manga_preview
Boruto TBV 09

Balón 6. kapitola: Rodiče a psi

„Co tě to zajímá? Ty mi nic neřekneš a já ti mám vyžvanit hned všechno? To víš, že jo,“ řekl; na konci jeho jedovatého proslovu už začínala být Hinata trochu zelená. Trochu víc. Ale nebylo to způsobeno jeho monologem. Vyběhla z pokoje a zamířila na záchod… Kam taky jinam, že? Sasuke jí gentelmansky uhnul, když viděl, že si cestu naplánovala přímo přes místo, kde stál. Nekoukal překvapeně ani znechuceně, spíš vědoucně a škodolibě – možná si toho Hinata všimla a možná taky ne.
Já bych těhotnej, fakt, bejt nechtěl! pomyslel si ironicky a šel ještě dospat probdělé hodiny. Teď tady bude veselo.

Hinata si opláchla obličej. Koupelna v Uchiha residenci byla prostorná a laděná do příjemné uklidňující broskvové barvy. Kachlíkovou podlahu vyhřívalo centrální topení a spolu se zlatými doplňky, obrovskou masážní vanou a dvěma umyvadly vypadala koupelna skutečně noblesně. Až bylo Hinatě líto, že tady zvrací. Otřela si tváře do froté ručníku, který visel na pozlaceném háčku připevněném do zdi. Dívka nikdy nepochopila, jak tu může být tak čisto.
Odvrátila se od svého odrazu ve velkém zrcadle a vyšla z koupelny.
„No, konečně,“ prohlásil Sasuke ironicky, „Ten idiot už mi do okna asi deset minut hází kamínky, jak romantické!“
„Idiot? Kamínky?“ Hinata se zhrozila, „Nemyslíš snad Mojiho, že ne?“
„Ne, mrská je po tobě Naruto,“ samozřejmě to nemyslel vážně, Hinata ale ano. Zrudla, zakymácela a omdlela. Jako vždycky.
„Že já vůbec něco říkal,“ zamumlal Sasuke. Očividně ignoroval onu postavu ležící na zemi. A překročil ji. Pak – aby se neřeklo – do dívky trochu strčil nohou. Probrala se. Když viděl, že se dezorientovaně rozhlíží kolem, řekl: „Je to Moji.“
Hinata vstala. Mátožně a s oporou zdi. Přišla do svého pokoje. Nic neslyšela. Zaposlouchala se tedy do zvuků kolem, naléhavé „ťuk, ťuk“ ale přicházelo z jiného pokoje, což se jí nelíbilo.
A sakra! Nasadila ostré tempo – běžet se ještě neodvážila, i když měla ve vstávání po kómatu docela praxi, nikdy se to ještě neobešlo bez jistých technických potíží.
Podle očekávání, byla to spíš zklamaná myšlenka. Vešla do Sasukeho pokoje – neměla tu odvahu se moc rozhlížet. Nejen, že se jí ten idiot, jak ho Sasuke trefně pojmenoval, hází kamínky do okna hrozně uhozeným způsobem, ale také se nestrefil na její pokoj.
Otevřela a vyklonila se ven.
„Moji, co si sakra myslíš, že děláš?“
„Sháním tě, lásko,“ řekl a mrkl. Hinata protočila oči.
„A to jsi nemohl počkat?“
„Proč bych to dělal?“
„Protože tohle není můj pokoj.“
„A čí?“ Dívka se na něj skepticky podívala.
„O-ou.“
„O-ou… nic víc? Kdybys věděl, jak je teď protivný!“ Všimla si, že něco hodil. Automaticky jí vystřelila ruka po pohybujícím se předmětu. Byl to kámen zabalený do vzkazu. Když se vyklonila, aby se zeptala Mojiho, co to je. Nebyl tam. Někdy jí přišlo divné, že ten člověk není ninja. Nepozorovaně mizet uměl tedy dobře.
Asi léta zkušeností, ušklíbla se Hinata pro sebe. Pak se podívala na vzkaz. Dneska ve čtyři u takové té velké budovy s vlajkou. Budu se těšit, brouku, Moji Yushi. Vzkaz – jako na akademii. Jednoduchý a dost hloupý způsob komunikace. Ostatně ona ho nikdy moc nevyužívala – přes vzkazy lidi nepoznáte. Infantilní byl i popis budovy hokageho, kdyby Mojiho neznala – jelikož jeho pohled na svět pochopíte během dvou hodin, když odoláváte jeho flirtovacím technikám, které podle Hinaty stejně někde vyčetl – tak by asi nevěděla, co tím myslí, ale takhle pochopila… chtěl si vyjasnit, jak to bude s dítětem. Pohladila si bříško, jemně skoro neznatelně, ale přeci láskyplně. A odešla ze Sasukeho pokoje.

Prostě tam přišla, před “velkou budovu s vlajkou“. Když ten vzkaz četla, překvapilo ji, že tam nejsou gramatické chyby. Rozhlédla se. Možná tady někde je, třeba ho jen neviděla. Pátrala očima po návštěvnících Konohy a hledala ho.
To si snad dělá pr*el! Došlo jí, jak je ta věta vulgární a rychle se plácla přes pusu. Moji stál skoro uprostřed jedné z okolních ulic a šeptal něco do ucha dívce s růžovými vlasy. Hinata si to spojila dohromady rychle.
On si nabalil Sakuru! Chvíli tam opařeně stála a přemýšlela, co udělá. Pak se rozhodla pro nejlepší variantu; a omdlela. Už zase.
„Hinato, sakra… prober se už,“ někdo na ní volal.

Moji se loučil s… Jak se to ta holka vlastně jmenovala?
Sakra, už zase mi to vypadlo. Salara? Hmmm, ne to není ono. přemýšlel. Ve skutečnosti nebylo nutné si to jméno pamatovat. Jen měl rád ve všem pořádek.
Sakuma? Proč si nemůžu vzpomenout?
Zastavili se několik uliček od budovy hokage. Sakura se na něj sladce podívala. Tenhle pohled Moji nesnášel. Znamenal, že si od něho ty slepice slibují něco víc. Měl zřejmě vyjadřovat něco jako, tak už mě pozvi na další rande! Nebo podobně.
„Tak, asi se budeme muset rozloučit,“ řekl svým sametovým hlasem. Jemně se usmála.
„Ano, asi ano.“ Odpozoroval, že růžovovlasá dívka má tendenci se před ním vyjadřovat spisovně. A v co nejdelších větách. Zřejmě asi aby prodloužila už ztracené okamžiky. Snažil se o podobný dojem – uvnitř by ho to ale unavovalo, pokud by se ovšem nesoustředil na její zapomenuté jméno.
Sak… Sakura? Jo, já jsem vážně dobrej!
„Sakuro,“ oslovil ji. Zavřela oči. Políbil jí. Cílil se – skoro až nepříjemně, jak neobratně mu vlezla jazykem do pusy. Zdržel se však jakéhokoli vnějšího vyjádření o znechucení.
Budu si muset pak vyčistit zuby, pomyslel si a – konečně – se od sebe odlepili.
Definitivní verdikt zní: Sakura líbá jako bígl. Věděl to naprosto přesně.
„Měj se krásně,“ řekl vášnivě, avšak snažil se o potlačení její neutuchající naděje ve vážný vztah. Sakura byla mimo. Absolutně. Tupě zírala dopředu a on přemýšlel, kdy se asi složí. Ale to nebylo – samozřejmě – poprvé, co se mu něco podobného stalo. Měl na to své metody. Prostě se vzdálil a nechal jí tam.
Namísto toho, aby se snažil z bezvědomí dostat Sakuru – musel si to jméno neusále opakovat, když už si na něj tak pracně vzpomněl – pokoušel se o to u jiné holky. Která se mu složila před očima.
„Hinato, sakra… prober se už,“ mluvil na ni, ale nereagovala. V očích se mu objevil odhodlaný pohled.
„Asi budu muset přejít k dýchání z úst do úst,“ řekl. Hinata vystřelila do vzpřímené polohy skoro okamžitě. Chvíli se rozkoukávala, ale pak na něj zaostřila.
„Moji? Ty už jsi tady?“ zeptala se – naprosto scestně – a zrudla.
„No, ano… ty takhle omdléváš pořád? Já jen, abych se mohl připravit na vysvobozování krásek z nesnází.“ Měl tendenci vyřknout místo slova “kráska“ slovo “panna“, ale nakonec se zarazil. Oba věděli, že panna už asi pět týdnů není.
„No, vlastně ano,“ odpověděla a vstala, „Ale chtěla jsem s tebou mluvit o něčem jiném.“
„Asi uhádnu o čem.“
Vážně? To bych se divila, pomyslela si Hinata.
„No, jo. O dítěti.“
„Jasně, to jsem myslel,“ zdálo se jí to nebo to vážně řekl jako obhajobu.
„Takže, nechceš si na to jít někam sednout?“
„Jo, to bych rád.“ Hinata prokličkovala davem, který se nahromadil na náměstí kvůli kdovíjaké demostraci. Usadili se v nějaké zapadlé hospůdce. Jmenovalo se to tam: V kočičím žaludku a nevypadalo to tak zle.
„Takže,“ začala Hinata, „rozhodla jsem se, že si to dítě nechám.“
„Počkej, takže ty jsi vážně těhotná?“
„A-ano, nepřišel ti dopis?“ Byla zaskočená.
„Jo, to jo. Jen jsem si myslel, že je to způsob, jak mě sem dostat.“
„J-jak.. co? Co to tady vykládáš?“
A to jsem si myslela, že ani tupější být nemůže.
„No, dobře,“ řekla nakonec, už ji nebavilo takhle mrhat časem.
„Rozhodla jsem se, že si to dítě nechám, jak už jsem říkala. A ty mi do toho nemáš, co mluvit, ano? Postarám se o něj sama.“
„Dob-dobře,“ teď byl na pochybách on, „počkej, a jseš si jistá, že je to moje?“
„Stoprocentně.“
„A-aha.“ Ještě pár minut ho nechala, ať se popere s myšlenkou rodičovství a pak promluvila: „Jak to vezmou vaši?“
„Proč se ptáš zrovna na tohle?“
„Otec mě vyhodil.“
„Tak proto bydlíš u toho nabubřelýho idiota?“ Nevěděla proč… ale trochu se jí to dotklo.
„Tak jak teda?“ zopakovala otázku, když se jí nedostalo odpovědi.
„No, máma bude snad v pohodě… vzhledem k jejímu zaměstnání není divu. Je trochu střihlá. Navíc mě taky měla jako náctiletá.“
„A co tvoje máma dělá?“ Trochu se ošil, věděl, že tahle otázka přijde, ale moc se mu nechtělo na ní odpovídat.
„No, navrhuje oblečky pro psy.“ Hinata nejdřív vykulila oči, pak se začala smát.
Jak se někdo může živit navrhováním oblečků pro psy?
Když se uklidnila, řekla: „A tvůj otec dělá co? Proboha jen ať nevyrábí krokodýlí kabelky!“
Zase se smála… ale ne s ním… jemu.
„Ne, on je vládní úředník.“
„Někdy bych vás ráda navštívila,“ prohlásila už klidně.
Mluvila s ním, smála se mu, křepčila. Většina odpoledne utekla jako voda a on jí informoval, že v sedm musí někam jít. Doprovodila ho k budově hokage. Když pochopil, že s Hinatou už nic nebude, přestal být tak zábavný. Byla skoro ráda, že se ho zbaví.
„Tak se měj,“ loučil se ještě před tím, než došli na náměstí. Hinata si dala dvě a dvě dohromady.
„Kdo na tebe čeká?“ Byl skoro rád, že se zajímá. Ona skoro hned své otázky litovala. Nepozorovaně se vyplížil za roh a ukázal na zády k nim stojící dívku. Byla to bruneta, takže rozhodně nešlo o Sakuru. Měla na hlavě dva drdoly.
„To je ona.“ Dívka se vzápětí otočila.
Chudák Moji, bylo to jediné, co Hinatu momentálně napadalo. Ty si to s ním vyřídí.
„Doporučovala bych ti s touhle holkou nechodit,“ poradila.
Nejenom, že ho zmlátí můj bratranec, ale taky ho pak dotlučou ty dvě. Měla pravdu… zhrzené ženy – konoichi obzvlášť – jsou vážně nebezpečný byznys.
„Proč?“ Zeptal se nadutě. Náhle si to rozmyslela, nebude ho varovat – navštíví ho v nemocnici. Jako bonus se ho na několik dní zbaví a se Sasukem se bude dát zase mluvit. Když si na to vzpomněla, podívala se na okolí jeho očí. Monokl byl make-upem dobře skrytý, ale když jste o něm věděli, dal se najít. Hráli v něm krásné barvy.
„Vlastně nic, s někým jsem si ji spletla.“ Ne, ve skutečnosti si byla stoprocentně jistá, že dívka, ke které Moji právě vykročil je TenTen. Teď se ale podívala na něj, nečekaně se ale vrátil zpátky. Odněkud – bůh ví odkud – vytáhl zrcátko a hřeben. Podíval se na sebe.
„Je ta modřina vidět?“
„Vůbec jsem si jí nevšimla.“ Sledovala, jak sčísnul poslední neposlušné prameny, takže nakonec vytvořili blonďaté vlasy neposlušný ležérní vzhled. Mrknul, pak zvednul obočí a flirtovně se usmál.
„Dobrý?“
„Vše v nejlepšim pořádku,“ ujistila ho Hinata s vědomím, že kdyby měla strávit před zrcadlem tak dlouhou dobu jako on, nejen, že by ji to nebavilo, ale také by tam neměla většinu z toho času co dělat. Moji se konečně nadobro vzdálil.
Měl asi komplikovaný dětství, zase jí to vykouzlilo úsměv na rtech. Jen pořád nebyla schopná pochopit, jak byl schopný nabalit si tolik holek. Vždyť tu byl dva dny! Spíš míň. Pak ji ale napadlo rozřešující vysvětlení – Moji dokáže všechno.

Sasuke byl naštvaný. Na Hinatu, protože se mu vysmívá, na sebe, protože ji nechal, na ulízlého blonďáčka, že mu podryl autoritu. Na všechny. Šel ven, nevěděl přesně, co by chtěl dělat. Doufal – tak jako ostatně skoro pořád – že mu Tsunade v nejbližší době napaří nějakou hodně dlouhou misi. Pak si to ovšem rozmyslel, když mu došlo, co by za takovou dobu byla schopná Hinata udělat s jeho kuchyní.
Přešel přes park k tréninkovému prostoru. Někdo tam ale byl.
No a co? Pomyslel si. Buď bude mít ten člověk dost rozumu na to, aby odešel sám, nebo ho prostě odtáhnu.
„Ahoj, Sasuke-kun,“ Sakura ho pozdravila, ale nevěnovala mu nějakou zvláštní pozornost. Což bral Sasuke jako víc než milou anomálii. Další už ne tak milou zvláštností bylo, že sama od sebe trénovala. Co si vzpomínal, vždycky ji k tomu musel někdo dokopat. Většinou to byl Kakashi, později Tsunade. Občas vlastně měla období, kdy se vážně chtěla zlepšit, ale po pár dnech ji to zase přestalo bavit a sklouzla do starého povalečského stylu. Nebo si to alespoň myslel.
Já se nemýlím, připomněl si. Její přítomnost ho víc než zneklidňovala.
„Sasuke? Jak se má Hinata? Dlouho jsem ji neviděla,“ zeptala se s milým úsměvem.
Všechno v normálu, asi jsem jenom paranoidní. Pořád se snaží navázat rozhovor.
„Co já vim. Tak se jí na to zeptej sama.“
„Dobře, nevíš, kdy bude doma – vlastně u tebe.“ Tohle už mu bylo nepříjemné. Za prvé; zdálo se mu to nebo se vážně zajímala jen o Hinatu? Za druhé; Vážně tomu řekla doma? Slyšet to takhle bylo skoro jako by byli manželé, za což se mu už jednou Hinata vysmála. Za třetí; Sakuřin úsměv nebyl vlezlý. A za čtvrté; Vypadala, jakoby byla mimo. A ona nebývá mimo. Je-li někdo v jejich týmu mimo, je to Nauto.
"Ne," řekl a oba mlčeli.
Svět se zbláznil.

Poznámky: 

Hmmm, tak se po dlouhé době hlásím s novým Balónem. Já vím, že se mi tentokrát moc nepovedlo, vím, že jsem vtipné hlášky omezila na minimum. Ale nějak mě nic dobrého nenapadalo.
Další věc: Moji je moje nejoblíbenější postava, kterou jsem kdy vymyslela. A co si budeme povídat tak také nejoriginálnější.
Já vím, že jsem totálně překopala charaktery Kishimotových postav aneb kdyby byl po smrti otáčel by se v hrobě. Ale uvědomte si jednu anomálii. Sasuke, který vystupuje v komedii jako dejme tomu hlavní postava, není za debila. Prostě - ne, že bych ho měla nějak ráda, ale zase jsem prostě nebyla schopna natolik mu ublížit.

4.85294
Průměr: 4.9 (34 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2017-02-02 00:03 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

Ja som to tušila, že po veľkom smiechu býva plač a už je to tu, séria nedokončená Sad smútim ako Modlivka nábožná Sad a to je tu akosi zvykom, že sa človek uchváti, a potom spľasne, ale taký je holt život. Sasukeho som vôbec nechápala ako debila, práveže naopak, inak on má svojský humor, aspoň ja ho vidím Smiling Hin je skvelá, presne tak si ju predstavujem ako šťastnú, len potrebuje správneho partnera, napr. Sasíka Smiling každému si dala, čo mu patrí, nastavila si im všetkým zrkadlo ako v Kráľovstve krivých zrkadiel Smiling a ten lámač ženských sŕdc nemá chybu Laughing out loud už som videla ako v Konohe budú musieť otvoriť škôlku pre jeho ratolesti Laughing out loud však aj jeho maminka by tam mohla robiť biznis u Inuzukovcov Laughing out loud spomenula si, že nemáš rada smajlov, nuž ale farbičky tu nemáme, tak ako vyjadriť inak svoje nadšenie? aj tak ti ďakujem, že si mi vniesla radosť do života Smiling

Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, Út, 2017-02-07 21:01 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Ach ano, omlouvám se. Tohle je série, kterou jsem psala kdysi dávno a nehodlám ji nikdy dokončit jednak proto, že už vsobě nedokážu najít nadšení pro komedie a pak taky proto, že mi většina mojí staré práce na konoze přijde nedospělá a bez podstaty (jsou tu výjimky to rozhodně, tohle ale podle mě není jedna z nich).
Pokud se někdy zase vydám směrem komedie bude to spíš ve stylu Hyuugové a Nary (tato věc je nejlepší komedie na Naruta) než čehokoli jiného.
Děkuju za komentář a samozřejmě na čas, který si této skromné nedokončené bludce věnovala.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2017-02-08 16:10 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

Nefrites, dosť som rozmýšľala nad touto sériou a musela si byť veľmi šťastná, keď si ju písala, lebo radosť zo života z nej srší ako erupcie na Slnku. A potom prišiel asi nejaký skok, keďže si prešla na vážne životné témy. Priznám sa, že mám načítané a naštudované tisíce a tisíce strán aj veľmi ťažkých textov, ale Balón je unikát. Isteže písať komédie nie je jednoduché, človek musí byť naladený. Vŕtam sa vo FF a naopak mám dojem, že tie staršie majú väčší životný entuziazmus. Možno je to dobou, ktorú žijeme, teda určite. Píšem state v inej sfére, ale nikdy by som nič nerušila ani nepodceňovala svoju prácu, lebo som písala najlepšie, ako som vedela a vo svete, aký som žila. Balón som si vytlačila pre prípad, keby nás odpojili od netu, alebo by nebola elektrina atď. a budem si ho čítať aj pri sviečke, lebo jeho najvzácnejšou podstatou je Élan vital. Ešte raz ti ďakujem za jasot v duši.
Ešte dodávam, že taký závažný problém ako je nežiadúce tehotenstvo, ovplyvnil život a psychiku nejednej ženy. Medzi tragičnom a komičnom nie je priepastný rozdiel. Booože, koľko utrpenia, zatrpknutosti, osamelosti atď. by si človek ušetril, keby dokázal zmeniť uhol pohľadu, lebo vždy existujú minimálne dve cesty. A schopnosť preklopiť tragédiu na komédiu, pesimizmus na optimizmus (neznášam pojem pozitívne a negatívne myslenie)je nesmierne požehnanie.

Obrázek uživatele Sumiko Shiroo
Vložil Sumiko Shiroo, So, 2016-07-02 11:31 | Ninja už: 3924 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Pěstitel rýže

Tuhle povídku čtu po x-té s myšlenkou, že jednoho dne se tady objeví pokračování. :3 Laughing out loud Mám tuhle povídku vážně ráda. Strašně se mi líbí téma, to že Hinata je vlastně odvážnější než její kamarádky. Že jí těhotenství mění a že možná bude mít dobrý vztah se Sasukem. Smiling Vážně bych byla ráda, kdyby bylo pokráčko. :3 Eye-wink

Nevím kdo jsem,či jsem,kam jdu,čí jsem posel,čeká mě smrt nebo spása,ale i tak se usmívám...

http://my-diary-life-world.blog.cz/

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2011-01-26 21:42 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

H..hej! Ako to, že to nemá viac dielov? -___- Ste ma na to s Ayou nalákali a neviem prečo, ale som si myslela, že je to dokončené Tak teď ti nevím... A ono ništ. Ja chcu nový diel! -___-
Je to perfektné ^^


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Pá, 2010-07-23 22:04 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Zase ta povídka, u které u celého díla, ne u selé série, je na mé trváři jemný úsměv, někdy se stane, že trochu vyuchnu a to už není jenom jemný úsměv, ale to neřeš.
A takové povídky jsou nejlepší Eye-wink

P.S. kam jsem to už psala? Sticking out tongue

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Linnaj
Vložil Linnaj, Čt, 2010-04-29 20:42 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

bude aj dalsi ?? =DD lebo je to naozaj fakt uzasnee =D

Obrázek uživatele Dardes
Vložil Dardes, Ne, 2010-01-31 22:19 | Ninja už: 5301 dní, Příspěvků: 267 | Autor je: Prostý občan

No já nemám co napsat páč mi tady všichni všechno vypsali ale každopádně se mi tyhle FF moc líbí a byla bych moc ráda kdyby už bylo pokráčko ale taky nechci tlačit, je to vtipný, přehledný, zajímavý, napínavý a nevím co ještě a taky mám ráda pár SasuHina, takže jsem ráda že tady něco takového je takže se budu těšit a čekat.. Smiling

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2010-01-01 16:10 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Po, 2010-01-11 21:35 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Já osobně s tebou v podstatě ve všem souhlasím Laughing out loud
Teda v některých věcech si nejsem jistá jelikož už si to pořádně nepamatuju, ale jinak úžasně řečena a jen tak mimochodem docela by mě zajímalo kde že to jsou ty ještě delší komentíky Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud
A jen je škoda, že se Nefrites na tuhle sérii vykvákla, ale tak jak doufám jen dočasně.
Konec konců povýdka ještě pořád zabírá čestné místo mezi mými oblíbenými a bude do té doby než Nef povídku dokončí Smiling

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Út, 2010-01-12 10:12 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Nef řekla že se nad touhle povidkou zamyslí takže ji zas tak úplně neodkvákla. x) Sice se taky děsně těšim až bude další díl a tak ae stejně, ještě bych to neodsuzovala. x) Ono dřív bo pozdějc ňáký pokračování zkrátka bude. ^^

P.S.: Nejdelší komenty sem psala Akumakirei. xD Jeden je u čtvrtýho dílu Nevěst v černém nebo Prodavaček úsměvů a jeden u jejího seznamu povidek. xD

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2010-01-11 22:11 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Nefrites se na nic a na nikoho nevykvákla Sad Jen prostě začala psát trošku jiné věci a jinak. A nechce uveřejňovat nic, dokud to nedokončí. A má to smysl... Člověk časem změní svůj přístup k příběhu, k postavám... a pokud uveřejňuje postupně, musí přidávat, vysvětlovat... a je z toho občas zmatek a občas paskvil a škvár (to neplatí pro všechny autory).
Tak se na ni nezlobte, ona je autor a má právo se rozhodnout, co, jak a kdy bude psát...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Út, 2010-01-12 20:24 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Já se na ni nezlobím jen na soukromou zprávu, kterou sem jí psala 2009-11-12 20:38 mi odpověděla, že pokračování nevidí na brzkou dobu a poslední dílek přibyl 2009-04-27 16:50 což se rovná hezky dlouho tak jak bys to nazval několika měsíční pauza?
A himiTsume jáí nic neodsuzuju a stejně jako ty čekám na pokráčko, ale musíš uznat, že už je to pěkně dlouho.

PS: nejvíc mě štve že když se objeví pokráčko budu ji muset přečíst všechny díli bo si je už ani za mák nepamatuju. SadSadSad

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Út, 2010-01-12 21:28 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Jen abych vysvětlil. Tak ono psaní povídek pokud chceš aby byli doopravdy dobré chce čas. Na jeden díl Balónu bych to viděl na tak dva, možná tři dny sbírání nápadů, pak tak dva dny psaní. Pak se to nechá na týden uležet, popřípadě pošle betě. Za ten týden se to znovu přečte a pokud jsou vetší úpravy tak se to znova nechá uležet. (Tedy tohle je ideální stav, vetšinou to autorovy nevýjde a vydá to dřív.)
No ještě si k tomu připočtěte, že autorka musí mít dobrou náladu celé ty tři dny, kdy to vymýšlíš a ty dva dny kdy to píšeš musíš mít dobrou náladu (vždycky když sestra píše Balón tak je s ní k nevydržení), což se taky nestává zrovna často. No a pak takové drobnosti jako zbýrání hlášek atd... Pak se divte že to přibývá pomalu.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Út, 2010-01-12 20:31 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ae vem si že teď dost autorů nechá povidky ležet přes rok. Přitom slibujou hory doly a nakonec svý tvorby stejně zastaví...
Já upřímně doufám že tady to nebude ten samej případ ae na druhou stranu - co my zmůžem? Je jen na Nef kdy bude další díl... Místo stěžování si bychom se měli modlit aby se jí poved a držet jí palce. x)
P.S.: Aspoň si pak zopákneš tu srandu ne? xD

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Út, 2010-01-12 22:42 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Už sem si zopákla Laughing out loudLaughing out loud jen tak z hecu
a Talle ty tu mluvíš o dnech né měsícech a tohle chápu (myslím ty dny) zkouším taky psát abych se na to všechno mohla podívat z pohledu autorů (né netvrdím že mi to jde jen že se snažím) a není to žádná p***l splnit co slíbíš ale zatím se mi to celkem daří.
Ale já už tohle nechci řešit jsem teď trochu pod tlakem prvák na gymplu není žádná sranda a taky mám trošičku debku takže jestli jsem se někoho dotkla tak se moc omlouvám nebyl to účel. Smiling

Obrázek uživatele FrogyBany
Vložil FrogyBany, Út, 2009-09-01 18:11 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

je to krása, jenom mi trochu vadí že se neobjevuje další díl ^^

Obrázek uživatele Akame
Vložil Akame, St, 2009-07-08 20:54 | Ninja už: 5635 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Naprosto úžasný Kakashi YES Už se nemůžu dočkat pokračování, fakt že jo Laughing out loud

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Pá, 2009-06-26 17:17 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Tak já bych akorát opakovala to, co řekli všichni lidi přede mnou, tak tenhle koment přidávám jenom jako nenápadné upozornění, že to strále lidi čtou

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, St, 2009-05-13 19:43 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Je to vážně výborný XD A vůbec to neztratilo vtip, nic takového! Laughing out loud
Těším se na další díl, je to skvělá povídka Eye-wink

Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, So, 2009-05-02 10:10 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, Čt, 2009-04-30 22:35 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

Svět se zbláznil. Kakashi YES To se mi líbí


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2009-04-27 23:56 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Asi ti svým komentářem neřeknu nic novýho, ale to že to nesrší hláškama vůbec nevadí, protože je tam ten nadhled, kterej tu povídku dělá zajímavou. Moc zajímavou Smiling
A kdyby měla sedm dílů, tak by byla ještě lepší Laughing out loud

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Po, 2009-04-27 23:46 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Po moc dlouhé době další super dílek Smiling k příběhu se nedá nic vytknout jen kdyby mohli být ty dílky trochu častěji Smiling

Obrázek uživatele Takku
Vložil Takku, Po, 2009-04-27 21:43 | Ninja už: 5676 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Jo, s definitivní platností jsem baka, baka, baka. Přečíst to kdoví kdy a neokomentovat, za to bys mě snad měla upálit. Nevím, jestli ti Tall tlumočil můj názor, takže ho tu opakuju. Možná to nebyla "hláška na hlášce", možná ti připadá, že "tě nic dobrého nenapadlo". Ale stejně to bylo jak vtipné, tak dobré. Teda co plácám dobré, spíš výborné, hoooodně vysoko nad konoží šedí. Prostě asi chápeš, že už teď se těším na další díl.

Believe in second chances...
Got a fullmetal heart? ;)

Obrázek uživatele kakashina
Vložil kakashina, Po, 2009-04-27 20:59 | Ninja už: 5695 dní, Příspěvků: 268 | Autor je: Prostý občan

Náhodou je to skvělý!
Já Sasukeho taky moc nemusím. Ale Sakuru teda vyloženě nesnáším!! Přirovnámí, že líbá jako bígl bylo trefný!! Jen tak dál. A co nejrychlejc dodej další díl.

K&I senseiové s.r.ž- NOVÁ ANIME PŘEKLADATELSKÁ SKUPINA (jíž jsem členem)

...Ponořte se s námi do světa anime ...

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Po, 2009-04-27 20:34 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Cože, že prý tu nejsou vtipné hlášky? Nepodceňuj se, vždyť každý dílek je originální a taky se u každého válím smíchy.
Definitivní verdikt zní: Sakura líbá jako bígl., řeknu ti, tohle mě naprosto dostalo Laughing out loud Jen tak dál.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2009-04-27 19:18 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Ani netušíš, jak moc jsem se na nový Balón těšila... a taky bylo na co. Mám ráda tvůj styl povídání - ta povídka je vtipná, i kdyby neměla jedinou vtipnou hlášku, jakože je má. Nadhled, ironie... ale, to ti už psala Yamata, nebudu opakovat.
To, plus navíc samotný děj z ní dělá mou nejoblíbenější rozečtenou konožskou povídku, hádám, že to jako vyjádření mého názoru stačí.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2009-04-27 18:05 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Copak vtipnou povídku dělají hlášky? Tsss, tvoje povídání je vtipné přesně tak, jak má být - dobře namíchaná porce nadsázky a ironie. To se mi líbí. A Sasuke, který není za debila, Emo nebo "evendžra" taky.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!