manga_preview
Boruto TBV 09

Když je něco jinak 03

Kapitola třetí

         „Orochimaru, co si myslíš, že děláš?! Toto je naše území,“ řekl Deidara.
         „To mě nezajímá. Pro něco jsme si přišli, takže nám jděte z cesty,“ nedal se Orochimaru.
         „Nenecháme vás!“ zahrozil Itachi.
         „Myslím, že bude zábava,“ zasmál se Kabuto.
         Orochimaru udělal pár pečetí. Zpod něho se vynořil ohromný had. Akatsuki se rozmístili ke svým oponentům a začali bojovat. Kisame se oháněl svou katanou po Kabutovi a ten zas používal svá lékařská jutsu na Kisameho. Itachi s Deidarou zaútočili na Orochimara. Deidara si udělal jílového ptáka a Itachimu se v očích objevil sharingan.
         Opodál se z jedné strany dívala na boj Misa a z druhé Sasuke. Najednou si ho Misa všimla. Pořádně si ho prohlédla až shledala, že nebude nebezpečný, a tak se jen dívala.
Sasuke se divil proč na něho nezaútočila, ale z myšlenek ho vyrušil fakt, že uviděl u jednoho z Akatsuki červený záblesk. Jakmile ho uviděl ztuhla mu krev v žilách. Celý naštvaný skočil před něj a zaútočil.
         „Á, bratříček! Nechceš jít radši domů? Tady by ses mohl zranit!“ řekl sarkasticky Itachi. Celý rozzuřený se na něj Sasuke vrhl. Jedna rána střídala druhou.
         Boje byly nelítostný avšak vyrovnaný. Trvaly dlouho až každému docházela pomalu chakra.
         Orochimaru si v zápalu boje všiml, že na Sasukeho útočí Itachi a že ho už skoro porazil. Cítil jak z něho pomalu prchá síla, zato Itachimu ještě zbývala. Nemohl si dovolit, aby mu zničili Sasukeho. Rychle si z krku vyndal katanu a vší svou silou a rychlostí se vymámil z útoků Deidara. Napřáhl se a zamířil jí přímo na Itachiho.
         Když to uviděla Misa na zlomek sekundy strnula. Hned se ale probudila a ohromnou rychlostí běžela za Itachim. Itachi si toho všiml až pozdě. Už se kataně nemohl vyhnout. Najednou zazněl bolestný výkřik.
         „Ita-chi,“ vyšlo z Misy.
         „Miso! Proboha cos to provedla?“ řekl Itachi s výrazem plným strachu. Strachu o Misu.
         V poslední chvíli Misa skočila mezi katanu a Itachiho. Katana projela skrz naskrz Misinou hrudí.
         Orochimaru z ní vytáhl svou katanu a řekl: „Á, ona se kvůli tobě obětovala. Jak milé,“ zasmál se.
         „Zabiju tě!!“ naštval se Itachi a zaútočil na Orochimara. Jeho věčně kamenný výraz se proměnil do pohledu plným nenávisti.
         Misa pomalu dopadla na zem. Opírala se o ruce a snažila se to rozdýchat. Moc to nepomáhalo, spíše cítila jak z ní mizí síla.
         Sasuke to sledoval se zmatkem v očích. Nemohl uvěřit, že ona skočila do Orochimarovy rány a zachránila tak Itachiho. Nevěřil, že někdo může chtít zachránit jemu život. Jeho bratrovi, který vyvraždil celý jeho klan. Neměl v sobě ani špetku dobra a přesto někomu stojí za záchranu. Chvíli tak na Misu zíral až uviděl něco ještě podivnějšího. Okolo ní se začala tvořit černá chakra. Začala se okolo ní spirálovitě rozrůstat. Sálala z ní ohromná síla. Všichni cítili nárůst síly a tak se zastavili a podívali se tím směrem.
         Misa se rychle zvedla, udělala pár pečetí a Orochimaru najednou ležel na zemi v bezvědomí. Pak zvedla ruku a zakroužila s ní a Sasuke se začal dusit. Nemohl se nadechnout. Všemožně se snažil, ale po chvíli padl v bezvědomí k zemi. To už ale Misa nevydržela a padla také v bezvědomí na zem.

Poznámky: 

Tak po hodně dlouhé odmlce, další díl. Bohužel jsem se k tomu do teď nedostala.

4.5
Průměr: 4.5 (4 hlasů)