manga_preview
Boruto TBV 09

Doma v listí: kapitola 19. - Vozembouch

„Další souboj, Kuran a Bakuha Deima!“ oznámil rozhodčí.
Oba shinobi se dolů dostali tak, že téměř současně skočili přes zábradlí. Až na tuto akci, soupeři nemohli být více rozdílní. Deima měl krátké blond vlasy, tmavomodré oči a ležérní, skoro neupravené oblečení, Kuran vlasy černější než noc, oči stříbrozlaté a oblečen byl pomalu v obleku, jen kravata mu chyběla. A stejně rozdílně se i chovali.
Rozhodčí ohlásil začátek boje.
„Kujaku Myouhou: Kemono“ (tajemná paví technika: bestie) téměř zašeptal mladík ze Skryté Hvězdné. Technika měla podobný vzhled jako ta, již předvedla Hoshiko v prvním kole soubojů, jen množství chakry bylo několikanásobně větší, a ze středu jeho pavího ocasu vyrůstal krk s hlavou neznámého druhu šelmy.
Deima poskládal pečetě, poklekl a rukou před sebou na zemi naznačil oblouk.
„Doton: Yajuu Hanyuu!“ (živel země: monstrum z jílu)
Objevilo se před ním devět bílých stonožek, které se rozeběhly k jeho protivníkovi. Ten na ně poslal svou šelmu.
„Katsu!“ vykřikl Deima, když se příšery srazily. Stonožky vybuchly a na chvíli zahalily Kurana v oblaku kouře a prachu. Po chvíli bylo vidět, že výbuch ninjovi nijak neublížil, zarazil se o štít vytvořený fialovou chakrou z pavího ocasu. Shinobi z Hvězdné spojil ruce v jednoduchou pečeť a bestie zaútočila na jeho protivníka. Útok byl tak rychlý, že Deima ani nestačil zareagovat. Fialová chakra do něj narazila a on odletěl několik kroků zpět. Ještě před dopadem na zem ztratil vědomí.
„Vítězem je Kuran!“ prohlásil Genma. „Další souboj, Yamanaka Inote versus Ichigen Kaiju.“
Inote se ušklíbl a líně sešel dolů. Jeho soupeř tam byl o notnou chvíli dřív, ale jeho jako by se to netýkalo. Postavili se proti sobě a jounin odstartoval předposlední boj. Kaiju vytáhl svitek na povolávání zbraní. Inote si připravil shurikeny a okamžitě je hodil. Jeho soupeř se všem vyhnul, ze svitku se vyvalil kouř a vzápětí se ozval ten nejpříšernější zvuk, co Inote kdy slyšel. Když se oblak rozptýlil, mohl si prohlédnout soupeřovu zbraň - dlouhou tyč se spoustou malých činelů, rolniček, volných dřívek a podobného harampádí. Jedním slovem prostě vozembouch. Zbylí členové zvučného týmu dusili smích.
„On to fakt vytáhnul,“ zaslechl Inote nevěřícně říkat Ishiho.
Inote jen mrknul a hodil čtyři shurikeny naráz. Kaiju tři z nich odrazil, při jejich kontaktu s jeho zbraní se znovu ozval ten příšerný zvuk.
„Do p*dele,“ zaklel Inote, když zacpával uši. „Tohle je protivný, ty ho*ado.“
„Mohl by sis odpustit ty nadávky? Nedělají dobře mým citlivým uším,“ požádal ho Kaiju trochu přitepleným hláskem. Maruhi a Ishi měli co dělat, aby smíchy nepřepadli přes zábradlí.
„Ať už prohraje, nebo vyhraje, tahle šou bude stát za to,“ prohlásila Maruhi.
„On tě ten smích přejde,“ zamumlal Inote. Tenhle tým mu už lezl na nervy. „Citlivý uši, jsi říkal? A to vydržíš ten kravál z toho vozembouchu?“ obrátil pozornost zpět na svého soupeře.
„Kravál? Ale to je přece líbezná hudba,“ pokrčil Kaiju rameny a na důkaz svého tvrzení znovu třísknul holí o zem.
„Hajzle,“ ucedil Inote, tasil dva kunaie a zaútočil z blízka. Jeho soupeř se útokům vyhnul zavlněním v bocích a znovu rozezvučel svou zbraň, tentokrát o Inoteho. Poté za stálého chrastění odtančil po špičkách do bezpečnější vzdálenosti. To už dusila smích většina přihlížejících.
Inotemu se najednou zachtělo přidat se k tanci. Zavrtěl hlavou, aby tu absurdní myšlenku zahnal.
Jak mě tohle sakra napadlo? To je genjutsu?
Z podlahy sebral dva shurikeny a sevřel je tak pevně, až mu tekla krev. Myšlenka kompletně zmizela.
„A jéje, ty sis ublížil,“ podivil se Kaiju a znovu se zavlnil. Inote se zamyslel na tím, zda skutečnost, že se mu z něj dělá na zvracení, je taky genjutsu. Pak usoudil, že ne.
„Takhle debilní genjutsu jsem už dlouho neviděl,“ odsekl a hodil zakrvácené shurikeny. Vzápětí se za nimi rozběhl. Kaiju projektily odrazil a znovu předvedl svůj tanec á-la ožralá baletka. Jenže to už Inote čekal a pohotově změnil směr, takže když se shinobi ze Zvučné zastavil, mladý Yamanaka oběma rukama sevřel jeho vozembouch, vytrhl mu jej a praštil tanečníka tak, že ten se zastavil až o zeď.
„Shunshin no jutsu.“
Inote se objevil u něj a několikrát jej znovu praštil.
„Au, to opravdu bolelo,“ pípnul Kaiju a upadl do bezvědomí. Vozembouch se vrátil zpět do svého svitku.
„Vítěz je Yamanaka Inote.“
Vítěz se odebral zpět ke svému týmu, ale cestu mu zastoupila holka s rolničkama.
„Nemusel jsi být tak brutální,“ řekla vážně. „Po tý první ráně by už nevstal.“
„Neměl mě tak nas*at,“ odpověděl a prošel kolem ní.
„Poslední souboj, Hyuuga Aoshi a Kasei,“ oznámil rozhodčí jako formalitu, stejně už nikdo jiný nezbýval. Spoueři byli v mžiku nastoupeni proti sobě.
„Začněte.“
Aoshi aktivoval Byakugan a zaujal postoj typický pro používání Juukenu.
„Katon: Kujaku Myouhou.“ (živel oheň: tajemná paví technika)
„Hm, změna,“ neodpustil si Aoshi poznámku, když se místo fialového pavího ocasu objevil ohnivě rudý.
„Přidal jsem podstatu chakry, nemáš šanci,“ prohlásil sebevědomě Kasei.
„Spíš ty nemáš šanci, nezapomeň, že všechnu tu tvojí chakru vidim,“ Aoshi změnil postoj. „Hakke: Rokujuu-yon Shou.“ (osm pečetí: šedesát čtyři úderů)
Vyrazil do útoku, k úderům využíval každého slabšího místa v Kaseiově chakrovém obalu. Paví technika nakonec nevydržela a při dvaatřicátém úderu se rozsypala jako domeček z karet. Další směřovaly na tenketsu. Když se Hyuuga konečně zastavil, ninja z Hvězdné padl na kolena. Zvedl ruku.
„Vzdávam to,“ zavolal na rozhodčího.
„Vítězem je Hyuuga Aoshi,“ oznámil Genma. Nyní prosím všechny vítěze, aby přišli dolů a postavili se do řady. Sedm lidí sešlo z ochozu a stouplo si vedle Aoshiho.
„Nyní si každý z vás vylosuje číslo, to bude určovat pořadí zápasu v hlavních bojích, které začnou za čtrnáct dní. Do té doby budete mít čas připravit se. Vždy dva budete mít stejné číslo, to určuje soupeře v prvním kole hlavních bojů. Souboje budou probíhat formou klasického pavouka, takže nakonec bude jen jeden vítěz.“
Během jeho proslovu Konohamaru obešel celou řadu a nechal každého náhodně vytáhnout z krabičky papírek s číslem. Rozřazení bylo následující: jedničku si vytáhli Aoshi a Kuran, dvojku Inote a Touya, trojku Saya a Kantsu a čtyřku Iwahi a Ishi.
„Do doby hlavních bojů máte zakázány vzájemné souboje,“ dodal Genma. „Teď už běžte.“

Poznámky: 

Tímto dílem oficiálně končí předboje. Vítěze tohoto kola už znáte, ty další znám jen já. Smiling Ale nebojte, dozvíte se je, až přijde čas. Nyní ale můžete dát průchod svým citům a sdělit, čí způsob boje se vám líbil nejvíc/nejmíň, atp. Také můžete tipovat vítěze soubojů příštích (kdo si vezme na starost sázky?). Laughing out loud
A mám pro vás dobrou zprávu, už jsme určitě za polovinou. Eye-wink

4.866665
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2023-09-04 21:45 | Ninja už: 2688 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia Obl:“ Ten Kuran musí byť fešák Úpa boží!!! Pochopila som, že je z Hviezdnej, ale neviem skade je Deima (pogúglila som a Doton používali hlavne v Kamennej). Tá špeci pávia technika Kuranovi sedí, keď je taký elegán Z lásky Jémine, nie je Deima príbuzný s Deidarom s tým „Katsu!“? Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Nuž Kuran nakoniec vyhral s tou svojou fialovou parádou. A nastupuje náš Inote s Kaiju zo Zvučnej. To je asi miestny vtipálek a zabávač, lebo všetci sa hihňajú na jeho nástroji. Nie je to Orúšikove dietko, keď sa tak vlní a má podobný spôsob reči? Orochimaru ^.^ A ešte aj tancuje, no to je môj milúšik Kiss! Ale Inote je tvrďas po svojom oteckovi, na srandičky a rámusy nie je stavaný. Tiež s tou krvou je dajako spriaznený, lebo vždy začne besnieť a môj tanečník dotancoval dobitý strašne. Aj rolničková ho zjazdila, že bol zbytočne brutálny. Náš Aoši má zas súpera červeného páva. No nemôžem si pomôcť, ale Hjúgovci sú skrz naskrz elegantní v tom svojom tanci Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Nuž náš červený páv Kasei ostal kompletne zablokovaný. Záverečné súboje vyzerajú zaujímavo. Tipovať je ošemetné, asi Inote vyhrá, ale môže sa všeličo stať Puzzled Autorke ide písanie dobre a má aj fantáziu Kvítek sakury

Obrázek uživatele Testey Neoras
Vložil Testey Neoras, So, 2012-03-24 12:08 | Ninja už: 4988 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Prostý občan

tie boje boli veľmi dobre napísané .. veľmi sa mi páči táto poviedka Laughing out loud

Obrázek uživatele Ailin-san
Vložil Ailin-san, Út, 2009-07-28 00:55 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

cooool...
už je to síce desne otrepané, ale strasne sa tesim na dalsi diel Laughing out loud

kedysi som tu bola (ne)známa, ako ailin, ale zabudla som heslá, takže chtiac-nechtiac, chcelo to nový účet Smiling
Takže som o 274 dní starší ninja ako mám napísané Smiling a FF-ky "Výlet" a "Gaara" patria k mojim výtvorom Smiling

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, Pá, 2009-12-11 19:44 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

pravda bolo to teraz trochu nezaujimave ale nemoze to byt celi cas uzasne

Obrázek uživatele Mokton
Vložil Mokton, Čt, 2009-07-23 23:37 | Ninja už: 5667 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

upe perfektní dil..díky moc.Ten další..sory nechci tě nějak honit,ale pokud možno rychle Sticking out tongue

http://img148.imageshack.us/img148/9610/sasukeenaruto3u.png

92% teenagerů poslouchá hiphop. Jestli patříš k zbylým 8%, přidej si tohle do podpisu

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Čt, 2009-08-06 10:44 | Ninja už: 5688 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Mokton: bude, už na něm pracuju, ale s připojením k netu to je horší...

Ailin-san: no, to já se taky těšim... až to budu mít za sebou... Laughing out loud

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše