manga_preview
Boruto TBV 13

Nezpřetrhatelná pouta 02

„Debil! Já mu ukážu! To byla moje nejoblíbenější podprda!“ rozčilovala se Hin a cpala cosi do lahve od šamponu s nápisem Pro super hladké vlasy.
„Ha, má to. A ještě tohle…“ odložila flašku a tentokrát popadla kelímek, na kterém stálo Gel pro extra pevný účes, který drží. Spokojeně pak vzala obě lahve a vrátila zpět na své místo v koupelnové poličce
„Odskáče si to, hošánek,“ šklebila se jak ďáblík a spokojeně zavřela vitrýnu od kosmetiky.
„Že já jsem před lety zdrhla z baráku jenom proto, že táta chtěl, abych si chodila přivydělávat do těch night klubů jako tanečnice,“ zanadávala na sebe a zhluboka si povzdechla.
„Dej mi pokoj, jdu si dát sprchu!“ uslyšela za dveřmi mužský křik.
„Sakra! Musím vypadnout!“ zazmatkovala a vylezla na strop, kde se pomocí chakry přisála jak Spiderman. Dveře rozrazil Sasuke. Začal si rozepínat košili, a když se nedíval, Hin nepozorovaně vystřelila ze dveří.
„Uf!“ otřela si pot z čela a chtěla vypadnout. Najednou se jí ale před očima zjevil Kabuto.
„Hin… co jsi dělala v Sasukeho koupelně?“ zeptal se nechápavě a poukázal na dveře, kterými před chvílí vyšla - spíš proletěla.
„Mno… to… Orochimaru mě požádal, abych vyčistila všechny koupelny. Že prý je Sasuke děsný čuně a vůbec si neuklízí,“ zakecala rychle a snažila se vypařit.
„Aha a hele…,“ stihl ji zastavit ještě, než zmizela, za což ho od srdce proklínala, „nechtěla bys třeba zítra zajít na zmrzku?“ zčervenal a poškrábal se po tváři se svým typickým úsměvem.
„Um… možná… jestli budu mít čas. Čau,“ vymluvila se a vyběhla ven na tréninkovou plochu. Sundala si oblečení a v plavkách si lehla na připravené lehátko plující po rybníku. Do ruky si vzala předpřipravený koktejl a užívala si sluníčka.
„Ah, tady jsi, jsem se divil, že nejdeš. Tohle dobou jsi tu pečená vařená,“ zasmál se Orochimaru plující na lehátku vedle ní a sesunul si z nosu o trochu níž své černé sluneční brýle, načež si usrkl pomerančového džusu.
„No jo, musela jsem si vyřídit jeden… no, to je fuk,“ odbila ho a pohodlně se uvelebila na lehátku, i když ve skutečnosti se rozplývala při představě, jak asi bude Sasuke vypadat. Namazala se opalovákem a už si jen užívala a relaxovala.

„Áááááááááááááááááááá!“ ozval se mužský výkřik podobající se hlasu modelky, když se jí zlomí nehet. Hinata sebou tak trhla, že se z lehátka sesula do vody, až to šlehlo. S vlasy plnými řas se vynořila a vyprskla vodu, které se nalokala. I Orochimaru měl co dělat, aby nesletěl a nepřidal se k rybiškám.
„Hyugováááááááááááá!“ ozval se znova výkřik, načež Hinata zpozorovala ze skrýše vyběhnout ven Sasukeho s účesem jako straka a kolem pasu měl jen ručník. Rozzuřený byl víc, než když viděl ty smajliky. Dokonce víc, než když se mu Hin dobyla jednou do pokoje a polonahého ho připoutala k posteli, když spal. Samozřejmě nezapomněla Karin poslat milostný dopis, ve kterém ji zvala do Sasukeho pokoje.
„Oups,“ zakryla si pusu rukou, aby nevyprskla smíchy, ale koutky měla otočený vzhůru. Když to Orochimaru zaostřil, začal se nehorázně tlemit na celý kolo.
„Ale ale, nový účes Sasuke? Emo už tě přešlo?“ bavil se na jeho účet.
„Ty!!!!!!!!!“ poukázal prstem na modrovlásku, která se raději rychle potopila.
„Jen počkej!“ zaklel a rozběhl se směrem k vodě. Šipkou, či placákem zaplul do vody a začal Hin pronásledovat po celém rybníku.
„To si vypiješ! Cos mi to udělala s vlasama?!“ křičel, zatímco ji pronásledoval.
„Co by? Jen jsem ti vylepšila šampon. Stačila trocha viagry,“ vysmála se mu do očí, načež se Sasuke rozčílil tak, že se mu začala uvolňovat pečeť.
„Až tě dostanu, tak to schytáš!“
„Ou-vej!“,vyděsila se Hin a raději vyskočila pomocí chakry na nohy a rozběhla se po vodě. Sasuke běžel hned za ní.
„Já tě dostanu. Přede mnou se neschováš!“ řval, zatím co ji pronásledoval. S křikem vběhla zpátky do skrýše a Sasuke jí v patách. Najednou někdo otevřel dveře protějšího pokoje.
„Hin?“ zamrkal udiveně Sui, postávající ve dveřích.
„Jé, Suigetsu, schovej mě!“ vykřikla Hinata a běžíc rychlostí 220 km/h to do něj napálila, načež se s nim odkutálela do pokoje.
„Sakra, mám ho za zadkem!“ vyděsila se. Okamžitě se seškrábla ze Suigetsua a třískla s dveřma, které byly ve vteřině na zámek. Sasuke se na nich z druhý strany rozplácl jak rajče.
„Ty mrcho!“ šílel a mlátil do dveří, které pod tím tlakem rupaly.
„Ou jé. To chce radikální zásah,“ zahvízdala po svém zjištění a začala dělat různá znamení rukou.
„Ledovcový zátaras!“ vykřikla a celé dveře pokryla silná, v průměru dvacet cemtimetrů tlustá vrstva ledu. A Sasuke měl po srandě.
„Uf, to bylo o Sasukeho ztopořenej vlas. Díky ti, kámo,“ zazubila se na Suigetsa a sesula se na zem.
„Za tu podprsenku mu to patří. Copak jsi mu udělala?“ klekl si vedle ní a nedočkavě na ni upřel svá fialková kukadla, jež mu zářili jako veverce z Doby ledový, když se kolem ní nahromadilo X oříšků.
„Takže ty to víš? Heh, super, že mě někdo chápe. Ále, jen jsem mu trochu vylepšila šampon a on vyvádí,“ mávla nad tím rukou a s jeho pomocí se vyškrábala na nohy.
„Děláš si srandu? Víš, jak nesnáší, když mu někdo šahá na ty jeho kosmetický blbosti,“ povzdechl si s menším výgebem a natáhl se na postel. „Tím chci říct, že máš můj obdiv a… dobrá práce, kolegyně,“ dodal na závěr a poplácal ji po rameni.
„Kolegyně?“
„No jasně! Nejlepší duo v sabotážích!“ zažehl se mu plamínek v očích jak Leemu, div celej nevzplanul.
„Jasně, jasně, chápu, hele, myslíš, že už odešel?“ podívala se směr dveře.
„No, jak znám Sasukeho, teď se snaží upravit si vlasy, ať jsi mu s nima udělala cokoliv,“ zaradoval se u tý představy a spolu s Hin pomalu docupital ke dveřím. „No, ale je pravda, že já potřebuju trénovat, takže, kdybys mohla…“ pobídnul ji s úsměvem a Hin přikývla. Nastavila ruku ke dveřím a zaťala ji v pěst. Z ruky jí vycházelo teplo, které způsobilo roztátí ledu a tím i potopu v Suigetsově pokoji.
„Upsí, mno, já to pak vytřu,“ zčervenala jako na oko, když viděla jeho výraz. Pomalu oba vykoukli ze dveří a rozhlídli se po chodbě.
„Uf, je pryč.“ oddychlii si sborově a vyšli do chodby. Už byli oba asi v polovině, když se zas ozval křik.
„Hinatoooooooooooo!!!!!!“
„Sakra, co je?“ trhla sebou za hlasem a Suigetsu s ní. Z koupelny vyrazil Sasuke, tentokrát oblečený, zato to hnízdo na hlavě nešlo uplácnout. Jakmile to Suigetsu zaregistroval, začal se tlemit až neslušně a svým tělem vytřel podlahu. Asi musel mít pořádné křeče, protože si furt chytal břicho.
„Teda, Hinato, ty vydáš za nás oba!“ mlátil do země jako psychopat.
„Ups, já asi zapomněla na ten gel,“ zazubila se směr ten pankáč a byla připravena k úprku.
„Zas ty!?“ ukázal na ni prstem a rozzuřeně si prokřupal prsty.
„Jej, to… já… áááá... Kabutoooooooooo!!!!“ zakřičela vyděšeně a jakmile si všimla, že se na ni Sasuke podle postoje chystá vystartovat, neváhala a rozeběhla se pryč a Sasuke jí v patách.

Poznámky: 

Tenhle díl byl předělaný! Komentáře pod ním se nemusí vztahovat k aktuálnímu příběhu! Poslední komentář byl od HyugaHinata, Čt, 2014-03-13 13:45

4.95238
Průměr: 5 (42 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-03-11 20:41 | Ninja už: 2842 dní, Příspěvků: 3024 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia VH: Hin spácha pomstu a namieša sajrajt na Sasukeho vlasy. Ooo: „Že já jsem před lety zdrhla z baráku jenom proto, že táta chtěl, abych si chodila přivydělávat do těch night klubů jako tanečnice,“ – Hiaši by asi odpadol, keby toto o sebe čítal Laughing out loud Spiderman prenikol aj do Naruta, no fakt že sú čakrou nalepení ako pavúci na hocičo Laughing out loud Kabuto je asi do našej Hin zamilovaný To zabolelo. No toto, Hin aj Oro sa opaľujú, to musí byť pohľad Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Tak toto muselo byť zabíjavé: „...mužský výkřik podobající se hlasu modelky, když se jí zlomí nehet.“ hihihi Sasan zošalel a Hin sa dá do spolku s Hozukim ako sabotérske duo. Uvidíme, či Kabuto ochráni Hin pred besniacim evendžerom Mrk

Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Čt, 2014-03-13 13:45 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Dobrý Laughing out loud a ten Sasuke s pankáčem Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2009-12-26 15:09 | Ninja už: 5636 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

Good diel... zaujímavo a velice dobre si vyriešila dôvod Hinatinho odchodu z Konohy k Oroxichtovi, za to ťa chválim Smiling

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, So, 2009-12-12 00:29 | Ninja už: 6073 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

když prohodí stůl oknem, tak pak do něj nemůže praštit

Chybíš mi.

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Pá, 2009-12-25 22:16 | Ninja už: 5482 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Souhlas xD Hmm ale jináč zajímavý

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, St, 2009-08-19 23:10 | Ninja už: 6049 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

hmmm hmmmm... dobré :)


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele Hellou Luu Foxi Aligator
Vložil Hellou Luu Foxi..., Čt, 2009-07-16 09:42 | Ninja už: 5607 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

kedy bude dalsi diel??kedy???waa nenavidim cakanie

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Čt, 2009-07-16 12:10 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

už jsem ho zveřejnila, teď čeká na aktualizaci XD bude tady asi zejtra ráno XD ale nwm XD

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Út, 2009-07-14 07:49 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

jj, zveřejňuju to i na blogu svýho sbénka XD a pak to bude ještě na mym XD

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Po, 2009-07-13 23:26 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

pěkný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele kakashina
Vložil kakashina, Po, 2009-07-13 21:13 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 268 | Autor je: Prostý občan

Tak tuhle povídku už sem někde četla Laughing out loud
Že by to psalo moje milé SB Ami-chan? Laughing out loud
Každopádně, doufám, že bude brzo novej díl Laughing out loud

K&I senseiové s.r.ž- NOVÁ ANIME PŘEKLADATELSKÁ SKUPINA (jíž jsem členem)

...Ponořte se s námi do světa anime ...