manga_preview
Boruto TBV 09

Doma v listí: kapitola 18. - Sladší?

„Uchiha Iwahi versus Kamizuru Tsubachi!“ rozlehl se sálem Genmův hlas. Iwahi na pár vteřin strnula, ale pak se několikrát zhluboka nadechla a sestoupila dolů.
Postavily se s Tsubachi proti sobě a rozhodčí odstartoval souboj. Iwahi vytáhla dva kunaie, hodila je po své soupeřce, odskočila stranou a hned tasila další. Tsubachi se lehce vyhnula a vypustila své včelky, které začaly vytvářet genjutsu. Mladá Uchiha jako obranu aktivovala Sharingan, takže tvorečkové po příkazu přešli do přímého útoku.
„Katon: Housenka no Jutsu!“ (živel oheň: technika ohnivých koulí)
Několik včel bylo spáleno na prach, ale zbylé se dostaly dost blízko k černovlásce a vypustily svůj med, který Iwahi okamžitě oblepil.
„Právě jsi skončila,“ prohlásila triumfálně pruhovláska. „Moje včelky vždycky neomylně najdou sladký cíl.“
Ze svých rukávů vypustila další várku pruhovaných členovců, ti okamžitě zaútočili na Iwahi, která se nedokázala pořádně bránit. Med ji nejenže omezoval v pohybech, ale také opravdu silně lákal včely. Její zrak náhle padl na skupinku rozhodčích, mezi nimiž se objevili i Kotetsu a Izumo.
Suiton sice moc neovládam, ale mohlo by to vyjít. Stejně mi nic jinýho nezbývá.
Rozběhla se k Tsubachi a když byla v dostatešné vzdálenosti, poskládala pečetě, které kdysi okopírovala.
„Suiton: Mizuame Nabara!“ (živel voda: chytající sirupové pole)
Ovšem narozdíl od vynálezce tohoto justu nemířila na zem, ale na svou soupeřku. Kunoichi ze Skryté Kamenné byla rázem obalena lepkavým a opravdu hodně sladkým sirupem. Včelky ignorovaly příkazy a okamžitě se vrhly na přitažlivější objekt. Tsubachi začala kolem sebe máchat rukama a vřeštět.
„Tak sladký, jo?“ ušklíbla se Iwahi. „Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ (živel oheň: technika velkolepého fireballu)
Kunoichi z Kamenné nedokázala vzdorovat spojenému útoku ohně a zmatených včel a bolestí omdlela.
„Vítězem je Uchiha Iwahi!“ Genmův hlas ukončil souboj a do místnosti naběhli lékařští ninjové, aby se postarali o Tsubachi. Iwahi vyšla na ochoz ke zbytku svého týmu a unaveně se posadila na podlahu. Pochvaly od Inoko a Sayi nevnímala, myslela jen na to, že až tohle kolo chuuninské zkoušky skončí, dá si pořádnou koupel, aby se zbavila všeho toho medu.
„Raizan Touya versus Otokase Maruhi!“ rozhodčí ohlásil počátek dalšího souboje. Proti sobě tentokrát stáli ten vysoký zrzek z Oblačné, který tak zajímal Sayu, a dívka ze Zvučné s náušnicemi v podobě malých rolniček.
„Začněte!“ odstartoval Genma souboj, když se postavili proti sobě. Touya zaujal postoj velice podobný tomu, jaký používají členové klanu Hyuuga, když hodlají bojovat stylem Juuken, čímž si pro tuto chvíli získal Aoshiho plnou pozornost. Jenže narozdíl od Hyuugů se jeho dlaně obalily drobnými blesky a on zaútočil. Maruhi během úspěšného úhybného manévru vytáhla z kapsy tenké vlákno, na němž bylo zavěšeno několik rolniček. Vyhodila nitku do vzduchu, složila několik pečetí a rolničky se uvolnily a zaujaly místa pravidelného šestiúhelníku. Kunoichi rychle odskočila a zformovala neznámou pečeť. Rolničky se snesly na úroveň Touyova hrudníku a začal z nich vycházet zpočátku neslyšný zvuk, který postupně nabíral na síle. Shinobi z Oblačné strnul. Maruhi udržovala pečeť a pomocí chakry utahovala rolničkovou síť. Krátce předtím, než se vražedné hudební nástroje dotkly jeho těla, vydal ze sebe Touya krátký, ale silný elektrický impuls. Rolničky to nevydržely a se zazvoněním dopadly na zem. Maruhi stihla jen nasadit překvapený výraz, neboť během mrknutí oka byl Touya u ní a rukou obalenou drobnými blesčíky ji udeřil do břicha. Dívka odlétla několik kroků zpět a dopadla na záda. Mladík přiskočil k ní a přiložil jí ke krku kunai.
„Vzdávam to,“ pípla Maruhi.
„Vítězem je Raizan Touya!“ ohlásil rozhodčí a oba soupeři se odebrali ke svým týmům. Dívka ovšem s potížemi.
„Další souboj, Morino Saya a Kumoama Asa!“ přečetl Genma na svítící tabuli nová jména. Sayina soupeřka byla brýlatá dívka z týmu z Oblačné, která si Sayu měřila nenávistným pohledem. Postavily se proti sobě, Saya připravená okamžitě tasit kunai, Asa měla ruku u jednoho se svitků, jež byly připevněny na jejím opasku.
„Začněte!“
Saya neváhala, tasila kunai a zaútočila. Asa uskočila a vytáhla svitek. Pomocí něčeho na způsob Shunshin no Jutsu (technika problesknutí), jen trochu pomalejšího, se dostala do bezpečné vzdálenosti, svitek rozvinula na podlaze a poskládala poměrně známou kombinaci pečetí.
„Kuchiyose: Sentou Kikai!“ (přivolání: bojový stroj)
Objevil se oblak kouře, který obalil kunoichi a Saye zakryl výhled. Ta ale neváhala a rozběhla se tím směrem. Když se mrak rozplynul, zrzka se překvapením zastavila. Hnědovláska stála na stejném místě jako předtím, ale její vzhled se dost změnil. Všichni, kromě týmu z Oblačné, zapomněli překvapením dýchat. Asina levá ruka byla pokryta kousky kovu, dráty, kabely a z předloktí jí vyrůstala tenká lesklá kovová hlaveň. Místo brýlí měla kunoichi jakýsi duhový prstenec kolem celé hlavy.
„Tohle patří mezi nejnovější vynálezy techniky,“ promluvila a probrala tak Sayu z překvapení. „A je to odzkoušený, takže ukaž, co umíš.“
„Vypadá to děsně,“ konečně promluvila Saya a zaútočila. Hodila kunai a několik shurikenů a čekala, co se stane. Asa většině z nich uhnula, její pohyblivost se tedy nezmenšila, jeden shuriken odrazila svou vylepšenou paží. Pak zaútočila ona. Poskládala několik pečetí a nashromáždila chakru, kterou potom vystřelila v podobě elektrického výboje Sayiným směrem. Kunoichi z Listové stihla jen taktak uhnout.
„To je nebezpečný,“ zhodnotila situaci a přemýšlela, co dál.
„To neni všechno,“ zamračila se Asa a znovu poskládala pečetě, tentokrát jiné. Z hlavně vylétl prudký proud vzduchu, který Sayu odhodil k protější zdi. Naštěstí to nebylo moc daleko.
„Sice jsem to chtěla použít až v hlavních bojích, ale asi mi nic jiného nezbyde,“ povzdechla si Saya a postavila se. Poskládala pečetě a rozpažila.
„To ti nepomůže,“ prohlásila Asa, jako by to vysvětlovala dětem ve škole. „Nikdo mimo Oblačnou nedokáže ovládat raiton tak, aby mi to uškodilo...“
„Raiton: Nijuu-Rasen!“ (živel blesk: dvojitá spirála)
Ze Sayiných dlaní vyrazily dva neklidné blesky, které si to v dokonalé dvou-šroubovici zamířily k Ase. Ta se sice pro jistotu pokusila uhnout, ale zasáhly ji plnou silou a donutily její přístroj zkratovat a následně odvolat zpátky, odkud byl přivolán. Než se otřesená Asa vzpamatovala, Saya byla u ní a vrazila jí pěstí do obličeje.
„To neni možný!“ nevěřícně řekla kunoichi z Oblačné a omdlela.
„Vítězem je Morino Saya!“
Lékařští ninjové naložili bezvědomou Asu na nosítka a odnesli ji na ošetřovnu. Vítězka duelu se odebrala nahoru na galerii, kde se posadila ke zdi. Nevnímala okolí, jen se dívala na své ruce. Těsně předtím, než Asu praštila, měla pocit, že jí přes pěst proběhl drobný výboj.
„Další souboj, Kuran a Bakuha Deima!“ oznámil rozhodčí.

Poznámky: 

Omlouvám se za dlouhé zdržení, snad se Vám bude nová kapitolka líbit. Smiling

4.842105
Průměr: 4.8 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2023-09-04 20:53 | Ninja už: 2688 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia Obl:“ Včeličky vyletujú a obaľujú našu Iwahi medom. Ale Kotecu a Izumo ju inšpirovali k použitiu Suitonu, včeličky sa s veľkou chuťou pustili do ich majiteľky a Iwahi vyhrala Jump! Ďalší sú objekt záujmu Sayi z Oblačnej a moja cinkajúca obľúbenkyňa zo Zvučnej. Jésušu, dostať blesky do brucha je hrozné, chudiatko moje rolničkové dorolničkovalo Hrozná tragédie... A naša Saya tiež z dajakou Asou z Oblačnej ide zápoliť. No teda, Asa je akýsi robot, hehe pamätám si z Naruta toho fešáka, čo ho Itači preprogramoval hihihi Fiiiiha, Saya ovláda Raiton, asi preto ten záujem o mladíka Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Asa dopadla ako bleskozvod a všetky rozvody skratovali, ešteže nezačala horieť a vybuchovať Whááá Ďalších duelantov nepoznám, však autorka ma oboznámi Jofuku pro tebe :-)

Obrázek uživatele lanthara
Vložil lanthara, Čt, 2009-05-21 17:49 | Ninja už: 5468 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

uu moc pekny chci dalsi honem honem Smiling

Obrázek uživatele Ailin-san
Vložil Ailin-san, Út, 2009-05-19 21:31 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

už mi dochádzajú slová... stále ťa len chváliť je strašne monotónne... ale inak to proste nejde Laughing out loud
Skvelý, skvelý diel! Smiling

kedysi som tu bola (ne)známa, ako ailin, ale zabudla som heslá, takže chtiac-nechtiac, chcelo to nový účet Smiling
Takže som o 274 dní starší ninja ako mám napísané Smiling a FF-ky "Výlet" a "Gaara" patria k mojim výtvorom Smiling

Obrázek uživatele Overseer
Vložil Overseer, Po, 2009-05-18 19:51 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Pekny rychly souboje. A ta scena ala Palpatin x Luke, taky good. Tesim se na dalsi dil a a na konec cele zkousky. Jen nas nenech dlouho cekat.

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Út, 2009-05-19 22:55 | Ninja už: 5689 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Overseer: No, necham vás čekat tak dlouho podle toho, jak rychle se mi povede napsat další díl... Jakej Palpatine x Luke, prosimtě???

Ailin-san: děkuji mnohokrát Smiling

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše