manga_preview
Boruto TBV 11

Nezpřetrhatelná pouta 03

„Kabutooooooooo!“ zakřičela Hinata jméno kluka, který by udělal cokoliv jen pro to, aby mu byla za něco vděčná, zatímco zdrhala před Sasukem, kterému se momentálně kouřilo z podrážek, jakou rychlostí za ní upaloval.
„Tak tos mě nasrala! Teď si to odskáčeš!“ přidal rychlost, která dosáhla rychlosti zvuku.
„Kabuto!“ zařvala hlasitěji, když znova vyběhla ven, kde se právě slunil Oroxicht a její lehátko zabral Kabuto se sklenicí margarity v ruce.
„Eh…co…?“ rozhlížel se, když zaslechl volat svoje jméno a pro lepší zaostření si sundal sluneční brýle.
„Hin!“ rozzářili se mu oči, když spatřil modrovlasou dívku běžící ‚radostně‘ k němu.
„Kabuto, bacha!“ varovala ho a skočila za ním do vody, přičemž ho s sebou strhla z lehátka. Kabuto okamžitě vyplaval na hladinu a začal ze sebe kašlat vodu.
„Eh, Hinato, ty jsi nějáká žhavá,“ podíval se na ni jeho flirtovacím pohledem a ani si nevšiml Sasukeho, který vypadal jako býk, jemuž někdo ukázal rudou barvu.
„Bacha!“ vykřikla Hin, zrovna, když se k ní Kabuto nakláněl a spolu s ním se potopila.
„Mám tě!“ zařval Sasuke a vyrazil za ní do vody. Všichni tři pak vyplavali na hladinu. Ne že by se Hinata bála, spíš měla výtlem, ale chtěla, aby měl Sasuke průser. Hnedka, když ji Sasuke zmerčil, schovala se za Kabuta.
„Ty… mrcho… vylez a neschovávej se! Bojuj se mnou jako ženská s chlapem!“ vybízel ji a kašlal vodu.
„Sorry, ale já holky nebiju,“ odmítla nabídku, čímž Kabuta přivedla k výgebu a Sasukeho k nepříčetnosti. Vycenil zuby a pomalu se začal měnit na démona.
„Zabiju tě!“ rozmáchl se proti ní, ale ruku mu zadržel Kabuto.
„Opovaž se na ni šáhnout a zabiju tě já! A tady to máš za tu mrchu!“ napřáhl se tentokrát on a uštědřil Sasukemu ránu, kterou kvůli své momentální neovladatelnosti nevybral a odletěl tak, že z lehátka s sebou stáhl do vody i Oroxida.
„V poho?“ otočil se Kabuto na vytlemenou Hinatu, která se smíchy skoro topila.
„Jo…. mo… moc… dík… jsi... fak... fakt… borec….“ děkovala mu mezi výgebama, které jí způsobily křeče v břiše.
„Za málo,“ poškrábal se Kabuto nervózně na tváři a nabral barvu sharinganu.
„Ty idiote, co děláš!“ rozeřval se Orochimaru okamžitě na Sasukeho, když se konečně vynořil.
„Já ne! To tamti dva!“ bránil se a poukazoval na Kabuta a Hin.
„Nekecej, je to tvoje vina! Nejdřív ta podprsenka a teď tohle. Začínáš mě pěkně s**t!“ nasupil se Orouš, až se ho Sasuke začal trochu bát. Hinata se nad tím moc bavila, a zároveň se nestačila divit. Oroxicht fakt na Sasukeho řve? Kabuto radši neříkal nic.
„A…ale…ty jsi sám říkal, že ty smajly taky nesnášíš!“ nedal se a dál se ho snažil ukecat.
„To je něco jinýho! Tak, a teď za trest vyčistíš všechny koupelny a záchody. A ať se to leskne!“ nakázal mu Orouš. Sasuke vejral s čelistí u země. Nikdy domácí práce nedělal.
„Sasuke jak uklízečka? Není to špatný, ale čekala jsem jinej trest. Klasika by bylo přijít v podvečer za Orem do pokoje,“ zasnila se Hinata s očima ďábla a v duchu jásala nad takovou představou.
„Ale lorde Orochimaru, neuklízela koupelny náhodou Hi…“ nedořekl Kabuto, protože mu Hinata zacpala pusu. Orochimaru mu ani nevěnoval pohled, jelikož byl naštvaný na Sasukeho.
„A…ale já….“
„Tak dost Sasuke! Vem si hadr, dezinfekci, mop a běž makat!“ dokončil a poukázal prstem ven z vody až do skrýše.
„No jo…“ vylezl Sasuke poslušně se sklopenou hlavou a docupital až ke vchodu, přičemž z něj kapala voda.
„A ať se to leskne!“ zopakovala Hin Orovu větu, aby Sasukeho podráždila. Ten se na půl kroku zastavil a vytáhl si svůj meč.
„Ty bestie!“ zařval a rozběhl se zpátky. Hodil ale tlamu v polovině, protože mu Orochimaru nohavice přicvakl k zemi shurikenama, co po něm právě mrskl.
„Vidíš Sasuke, já ti říkal, ať nosíš kratší,“ poškádlil ho ještě nakonec. Sasuke se nasupeně zvedl a vytáhl si z nohavic shurikeny. Hodil je zpátky Orovi a doufal, že mu aspoň prdne to lehátko, ale nic. Zklamaně odkráčel dovnitř a Hinata s Kabutem se šli usušit.
„Pojď!“ pobídl ji a podal jí ruku, když vycházela z vody.
„Děk,“ usmála se a ruku přijala. Kabuto si pak něčeho všiml a s otevřenou slintající pusou jí čučel na hrudník, přes prosvítající bílé tričko.
„Co je?“ zeptala se ho nenápadně, i když moc dobře věděla, kam a proč vejrá, ale bylo jí to fuk. Spíš z toho měla prču a takhle si i zajistila další jeho záchrannou akci.
„N… ni… nic…“ trhl sebou okamžitě, jak se vzpamatoval.
„Tak jo, no, ještě jednou dík. Sasuke to díky tobě pěkně slízal. Máš to u mě,“ usmála se. Kabuto chtěl ještě něco říct, ale zasekl se, když jako poděkování dostal od Hin pusu na tvář. Než se stačil vzpamatovat a nabrat zas svou přirozenou barvu, Hin byla v cuku letu pryč.
„Bravo, Kabuto!“ hvízdnul na něj Oro, který všechno sledoval a s postojem Leea či Gaie provedl to povzbuzující gesto. Kabuto se jen nervózně podrbal ve vlasech a šel se zas spokojeně slunit.
„Ha, dostala jsem ho! Má, co si zasloužil!“ S těmito slovy rozrazila Hinata dveře svého pokoje a zvesela si začala skákat po posteli. Pak někdo lehce zaťukal na otevřené dveře.
„Ehm, můžu?“ zeptala se nejistě rudovlasá dívka s brýlemi.
„Jo, Karin, jen pojď,“ pokynula jí Hin a seskočila z postele.
„Cože jsi tak veselá?“ udivilo ji, když si všimla vytlemené kamarádky.
„Ále, jen jsem toho debila Ssssssss… ale nic,“ zamlkla v polovině věty, protože si uvědomila, že i když jsou s Karin momentálně nej kámošky, tak by jí za tohle vyprášila kožich, protože Sasukeho bezhlavě miluje… nebo to aspoň tvrdí.
„Fajn, jen potřebuju vědět, jestli máš během týdne nějáké mise?“ zeptala se jí Karin opatrně, když si ji konečně přestala podezíravě prohlížet.
„No… vlastně si teď uvědomuju, že ne. Tak to je blbý, jdu za Orochimarem, snad mi nějákou dá,“ uvědomila si a chystala se odskákat ven.
„Ne, žádný mise… teda… to je právě ten problémek… ptala jsem se, protože… no...“ zadržela ji rychle rusovláska a snažila se vymluvit.
„...nikdo, ani já, Suigetsu nebo Juugo, nikdo nedostal misi, víš… takže… asi došly,“ zakecala to tak, že to i Hin přesvědčilo.
„Ach jo, to je otrava. Já chtěla zrovna někomu nakopat zadek,“ povzdechla si Hinata smutně a zklamaně si kecla na postel.
„No, to je fakt smůla, tak dík a čau,“ rozloučila se Karin a vypálila ze dveří tak rychle, jako by na chodbě zahlídla Sasukeho.
„Juugo, Suigetsu, pojďte sem,“ zavolala na další dva kámoše. Přicupital jeden zrzek a jeden s šedými vlasy.
„Tak co, má volno?“ vyzvídal okamžitě Suigetsu, jak se dostal ke Karin.
„Jo, nakecala jsem jí, že mise nejsou, takže má celý týden volno,“ usmála se vítězně na ty dva.
„Fajn, teď už to chce jenom Orochimara , Kabuta a Sasukeho. Tak jdem,“ pobídl Juugo oba a společně vyrazili ven. Kabuto i Orochimaru už balili lehátka a mířili dovnitř. Pak se na ně ale vyřítili ty tři.
„Orochimaru, Kabuto, vyšlo to. Žádné mise chtít nebude!“ chlubila se Karin a zabrzdila od těch dvou asi půl metru.
„Super, takže můžeme naplánovat tu oslavu. Chce to fakt promyšlený plán. Máme čas jenom tři dny, narozky má už v úterý. Nějáké nápady?“ začal Kabuto okamžitě organizovat oslavu Hinatiných šestnáctin a vytáhl si bloček s propiskou.
„Nooo,“ zazněl Karinin ‚melodický‘ hlas do ticha, když všichni přemýšleli, „ono se to nezdá, ale po tom, co jsem s Hinatou měla tu dámskou jízdu, tak…“ spojila nervózně ruce a lehce zčervenala.
„Tak?“ strhla na sebe pozornost svých zbylých společníků.
„Ono se to nezdá, ale je docela perverzní,“ zachichotala se a jen vyčkávala na nevěřícné reakce ostatních. Ale překvapená tu byla ona.
„Ježiš, to je mi novinka, Karin. S kym myslíš, že jsem civěl po nocích na Prci, prci prcičky?“ poklepal si Suigetsu na čelo nad Karininým postřehem. Ta jen stačila nepříčetně zamrkat.
„Co? Co jste spolu vůbec probůh dělali ňákou noc jenom sami?“ ozval se brejloun spolu se slizákem.
„No…“
„Moment! Takže to, co jsem před několika týdny slyšel vycházet za zvuky z tvýho pokoje, to jste nebyli vy, ale jenom film
?“ zaměřil Suigestua podezřele zrzek, v podpaží stále držíc svou vysoce poučnou knihu. Sui se na něj jen zadíval pohledem naprostého zklamání a dal mu pohlavek.
Mezitím, Karin stačila zaregistrovat Orochimarův zaujatý pohled a Kabuta, jemuž se kouřilo z uší.
„Já ti říkala, že Hinata by s tímhle idiotem nic neměla, ani hezkej není,“ poklepala Juugovi na rameno, ukazujíc přitom na vodního milovníka.
„Hm, ale zadek jsi mi chválila,“ ušklíbnul se klidně. Karin se na chvíli zarazila, nevěděla, jestli si má odběhnout na záchod nebo se zkusit dostat z tranzu.
„Eh?“
„To si nevzpomínáš na fotografii v tom Orochimarově úchylnym časáku PlayGirl, co mu Hinata předplatila? Jak jsi mu jedno vydání vobložila a s Juugem jsme tě přitom načapali obdivovat zvláště portrét na straně 27? Pamatuješ? Nebyl tam vidět obličej, byl schovanej za –.“
„Neeeeeeee!“ zezelenala rusovláska ještě dřív, než Sui stačil dopovědět a vypálila rychle ke dveřím koupelny.
„A má to.“
„Eh, od kdy fotíš pro tyhle časopisy?“ udivilo Ora, načež se chystal nadávat, že si všimnul, že mu jedno vydání záhadně nepřišlo.
„Nefotim,“ pokrčil oslovený rameny a na záda si přehoupnul meč. Hned na to se rozešel do svého pokoje.
„Tak proč -?“
„Protože ona to neví,“ mrkl spiklenecky s pozvednutým palcem a dál už se nikomu nevěnoval.
„Škoda,“ zazoufal si zklamaně Orochimaru a raněn se odpotácel zpátky na lehátko.

Poznámky: 

Tenhle díl byl předělaný! Komentáře pod ním se nemusí vztahovat k aktuálnímu příběhu! Poslední komentář byl od HyugaHinata, Čt, 2014-03-13 17:30

4.94872
Průměr: 4.9 (39 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-03-11 20:45 | Ninja už: 2751 dní, Příspěvků: 3026 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia VH: Kabuto je celý uveličený, lebo nechápe situáciu a myslí si, že Hin sa ho už nevie dočkať: „Eh, Hinato, ty jsi nějáká žhavá,“ Laughing out loud Veru aj zmastil Sasana za drzosť voči Hin a ten ešte zlizol svoje od Oročimara: „Tak, a teď za trest vyčistíš všechny koupelny a záchody. A ať se to leskne!“ Jump! Hehe, Karin má čosi za lubom, lebo oklamala Hin, že nie sú žiadne misie. Organizuje oslavu Hininých šestnástin. To zas bude... Cool

Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Čt, 2014-03-13 17:30 | Ninja už: 3788 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Je to supér a nejlepší je Hinata Laughing out loud

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele Arkath
Vložil Arkath, St, 2011-08-03 18:11 | Ninja už: 4722 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

najlepší je aj tak Sui Smiling to s tým PlayGirl a Suiom ma dorazilo

Obrázek uživatele Chiharu
Vložil Chiharu, St, 2010-07-14 13:48 | Ninja už: 5112 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

Bezkonkurenční... Fakt.. orochimaru na lehátku:D:D:D... Troška viagry:D... To je bezvadný:D Hned jdu na další díl:D

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2009-12-26 15:18 | Ninja už: 5545 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

LOOOL tak toto ma zabilo! Najlepšie bolo to s tým šampónom - troška viagry XD a ten gél... no ja mám dosť! Zatiaľ nejalepší diel zo všetkých Laughing out loud ok ja letím na pokračko Smiling

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Pá, 2009-12-25 22:26 | Ninja už: 5391 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Hmm beeee to je úchylné xD Hinatka je tam nejúchylnější xD Ale jinak sem se u toho lámala smíchy xD

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, St, 2009-08-19 23:14 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

rofl Laughing out loud trocha viagry :D


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele WinryM
Vložil WinryM, Út, 2009-08-11 21:27 | Ninja už: 5487 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

to nemá chybsona... skvělé

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Pá, 2009-07-17 10:20 | Ninja už: 5465 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

vážně sranda, další díl co nejdřív prosím

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Čt, 2009-07-16 21:28 | Ninja už: 5600 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

naprostá nádhera Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Čt, 2009-07-16 20:14 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

ježiš tak to je na mě moc mám asi podobný křeče jako Suigetsu.