dveře a vešel do vnitř a já jsem mu byla v patách, ale jakmile uviděl nějakou růžovovlasou holku úplně na mě zapomněl. Mně to nevadilo, byla jsem na to zvyklá. Sedla jsem si úplně dozadu do poslední lavice a snažila jsem se, aby si mě nikdo nevšiml. Nebyla jsem seznamovací typ. Ale i tak za mnou přišel takový divný kluk, byl celý zahalený až po nos, na očích měl černé brýle a taky měl černé vlasy. Sedl si vedle mě a nic neříkal, jako bych tam nebyla. Ale nakonec jsem se odhodlala a řekla mu ahoj, ale on si mě pořád nevšímal, jako bych byla duch. To mě trochu zamrzelo.

Postupně došly všechny děti a nakonec učitel. Všichni ho pozdravili, samozřejmě, že já taky a pak se mě ten učitel zeptal opovržlivým hlasem, co tu dělám! Já jsem mu řekla, že tu mám přihlášku a že tu chci studovat. A on na to řekl:
"Hm… a co umíš?!" zeptal se opovržlivě.
"No nic." řekla jsem smutně.
A v tom celá třída vybuchla smíchy a to dokonce i ten zakuklenec vedle mě a učitel na to:
"Tak nic jo?! Hele podívejte se, slečinko, tohle je druhý ročník a ne školka a tady už děcka umí nějaké základní techniky, vrhat kunaie a schurikeny atd.!!!! A to ještě nepočítám to, že ti je dvanáct!!!! A ještě, že si tu jen tak nakráčíš a řekneš "Já nic neumím!"!!" řekl naštvaně.
"Ale, ale já!" řekla jsem.
"Buďte zticha a opusťte okamžitě třídu!" řekl.

Já jsem se slzami v očích zvedla a běžela pryč, jako obvykle do lesa. Sedla jsem si do trávy a hlasitě nadávala, brečela a zase nadávala a přitom si říkala:
"Proč už zase já?!!! Co jsem komu udělala!! A ani ten Narito nebo Naruto se mě nezastal!!! A to jsem myslela, že je kamarád a on se místo toho smál s ostatníma!!!!" nadávala jsem s brekem, když v tom jsem si něčeho všimla. Moje ruka se začala.... začala se měnit!!!!! Trochu se prodloužila a pokryly ji zelenomodré šupiny!!! A nehty se proměnily v drápy!!!
"C-co se to děje?!!!!!!!!!!!!!!" zařvala jsem z plných plic.
Potom jsem si všimla, že se celá měním i nohy se změnily. Padla jsem na všechny čtyři a krk se prodloužil a hlava se vytvarovala, taky jsem cítila, jak mám na hlavě dva ostré výstupky, j-jako rohy a taky jsem cítila, jak se mi prodlužují lopatky a b-byly z nich kří-křídla!!!!! A taky jsem měla ocas!!! No celkově jsem vypadala ja-jak-jako drak!!!!!!!!!!!!!!

A taky, že jsem byla drak velký zelenomodrý drak!!! Celá jsem se prohlídla a málem jsem omdlela. Byla jsem dvakrát větší a měla dvě velká modrozelená křídla, velký ocas s ostrým hrotem na konci, taky ostré drápy a rohy!!! No samozřejmě, že jsem měla i ostré zuby. Po chvilce prohlížení mi to až zas tak špatné nepřišlo. Viděla jsem daleko lépe a taky slyšela! Měla jsem větší sílu a uměla jsem lítat! No zatím jsem to ještě nezkoušela, ale na co by ty křídla byla že? A pak taky k ohni. Slyšela jsem, že draci umí chrlit oheň a tak jsem to zkusila, nadechla jsem se a...nic. Tak jsem to zkusila ještě dvakrát a na počtvrté mi vyšlehl z úst no spíš z tlamy takový plamen, že sežehl pět stromů!!! Poté jsem taky zkusila let, ze začátku mi to nešlo, ale pak to bylo super!! Taky jsem přišla na to, že se můžu kdykoliv proměnit zpátky a taky obráceně a že když se naštvu tak se proměna zpustí automaticky! Teď mi všechno docvakávalo tak rychle! Bylo to jakoby mi někdo odemkl skrytou místnost v hlavě!

Ale pořád jsem přemýšlela, jak se to stalo? Proč mám tyhle super schopnosti, ale nemohla jsem na nic přijít a tak jsem to vzdala a proměnila se zpátky, pouze oči mi zůstaly stejné, takové ještěří, nevím proč, asi to byl nějaký znak. Pak jsem se zvedla a šla domů, poněvadž bylo už docela pozdě a já jsem potřebovala všechny tyhle nové informace nějak "strávit".

Poznámky: 

Tak Anaru už konečně objevila svou skrytou sílu. XD

4.79487
Průměr: 4.8 (39 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Misie-chan
Vložil Misie-chan, St, 2010-12-22 09:51 | Ninja už: 4986 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud

Obrázek uživatele narutorolo321
Vložil narutorolo321, Út, 2010-07-27 21:58 | Ninja už: 5135 dní, Příspěvků: 376 | Autor je: Prostý občan

super dil jako vždy teto díl se mi zatim pačil nejvic čekal sem že naruto bude tiež na akademii ale nebol som si isty idem na pokračko velmi ma to zaujalo že by byla Anaru z njakeho rodu drakov no nic necham sa prekvapit

milujem narusaku a nikdo mne nepresvedci o opaku!!!

Naruto + Sakura = Kakashi YES

smajlici čo viem: Smiling Sad Laughing out loud Puzzled Sticking out tongue Cool Puzzled Eye-wink Evil Shocked Jawdropping! Barf! Gaara Gaara HeHe Naruto Sakura Kakashi YES Kakashi ^_^ Kakashi Naruto smutny Neji Shino

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, St, 2010-07-28 09:01 | Ninja už: 5381 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Moc díky...

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Čt, 2009-11-19 22:12 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

To je úpně super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musím hned na další díl
XD

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-11-08 23:01 | Ninja už: 5462 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

by mě zajímalo co to bylo za hnusnýho učitele, snad ne Iruka, ten takovej není

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Po, 2009-11-09 15:32 | Ninja už: 5381 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Ne, ne Iruka ne!!!! To byl prostě nějákej učitel.... Nevím jakej. XD Určitě neznámej, prostě nepodstatná postavička. XD Smiling

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Po, 2009-11-09 17:01 | Ninja už: 5462 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

Tak to se mi ulevilo Smiling

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!