manga_preview
Boruto TBV 09

TemaShika 2 - 03

Temari. Došla k hotelu podívala se na nápis na něm.
„Jak já ten nápis nenáviděla... Když si vzpomenu, jak jsem ho shodila a pak jsem musela trénovat, až do konce sil.... A to ještě k tomu s otcem.... No to tenkrát bylo.“ pomyslela si.
„Temari!!! Chvilku... Gaara mi řekl, kam jdeš a chce tě vidět. Prý ti něco zapomněl říct.“ řekl muž v masce.
„Jo... už jdu.“ řekl Temari a otočila se k hotelu zády. Aktivoval chakru do noh a rozběhla se pří do Gaarovy pracovny. Dobře si pamatovala to okno, vždycky přesně do toho okna běhala za otcem.
„Co zas??“ zeptala se Temari, když doskočila na parapet jeho okna.
„Mám pro tebe zařízený trénink a to s Bakim.“ řekl Gaara.
„COŽE???? Vždyť on je tyran a... vždyť jsi s ním taky kdysi trénoval.... To nemůžeš..... Gaaro!!! Sakra to není sranda!!! Hele já se klidně můžu zabalit a odejít do Konohy. Tam mi nikdo nebude říkat, kdo mě bude trénovat.... Hned řekni, že to byla sranda.“ křičela Temari.
„Ne, nebyla.“ ozvalo se z druhého rohu místnosti. Temari sebou cukla a uviděla Bakiho.
„Copak se mě nejlepší kunoichi Suny bude bát?“ zeptal se Baki.
„Ne, nebude. Tebe porazím i s rukama zavázanými za zády.“ řekla Temari nafoukaně.
„No, to možná až skončím s tvým tréninkem. Slyšel jsem, že jsi v Konoze netrénovala a jen chodila na mise a užívala si. To se mi, ale vůbec nelíbí, Temari. To se bude muset změnit. Takže, proč s tréninkem nezačít hned teď??“ řekl Baki.
„No.... to teda ne... Mám za sebou dlouhou cestu, tak hezky zklidněte hormony. Já si chci odpoči-nout, takže mám čas tak zítra v devět hodin.“ řekl Temari a otočila se k odchodu.
„No, no, no... Takže z naší pilné kunoichi se stal lenoch. Já jsem ode dneška do odvolání tvůj sensei a ty mě budeš poslouchat. Takže trénink začíná za pět minut tam kde vždy.“ řekl Baki a zmizel v oblaku kouře.
„TY NEJSI NORMÁLNÍ???? GAARO!! TY ŠMEJDE!!!! TO SI S TEBOU JEŠTĚ VYŘÍDÍM A JE MI JEDNO, ŽE JSI KAZEKAGE!!“ křičela Temari.
„Tak hele, být tebou, tak sebou hodím nebo dojdeš pozdě a to si pamatuju i já jaké to potom bylo peklo.“ řekl Gaara s triumfálním úšklebkem (no není slovo triumfální k sežrání. PS: obohacuju si můj slovník xD).
„To si vypiješ po tréninku si tě najdu a to nechtěj vědět, co s tebou udělám!!“ řekla Temari a vyskočila z okna přímo před hotel. Rychle vběhla do hotelu a zamkla se ve svém apartmánu.
„Tak a má smůlu.... Ješte pozavírat okna... A schovat se.“ pomyslela si Temari a rychle se schovala pod postel a použila přeměnné jutsu.
Asi za pět minut uviděla Bakiho nohy (to byl asi nelib pohled xD) a trochu se zachvěla.
„Já vím, že tady jsi.... Ale jak jde vidět, tak si tě budu muset najít. Tak chceš si hrát, budeme si hrát.“ řekl Baki a všude po apartmánu rozházel kunaie takovou rychlostí, že ani Gai by nestihl uhnout. Jeden dopadl i pod postel těsně vedle Temariiné ruky.
„Uf, to bylo těsné.... Ale myslím si, že už má představu kde jsem a nebo si myslí, že tu vůbec nejsem. Tu druhou možnost bych, ale radši brala....“ pomyslela si a sledovala, kam se pohne. Skoro nedýchala, protože si byla jistá, že se snaží zachytit jakýkoli nepatřičný zvuk.
„Já vím, že tady jsi. Budu to brát jako zkoušku toho, jak se umíš schovat. A myslím, že to bude další bod, který budeš muset zlepšit.“ řekl Baki a v jeho hlase poznala, že už končí sranda. Vzpomínala, jak se mu schovávala před rokem a jak to dopadlo, když ji našel. Vždycky se mu schovala do skříně, nebo... pod postel.
„Sakra..... Teď už ví kde jsem.... Musím se rychle, tiše a nenápadně dostat pryč. No jasně přemístím se. Umím to.... no teda myslím... Před půl rokem se mi to povedlo, takže to takový problém nebude. Můžu se přemýtit maximálně o padesát metrů. Pak budu muset utíkat a utíkat a utíkat a utíkat a na závěr se někde schovat.“ pomyslela si a provedla patřičné znaky a posunula se o padesát metrů (to jest někomu do obýváku xD)
„Je.... jejda..... Já se omlouvám.... No asi se mi nepovedlo jedno jutsu... Tak já.... už asi půjdu a nenechte si kazit zábavu.“ omlouvala se Temari, když se objevila před pánem s paní, kteří očividně tančili tango.
„No, no, slečno. Můžete mi vysvětlit, jak jste se tu ocitla?“ zeptal se muž.
„Já... už jsem to říkala. Nepovedlo se mi jedno jutsu a moc se omlouvám. Já už půjdu.“ řekla Temari a zmizela v okně. Snažila se rychle najít nějaký úkryt. Očima projížděla okolí, ale jediné kam se nedívala, byla cesta, kterou běžela. Najednou ucítila náraz a proudění vzduchu. Otevřela oči a uviděla, jak padá a rychle směřuje k zemi. Po chviličce si všimla, koho to vlastně srazila a s kým se to vlastně řítí k zemi. Samozřejmě to byl Baki.
Baki aktivoval chakru v nohách a zachytl se stěny. Temari se řítila k zemi a radši se chytila za hlavu, protože čekala tvrdý dopad. Čekala, čekala, ale náraz se nedostavil. Otevřela oči a Baki ji chytil.
„Takže, mladá dámo, aby bylo jasno. Je mi jedno, že jsi mě srazila. Je mi jedno, že jsi mě málem zabila, ale ješte k tomu jsi se málem zabila sama. Kdybych tady nebyl a ty srazila někoho jiného, bylo by po vás obou. Při boji musíš myslet na to, abys přežila a ne se chytit za hlavu a čekat na tvrdý dopad. Jsi přece nejlepší kunoichi Suny a myslím si, že nechceš, aby tě někdo ve tvé funkci vystřídal. Já myslel, že kunoichi umí aspoň udělat přeměnné jutsu a proměnit zem třeba v polštář a nebo, že použije repliku a tou se nechá chytit.... Existují miliony možností, ale ty jsi nepoužila ani jednu, tak se sakra vzpamatuj a radši mi řekni, kde je ta kunoichi, která se silou vyrovná kazekagemu a mě by rozdrtila s rukama zavázanýma za zády? Nevím co s tebou, ten Nara kluk udělal, ale nic dobrého určitě ne. A hlavně chci, abys se změnila a to k tomu, jak jsi se chovala předtím. Takhle by tě mohl napadnout i genin a porazil by tě. Všiml jsem si, že to kamarádíčkovaní s těma z Konohy ti moc nesvědčí. K čemu ti jsou kamarádi?? Nepomůžou ti absolutně v ničem a ješte navíc, ty která má tolik nepřátel je dotáhneš k potížím a pak budeš muset riskovat krk na jejich záchranu. To snad chceš??“ řekl Baki a díval se jí přímo do očí.
„Já..... teda ne, Baki-sensei. Ale víte s Shikamarem jsme se měli brzo zasnoubit.“ řekla Temari zklamaně.

Poznámky: 

Ahojky!!! Takže další díleček!! Doufám, že jde přežít... Moje fantazie jaksi stávkuje, takže nečekejte něco extra. xD
Temari12
PS: Za komentíka budu ráda.

4.625
Průměr: 4.6 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ღ Akasuna no Ruki-chan ღ
Vložil ღ Akasuna no Ru..., Út, 2009-06-02 22:10 | Ninja už: 5618 dní, Příspěvků: 926 | Autor je: Prostý občan

ouu...nej dílešek co si napsala mocinky moooc se ti povedl tose mi líbí a kolego ( zase to slovo xD ) nesouhlasím Laughing out loud Shiki by se tam objevit nemusel Sticking out tongue ae fakt super to bde můj neoblíbenější dílešek od tebe Sticking out tongue :-*

Obrázek uživatele Minnago Mareo
Vložil Minnago Mareo, Čt, 2009-05-28 14:39 | Ninja už: 5609 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

No tak slovo triumfální se ti povedlo Laughing out loud
jinak nechci nejak drbat do tvojeho příběhu ale bylo by zajímavé kdyby se v příštím díle oběvil Shikamaru a to zrovna v momentě kterým tenhle díl zkončil a chytil Bakiho třeba do Kagemane za to co Temari teď řekl Smiling

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, St, 2009-05-27 22:13 | Ninja už: 5655 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Skvělí dílek jako obvykle Smiling už se těšim na další Smiling