manga_preview
Boruto TBV 09

Flu love-3.kapitola

A tak se vrátili domů, Sasuke trochu sklíčeně, ale nebylo to jen tou zprávou, hlavně to bylo tím, že ho znovu přepadli žaludeční potíže. Doma hned utíkal do koupelny, kde strávil dalších dvacet minut, když vyšel, byl ještě bledší než předtím.
„Neměl bys to podceňovat,‘‘ řekla mu Sakura a zabalila Sasuke do peřin. Chvíli protestoval, ale pak se přece jen nechal přemluvit. Když ale přišla Sakura s práškem a sklenicí vody, schoval se pod peřinu a začal znovu protestovat. Sakura založila ruce v bok a zdělala z něj peřinu.
„Na!‘‘ podala mu prášek, ale on se jen otočil na bok a dál protestoval.
„Tak si alespoň napij té vody,‘‘ navrhla a Sasuke to přijal. Napil se, ale netušil, že do něj předtím Sakura vhodila prášek. Jak lehké ho bylo obelhat. Sakura se vítězně usmála a odložila sklenici, kterou ji podal.
Po deseti minutách se jeho stav vůbec nezměnil, právě naopak, dostal zimnici. Sakura ho zabalilo do několika přikrývek, ale ani to nepomohlo. Stále se třásl a teplota mu rychle stoupala. Sakura si už nevěděla rady.
Sedla si vedle něj a položila mu mokrý hadr na hlavu. Když ani prášky od doktora nezabírali, rozhodla se k jinému řešení, jak mu snížit teplotu.
Vzala ze skříně prostěradlo a celé ho namočila do studené vody, pak se vrátila zpět do pokoje. Sundala z něj všechny přikrývky a chystala se ho do prostěradla zabalit. Sasuke začal znovu protestoval, ale neměl na to síly, takže Sakura přeci jen zvítězila. Zabalila ho do prostěradla, pak si sedla na okraj postele a čekala, jestli teplota klesne.
Po deseti minutách, teplota přeci jen trošku klesla, ale i tak ho musela v prostěradle nechat.
Sasuke celou tu dobu nespal, jen se stále unaveně díval do jednoho rohu v pokoji. Chtělo se mu stát, ale bolest hlavy mu to nedovolovala.
„Už je ti líp,‘‘ zeptala jsem se ho a podala jsem mu do rukou čaj. Sedla jsem si na okraj postele a pomohla mu, aby se napil. Pak prázdný hrnek položila na stolek vedle něj. Chystala se odejít, ale Sasuke si položil hlavu na její klín a začal klidně oddychovat. Sakuru to trochu udivilo, ale když byl nemocný, tak to nebylo tak moc překvapivé. Nejspíš to bylo kvůli té horečce. A tak zůstala na místě a začala ho hladit po vlasech. Nevadilo mu to, pěkně ho to uspávalo. Sakura se usmála a opřela si hlavu o zeď. Zanedlouho usnula stejně jako Sasuke.
Sasuke se probudil a hodinu později, hlava ho nesnesitelně bolela a taky mu bylo na zvracení. Na záchod to ještě stihnul, ale probudil Sakuru, která hned běžela za ním.
„Jsi v pořádku?‘‘ zeptala se ho ze strachem v hlase, když se ale ozval zvuk splachování, ulevilo se ji. Nebylo to ale naposledy, tyhle návštěvy Sasuke pořádal každou půl hodinku, když už ani nebylo co zvracet. Vrátil se zpět do pokoje, kde se zavrtal ho peřiny a zatulil se do polštáře.
„Měl bys něco jíst,‘‘ řekla mu Skaura, která se o něj strachovala. Nemělo to, ale cenu, všechno, co snědl, šlo ihned ven. I čaj, který mu udělala.
Další den se nic nezlepšilo, až na to že se teplota klesla a i žaludeční potíže zmizeli. Místo toho se dostavil kašel.
„Jak ti je?‘‘ zeptala se ho Sakura. On už toho měl ale tak dost, otočil se na ni. Jeho pohled mluvil za vše. Už ho docela štvaly ty její dotazy.
„Vypadám, že mi je dobře?!‘‘ pohlédla na ni a trochu se zamračil. Byl sice rád, že se o něj stará, ale chvílemi to přeháněla. Sakura tedy otočila a se smutným pohledem odkráčela do vedlejší místnosti. Sasuke chvíli hleděl na místo, kde před chvíli stála a pak se za ni rozběhl.
Našel ji v obýváku seděla na pohovce a dívala se z okna ven. Sasuke si opatrně sedl vedle ni. Jakmile ho spatřila, otočila se k němu a setřela si všechny slzy.
„Promiň, jen se o mě teď dlouho nikdo nestaral,‘‘ omluvil se ji a pokusil se alespoň o slabý úsměv. Pak se rozkašlal. Saskura se mírně usmála a položila mu ruku na záda.
„Měl by sis jít lehnou,‘‘ řekla a rukou mu konejšivě mu začala přejíždět přes záda, pomohla mu na nohy a s pomocí sebe ho dostala do postele, kde ho zabalila do deky a následovně ho políbila do vlasů. Jemu to překvapivě nevadilo, vzpomínal si takhle na chvíle, kdy tu ještě byla jeho máma.
„Teď spi,‘‘ špitla a pohladila ho po tváři. Sasuke jako na povel zavřel oči a zanedlouho klidně oddychoval.
Sakura sledovala jak klidně oddychuje, i ji se oči klížili spánkem a proto si lehla vedle něj a zabalila se s ním do peřiny. Za pár minut se probudila, protože jak už byla zvyklá, musela dát Sasukemu léky. Ten ale protestoval a probudit se nehodlal, přetočil se zády k ni dál potichu oddychoval.
„No tak, potřebuješ lék,‘‘ zašeptala mu do ucha, ale on na její slova nereagoval. Zabalil se do peřiny a schoval svoji tvář ní.
„Mami, já ještě nechci vstávat‘‘ zabručel a zachumlal se ještě víc do peřiny. Sakura podiveně nadzvedla obočí. Právě ji řekl mami, musel být hodně unavený nebo. Rychle z něj strhla peřinu a sáhla mu na čelo, vše se i hned vysvětlilo. Měl horečku.
Rychle se vybalila z peřiny a utíkala pro hadru, namočila ji a položila mu ji na rozpálené čelo.
„Mám tě moc rád mami,‘‘ zašeptal Sasuke a naslepo nahmatal Sakura objal ji kolem pasu. Sakura je chvíli udiveně sledovala, pak ho pohladila na tváři. Usmál se a přitulil se blíž k ní.
„Já tě mám taky ráda, ale teď musím spát,‘‘ řekla a lehla si vedle ni. Sasuke ji stále objímal kolem pasu a klidně oddychoval. Ona si lehla vedle něj a usnula s ním.

5
Průměr: 5 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Edwina♥♥
Vložil Edwina♥♥, Út, 2009-11-24 22:12 | Ninja už: 5307 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

vi vodi to je rostomilí!To bych do Sasukeho nigdi neřekla.Šup s tím do Anime!!!XD

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Út, 2009-08-25 17:21 | Ninja už: 5564 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

*ňůůůůůf* ^^ to je dokonalý Smiling „Mám tě moc rád mami,‘‘ *okouzlený pohled* ^^

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-08-22 07:38 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

No tak teda, Susuke je trošku jiný, než na jakého jsem zvyklá, ale i takový sladký se mi hrozně líbí Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling