manga_preview
Boruto TBV 07

4ever together 09-Spolu(END)

Nastal večer, slunce pomalu zapadalo za zelené kopce. Zářící slunce nahradil měsíc v úplňku. Krajina se naplnila tajuplnou atmosférou. Vládl až zneklidňující klid až na tiché našlapování a praskání větviček. Uprostřed hlubokého lesa stál domeček, který i když ho obývali dvě osoby zel temnotou. Ani jedno jediné světlo nebylo rozsvícené. A taky to mělo důvod.
„Myslíš, že to bude stačit?‘‘ zeptala se ho Sakura a podala mu poslední prkno, jimiž zatloukávali dveře a okna.
„To bude stačí‘‘ odpověděl ji Sasuke a podal ji kladivo a hřebíky, teprve pak ji podal svou ruku, aby mu pomohla nahoru. Celý dům byl řádně zabezpečený. Bylo naprosto vyloučené, aby se do domu kdokoli dostal. Ale opatrnosti není nikdy dost. Pro případ raději udělali před vstupními dveřmi díru do země tak hluboukou, že probořila strop až do sklepa. Dolů, přesně pod díru naházeli střepy, nože, prostě všechny ostré předměty, které jim tekhle dům mohl poskytnout.
„Možná bychom měli jít už nahoru,‘‘ navrhl Sasuke a popadl Sakuru za ruku. Odvlekl ji nahoru na půdu. Zavřel za sebou dveře a posadil se na židličku k oknu, které jediné nebylo zabezpečené.
„Možná bychom si měli odpočinou, je ještě brzo,‘‘ navrhla Sakura. Měla pravdu i ona sama zatím necítil nějakou změnu. Tedy duševní, fyzická proměna už u ní začala. Kromě ohromných drápů ji narostly i dva dlouhé tesáky, který ji přečnívali přes dolní ret. I vlasy ji začaly poněkud rychleji růst. Teď už ji sahaly až po pas a začaly dostávat nádech šedé a černé barvy. Sasuke uznal za vhodné si na chvíli odpočinout. Sám padal únavou. Pomalu přistoupil k Sakura. Ona se na něj udiveně podívala.
„Ty ze mě nemáš strach?‘‘ zeptala se ho. Jeho tahle nijak překvapovala. Vypadala opravdu děsivě, ale jeho to nijak neděsilo. Věřil ji, spíš jen doufal, že jemu nic neudělá.
„Nemám,‘‘ špitl a objal ji kolem ramen. Trochu Sasukeho překvapilo, když se k němu hned nenatiskla. Vždycky mu ona padla do náruče, ale teď.
„Mám strach?‘‘ řekla tiše a svou hlavu opřela o jeho rameno. Potichu se rozplakal. Sasuke ji začal konejšivě hladit po dlouhých vlasech. I jemu samotnému bylo do breku a to toho zažil už hodně.
„Pojď, na chvíli si odpočineme,‘‘ řekl a za ruku ji odvedl až k posteli, kde následovně usnula za neustálého pláče.
Sasuke se zanedlouho probudil. Protáhl se. Připadalo mu jako by vůbec nespal, i když do chvíle, co se rozhodl spát uběhla pěkně dlouhá doba. Víc znepokojení mu přinesl fakt, že vedle něj je prázdno. Ani na okamžik nezahálel, seběhl dolů do nejspodnějšího patra. Srdce mu ťukalo jak o život. Mohlo se za tu dobu, co nerušeně spal, stát cokoli. Mohlo být taky už pozdě a teď by padl do pasti. Nevěděl zda je den nebo noc, dík zabezpečení nevnikalo do domu žádné světlo. Ocitl se v nejspodnějším patře. Vstupní dveře byly zavřené stejně jako past, která byla zakrytá kobercem. Zneklidňují ticho rušilo jen nepříjemné škrabání a občas i chraplavé nadechnutí. I přes všechen strach se Sasuke vydal za těmi podivnými zvuky. Dovedli ho až do koupelny. Hned na první pohled ho zaujala postava za závěsem. Stejně jako ta osoba se ani nepohnul. Jeden z nich si přeci jen dodal odvahy a chytil dlouhý závěs, který je od sebe dělil. Sasuke uskočil s výkřikem. To, co stálo před ním už se Sakuře nepodobalo ani při nejmenším. V tenhle okamžik ho zaujal předmět, který vydával ty podivné zvuky. Sakura si držela obří pilník v puse, kterýmž si brousila dva dlouhé tesáky. A jak to vypadalo vůbec si neuvědomovala, že má celá ústa od krve. Pilník, nejenže brousil dva dlouhé tesáky, brousil také celý její spodní ret. Oba se na okamžik střetli pohledy. V tenhle okamžik jako by Sakura vypadla z tranzu. Upustila dlouhý pilník a začala zrychleně dýchat. Sasuke zůstal ještě nějakou chvíli bez hnutí. Jakýkoli prudký pohyb ho mohl stát život, Sakura byla docela nevyzpytatelná. Mlčení však nepřineslo žádné ovoce a tak se Sasuke pomalu postavil a opatrným krokem se vydal k ní. Sakura stála na tom samém místě. Tvářila se ducha nepřítomně, pořád svůj zrak upínala na svoje krví zašpiněné ruce. Sasuke se k ní pomalu přiblížil a dal ji ruku kolem ramen.
„Nedotýkej se mě!‘‘ křikla na něj. Sasuke se vzdálil. Teď už se nedívala na svoje ruce a hladově po něm stále pokukovala. Začala se k němu i pomalu přibližovat. Sasuke vycítil nebezpečí a couval pryč z koupelny.
„Je čas,‘‘ ozval se hluboký hlas odněkud z půdy. Oba pozvedli hlavu nahoru. Teď to bylo jasné, jediné okno nebylo zatlučené a to bylo to, co se nacházelo na půdě. Teď byly ty hodiny zatloukání zbytečné. A tak aby alespoň částečně zabezpečil dům, vyběhl Sasuke přímo nahoru. Půda byla prázdná, dokonce i okno nebylo rozbité. Panovalo v tuhle chvíli až nepředstavitelné ticho. Sasuke udělal několik málo kroků až stál přímo pod střešním oknem. Ještě chvíli bylo ticho.
Sasuke pozvedl hlavu nahoru a zadíval se ven. I hned ho oslepila zář měsíce.
Ozvala se rána, střepy z okna se rozletěli do všech stran. Sasuke spadl na zem a zakryl si obličej rukama, aby ho uchránil před střepy. Když se dlouho nic nedělo, pohlédl nahoru. Jeho oči se setkali a očima té zrůdy. Byla to ty samá jako tenkrát v lese a stejně hladově se na něj dívaly. Nebyl čas na přemýšlení, Sasuke se rozběhl po schodech dolů. Jedním skokem přeskočil past a utíkal dál. Ta nestvůra se před pastí zastavila. Sasuke jen doufal, že tam spadne, ale podcenil intenligenci toho stvoření.
„Tohle má být, co?!‘‘ usmál se to stvoření a drblo do koberce, který se propadl dolů. Sasuke polekaně naskočil, netušil, že to umí i mluvit. Opravdu je podcenil. Víc ho zaujali jeho oči, byli ty samé, co viděl u Naruta. Takže to musel být on.
„Máš nějaké poslední přání,‘‘ zeptal se ho Naruto a pomalu i to vykročil k němu. Sasuke už se začal pomalu smiřovat s tím, že nastala jeho poslední hodinka. Přikrčil se ke zdi a čekal, kdy přijde ten poslední úder, ale něco se postavilo před něj. Bylo to mnohem menší než Naruto a taky to mělo bílé chlupy. Sasuke mu proběhlo jen jedno jediné vysvětlení, tohle musela být jedině Sakura.
„Vypadni!‘‘ zavrčela, i když byla mnohem menší, neměla z něj strach. Chvíli jsem doufal, že ho zachrání, ale když po schodišti seběhla další nestvůra, Sakura zacouvala a přikrčila se. Můj pocit bezpečí se rozplynul. Sakura byla na rozdíl od nich menší a když se oba postavili na zadní, mohly mít před dva a půl metrů. To Sakura měla v porovnání s nimi sotva dva metry. Ale i tak byla odhodlaná bránit ho za cenu svého života.
Naruto a ta druhá neznámá osoba už dál nečekali a skočili po Sakuře. Sasuke vykřikl a nebyl sám, i Sakura bolestně vykřikla.
„Nechte ji!‘‘ křikl Sasuke skočil s kunai v ruce na záda Narutovi. Kunai mu zarazil do zad a doufal, že pustí Sakuru. Pustil ji, ale místo toho začal souvat dozadu se Sasukem na zádech. Po dvou krocích přepadl na zadá, bohužel oba spadly do té ohromné díry plné střepů a ostrých předmětů. Sakura se stále prala s Hinatou. Obě už docela silně krvácely, ale nemohly se od sebe odtrhnout. Obě zaryly drápy a zuby do té druhý. Obě se utápěli v potocích krve, dokud se neskutáleli dolů do té díry, kde už ležel Sasuke a Naruto. Poslední, co bylo slyšet byl neuvěřitelný křik.

Slunce pomalu vycházelo, přes nezatažené záclony. Růžovovlasá dívenka pomalu otevřela oči. První, co viděla byl hadička napojená do její ruku. Naváděla do ni nějakou bílou tekutinu. Chvíli ještě hleděla na bílý strop, dokud si nevzpomněla. Zprudka se posadila a zrychleně začala dýchat. Pozorně se rozhlédla po místnosti, dokud neuviděla další tři osoby v pokoji. Leželi v postelích jako ona, ale jen dva měli hadičku napojenou do ruky. Těmi dvěmi byli Naruto a Hinata. Sasuke ležel na posteli, měl obvázané snad každé místo na těle. Sakuru to zděsilo, ale i ona měla obvázanou hruď a obě ruce. Nebylo to však tak vážné jak u Sasukeho.
Pomalu si stoupla a vydala se k Sasukemu. Byl naprosto bílý a jeho tvář zdobili hluboké rány, ale hojil se rychleji než měli. Sakura se posadila vedle něj a chytila jeho studenou dlaň. Tušila, co se stalo, poznala to. Je teď stejný jako oni.
„Sakuro,‘‘ zašeptal a otevřel oči. Sakura se usmála, ale po tvářích ji začali stékat slzy.
„Je mi to líto,‘‘ usmála se a rozplakala se ještě víc. Sasuke zakroutil hlavu a stiskl jeho ruku víc. Věděl, co se stalo, cítil to.
„To nevadí, zvládneme to spolu,‘‘ slabě se usmál a pomalu se posadil. Sakura se snažila ho zadržet, ale neměla tolik síly.
„Budeme spolu, navždy.‘‘

4.842105
Průměr: 4.8 (38 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Út, 2017-12-26 19:10 | Ninja už: 2323 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

No viborne 7sedem sa skladá z vlkodlakov a tím kurenai sa skladá z psa svaba a vlkodlaka ale inak veľmi povedena poviedka a ako sa saske obimul sakure keď bola na začiatku telesnej premeni bolo dojimave a potom v tej chate v lese skorosom aj zaplakal ked tam skočila sakura ako vlkodlak ale nevedel som komu viec fandit naruhina alebo im ale opakujem perfektná poviedka bude ďalšia séria?

Obrázek uživatele Yonaka
Vložil Yonaka, Ne, 2016-02-28 17:13 | Ninja už: 4299 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Mise V:
Co, to už je konec? :' A ze Sasukeho je taky vlkodlak, skvěle zakončené. Tohhle je jedna z nejlepších sérií, které jsem kdy četla. Skvěle propracovaná hororová a romantická část, přečetla jsem to jedním dechem, ani jsem se nenadála a už byl konec. Smiling

Obrázek uživatele Ronnie.
Vložil Ronnie., So, 2012-06-02 20:45 | Ninja už: 5496 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

To bylo krásnýý Eye-wink

Obrázek uživatele Bobin
Vložil Bobin, So, 2012-02-04 12:16 | Ninja už: 4451 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Nádhera, dokonalé...jednoducho nemám slov. Len tak dál Amy. Smiling

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Pá, 2012-01-27 12:54 | Ninja už: 5093 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Zatr-sakr Amy-chan napiš pokráčko já už to musel přečíst podruhý.

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele Yondaime Minato Namikaze
Vložil Yondaime Minato..., Čt, 2010-12-09 21:23 | Ninja už: 4882 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Prostý občan

to je to nejúžasnější co jsem kdy čet v tom sasukeho bytě si mohla trochu přibrzdit ale jinak je to superobdivuhodné

TOHODLE KONOŽÁKA UŽ NEPOUŽÍVÁM

Obrázek uživatele Naruto-Sennin
Vložil Naruto-Sennin, Út, 2010-05-11 19:13 | Ninja už: 5077 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

to bolo úplne úžasné:D fakt super:D geniálny koniec myslím že takýto je aj tak najlepší lebo ďalšia časť by ma už zabila, ale no nevadí o jedného ťuťmáka menej, len tak ďalej dúfam že to bude predsa len pokračovať:D:D:D

Obrázek uživatele USBestie
Vložil USBestie, Pá, 2010-02-12 20:31 | Ninja už: 5173 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Psychoooooooooooooooooooooooooooooo yahoo super!!!

At žíjí Yoma,Yokai,Hanyové,Nurarihyonští čtvrtyokai,Hollow,Homunkulové,
Chimery,Mazoku,Noah a Akumové--->Hlavně at tuhle planetu proboha neobývájí lidé!

Obrázek uživatele hranes
Vložil hranes, St, 2009-10-28 20:51 | Ninja už: 5304 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

ty v**e toje huusty dil z vkodlaky to nema chybu s..u na nejkaj konec.Tohle je fakt suprr.Jestli hodlas pokracovat tak stim ti pomuzu jestli deda chces?

Obrázek uživatele Dardes
Vložil Dardes, Po, 2009-10-19 20:23 | Ninja už: 5274 dní, Příspěvků: 267 | Autor je: Prostý občan

Další díl by nebyl já jsem se kvůli tomu vyplakala Sad já chci pokračkooooo prosíííííííííím. Bylo to tak krásné, jak to dopadlo ? Sakura a Sasuke se vybránili Narutovi a Hinatě nebo byli spojenci ? Nebo se povraždili navzájem ? Já to chci věděěěěěět Laughing out loud Moc ráda jsem si přečetla tento příběh a říkám : Jen tak dááááááááál !! Laughing out loud

Obrázek uživatele Rawera
Vložil Rawera, So, 2009-10-17 22:59 | Ninja už: 5305 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

tak toto bola jedna z najlepsich serioviek co som kedy citala no waw =D


Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, So, 2009-10-17 21:30 | Ninja už: 5432 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Fakt neudelas ani takovej specialek?? xD ja nemusim dvakrát otevřený konce xD

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-10-17 21:41 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Jak otevřený konec,tohle je příklad toho uzavřeného... jak si teda představuješ uzavřený? Laughing out loud

Obrázek uživatele lunaru
Vložil lunaru, Po, 2013-08-26 12:11 | Ninja už: 4010 dní, Příspěvků: 233 | Autor je: Kankurova kosmetička

No jestli žili všichni pohromadě. V Konoze nebo jinde. Jestli se k nim přidali další. Nebo jestli se ty 2 páry neshodli.

Kto mlčí, nemusí vždy súhlasiť..
Možno len niekedy nemá chuť diskutovať s idoitmi.
Zkoukněte blog: http://sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Tendo
Vložil Tendo, Po, 2009-08-24 16:32 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

skvělí


http://listov-01.myminicity.com/ pls klikněte ať mi roste město Sad)

Obrázek uživatele horty8
Vložil horty8, Čt, 2009-08-20 21:14 | Ninja už: 5664 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

je to smutne, ze oba tak dopadli, fnuk, ale jinak je to nadherne ff

Obrázek uživatele Juukya
Vložil Juukya, St, 2009-08-05 11:10 | Ninja už: 5617 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

a ja uz se zacinala bat, ze nekdo zemre ... =D mozna by to nakou tu mrtvolu chtelo ... jenom mi to trochu pripomina moje sestra vlkodlak ale to je asi jedina vytka kterou k vythle uzasny FF mam ...

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, St, 2009-08-05 11:33 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

no právě v minulém díle jsem napsala, že se tím nechám inspirovat Laughing out loud

Obrázek uživatele LiLuri - san
Vložil LiLuri - san, Ne, 2009-07-26 19:07 | Ninja už: 5765 dní, Příspěvků: 163 | Autor je: Prostý občan

Super Smiling ale ta poslední věta „Budeme spolu, navždy.‘‘ mi dneska asi nedá spát Laughing out loud

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Ne, 2009-07-26 14:41 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

úžasnýý! *čte si znovu* Laughing out loud sakra, to s tím koncem nemyslíš vážně, žejo? xD já být závislá Laughing out loud co takhle napsat ještě alespoň jednu kapitolku... epilog? xD "SasuSaku žili šťastně, narodila se jim malá vkodlačata, pojmenovali je Rex a Alík..." Laughing out loud ... i když si tak říkám... tohle je asi nejlepší konec, jak to končí tím "Budeme spolu, navždy." ^^ *jak z filmu* Smiling
Tak mě napadá... vlkodlaci jsou taky nesmrtelný? Laughing out loud

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-07-26 14:45 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Moc děkuji, ale další pokračování nebude, mám ráda otevřené konce, aby o tom musel čtenář přemýšlet Laughing out loud

Obrázek uživatele Yondaime Minato Namikaze
Vložil Yondaime Minato..., St, 2010-12-15 20:17 | Ninja už: 4882 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Prostý občan

ttty jedna tak tohle bude hodně dlouhej seznam jutsu který použiju na tvojí voodoo panenku tak začnem:rasengan,chidori,amagumo,fuuton:rasen shuriken a no prostě všechny co jsou na konoze uveřejněný jestli nebude další díl tak tě http://www.kdykde.cz/data/10/1831/000009089.jpg jen počkej máš štěstí že nejsem zetsu sežral bych tě zaživa Sad

TOHODLE KONOŽÁKA UŽ NEPOUŽÍVÁM

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Ne, 2009-07-26 18:04 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

um, "přemýšlet"? Laughing out loud *sakra, co to slovo znamená?* xD
tak to se s tím budu muset smířit, no... Nikdy se nedozvím pravé pokračování vlkodlačího života... Sad xD

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-07-26 18:35 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Možná dovíš Laughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-07-26 17:23 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

toho jsem se bál Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Gonaki
Vložil Gonaki, So, 2009-07-25 21:09 | Ninja už: 5420 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

hezkyyy Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, So, 2009-07-25 19:26 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nádhera Smiling ale doufám že to ještě nekončí

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-07-25 19:13 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Začíná mi to nahánět husí kůži, už se moc těším na další dílek Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling