manga_preview
Boruto TBV 07

**Nový pohled na svět 7**

Takže jsem se rozhodl že tam půjdu. Půjdu se podívat co tak zvláštního a tajného musely skrývat, myslím Ino, Karin a Maiyu. Šel jsem tedy odpoledne do lesa. Měl jsem takový zvláštní pocit, jako bych tušil, že se něco stane.
Nevěděl jsem, kde se mají sejít, takže jsem vyšel hned co jsem si hodil věci domů. Hledal jsem dlouho, ale nevěděl jsem co přesně mám hledat. Nějaké místo, které by si holky vybraly n schůzku, ale za jakým účelem? Už jsem to začal vzdávat, ale pak jsem hluboko v lese našel tu krásnou mýtinu(nevěděl jsem jak se dostanu zpátky protože jsem se určitě ztratil a cestu zpátky jsem si nepamatoval.). Byla to kulatá louka obklopená vysokými stromy, pokrytá trávou se spoustou rozkvetlých květin a mechem, který mě přímo vybízel abych si do něj lehnul. Najednou jsem si byl jistý, že jsem to místo našel. Bylo tam i jezírko s průzračnou, křišťálovou vodou, která byla tak studená, že když jsem do ní ponořil ruku, začala mě brnět a ještě chvilku po tom co jsem ji vytáhl jsem v ní měl křeče. Podíval jsem se na hodinky. Bylo 4:50. Našel jsem si pozorovací místo za jedním keřem a čekal až přijdou.
Co chvilku jsem se díval na hodiny a každá minuta mi připadala jako hodina. Když bylo přesně pět, napětím jsem zadržel dech. Přišly všechny tři-z levé strany louky přicházela Maiya a z pravé Karin a Ino. Nikdy jsem si nemyslel že mě v tuhle chvíli napadne zrovna tohle, ale byly zvláštně oblečené. Maiya měla bílé šaty, které za ní povlávaly i když nefoukal žádný vítr. Karin a Ino měly šaty černé. Byly absolutně kontrastní a já jsem přemýšlel jestli je to náhoda nebo schválně.
,,Tak jo, dneska to skončíme...“ řekla Karin.
,,To doufám, tohle mě už unavuje.“ odpověděla Maiya a nenávistně přimhouřila oči.
,,Bojíš se, viď?“ zeptala se Karin a ušklíbla se.
,,Já?“ podivila se Maiya. ,,Spíš ty když si jí sem musela tahat...“ kývla bradou směrem k Ino.
Ta zavrčela.
,,Hm...ani nevíš jak dlouho jsem na tuhle chvíli čekala.“ protáhla Karin.
,,Tak jo, jdeme na to.“ řekla Maiya.
Obě zvedly pravou ruku. Nechápal jsem co se děje...Přišlo mi, jako by se bavily o tom, že se budou prát ale najedenou jsem si tím nebyl tak jistý. Na Maiyině dlani se začly tvořit světlé jiskry, na Karinině dlani tmavé až jim oběma na dlaních hořely plameny. Myslel jsem že je to nějaký optický klam ale když Maiya hodila svoji kouli po Karin, která udělala to samé, obě se střetly, ozval se výbuch a světélkující části do všech stran. Právě v tuhle chvíli sem věděl, že je to skutečné ač jsem absolutně nechápal o co jde. Maiya složila prsty do podivného znaku a Karin udělala totéž, jen její znak byl trochu jiný, dva záblesky a každá z dívek držela něco v ruce. Nevěděl jsem co to je a pak mi to došlo-katana. Maiyina byla červená a Karinina inkoustově modrá. Pochopil jsem, že jde do tuhého. Obě se pohybovaly tak rychle-neviděl jsem jejich pohyby a slyšel řinčení a někdy spatřil záblesk ale nic jiného. Pak se obě zastavily na svém konci louky-šaty měly potrhané a Maiye se z rozseklé kůže na rameni rozlévala krev po bělostných šatech. Chytla se za rameno a bolestně se zašklebila. Karin se usmála. Maiya pozvedla katanu a zase jsem z jejich zápasu moc neměl. Když přestaly stály takový kousek odemne, že bych udělat dva kroky a stál přesně mezi nimi. Ale ani jedna z nich si mě nevšimla.
,,To je zbytečný...nikdy mě neporazíš.“ usmála se Karin.
,,Hm...Někdo by ti měl setřít ten sebevědomém úsměv z tváře. Myslím že se o to postarám já.“ řekla a nebezpečně se usmála. Vzala katanu, vyhodila ji do vzduchu, tleskla a katana zmizela. Karin se na ni překvapeně podívala a udělala to samé. Pak když viděla že Maiya nic nedělá, natáhla obě ruce dlaněmi k obloze. Po pomněnkově modré obloze se začly honit mraky a během deseti vteřin se nad naší loukou zahřmělo začlo pršet. Pak se najednou objevil blesk ale Maiya mávla rukou a blesk zmizel. Pak vzhlédla k obloze a mraky pomalu trhalo slunce. Měl bych se asi soustředit na něco jiného ale díval jsem se jen na Maiyu, která vypadal v těch bílých promočených šatech nádherně. Karin využila Maiyiny nepozornosti vyslala k ní paprsek tmavé energie. Maiya zareagovala pozdě. Věděl jsem že to nestihne. Musel jsem ji zachránit, nesnesl jsem jenom pomyšlení na to, že by se jí něco stalo. V tu chvíli jsem byl odhodlaný a rozhodnutý obětovat se. Obětovat svůj život pro ni, pro mého anděla. Chtěl jsem zemřít aby můj anděl mohl žít navždy. Maiya zavřela oči. Rychle jsem se zvedl a dvěma rychlými kroky překonal vzdálenost mezi mnou a volným prostorem mezi nimi. Ale Maiya najednou rychle vyslala světlou energii směrem ke Karin a oba proudy teď mířily na mě. Věděl jsem že se tomu už nestihnu vyhnout. Maiya otevřela oči.
,,Sasuke..“ zašeptala tiše.,,Neeee...“ vykřikla. I Karin se tvářila vyděšeně.
Vtom do mě oba paprsky narazily, ve stejnou chvíli. Krátká bolest a pak jsem ztratil vědomí. Poslední věc kterou jsem viděl byla vyděšená Maiya, která ke mně běžela v bělostných šatech, se slzami v očích a vyděšeným výrazem v krásném obličeji a poslední věc kterou jsem slyšel byl křik. Křik a pláč anděla. Mého anděla.

Poznámky: 

Další dílek...omlouvám se za spoždění,byla jsem na táboře a tak různě...zánte to:-D

4.75
Průměr: 4.8 (56 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2017-07-07 13:25 | Ninja už: 4888 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L2" Fíha, tak to si ma teda vážne prekvapila. Oni sú víli, či čo? Magia v našom svete sa len tak nikde nevidí a ja ťa veľmi chválim za nápad.Súboj bol skvelý, ale ten Sasuke, ako skočil do rány,no lol, len dúfam, že nakoniec bude v poriadku a nič smrteľného sa mu nestalo.

Obrázek uživatele Felixík
Vložil Felixík, St, 2016-12-28 17:54 | Ninja už: 3261 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mise N:
NO LOOOOOOOL...!!! Magic v Narutovi??! Jako rly? xD To mi přijde trochu z jinýho soudku, jako chápu, chakra, jutsu atd. ale tohle je přece jen taký divný XD Sem zvědavej jak se to vyvine, jestli Sasuke umře nebo ne, ale když už je v tom zamíchaná taková podoba magie, tak myslim že ho nějak vyléčí Smiling

V.x V.

Obrázek uživatele Veja2225
Vložil Veja2225, Po, 2016-07-11 20:28 | Ninja už: 3270 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise L : Chudák Sasuke!!! Tak teď ti nevím... Ty dvě proti sobě bojujou ale schyta to nevinny Sasuke Laughing out loud Asi jsem divna ale fandim spis Karin Laughing out loud Maiya mě prostě nijak nezaujala . Dpufam ze bude Sasuke v pohode :3

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, Pá, 2010-10-22 17:43 | Ninja už: 5442 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

V-vatafak? O.o To je moc T_T tak oni si bojujú a on mi do toho vletí... Nie, že by som Sasana mala zrovna v láske, ale i tak... ^^

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Pá, 2010-05-28 18:10 | Ninja už: 5379 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

No co to zas je? Já že se povražděj mezi sebou, a ne že přizabijou Sasana Laughing out loud. Umíš překvapit, což -jak se mi poslední dobou zdá- je vzácnost ^^..

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele naruto0001
Vložil naruto0001, Čt, 2010-01-07 17:35 | Ninja už: 5222 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

WoooW už jsem netrpělivej

Obrázek uživatele Vovsik
Vložil Vovsik, Pá, 2009-10-09 21:56 | Ninja už: 5445 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Horší než odpad

*breci* sila miluju romantiku ale to asi kazdy kdo je zamilovany-takze skoro vsichni Laughing out loud

Kishimoto si už ale opravdu se*e do huby.

“Orokanaru Otóto yo... kono ore wo korošitakuba, urame! nikume! sošite minikuku ikinobiru ga ii... nigete... nigete... sei ni šigamecuku ga ii. sošite icuka ore to onadži me wo motte, ore no mae ni koi!”

Obrázek uživatele -S.a.k.u.r.a-
Vložil -S.a.k.u.r.a-, Út, 2009-08-25 12:23 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

:´-( doufám jenom ,že se Saskemu nic zlýho nestane.

Obrázek uživatele Jejka-Shinobi
Vložil Jejka-Shinobi, Út, 2009-08-25 12:25 | Ninja už: 5615 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

^^ mohl by třeba ... padnout

Obrázek uživatele konohamaru4444
Vložil konohamaru4444, Po, 2009-07-27 06:49 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 371 | Autor je: Pěstitel rýže

skvelé, len sa mi to zdalo krátke...

Obrázek uživatele Tendo
Vložil Tendo, So, 2009-07-25 09:57 | Ninja už: 5449 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

skvělí


http://listov-01.myminicity.com/ pls klikněte ať mi roste město Sad)

Obrázek uživatele Icha-Icha-Itachi
Vložil Icha-Icha-Itachi, Pá, 2009-07-24 22:37 | Ninja už: 5352 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Úžasný,pokračuj dál Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2009-07-24 21:07 | Ninja už: 5696 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

ale nééé,chudák Sasuke Sad snad se z toho dostane,v týto povídce jsem ho začala mít dost ráda.....ale pěkný dílek Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Pá, 2009-07-24 20:06 | Ninja už: 5497 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

krása Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.